Kızlar cezminin numarasını bilen lütfen cok acil verebilirmi??
Vallahi hiç bilmiyorum telefonda fal mı bakılıyo :44: bi yaşıma daha girdimben vereyim nosunu sen ara sor 0541 633 96 14
özelden mesajlar aldım ama cevap hakkım yok o yüzden burdan yazıyorum,
zeytinburnu nazife evinde bakıyor teli 0532 583 21 45 adresi belli biyere kadar tarif ediyor evinin yakınına yardımcısını gönderiyor o sizi eve götürüyor ben memnun kaldım
mariyi rita ile karıştıranlar için ikisi aynı kişi değil mari şişman iri yarı bi hatun 1 saate yakın bakıyor memnun kaldım
buse küçükçekmece sefaköy tarafında oturuyor merkezi yerlere gidiyor bildiğim kadarıyla karşıya bir kişi için geçmiyor bir kaç kişi toplamanız lazım o zaman geliyor avrupa için biz en son 6 kişiye toplu seans yaptık bizim eve geldi evde baktı gerçekten iyi son favorim diyorum detay isteyen olmuş yazayım
-arkadaşıma 3 ay önce görüştüğü ve onu aramayan erkek arkadaşıyla çok kısa vakitte karşılaşmanız var dedi kız bizimle buluşmak için gittiği kafede bizi beklerken çocuk yan masada oturuyormuş hepimiz karşılaştık :)
-bana evden ani bir evlilik kararı çıkacak dedi 4 gün sonra erkek kardeşim daha nişanlanmadığı kızla haziranda evlenme kararı aldıklarını söyledi mal gibi kaldık
-iş yerinde bir kadının çemkirmesi var ama alt ediyorsun snra karşında köpek gibi pişman olacak yakındada kurtulacan dedi aynı hafta kıyamet koptu peşimde dolanıyor 2 ay sonra ayrılıyormuş şükür yarabbimmm
-yine iş yerinde para konuşmanız var belli bir süreliğine anlaşma yapıyorsunuz dedi 2 gün sonra zam konuşması yaptık ve 6 aylığına anlaştık
sanırım bu kadar detay yeter
Kızlar merhaba ben geçen hafta burağa baktırmıştım bugünde buseye. Buse çok tatlı bir kadın burakla hemen hemen aynı şeyleri tek bir konuda ayrı düştüler o konuda geçmişimle ilgili bir şey biri senin annen yapmış dedi diğeri erkek arkadaşının annesi gerçi sanki buse beni üzmemek için kendi annem olmadığını söyledi gibi geldi ama neyse. Buse de burak da geçmiş ve anı birebir anlattı bana hatta ikiside aynı şekilde eski erkek arkadaşım ile karşılacağımı falan söyledi. Ben ikisini de beğendim burağın dediği tarihler çıkarsa eğer favorim olur kahve falı baktığı için buse tarot bakıyor. Hem minike hem de dadlese çoook teşekkür ediyorum burdan numaraları ulaştırdıkları ve önerdikleri için :)
:121::121:
peki sana bir soru :121: benim kendi sürekli gittiğim falcım bu kişiyle evlilik gözüküyor ama bu yılın sonları 2013 gibi tekli yıllara doğru olabilir dedi, gülşende 3 ay dişini sık bu yıl sonuna kdr sabreder çıkacak olumsuzluklara rağmen beklersen olabilirliği var dedi. bu yılın sonuna az kaldı gerçi ama, sen şimdi buse dedin, evlilik tarihini bildi fln beni can evimden vurdunşimdi sence benim işide çözermi yıl sonuna kdr bekleyim mi yoksa buseye gidim mi :26:
tatlım üç vakit didem tam olarak nerde bakıyor ve ne kadar ? bende bugun gülşene gittim oda fena değildi ama bekliyorum çok falcı geziyorum off ama bi türlü tam tutanı yok
şimdi şekerim öncelikle buseyi çok çok çok beğenmiş olmama rağmen yönlendirme yapmak istemem. yıl sonuna yaklaşık 7 hafta var :18: sıkarım kendimi dayanırımdiyor isen buseye sonra baktır en azından her zamanki gittiğin falcının doğruluğunu test etmiş olursun . yok ben dayanamam krize girerim diyor isen buseyede baktır ikisini aynı anda test et :)) (ben olsam baktırırdım )
canım bakırköy capacıty nın b kapısının karşısındaki sokakta üç vakit cafe küçük şirin bir yer :)
arkadaşlar buse kim ki ya? nerede bakar?
canım diğr sayfaları okuduysan beğenende var beğenmeyende kişilik elrktrik vs meselesi ama oraya olmıcak bilemıcek diye bi enerjiyle gidersen tutmazda zaten bn genel anlamda her hafta gidiyorum beğeniyorum dediklerinin sarstığını çıkmadığını görmedim kendi afıma denemeni tavsiye ederimcanım çok teşekkür ederim hergün biyere gidiyorum tutmam lazım kendimi ama delirirsem bide didemi denerim sence gidiyimmi ne diyosun .s
canım diğr sayfaları okuduysan beğenende var beğenmeyende kişilik elrktrik vs meselesi ama oraya olmıcak bilemıcek diye bi enerjiyle gidersen tutmazda zaten bn genel anlamda her hafta gidiyorum beğeniyorum dediklerinin sarstığını çıkmadığını görmedim kendi afıma denemeni tavsiye ederim
Canım buse de tarot bakıyor arıyorsun ortak bir yerde buluşuyorsun ve bakıyor numarası geçen sayfada olacak. Sevimli ve pozitif bir bayan genel olarak anı ve geçmişimi çok iyi bildi benimç
CANIM BEĞENMEMİŞ OLABİLİRSİN BEĞENMEYENLER VAR ZATEN ARAMIZDA ama ben beğeniyorum onun için yazdım bana her dediği çıktı valla :)arkadaşım üç vakir didemi ben beğenmedim. başkasını dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?