buse kaç tele yazmamışsınız :)
evinde bakmıyor istediğiniz bi yere çağırıyosunuz geliyor 25 TL ye bakıyor
evinde bakmıyor istediğiniz bi yere çağırıyosunuz geliyor 25 TL ye bakıyor
Sakın gitme Neslihan'a; kadın tamamen fiyasko; yarım saat boyunca saçmaladı. "Yok sen rüya görüyorsun da hemen tuvalete gittiğin için unutuyorsun. Niye öyle yapıyorsun biraz yatakta otur önce uyandığında" vs gibi bi sürü saçma sapan şey duymak istiyorsan git. Yazık günah yaaa...
uuygunmuş deneyebilirim.
iş mevzuları gerim gerim gerdigerçi bende işi tutturabilen kimse olmadı , bi elanit çıkamıcan sen ordan demişti
kızlar benim kardeşim istanbulda roza adlı falcıya baktırmış .tasulanın kızymış .kızın moralini çok bozmuş .nişanlından ayrılcaksın falan demiş .kız ağlıyor iki günden beri .siz gittiniz mi ona bilebiliyor mu geleceği peki ?gerçi ben inanmıyorum ama yinede merak ettim .kızı kötü etkilemiş .
yazık ya ağlamasın
ben bir arkımla birlikte gitmiştim, "döncek döncek, süper evlenceksiniz" falcısı gibiydi ama demek ki arada iddilı yorumlar yapıp bu imajı çilmeye mi çalışıyor
ark ım o zmn mutluluktan uçuyordu, bir erk ark ı vardı, evlenceksiniz demişti ama çok surpriz bir şekilde ayrıldılar,
bana da evlenceksin dusundugun kişiyle demişti, ama ben de evlenmedim,
bu durumda kardeşine söyle de üzülmesin yahu :/
aynen minikdepresif, beni de gerdi? ya bu elanit kimdi ona hiç baktırmadım nerde bakıyor? numarası varsa atar mısın?
birkaç ay once bir arkı fincan cafe senay a goturmustum, o zaman onun işi hakkında soyledikleri biiiiir biirrr çıktı, ondan önce de şubat ta goturmustum, 3 şey soyleyip bırakmıştı, kız soru bile sormamıştı...
bana baktığı falda ise dedikleri çıkanlar oldu ama asıl sonuc hala yok yok
Arkadaşlar ben yeni üyeyim yorumlarınızı ilişkilerinizi paylaşımlarınızı cok beğendim bende bir fal tutukunu olarak aranıza katılmak istedim size kısaca fal deneyimlerimden bahsetmek isterim;
-Bakırköy falcı suzan ;Geçmiş ve anı çok iyi analiz etti gelecek ehh işte diyebilirim ama denenmesi gereken bir falcı oldugunu dusunuyorum.
-Kurtuluş rita; Sadece 1 defa gittim ve o da bana yetti açıkçası. Masaya oturdum karşısına eline bir bardak su aldı ve sevgilimin adını söyledi birden dizlermn titremeye başladgını hissettim kadın resmen hayatmdaki bütün insanların adını söylyerek yorum yaptı çok ürktüm ve etkilendim açıkçası söylediklerinin %80 i çıktı diğerleri için hala beklemedeyim.
-Taksim medyum ozancan; Fazla olmasa da beğendiğimi söyleyebilirim.Zaten o da sudan baktı erkek arkadaşımın yüzündeki dikişin nerde oldguna varncaya kadar söyledi anı çok iyi bildi ama gelecegi pek tuttrugunu söylyemem.
