Kizlar banada özelden buse hanımın numarasını yollayabilirmisiniz acaba?
Bundan oncede bir kac kisiden burada gecen bir iki falcinin numarasını istemiştim hatta özelden yazmıştım ama kimse geri donmedi ne yazık ki..
yumurtacı nazifeyi tavsiye etmiyorum, tutturamamıştı bizlere
özelden mesajlar aldım ama cevap hakkım yok o yüzden burdan yazıyorum,
zeytinburnu nazife evinde bakıyor teli 0532 583 21 45 adresi belli biyere kadar tarif ediyor evinin yakınına yardımcısını gönderiyor o sizi eve götürüyor ben memnun kaldım
mariyi rita ile karıştıranlar için ikisi aynı kişi değil mari şişman iri yarı bi hatun 1 saate yakın bakıyor memnun kaldım
buse küçükçekmece sefaköy tarafında oturuyor merkezi yerlere gidiyor bildiğim kadarıyla karşıya bir kişi için geçmiyor bir kaç kişi toplamanız lazım o zaman geliyor avrupa için biz en son 6 kişiye toplu seans yaptık bizim eve geldi evde baktı gerçekten iyi son favorim diyorum detay isteyen olmuş yazayım
-arkadaşıma 3 ay önce görüştüğü ve onu aramayan erkek arkadaşıyla çok kısa vakitte karşılaşmanız var dedi kız bizimle buluşmak için gittiği kafede bizi beklerken çocuk yan masada oturuyormuş hepimiz karşılaştık :)
-bana evden ani bir evlilik kararı çıkacak dedi 4 gün sonra erkek kardeşim daha nişanlanmadığı kızla haziranda evlenme kararı aldıklarını söyledi mal gibi kaldık
-iş yerinde bir kadının çemkirmesi var ama alt ediyorsun snra karşında köpek gibi pişman olacak yakındada kurtulacan dedi aynı hafta kıyamet koptu peşimde dolanıyor 2 ay sonra ayrılıyormuş şükür yarabbimmm
-yine iş yerinde para konuşmanız var belli bir süreliğine anlaşma yapıyorsunuz dedi 2 gün sonra zam konuşması yaptık ve 6 aylığına anlaştık
sanırım bu kadar detay yeter
Canım ne kadara bakıyor
Geçmiş sayfalarda numarası var özelden mesajlara cevap hakkı olmayanlar yanıtlayamıyor malesef o yüzden geri dönen olmamıştır benim öyle mesala
buse 0541 633 96 14
yumurtacı nazifeyi tavsiye etmiyorum, tutturamamıştı bizlere
Taksım zade cafe dekı armagan dan memnun olan varmı acaba ?
canım ben il dışındayım acaba telde bakarmı bırde ne kadar ucreti acaba acılen yazarmısının özel mesaj atma hakkım malaesf yok
Taksım zade cafe dekı armagan dan memnun olan varmı acaba ?
numarayı ozelıne yolladım canım :) sen ulasırsın benıde haberdar et...
rica ederim canım. ben rahat ulaşıyorum. whatsap, sms,telefon,facebook en olmadı tivitirne kadar kafayı kırmışım anlayın.
buseyi perşembe denicem sanırsam. yarın arkadas gidicekmiş öle yazmıs hele bi o da gitsinde:)
slm burak arkadaştan yada o benden
elektirik aladım elim boş dündüm
hiç bişide anlamadım zaten gürültülü bi yer
cevahir ordan büyük bi hızla solugu bakırköy kefal
kafede aldım saolsun gonça içimi serinletti
kız anı ve geçmişi iyi yorumladı gelecek
içinde tarih verdi bekliyom ve kendisine
sordum izniyle telini burda paylaşabilirmiyim
diye 561 22 52
buse kım ben gec kalmısım onanumarası varsa ıstıyorum bu arada tavsıyelerınle buraga gıtıcem ama daha gıdemedım bu hafta ulasabılırsem kesın gıdıcemm
Ben baktırabilirim, Anadolu yakasıyım ama. Özel mesaj hakkımda daha yok sanıyorum. Mesaj atabilirsen irtibata geçebiliriz.
kızlar beşiktaş symbol'de nihal dışında fal bakan kim var?
nihalin bulunduğu kafede doski diye biri var ama fossss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?