İstanbul'da Fal - Falcılar

mesaj at bence canım ..
müsait oldugunda dönsün sana ..

arkadaşlar bende oldukça fala meraklıyım..

bi çok deneyimim oldu.. bir kere bostancı günay hanım a gitmiştim.. o ana memnun kalmıştım.. var mı giden?

Nerden başlasam bilmiyorum..

En çok beni cezbeden Ayten Hanımdı ..Acıbadem de evinde bakıyor ..çay falı.. gayet başarılıydı..herşeyi döktü.. (60TL yalnız biraz tuzlu )
Farketmez Cafe-Günay ; bi yere gözlerini dikip anlatıyor..gittiğimde memnun kalmıştım.. yakın geleceği bilmişti..
Symbol -kadir ; eskiden izmirdeydi o zaman hayatımdaki en önemli gelişmeyi yani istanbula atanacağımı tarihi ile söylemişti ki ben o zaman tercih bile yoktu..
Medyum arzu ; saçmalıyor sürekli...isim buluyor sadece iyi de o isimleri biz biliyoruz..
Sarıgazi Zeynep ; bi süre sık sık gitmiştim..saçmalamaya başlayınca bıraktım..
Kadıköyde bir kafede hafif nonoş bi adam vardı adını unuttum o kısa ve öz bakmıştı.. aynı kafede burcu hanım da resmen terapi yapıyor..
Sığınak Kafe ,Niko ; yakın geleceği ve o anı iyi bilmişti..
Ümraniye de evinde didem diye biri bakıyordu.. Çok iyi nokta atışlar yapmıştı.. Şimdi ulaşamıyorum kendisine..

sıkıldım kahve içip tarot yanına sıcak içecekten aytende çay içim bari :))) ulaşım bilgileri rica etsem

kısa dönembakan nerde bakıyor?

sıkıldım kahve içip tarot yanına sıcak içecekten aytende çay içim bari :))) ulaşım bilgileri rica etsem

Ama o kadar keyfili ki .. otuyor karşına.. benim sevgilimden bahsediyordu.. diyor ki aaa bu hic arabadan inmiyor.. bak bak yine bindi filan diyor.. bunun arabası gri sağ önüne bi tabela carpmıs cizilmiş.. akşam sevgilim geliyoor.. diyor ki aşkım inanmıcaksın bugün rüzgarda bi tabele uctu arabanın sağ ön tarafı içeri göçtü diyor.. neyse buraya tlf yazılıyorsa yazayım .. acıbadem dört yolda evi

arkadaşlar bende oldukça fala meraklıyım..

bi çok deneyimim oldu.. bir kere bostancı günay hanım a gitmiştim.. o ana memnun kalmıştım.. var mı giden?

ben de gunay hanimin fiyatini rica etmistim.simdiden teskur ederim :)

Bugün buse hn. aradım pazar günü için randevu aldım. arkadaşımızın evinde toplanıcaz gelecek bakıcak. Daha önce baktıran arkadaşlar yaklaşık ne kadar sürüyor falı biraz bilgi verir misiniz

Kızlar öncelikle Burak'ın numarasını verenlere teşekkür ederim, mesaj hakkım yok :) Burak'a gitmedim bu arada. Bana şimdinin analizini yapabilecek bir falcı önerir misiniz? Mesela kim iyi? Gelecekle işim olmaz. Ona çok takılmıyorum, verdikleri tarihleri bile hatırlamıyorum umrumda değil. Bana şu an lazım. En azından bilebilecekleri biraz daha garanti. Kimleri önerirsiniz? Lütfen yardım. Bir de bu Buse kim? Kaça bakıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…