- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
medyum göker taksim nazlı cafe de bennetton magazasının karsı yolunda bir çıkmaz sokak var hemen sagında kalıyor.20 tl.
Göker anı biliyor ama ,gelecek fos çıkmıyor,canın sıkıldığında gidilcek eğlenceli sohbetli bir tip kendisi kırıktır biraz ,çokda dikkate alınacak bir falcı değil
forumda bahsedilen busa hanıma ben baktırmayı düşünüyorum,eğer baktırmayı düşünen varsa eşlik edebilirm.
Fala tövbe etmiştim aslında ya bu site adamı yoldan çıkarırBen baktırabilirim, Anadolu yakasıyım ama. Özel mesaj hakkımda daha yok sanıyorum. Mesaj atabilirsen irtibata geçebiliriz.
Kurtuluş rita nın ismini çok duydum,eğer ritaya gidip beğenmeyen varsa yorum yazmasını rica ederim.Taksim medyum göker nerde,nekadara bakyor?
elanit öldüğü söylendi , ölmediğini iddia edenler oldu ama durum nedir bilmiyorum.
fal baktırılmıyor artık onu biliyorum :)
canim sasirdim cunku ben pazqr dellenip ck alakasiz bi sekilde aramistim, cuma senden tlf unu alip aradigimda servis disiydi.. karsiya toplu randevusuna geccekti, o araya sikistriverdi beni, ayni gun yane...cok sanslısın dıyım ozaman ulasmıssın :) adam acmıyor benım telefonlarımı uyuz oldum yahuuu...
nerde baktıgını bılsem oraya gıdıp bekleyecegım artık....
bende senınle aynı durumdayım...bana da cogu favorı falcım sabret dıyor,sabır sabır sabır catlayacagım yahuu :)
benım de amacım falları teyıt ettırmek,ama adama bı ulassam onu basaracagım..
bır tek ona numarası olupta ulasamayan benım sanırım...
sen ona nerde fal baktırdın canım?bırde kaca bakıyor?
canim sasirdim cunku ben pazqr dellenip ck alakasiz bi sekilde aramistim, cuma senden tlf unu alip aradigimda servis disiydi.. karsiya toplu randevusuna geccekti, o araya sikistriverdi beni, ayni gun yane...
Sen hic baktrmadnmi sana ne dediydi?
rica etsem buragın numarasını banada yollarmısınız?
gururlu şu an hemen arayabilirsen süper olur :) aççak telefonu , kesin arada kaynadın sen :)
cok sağol canım şimdi aradım açtı 5 dk sonra arayın dedi nihayet duydum sesini :)
heycanlandım :)
2gundur arıyorum adam acmıyor,bugun ulasabılen oldumu kendısıne? vallaha baktırma hevesım kalmadı artık sms bıle attım gerı donus yapmadı bana ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?