İstanbul'da Fal - Falcılar

Geçmiş sayfalarda numarası var özelden mesajlara cevap hakkı olmayanlar yanıtlayamıyor malesef o yüzden geri dönen olmamıştır benim öyle mesala
buse 0541 633 96 14

yumurtacı nazifeyi tavsiye etmiyorum, tutturamamıştı bizlere

Ben söylediklerinin gerçekleşme oranına %70 demiştim. ablama hiç bakamadı mesela bi kaç şey söyledi perde var sende bakamıyorum dedi parasınıda almadı. ama arkadaşlarımınki benden daha iyi geçmişti bide kişiden kişeye fark ediyo galiba.

Canım ne kadara bakıyor

kızlar dün dayanamayıp nihale gittim bende beşiktaş symboldeki iyi yorumladı aslındaa 2 tarih verdi bana en geç bi ay içinde olucak dedi ama bilmiyorum nolur ben begendım ama anı ve gecmısı tugba daha ıyı gıbıydı ama bide gülşene giden varmı yakında ? buseyide denemek istiyorum memnun olan varmı

Geçmiş sayfalarda numarası var özelden mesajlara cevap hakkı olmayanlar yanıtlayamıyor malesef o yüzden geri dönen olmamıştır benim öyle mesala
buse 0541 633 96 14

canım ben il dışındayım acaba telde bakarmı bırde ne kadar ucreti acaba acılen yazarmısının özel mesaj atma hakkım malaesf yok

kızlar merhba daha önce ki bi yazımda baktırdığım falcıları yazmıştım ve üç vakit didem hakkındada son baktığı falların çıkmadığını yazmştım ama son 1 hafta içerisinde öldümü kaldımı bilmediğim kendisinin arayacak ddiği insanlar mı aramadı kendisi bu sebeplerden dolaı mahkemelik olcan dedi o saçma sebeplerden dolayı mahkemelik mi olmadım 6 ta altı yaptı yani 1 haftadır dediği şeyleri harfi harfine yaşıyorum burda didemi beğenmeyen genel bulan arkadaşlar var doğrudur elektirik meselesi ama ben kendisinr 1 senedir baktırım dediklerinin sarktığını olmadığını görmedim son olaylar nokta koydu zeten denemesi gerekn bi falcı derim

buse kım ben gec kalmısım ona numarası varsa ıstıyorum bu arada tavsıyelerınle buraga gıtıcem ama daha gıdemedım bu hafta ulasabılırsem kesın gıdıcemm

buraga ben daha baktırmadm onun için bısey diyemıycem fal elektirik meselesi tamamen bu arada dedğiniz cafe nerde bakırkoyde ??

Ben baktırabilirim, Anadolu yakasıyım ama. Özel mesaj hakkımda daha yok sanıyorum. Mesaj atabilirsen irtibata geçebiliriz.

ben avrupa yakasındayım bakırköy,bu haftasonu işlerim var ama haftaya c.tesi yada pazar baktırabilirim,ozamana kadar baktıranda olur ona fikrini yazar,bide kötüyse boşuna denemeyim.

kızlar beşiktaş symbol'de nihal dışında fal bakan kim var?

nihalin bulunduğu kafede doski diye biri var ama fossss

teşekkür ederim :) peki nihal nasıl birisi? ya ben geçen hafta baktırdım symbol'de, orda bakan 3 bayan falcı vardı birinin masasına oturdum, fal heyecanından ismini de sormayı unuttum :) 5 dk bile sürmedi ama güzel baktı, doğru kişiye mi baktırdım bilmiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…