İstanbul'da Fal - Falcılar

bu arada burak'ın bana söylediği 1-2 şey çıktı. midene ve alt dişlerine dikkat et demişti, ikisi de çıktı :) çıkan şeye bak yaa :) asıl olmasını istediğim şey için en geç aralık demişti, çıkarsa haber vereceğim kızlar. :)

beşiktaştaki symbolde sadece nihala baktırdım ben daha önceden taksimdeki symbole gididyordum.Nihalden memnun kaldım anı ve geçmişi çok iyi bildi.gelecekle ilgili söylediği şeyler çıkarsa yazıcam.verdiği tarihee daha var.eğer kasım sonuna kadar olursa.bundan sonra sadece nihale giderim :)

nihal hanım çok uzun boylu değil,toplu,saçları dalgalı kabarık gibi kumral diye hatırlıyorum.öyle bir kadındı.arka masamda doski vardı nihal hanım o sırada biriyle konuşuyordu bende 5 dk masada bekliyordm.o sırada doskinin falını dinledim.çok sıradan genel bakyrdu,yani sıradan herkeze söylense tutar faldı.

Merhaba kızlar, uzun zamandır bu başlığa bakmamıştım. Kadıköy'de taaa geçen senelerde Fayton Cafede baktırmıştım. O zamanlar beni terkeden eski sevgilimin geri döneceğini, ama benim yeni biriyle beraber olduğum için onu kabul etmeyeceğimi söylemişti. Bu olay aynen gerçekleşti. Sonra bu yeni sevgili ile beraber iken Taksim'de bir falcıya gitmiştim. Adını hatırlayamıyorum ama görsem hatırlarım. Bu yeni sevgilimden de benim ayrılacağımı söylemişti. O zaman asla ve asla inanmadım, ihtimal bile vermedim. Derkeeeen geçenlerde gerçekleşti ve ben ayrıldım ondan. Cuma günü Angels Cafe'deki Burcu'ya gitmeyi düşünüyorum. Çok duydum ve merak ediyorum. Acaba çok kalabalık mıdır? Kalabalıktan dolayı reddettiği oluyor mu?

buraga ben daha baktırmadm onun için bısey diyemıycem fal elektirik meselesi tamamen bu arada dedğiniz cafe nerde bakırkoyde ??

bakıköyde kilisenin arka tarafında yerini tarif et desen edemem ama teli var 0536 601 82 82
kız yeni açmış orayı ablasıyla işletmekte canla başla bakıyor en azından 10 gün içinde bi tarih verdi
beklediğim bi olay tek duam gercekleşmesi misafirpererler ben cok memnun kaldım

burak faciasından sonra 30 tl gittiya sinir oldum resmen
bakmayı bilmiyorsan bakma kardeşim adamın telide susmamakta
ya kafayı yedim resmen burdaki yorumlarada akıl sır erdiremedim
dogum tarihi anne ismi ile bakmaya calışmakta yani bi çeşit
yıldızname gibi yıldıznameninde bi bakma şekli var ya ben ona
bi hoça getiririm kralını bakar adam yaaaaa bu hiç anlamamakta

baktığı fal yıldızname felan değil sana bakamamış olmasını kabul ederim , fal bu tutmaz ama burda ki yorumları yalanlar tarzda bi yorumu yakıştıramadım ki ilk öneren benim.

Yeni birini önerebilirsiniz, hatta reklam yapabilirsiniz... Ama Burak kimseye "gelin ben süper fal bakıyorum" demedi ki. Minkiçiğin ilk yazdığı saniyeden itibaren çılgınca telefon no talep ettik ve hepimiz kendi rızamızla gittik.
İyi ki de gitmişim, annemin evhamlarına, benim diş ağrıma kadar söyledi, son derece pozitifti.
Bakmayı biliyor ve bakıyor

