İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım Burak'ın numarasını bana da gönderebilir misin???

kızlar burak faciasından sonra bakırköy kefal kafedeki goncadan memnun kaldım kız en azından şu anki durumumu
net söyledi gelecek için kaldı 8 gün cıkarsa söylerim cıkmazsada söyliycem

sahtekarın teki aynı forumda arkadaşın biri demiş ya nedense herkesin mide diş problemleri
var banada dedi ne bilmiş ya hiç bi şey paramada yazık zamanımada

Arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum daha yeni üye oldum size tecrübelerimi paylaşıyım dedim.
Yeter : tam bir pembe dizi söylediği tek bir şey bile tutmadı hiç olmadık isimler verip sordum denemek için herkes çok iyi herkes beni çok seviyo ve ne hikmetse her sorduğum erkekte bana aşıkmış :))))

Armağan: o kadar tatlı bir kadınki çok uzun fal bakıyor ağzından İnşallah Maşaallah Allahın izniyle lafları düşmüyor çok rahatlatıcı bir faldı ama söylediği hiç bir şey çıkmadı

Didem: iskambil kağıtlarından fal bakıyor bi kağıda yazıp çizip duruyor söylediklerinin hepsi palavra

Buseyi çok metheden olmuş dün 2 arkadaşım buluşup baktırmış genel şeyler söylediğini çok tatmin olmadıklarını söylediler ne yazıkki

bunların dışında kuzey kuzeyin ordaki sarışın kadın (laf cafe miydi neydi) hepsini denedim hele hele kadınlar kahvesi melekler kahvesi nerdeyse orada da gitmediğim kalmadı hiç biri tutturamadı

anadolu yakasındaki symbol cafedeki serkan 3 bilemedin 4 dkka fal bakmıştı ama nokta atışı yapmıştı bi ondan memnun kaldım birde telefonla buluştuğun bir Canan Abla vardı geçen sene ona baktırmıştım uzun vadede şeyler söylemiş veh bi kağıda yazmış geçenlerde o kağıdı buldum ve kadının söylediği %80 çıkmış tekrar ona gitmeye değeceğine inanıyorum bilen duyan varsa fikirlerini paylaşabilirmi ???
son olarak burağa gitmek istiyorum numarasını verirseniz çok sevinirim

meleklerde yavuz vardı 3 kere gittim adam aldığını hak ediyordu tarihler aksadı ama inan ne dediyse cıktı oradan ayrıldı tel yok burak
denen o adama sakın gitmeee

sahtekarın teki aynı forumda arkadaşın biri demiş ya nedense herkesin mide diş problemleri

arkadaşım tamam anladık memnun kalmadın ama alt tarafı fal bu adam ya sallıcak ya tutturacak sana kesin garanti vermiyorki şans işi işte ama adamı yerden yere vurdun kaç gundur yani sonuçta memnun kalmadığını belirttin bundan sonrasını gitmek isteyen karar versin... biz ne dolandırıcılar gördük burda burak ne işlem teklif etmiş kimseye ne de reklam peşinde bildiğin kendi halinde bi falcı. ben gitmedim ama gidenlerdende böyle bir şey duymadım yine de herkesin kendi fikri ama sen sürekli yazınca sayfa sayfa okumaktan sıkıldım diyebilirim.

ya arkadaşım sen niye bu kadar hırs yaptın anlam veremedim. bugüne kadar baktırdığın bütün falcılar her şeyini bildi de bi tek burak'ın bilememesi mi sorun oldu? tamam bilememiş olabilir, gitmezsin bi daha ama sahtekarın teki gibi ithamlar da çirkin oluyo. evet bana da dedi alt dişlerine ve midene dikkat et diye, faldan 1 hafta sonra doktora gittiğimde midemle ilgili bi sorun olduğunu öğrendim ve dişim de ağrıyo. bak çıkıyomuş demek ki. elektriğiniz tutmadı diye adamı bu kadar kötülemeye hakkın yok.

ay canım çok sağol buda gitmiş baktırmış etkilenmiş ağllıyordu telde bana abla böle böle diye .ya bu falcı işleri boş işler kızlar onların hayrı olsa kendilerine olur o cafelere tıkılmazlar heralde zengin etmeyin şu şarlatanları yazık paralarınıza

Burak'a bende baktırdım, bende de çıkmadı ama kesinlikle sahtekar olduğunu düşünmüyorum. bende çıkmadı ama baktıran diğer arkadaşımda hem anı bildi hem de yaşadığı şeyler oldu. Fal bu ya kimine öyle kimine böyle.. Bi kaç kişiye çıkmaması kimseyi sahtekar yapmaz..

tesekkurler minikdepresif, bikac kez aradim ama acmadi, mesgul olabilir diye fazla caldirmadim. kendisi arayanlara donuyormu? ben tekrar arayip rahatsiz etmek istemiyorum, baska bir arkadasin falina bakiyorsa bolmeyeyim diye. tekrar tesekkurle, baktirinca yorumlarimi yazarim

bu beceriksiz adam banada mide diş probleminden bahsetti fena taktım bu adama en sinir oldugum falcılaran başına geçti

bıraz yerden yere vuruslarında haksızlık yapmıssın canım,aldıgı parayı hakedıyo oncelıkle bunu belırtmek ısterım,bıde fal meselesı gercekten elektrıkle alakalı,belkı sende bılemedı ama dıger ınsanlarda cok basarısız oldugunu dusunmuyorum,bende de guzeldı,enazından masadan kalktıktan sonra 30 tl haram param mı vardı bu herıfe verdım demedım....tek tatmın olmadıgım fal suresının kısalıgıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…