İstanbul'da Fal - Falcılar

medyum göker taksim nazlı cafe de bennetton magazasının karsı yolunda bir çıkmaz sokak var hemen sagında kalıyor.20 tl.

Göker anı biliyor ama ,gelecek fos çıkmıyor,canın sıkıldığında gidilcek eğlenceli sohbetli bir tip kendisi kırıktır biraz ,çokda dikkate alınacak bir falcı değil

Göker anı biliyor ama ,gelecek fos çıkmıyor,canın sıkıldığında gidilcek eğlenceli sohbetli bir tip kendisi kırıktır biraz ,çokda dikkate alınacak bir falcı değil

hmmmmm teşekkürler,anı geçmişi bende biliyorum aslında yaşam koçu gibi beni doğru yönlendirecek falcı lazım bana!

Kurtuluş rita nın ismini çok duydum,eğer ritaya gidip beğenmeyen varsa yorum yazmasını rica ederim.Taksim medyum göker nerde,nekadara bakyor?

Kankam çok önerdi bu kadını. Evinde bakıyormuş. Sabahtan gidip bir odada sırada bekliyormuşsun. Oraya gelenlerle kanka olana kadar bekliyormussun. Bazen cok iyiymiş bazen tutmuyor. 40 TLydi yanlış hatırlamıyorsam. Kurtuluştaymış evi.

canim sasirdim cunku ben pazqr dellenip ck alakasiz bi sekilde aramistim, cuma senden tlf unu alip aradigimda servis disiydi.. karsiya toplu randevusuna geccekti, o araya sikistriverdi beni, ayni gun yane...
Sen hic baktrmadnmi sana ne dediydi?

canim sasirdim cunku ben pazqr dellenip ck alakasiz bi sekilde aramistim, cuma senden tlf unu alip aradigimda servis disiydi.. karsiya toplu randevusuna geccekti, o araya sikistriverdi beni, ayni gun yane...
Sen hic baktrmadnmi sana ne dediydi?

adam açmıyor bana telefonunu sinir oldum vallahı,adam a fal baktırmayı bırak daha sesını bıle duymadım,ılk defa boyle bı durumla karsılasıyorum..ben de saskınım :) kısmet mı dıyım ne dıyım bılemedım sımdı ..............

buse hanıma gitcedim hatta aradımda , yarın akşama anlaştık .. ama benim yarın yüzme kursum var ya anca ayda bi fal baktırabiliyom bu karışılıklıklar yüzünden

özelden mesajlar aldım ama cevap hakkım yok o yüzden burdan yazıyorum,

zeytinburnu nazife evinde bakıyor teli 0532 583 21 45 adresi belli biyere kadar tarif ediyor evinin yakınına yardımcısını gönderiyor o sizi eve götürüyor ben memnun kaldım

mariyi rita ile karıştıranlar için ikisi aynı kişi değil mari şişman iri yarı bi hatun 1 saate yakın bakıyor memnun kaldım

buse küçükçekmece sefaköy tarafında oturuyor merkezi yerlere gidiyor bildiğim kadarıyla karşıya bir kişi için geçmiyor bir kaç kişi toplamanız lazım o zaman geliyor avrupa için biz en son 6 kişiye toplu seans yaptık bizim eve geldi evde baktı gerçekten iyi son favorim diyorum detay isteyen olmuş yazayım
-arkadaşıma 3 ay önce görüştüğü ve onu aramayan erkek arkadaşıyla çok kısa vakitte karşılaşmanız var dedi kız bizimle buluşmak için gittiği kafede bizi beklerken çocuk yan masada oturuyormuş hepimiz karşılaştık :)
-bana evden ani bir evlilik kararı çıkacak dedi 4 gün sonra erkek kardeşim daha nişanlanmadığı kızla haziranda evlenme kararı aldıklarını söyledi mal gibi kaldık
-iş yerinde bir kadının çemkirmesi var ama alt ediyorsun snra karşında köpek gibi pişman olacak yakındada kurtulacan dedi aynı hafta kıyamet koptu peşimde dolanıyor 2 ay sonra ayrılıyormuş şükür yarabbimmm
-yine iş yerinde para konuşmanız var belli bir süreliğine anlaşma yapıyorsunuz dedi 2 gün sonra zam konuşması yaptık ve 6 aylığına anlaştık
sanırım bu kadar detay yeter

Ha bu arada evden ani yüzük karırı çıkıyor dediya sonrasındada sen de sağ gösterip sol vurucan onlardan önce evlenicen dedi kardeşiminki çıktığına göre umutla benimkini bekliyorum

cok sağol canım şimdi aradım açtı 5 dk sonra arayın dedi nihayet duydum sesini :)
heycanlandım :)

rica ederim canım. ben rahat ulaşıyorum. whatsap, sms,telefon,facebook en olmadı tivitir ne kadar kafayı kırmışım anlayın.
buseyi perşembe denicem sanırsam. yarın arkadas gidicekmiş öle yazmıs hele bi o da gitsinde:)

slm burak arkadaştan yada o benden

elektirik aladım elim boş dündüm

hiç bişide anlamadım zaten gürültülü bi yer

cevahir ordan büyük bi hızla solugu bakırköy kefal

kafede aldım saolsun gonça içimi serinletti

kız anı ve geçmişi iyi yorumladı gelecek

içinde tarih verdi bekliyom ve kendisine

sordum izniyle telini burda paylaşabilirmiyim

diye 561 22 52

2gundur arıyorum adam acmıyor,bugun ulasabılen oldumu kendısıne? vallaha baktırma hevesım kalmadı artık sms bıle attım gerı donus yapmadı bana ???

Ben dün baktırdım. Mesaj attımdı Ok leştik. Ama başka işleri vardı gündüz. Birilerine de 9 dan sonra bakacaktı. Belki hala yoğundu. Evinin içini düzenliyormuş.
Benim bu hafta Burak ın söylediği şeylerin 50% sini yaşayacağım hafta. Çıkarsa bildiricem!!!

Kizlar banada özelden buse hanımın numarasını yollayabilirmisiniz acaba?
Bundan oncede bir kac kisiden burada gecen bir iki falcinin numarasını istemiştim hatta özelden yazmıştım ama kimse geri donmedi ne yazık ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…