sevgili kreyzi ;
ne param , ne zamanım, ne de aklım var
ama hala ve inatla geleceğimi söylüyorum zira kaybedecek bir şeyim yok
düne kadar işten çıkaralıcağımı düşünüyodumtazminatımı alır işimi ararım diyodum burak bacımın dediği gibi beni yollamadılar
sevgili kreyzi ;
ne param , ne zamanım, ne de aklım var
ama hala ve inatla geleceğimi söylüyorum zira kaybedecek bir şeyim yok
düne kadar işten çıkaralıcağımı düşünüyodumtazminatımı alır işimi ararım diyodum burak bacımın dediği gibi beni yollamadılar
seni yollamayacaklar farklı departmana geçeceksin yükselip 2 yıl içinde ve bir erkek aracılığyla ;anam bende falcı oldum :)))))))))))))) minik tutarsa yazarsın :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:))))))))))))))))) koptum ya bin yaşayın
hep beraber inşallah :)
eli maşalı edirneli melihat telini verebilirmisiniz arayacağım,parası neyse vericem o gelsin:)
arkadaşım telefonunu aldıysa ondan isterim... bulmaya çalışırım, ama konuşacak kadar cesursan, sanırım bizden de daha gözükarasın
ben karşı cinsle yaşlanmak istiyorum
mümkünse turkcell müşteri temsilcimizle olsun
7.30-8 gibi yola çıksak, 9-10 gibi oradayız diye düşündüm
daha da komiği hala düşünecek kafa olduğuna şaşırıyorum
canım buraga gideli 3 4 hafta oldu ben bi arkadaşım tavsiye etmişti bana dediği bazı şeyler oldu ama gerisi gelmedi o yüzden bende falcı falcı geziyorum dün gülşene gittim ondan once burcuya tugbaya barısa bide bide nihale tarih verdi hepsi ama duramıyorum gitmeden yaa(( çok canım sıkılıyo buseyi denemek istiyorum bide didem varmış onu bide symbol kafede borayı iki arkdasım cok onerıyo ama bılmıyorum ya napıcam :2:
3 seferdır burak hakkında yorum yazmak ıcın gırıyorum nete bı sekılde ınternetten dusuyorum
gelelim burak tecrubelerime.....
falı kısa ve oz detaya ınmıyor,yalnız dıkkatımı ceken bısey oldu yorumları okurken bana da dıslerınle mıdene dıkkat et sorunlar yasıyosun dedı, butun dıslerı ve mıdesıyle sorun olan kızlar mı ozellıkle gıdıyo burağa?? bana da aynı cumleyı kurdu :)
enerjılerımız uydu fakat anlatılan kadar ıyı degıl bence,gecmısım hakkında 2 mevzuda yanıldı,gelecek ıcın guzel seyler soyledı,verdıgı bı tarıh var eger cıkarsa burak tamamdır :)
benım ıcın onemlı olan gelecek tahmınlerının tutması....
bıde bana hayatımla alakalı hıc kısa vadelı olaylardan bahsetmedı hep uzun vadelı konustu..
hey bebek ;
1 ay sona 33 olcak kart bir minnakla yazışmaktasın
mali müşavir olmuş bir muyasebeci hangi departmana geçer ve yükselir söle bana çıbık
falını söle düzelt kendi ofisini açacaksın
erkek mi ? hani nerde erkek
melayatın telefonu yuk bende , sildim ben. konuşunca korktuydum zate
Canım o diğer arkadaşının kardeşine nasıl ulaşabiliriz ?[/QUnumarası 0535056544 cnm
üç vakit dideme paranızı kaptırmayın valla.onun cafesinin önunden bile geçmiyorum o kadar tiksindim.ben sigara içtiğim için arka bahçesinde balkon gibi bi yerde içtim kahvemi mutfağın ordaydı o mutfak pislikti,düşün mutfağı pislik olan bir yerin balkonu nasıldır hayvanlar fink atıyordu:)iğrençti falıda kötüydü cafemisde pisti kahveyi zar zor içtim.yani menun kalmadım.paranı boşuna harcama.[/QUiskambil kahve karışı bakıyor kızlar ayrıca gidince görüceksiniz pis değil yoğun ve tek olduğu için dağınık olabilir sonuçta kendim orda yemekte yiyorum öle bişi olsa yemeyiz hem oraya temzliği içinde değil falı için gidiyoruz ve falıda kötü değil
Eğer bir mucize olmazsa, Beşiktaş-Sembol Nihal'in vermiş olduğu süre bugün bitiyor. Dediğim gibi 8 kasımın bitmesine daha 1.5 saat var, ama bu süre içinde gerçekleşmesini söylediği şeyin gerçekleşmesi mucize olur...Elbette ki bir falın birkaç gün gecikmesi mümkündür. Eğer birkaç gün içinde gerçekleşirse, ben yine buradan haber veririm...
ben de mümkünse spor hocamla yaşlanmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?