Kızlar merhaba ben geçen hafta burağa baktırmıştım bugünde buseye. Buse çok tatlı bir kadın burakla hemen hemen aynı şeyleri tek bir konuda ayrı düştüler o konuda geçmişimle ilgili bir şey biri senin annen yapmış dedi diğeri erkek arkadaşının annesi gerçi sanki buse beni üzmemek için kendi annem olmadığını söyledi gibi geldi ama neyse. Buse de burak da geçmiş ve anı birebir anlattı bana hatta ikiside aynı şekilde eski erkek arkadaşım ile karşılacağımı falan söyledi. Ben ikisini de beğendim burağın dediği tarihler çıkarsa eğer favorim olur kahve falı baktığı için buse tarot bakıyor. Hem minike hem de dadlese çoook teşekkür ediyorum burdan numaraları ulaştırdıkları ve önerdikleri için :)

benimde dişlerim problemli annemde efhamlı bumu yani

duymak veya merak ettiğin şaşılacak şey yani bak mine hnm

benim bi tanıdığım var ama aramız limoni inanki 5 yaşından başşllıyyor

65 yaşına kadar neyi duymak istiyorsan paraylada bakmıyor

hatır gönül olursa iki saat kadar bakıyor falcı bu işşte ya

ya bu adam beni sinir etti bakamamaktaa

Kızlar merhaba ben geçen hafta burağa baktırmıştım bugünde buseye. Buse çok tatlı bir kadın burakla hemen hemen aynı şeyleri tek bir konuda ayrı düştüler o konuda geçmişimle ilgili bir şey biri senin annen yapmış dedi diğeri erkek arkadaşının annesi gerçi sanki buse beni üzmemek için kendi annem olmadığını söyledi gibi geldi ama neyse. Buse de burak da geçmiş ve anı birebir anlattı bana hatta ikiside aynı şekilde eski erkek arkadaşım ile karşılacağımı falan söyledi. Ben ikisini de beğendim burağın dediği tarihler çıkarsa eğer favorim olur kahve falı baktığı için buse tarot bakıyor. Hem minike hem de dadlese çoook teşekkür ediyorum burdan numaraları ulaştırdıkları ve önerdikleri için :)

tatlım üç vakit didem tam olarak nerde bakıyor ve ne kadar ? bende bugun gülşene gittim oda fena değildi ama bekliyorum çok falcı geziyorum off ama bi türlü tam tutanı yok

teşekkür ederim cevabın için :) doğru kişiye baktırmışım demek ki :) kısa baktı ama mantıklı şeyler söyledi. umarım çıkar fallarımız :)

foruma girmiyordum ara verdim fallara.... kim bu burak nasıl bakıyor ne bakıyor kaça bakıyor numarası :) ???

beşiktaş symbol de yeni birisi sanırım deniz diye bir kadın. ilk defa gördüm geçenlerde. ona baktıranınız var mı ? izlenimleriniz neler ?

yani size bakamamış olabilir ama burak hakkında sizden başka kötü yorum görmedim ben. size bakamadı diye kötü mü olması lazım hemen? bi daha baktırmazsınız olur biter.

arkadaşlar burası tecrübelerimizi paylaştığımız bir yer taşlama yeri değil
o kadar gereksiz fal baktırıyoruz kuş böcek diyene bile para ödüyoruz çıkmadı bilemedin ben para vermem diyeniniz olmamıştır
şimdi bu neyin tartışması her falcı her an iyi bilecek diye bir kural yok ya da herkese iyi bakacak diye
hem minik bizle bu ismi paylaşırken bile tereddütlü bana çıktı herkese çıkmayabilir diyerek yazmıştı !!!
geçenlerde kendini zeki sanan bir kıza para ödedim sadece oyunculuğuna ödedim başımın gözümün sadakası olsun :))))
benim şu ana kadar yakın dönem içinde gittiğim ve beğendiğim 3 kişi var söyledikleride paralel ,olur yada olmaz bilemem zamanı var an ve geçmiş süper

1-3 vakit didem
2-burak
3-buse

ama yorumların geneline bakılırsa elektrik olayı
senin ne istediğin beklentilerinin yoğunluğu ve bakan kişinin o an ki durumu(bakan kişininde bir hayatı var sonuçta ) önemlidir
burada bahsedilen bir çok cafeye gittim hatta ayhan ışık sokakta cafe ismi vermeyecem iranlı olanda değil bir meryem hanım var
kadından bu forumda memnun olanda gördüm olmayanda bende memnun kalmayanlardanım hatta nasıl hala bakıyor merak ediyorum kendisi hataylı ve faldan önce hayatını anlatır ben 15 senelik yorumlarımı buraya yazmak isterdim ama ne kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem ne de kimseyi kırmak benim tecrübelerim yukarıdaki 3 kişidir yakın zaman içinde memnun kaldığım ve uygun fiyatlı ve iyi niyetli olduklarına inandığım kişilerdir .

nacizhane bir paylaşım sevgilerle

Ben baktırmıştım geçen haftalarda geçmişi dahi bilemedi. Ama kişiden kişiye değişebilir tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…