İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar, Edirneli Melahata baktıran varsa lütfen deneyimlerini paylaşsın. Gitmek istiyorum, ama değecek mi? Yola razıyım... yeter ki memnun kalayım...
Bilgisi olan lütfen yazınnnnn :)

craizydaisy ben onu hep duyuyorum ve gitmek istiyorum da numarası adresi nedir bilmiyorum sende varsa bana yollar mısın? ya da izine nasıl ulaşılıyormuş? olmadı birlikte gideriz :)

craizydaisy ben onu hep duyuyorum ve gitmek istiyorum da numarası adresi nedir bilmiyorum sende varsa bana yollar mısın? ya da izine nasıl ulaşılıyormuş? olmadı birlikte gideriz :)

Açıkçası benim bir tanıdığım geçen gün gitmiş, ama Edirneli Melahat onu kovmuş, "bu saatten sonra sana bakamam" diye, saat gerçekten de 5 falanmış... Ama o tanıdığım orada olduğu sürece 2 farklı kişi hediyeleriyle teşekküre gelmiş...
Senin anlayacağın adresini buluruz :) Ben gitmek istiyorum, sadece gününe karar vermedim. Ama eğer sen de istersen, sabah erkenden yola çıkarız, çünkü sabah saat 7'den itibaren bakmaya başlıyormuş... 11'de gelenleri 4-5 gibi alıyormuş... Ayrıntılı bakıyormuş.
Bir de ben haftaiçi gitmeyi düşünüyorum, senin için uygun olur mu ?
Ama buradan baktıran var mı merak ettim.

bana 10 tane şey söylediyse 10 taneside doğruydu.Hemde nokta atışı gibi inanılmaz şeyleri bildi.

Evet, durum tespitleri çok doğru! Benim mesleğimi, hiçbir veri bulunmamasına rağmen ve gitmeden önce isim bile vermememe rağmen şak diye bildi... Umarım senin için söyledikleri gerçekleşir... ama benimkiler gerçekleşmedi. Belki enerji meselesi, ama benle beraber gelen 3 kızıla da enerjisi tutmadı...

hmm bende arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gittim.Daha bikaç gün oldu bakalım çıkıcak mı..Beklemedeyim bakalım

Çıktımı acaba dedikleri ?

kızlar buse ne kadara bakıyor? anadolu yakasına gelir mi? bi de numarasını gönderebilir misiniz? uf ne çok soru sordum :)

acaba kaca bakıyor bu edirneli melahat? numarası varsa acıp soralım,belkı telefondada bakıyordur,edirneye kadar yorulmamış oluruz :)
kızlar gıtmeye karar verirseniz muhakkak haberim olsun :)

okudum canım o yüzden kafam karıştı zaten bazıları çok begenmiş bazıları kötü demiş daha dün baktırdım gidebilirim ya sende iyi diyosan bisürü falcı gezdim tarih bekliyorum ama duramıyorum ya şu sıralar .s

Canım buse de tarot bakıyor arıyorsun ortak bir yerde buluşuyorsun ve bakıyor numarası geçen sayfada olacak. Sevimli ve pozitif bir bayan genel olarak anı ve geçmişimi çok iyi bildi benimç

canım ben buraga gitmiştim sen buseyede gitmişsin sanırım farkı nedir sence deniyim mi buseyi bende ?

canım ben buraga gitmiştim sen buseyede gitmişsin sanırım farkı nedir sence deniyim mi buseyi bende ?

Kuzum vallahi aynı şeyleri söylediler bana tek bir konuda ayrı düştüler buse tarot bakıyor ama bence burağa gittiysen burağın falını bekle bence bi daha para verme :) Ama denemek istiyorsan fal krizin tuttuysa benim gibi deneyebilirsin..

canım buraga gideli 3 4 hafta oldu ben bi arkadaşım tavsiye etmişti bana dediği bazı şeyler oldu ama gerisi gelmedi o yüzden bende falcı falcı geziyorum dün gülşene gittim ondan once burcuya tugbaya barısa bide bide nihale tarih verdi hepsi ama duramıyorum gitmeden yaa (( çok canım sıkılıyo buseyi denemek istiyorum bide didem varmış onu bide symbol kafede borayı iki arkdasım cok onerıyo ama bılmıyorum ya napıcam :2:

Bende didemi denesem mi diye düşünmüyor değilim. Anam vallahi bütün paraları yatırıyorum falcılara yazık diyorum günah diyorum ama vazgeçemiyorum. Belki yarın dideme giderim haber veririm burdan yine sana :)

canım bide başka önerdiğin isim varmı ?
benim didemden başka bi falcım daha var arkadaşımın kardeşi diğer sayfalarda bahsetmiştim o kısa dönme bakıyor kısa fönem için söylediği olcak dediği şeyler onunda oluo beğeniyorum ben onuda 2 falcım var işte 1 hafta birine bir hafta birine gidiorum ikiside aynı şeyleri söyluo ve tutuo senn terchin cnm

bende düşünüyorum belki bende giderim yarın canım gidersem haber veririm bende sende yaz buraya amaaa :) ya nihalide begendi ben beşiktaş ama en çok tugbayı begendım an ve gecmıste cıkarsa birisi yazıcam zaten bende yaa ogrenciyim bide ama bi döneme girdim atlatıncaya kadar boyle sanırım

tamam canmm didemi deneyebilirim sanırım bende saati varmı baktıgı her gün ordamı bide iskambilmi bakıyor ?

Canım o diğer arkadaşının kardeşine nasıl ulaşabiliriz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…