İstanbul'da Fal - Falcılar

Dün akşam Buse'ye baktırdım. Kendisini çok sevimli bir kişilik. Tarot bakıyor ve hep geleceğe yönelik konuşuyor. Şimdiye yönelik de genel konuştu gibi sanki. Ne diyeyim bilemedim sizlere.Gelecek konusunda da oldukça bir bir yazayım da döktüreyim işallah:)

Vallahi hiç bilmiyorum telefonda fal mı bakılıyo :44: bi yaşıma daha girdim ben vereyim nosunu sen ara sor 0541 633 96 14

evet bakan var sen gıtmış oldugun ve senı tanıdığı için sormuştum bılırsın dıye enede saol eger görüşüp konuşan arkadaşların bu konuda bılgılerı varsa yardımcı olurlarsa sevınırım

:121::121:
peki sana bir soru :121: benim kendi sürekli gittiğim falcım bu kişiyle evlilik gözüküyor ama bu yılın sonları 2013 gibi tekli yıllara doğru olabilir dedi, gülşende 3 ay dişini sık bu yıl sonuna kdr sabreder çıkacak olumsuzluklara rağmen beklersen olabilirliği var dedi. bu yılın sonuna az kaldı gerçi ama, sen şimdi buse dedin, evlilik tarihini bildi fln beni can evimden vurdun şimdi sence benim işide çözermi yıl sonuna kdr bekleyim mi yoksa buseye gidim mi :26:

burak'ı beğenip beğenmemenize bir şey diyemem, olabilir sana bakamamıştır.
ama burda ki insanların yorumlarının sahte olduğuna dair imayı kabul edemem.
Minecim gerekli açıklamayı yapmış ama yazımınızdan dolayı sizin yazdıklarınızdan pek bir şey çıkaramadım.
siz istediğinize gidin , istediğinizide önerin buna kimse karışamaz.
gereksiz tartışmada çıkarmayın.

Canım beğenmiş olmana çok sevindim inşallah dedikleride çıkar

şimdi şekerim öncelikle buseyi çok çok çok beğenmiş olmama rağmen yönlendirme yapmak istemem. yıl sonuna yaklaşık 7 hafta var :18: sıkarım kendimi dayanırım diyor isen buseye sonra baktır en azından her zamanki gittiğin falcının doğruluğunu test etmiş olursun . yok ben dayanamam krize girerim diyor isen buseyede baktır ikisini aynı anda test et :)) (ben olsam baktırırdım )

tatlım üç vakit didem tam olarak nerde bakıyor ve ne kadar ? bende bugun gülşene gittim oda fena değildi ama bekliyorum çok falcı geziyorum off ama bi türlü tam tutanı yok

canım bakırköy capacıty nın b kapısının karşısındaki sokakta üç vakit cafe küçük şirin bir yer :)

anladım cnm çok tşk ederim nosu var zaten burda, olmadı artık aklıma eserse çıkar giderim

arkadaşlar buse kim ki ya? nerede bakar?

Canım buse de tarot bakıyor arıyorsun ortak bir yerde buluşuyorsun ve bakıyor numarası geçen sayfada olacak. Sevimli ve pozitif bir bayan genel olarak anı ve geçmişimi çok iyi bildi benimç

canım çok teşekkür ederim hergün biyere gidiyorum tutmam lazım kendimi ama delirirsem bide didemi denerim sence gidiyimmi ne diyosun .s
canım diğr sayfaları okuduysan beğenende var beğenmeyende kişilik elrktrik vs meselesi ama oraya olmıcak bilemıcek diye bi enerjiyle gidersen tutmazda zaten bn genel anlamda her hafta gidiyorum beğeniyorum dediklerinin sarstığını çıkmadığını görmedim kendi afıma denemeni tavsiye ederim

Arkadaşlar, Edirneli Melahata baktıran varsa lütfen deneyimlerini paylaşsın. Gitmek istiyorum, ama değecek mi? Yola razıyım... yeter ki memnun kalayım...
Bilgisi olan lütfen yazınnnnn :)

3 seferdır burak hakkında yorum yazmak ıcın gırıyorum nete bı sekılde ınternetten dusuyorum

gelelim burak tecrubelerime.....

falı kısa ve oz detaya ınmıyor,yalnız dıkkatımı ceken bısey oldu yorumları okurken bana da dıslerınle mıdene dıkkat et sorunlar yasıyosun dedı, butun dıslerı ve mıdesıyle sorun olan kızlar mı ozellıkle gıdıyo burağa?? bana da aynı cumleyı kurdu :)
enerjılerımız uydu fakat anlatılan kadar ıyı degıl bence,gecmısım hakkında 2 mevzuda yanıldı,gelecek ıcın guzel seyler soyledı,verdıgı bı tarıh var eger cıkarsa burak tamamdır :)
benım ıcın onemlı olan gelecek tahmınlerının tutması....
bıde bana hayatımla alakalı hıc kısa vadelı olaylardan bahsetmedı hep uzun vadelı konustu..

Son düzenleme:

arkadaşım üç vakir didemi ben beğenmedim. başkasını dene

Canım buse de tarot bakıyor arıyorsun ortak bir yerde buluşuyorsun ve bakıyor numarası geçen sayfada olacak. Sevimli ve pozitif bir bayan genel olarak anı ve geçmişimi çok iyi bildi benimç

hmm çok saol canım bilgi için :)

BUSE ye gidenler çıkan tarihler olursa mutlaka burda ya da benimle paylaşın duruma göre gitmeyi düşünüyorum an ve geçmişi kendimde biliyorum ama ilişkimle ilgili gelecek hakkında bilgi verebilecekmi merak ediyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…