- 3 Kasım 2012
- 182
- 96
- 98
burak'ı beğenip beğenmemenize bir şey diyemem, olabilir sana bakamamıştır.
ama burda ki insanların yorumlarının sahte olduğuna dair imayı kabul edemem.
Minecim gerekli açıklamayı yapmış ama yazımınızdan dolayı sizin yazdıklarınızdan pek bir şey çıkaramadım.
siz istediğinize gidin , istediğinizide önerin buna kimse karışamaz.
gereksiz tartışmada çıkarmayın.
Arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum daha yeni üye oldum size tecrübelerimi paylaşıyım dedim.
Yeter : tam bir pembe dizi söylediği tek bir şey bile tutmadı hiç olmadık isimler verip sordum denemek için herkes çok iyi herkes beni çok seviyo ve ne hikmetse her sorduğum erkekte bana aşıkmış :))))
Armağan: o kadar tatlı bir kadınki çok uzun fal bakıyor ağzından İnşallah Maşaallah Allahın izniyle lafları düşmüyor çok rahatlatıcı bir faldı ama söylediği hiç bir şey çıkmadı
Didem: iskambil kağıtlarından fal bakıyor bi kağıda yazıp çizip duruyor söylediklerinin hepsi palavra
Buseyi çok metheden olmuş dün 2 arkadaşım buluşup baktırmış genel şeyler söylediğini çok tatmin olmadıklarını söylediler ne yazıkki
bunların dışında kuzey kuzeyin ordaki sarışın kadın (laf cafe miydi neydi) hepsini denedim hele hele kadınlar kahvesi melekler kahvesi nerdeyse orada da gitmediğim kalmadı hiç biri tutturamadı
anadolu yakasındaki symbol cafedeki serkan 3 bilemedin 4 dkka fal bakmıştı ama nokta atışı yapmıştı bi ondan memnun kaldım birde telefonla buluştuğun bir Canan Abla vardı geçen sene ona baktırmıştım uzun vadede şeyler söylemiş veh bi kağıda yazmış geçenlerde o kağıdı buldum ve kadının söylediği %80 çıkmış tekrar ona gitmeye değeceğine inanıyorum bilen duyan varsa fikirlerini paylaşabilirmi ???
son olarak burağa gitmek istiyorum numarasını verirseniz çok sevinirim
sahtekarın teki aynı forumda arkadaşın biri demiş ya nedense herkesin mide diş problemleri
var banada dedi ne bilmiş ya hiç bi şey paramada yazık zamanımada
bana 10 tane şey söylediyse 10 taneside doğruydu.Hemde nokta atışı gibi inanılmaz şeyleri bildi.
sahtekarın teki aynı forumda arkadaşın biri demiş ya nedense herkesin mide diş problemleri
yazık ya ağlamasın
ben bir arkımla birlikte gitmiştim, "döncek döncek, süper evlenceksiniz" falcısı gibiydi ama demek ki arada iddilı yorumlar yapıp bu imajı çilmeye mi çalışıyor
ark ım o zmn mutluluktan uçuyordu, bir erk ark ı vardı, evlenceksiniz demişti ama çok surpriz bir şekilde ayrıldılar,
bana da evlenceksin dusundugun kişiyle demişti, ama ben de evlenmedim,
bu durumda kardeşine söyle de üzülmesin yahu :/
lütfen soğanlık emine nin telini bilenler verebilirler mi ??? rica etsem :)
Canım Hiç gitme bence değmeez vallahi billahi ben o kadar yol gittim tek bir şey bilemedi yanımdaki arkadaşlarıma da bilemedi vallahi
Bende istediğim kişiyi bekleyene kadar yaşlandım. En sonunda da beklemeye dayanamayıp terkettim
bu beceriksiz adam banada mide diş probleminden bahsetti fena taktım bu adama en sinir oldugum falcılaran başına geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?