-Taksim medyum göker;Şiddetle tavsiye ederim hem pozitif enerjisiyle hem tarzı ve konşmalarıyla agzınız yırtılıncaya kadar gülme garantisi verebilirim.Tarot ve kahve falı bakıyo isimlerde başarılı içinizi okuyor resmen zaten beyin okuma yeteneğide varmış bunu da bi dneyin derim:)
Daha birçok falcı var ama içlerinden en beğendiklerimi yazmak istedim umarım işinize yarar :)
gururlu3434 cok tsk tekrar burak ın numarası için, sonradan açıldı ve ulaştım hatta pazar günü baktırdım!
valla soyledikleri çok mantıklı, şu anda olanları da gayet iyi bildi, hatta çok yakında işle ilgili beklediğim bir durumla ilgili de yorumunu söyledi, hatta buna göre fallarımdan bir çoğunu test etme imkanımız olacak hep birlikte, haber vereceğim :)
ama gel gelelim, olmasını istediğim-beklediğim kişi ile alakalı çok farklı bir açılım getirdi ve artık hayatından çıkarman gerekiyor dedişimdiye kadar farklı zamanlar söyleseler de; elmira, olgu, sembol nihal, kk pelin, kk dilek, mercan, fincan cafe şenay ve arzu, arzuhal cafe arzu ve daha şimdi aklıma gelmeyen birsürü kişi bekleyip sabretmem gerektiğini mutlaka kavuşacağımızı söylemişti...
bu durumda belki de diyorum şu saydıgım bir ton fal yuzunden ben bu kadar zamandır oyalanıp, olmayacak birşeye amin diyorum?
valla bilemedim ki ama şu burak ın falını son fal ve doğru olarak kabul edip ona göre davranabilsem keşke
Kurtuluş rita nın ismini çok duydum,eğer ritaya gidip beğenmeyen varsa yorum yazmasını rica ederim.Taksim medyum göker nerde,nekadara bakyor?
cok sanslısın dıyım ozaman ulasmıssın :) adam acmıyor benım telefonlarımı uyuz oldum yahuuu...
nerde baktıgını bılsem oraya gıdıp bekleyecegım artık....
bende senınle aynı durumdayım...bana da cogu favorı falcım sabret dıyor,sabır sabır sabır catlayacagım yahuu :)
benım de amacım falları teyıt ettırmek,ama adama bı ulassam onu basaracagım..
bır tek ona numarası olupta ulasamayan benım sanırım...
sen ona nerde fal baktırdın canım?bırde kaca bakıyor?
medyum göker taksim nazlı cafe de bennetton magazasının karsı yolunda bir çıkmaz sokak var hemen sagında kalıyor.20 tl.
Düşünemedimneslihan a hiç gitmedim, duymamıştım da ama limemeargarita koptum yahu :) ama sen de niye oyle yapıyosun biraz yatakta otur
teşekkürler canım :)
Arkadaşlar ben yeni üyeyim yorumlarınızı ilişkilerinizi paylaşımlarınızı cok beğendim bende bir fal tutukunu olarak aranıza katılmak istedim size kısaca fal deneyimlerimden bahsetmek isterim;
-Bakırköy falcı suzan ;Geçmiş ve anı çok iyi analiz etti gelecek ehh işte diyebilirim ama denenmesi gereken bir falcı oldugunu dusunuyorum.
-Kurtuluş rita; Sadece 1 defa gittim ve o da bana yetti açıkçası. Masaya oturdum karşısına eline bir bardak su aldı ve sevgilimin adını söyledi birden dizlermn titremeye başladgını hissettim kadın resmen hayatmdaki bütün insanların adını söylyerek yorum yaptı çok ürktüm ve etkilendim açıkçası söylediklerinin %80 i çıktı diğerleri için hala beklemedeyim.
-Taksim medyum ozancan; Fazla olmasa da beğendiğimi söyleyebilirim.Zaten o da sudan baktı erkek arkadaşımın yüzündeki dikişin nerde oldguna varncaya kadar söyledi anı çok iyi bildi ama gelecegi pek tuttrugunu söylyemem.
-Taksim medyum göker;Şiddetle tavsiye ederim hem pozitif enerjisiyle hem tarzı ve konşmalarıyla agzınız yırtılıncaya kadar gülme garantisi verebilirim.Tarot ve kahve falı bakıyo isimlerde başarılı içinizi okuyor resmen zaten beyin okuma yeteneğide varmış bunu da bi dneyin derim:)
Daha birçok falcı var ama içlerinden en beğendiklerimi yazmak istedim umarım işinize yarar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?