İstanbul'da Fal - Falcılar

eli maşalı edirneli melihat telini verebilirmisiniz arayacağım,parası neyse vericem o gelsin:)

seni yollamayacaklar farklı departmana geçeceksin yükselip 2 yıl içinde ve bir erkek aracılığyla ;anam bende falcı oldum :)))))))))))))) minik tutarsa yazarsın :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

seni yollamayacaklar farklı departmana geçeceksin yükselip 2 yıl içinde ve bir erkek aracılığyla ;anam bende falcı oldum :)))))))))))))) minik tutarsa yazarsın :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hey bebek ;
1 ay sona 33 olcak kart bir minnakla yazışmaktasın
mali müşavir olmuş bir muyasebeci hangi departmana geçer ve yükselir söle bana çıbık
falını söle düzelt kendi ofisini açacaksın
erkek mi ? hani nerde erkek

melayatın telefonu yuk bende , sildim ben. konuşunca korktuydum zate

çok hoşsunuz bayanlar :)
emme gündüzleri giyinik geziyom , o yüzden ütü yapmam ilazım.
kreyzim haberleşelim fıztıkım ..
fallı geceler

Eğer bir mucize olmazsa, Beşiktaş-Sembol Nihal'in vermiş olduğu süre bugün bitiyor. Dediğim gibi 8 kasımın bitmesine daha 1.5 saat var, ama bu süre içinde gerçekleşmesini söylediği şeyin gerçekleşmesi mucize olur... Elbette ki bir falın birkaç gün gecikmesi mümkündür. Eğer birkaç gün içinde gerçekleşirse, ben yine buradan haber veririm...

facia sakın gitme

bu beceriksiz adam banada mide diş probleminden bahsetti fena taktım bu adama en sinir oldugum falcılaran başına geçti

o zaman ortaklı açacan diyeyim 40 kere söyleyelim olsun bari;eylemlerim devam edecek :)))))))))))))))))))))))))

heee birde tuzlada bir bayan varmış giden arkadaşlar memnun kalmış adını bilmiyorum öğreneyim buradan giden varsa bilgi alacam :)yurdumun taşı toprağı falcı dolu heyt bee :))))))))))))))))))

Geçenlerde yazdım. Nihalin 2 hafta sonra olacak dediği şeyin tam tersi gerçekleşti. Hem de falın ertesi gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…