bende düşünüyorum belki bende giderim yarın canım gidersem haber veririm bende sende yaz buraya amaaa :) ya nihalide begendi ben beşiktaş ama en çok tugbayı begendım an ve gecmıste cıkarsa birisi yazıcam zaten bende yaa ogrenciyim bide ama bi döneme girdim atlatıncaya kadar boyle sanırım
Ah bende öğrenciyim yarın orda karşılaşırsak şaşırmam sende bende duramayıp gidicez sanırım :)
ya yazık paralarımıza gidip alışveriş yapardık sen kaç gibi gitmeyi düşünüyosun cnm belki beraber gideriz ahh ahh sorma ama bu kaçıncı falcı ve hepsi başka zamanlar veriyor bana :)
Canım hiç bilmiyorum ki sabah bi okuluma gidicem öğleden sonra özel mesaj hakkım yok ama gitmeden önce buraya yazarım :) Gelmek istersen sende gelirsinn
Canım hiç bilmiyorum ki sabah bi okuluma gidicem öğleden sonra özel mesaj hakkım yok ama gitmeden önce buraya yazarım :) Gelmek istersen sende gelirsinn
CANIM BEĞENMEMİŞ OLABİLİRSİN BEĞENMEYENLER VAR ZATEN ARAMIZDA ama ben beğeniyorum onun için yazdım bana her dediği çıktı valla :)
acaba kaca bakıyor bu edirneli melahat? numarası varsa acıp soralım,belkı telefondada bakıyordur,edirneye kadar yorulmamış oluruz :)
kızlar gıtmeye karar verirseniz muhakkak haberim olsun :)
creyzim edirneli melayat edirneli çıktı bak
benide götürrrrrrrrrrrr
kreyzi beni falcıya götür
30'a bakıyomuş, telefonda bakmıyomuş, randevu pazartesi cuma bakmıyomuş, randevu istendiğinde de "burası muayenehane değil, randevu vermem, gelir beklersin" diyomuş :)
ben gidicem, sadece zamanı belli değil... ama haftaiçi arabayla gidicem...
hahahah miniğimmmmm sana bayılıyorum :) çok komiksin ve daha da önemlisi yaptığın espriler zeka fışkırıyor!
Seni edirneli melahate götürmem de kimi götürürüm :) Haftaiçi sana uyuyor mu? erken gideriz ve öğleden sonra döneriz... eğer bizi kovmazsa tabii ki de :) hiç adamın gözünün yaşına bakmıyomuş: "gelmeseydin, git bi daha da gelme" diyomuş yaaaaa :)
Bu tam bizim kalem, gidelim miniğimmmm :)
Kızlarrr buraya müjde vermeye girdim ama baktım kafayı hakkaten kıranlar var. Edirne'de ne işiniz var yahuuuu!!! Eni sonu hepsi falcı; bazen tutar bazen tutmaz. Burdakilerin suyu mu çıktı. Valla bu fal olayı dipsiz kuyu gibi bi kere düştün mü; kurtulmak zor.. Bana son dönem baktırdığım falcıların hepsinin söylediği tutmayınca zaten fal baktırmamaya söz vermiştim kendime. Ama şeytan dürtü yine; yarın izinliyim bari Stones'u ariyim belki Gül dönmüştür dedim. Açan adam az önce Gül ile toplantıda olduğunu söyledi. Önümüzdeki hafta büyük ihtimalle başlayacakmış. İsmimi telimi aldı adam. Bnm gibi Gül'ü soran herkese Gül döndüğünde mesaj atacakmış!!!!!!!!!!!!! Gül diye diye aylarca kurudum kaldım, ne paralar kaptırdım diğer fos falcılara. İnşallah bu kadar heveslenmeme değer. Malum Güle 2. ve 3. kez bakıranlar sonradan tutturamadığını söylemişti. Ama baktırdıklarım arasında tek tutturan Gül'dü. O da bu sefer fos çıkarsa; fal mevzusu benim için hepten kapanır sanırım...
hahahah miniğimmmmm sana bayılıyorum :) çok komiksin ve daha da önemlisi yaptığın espriler zeka fışkırıyor!
Seni edirneli melahate götürmem de kimi götürürüm :) Haftaiçi sana uyuyor mu? erken gideriz ve öğleden sonra döneriz... eğer bizi kovmazsa tabii ki de :) hiç adamın gözünün yaşına bakmıyomuş: "gelmeseydin, git bi daha da gelme" diyomuş yaaaaa :)
Bu tam bizim kalem, gidelim miniğimmmm :)
Kızlarrr buraya müjde vermeye girdim ama baktım kafayı hakkaten kıranlar var. Edirne'de ne işiniz var yahuuuu!!! Eni sonu hepsi falcı; bazen tutar bazen tutmaz. Burdakilerin suyu mu çıktı. Valla bu fal olayı dipsiz kuyu gibi bi kere düştün mü; kurtulmak zor.. Bana son dönem baktırdığım falcıların hepsinin söylediği tutmayınca zaten fal baktırmamaya söz vermiştim kendime. Ama şeytan dürtü yine; yarın izinliyim bari Stones'u ariyim belki Gül dönmüştür dedim. Açan adam az önce Gül ile toplantıda olduğunu söyledi. Önümüzdeki hafta büyük ihtimalle başlayacakmış. İsmimi telimi aldı adam. Bnm gibi Gül'ü soran herkese Gül döndüğünde mesaj atacakmış!!!!!!!!!!!!! Gül diye diye aylarca kurudum kaldım, ne paralar kaptırdım diğer fos falcılara. İnşallah bu kadar heveslenmeme değer. Malum Güle 2. ve 3. kez bakıranlar sonradan tutturamadığını söylemişti. Ama baktırdıklarım arasında tek tutturan Gül'dü. O da bu sefer fos çıkarsa; fal mevzusu benim için hepten kapanır sanırım...
anlatılanlara göre sabah 7 de başlıyormuş kaçta gideceksiniz :))))))
kızlar bari toplaşıp otobüs kiralayalım toplu gidelim :) acaba kadına yol parasını verelimde o gelsin,içinizden yürekli biri varsa arayıp sorabilir mi? :)
hahah limemargarita, gördüğün gibi, paramız var, paradan çok zamanımız ve hiç aklımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?