tesekkurler minikdepresif, bikac kez aradim ama acmadi, mesgul olabilir diye fazla caldirmadim. kendisi arayanlara donuyormu? ben tekrar arayip rahatsiz etmek istemiyorum, baska bir arkadasin falina bakiyorsa bolmeyeyim diye. tekrar tesekkurle, baktirinca yorumlarimi yazarim
biz minikle 10 gün sonra gidicez diye konuşuyoruz.... ama döner dönmez haber vericez tabii ki de :)
meleklerde yavuz vardı 3 kere gittim adam aldığını hak ediyordu tarihler aksadı ama inan ne dediyse cıktı oradan ayrıldı tel yok burak
denen o adama sakın gitmeee
Nerden başlasam bilmiyorum..
En çok beni cezbeden Ayten Hanımdı ..Acıbadem de evinde bakıyor ..çay falı.. gayet başarılıydı..herşeyi döktü.. (60TL yalnız biraz tuzlu )
Farketmez Cafe-Günay ; bi yere gözlerini dikip anlatıyor..gittiğimde memnun kalmıştım.. yakın geleceği bilmişti..
Symbol -kadir ; eskiden izmirdeydi o zaman hayatımdaki en önemli gelişmeyi yani istanbula atanacağımı tarihi ile söylemişti ki ben o zaman tercih bile yoktu..
Medyum arzu ; saçmalıyor sürekli...isim buluyor sadece iyi de o isimleri biz biliyoruz..
Sarıgazi Zeynep ; bi süre sık sık gitmiştim..saçmalamaya başlayınca bıraktım..
Kadıköyde bir kafede hafif nonoş bi adam vardı adını unuttum o kısa ve öz bakmıştı.. aynı kafede burcu hanım da resmen terapi yapıyor..
Sığınak Kafe ,Niko ; yakın geleceği ve o anı iyi bilmişti..
Ümraniye de evinde didem diye biri bakıyordu.. Çok iyi nokta atışlar yapmıştı.. Şimdi ulaşamıyorum kendisine..
arkadaşlar bende oldukça fala meraklıyım..
bi çok deneyimim oldu.. bir kere bostancı günay hanım a gitmiştim.. o ana memnun kalmıştım.. var mı giden?
benim didemden başka bi falcım daha var arkadaşımın kardeşi diğer sayfalarda bahsetmiştim o kısa dönme bakıyor kısa fönem için söylediği olcak dediği şeyler onunda oluo beğeniyorum ben onuda 2 falcım var işte 1 hafta birine bir hafta birine gidiorum ikiside aynı şeyleri söyluo ve tutuo senn terchin cnm
sıkıldım kahve içip tarot yanına sıcak içecekten aytende çay içim bari :))) ulaşım bilgileri rica etsem
arkadaşlar bende oldukça fala meraklıyım..
bi çok deneyimim oldu.. bir kere bostancı günay hanım a gitmiştim.. o ana memnun kalmıştım.. var mı giden?
Ama o kadar keyfili ki .. otuyor karşına.. benim sevgilimden bahsediyordu.. diyor ki aaa bu hic arabadan inmiyor.. bak bak yine bindi filan diyor.. bunun arabası gri sağ önüne bi tabela carpmıs cizilmiş.. akşam sevgilim geliyoor.. diyor ki aşkım inanmıcaksın bugün rüzgarda bi tabele uctu arabanın sağ ön tarafı içeri göçtü diyor.. neyse buraya tlf yazılıyorsa yazayım .. acıbadem dört yolda evi
evinde bakmıyor istediğiniz bi yere çağırıyosunuz geliyor 25 TL ye bakıyor
ben de gunay hanimin fiyatini rica etmistim.simdiden teskur ederim :)
ben de gunay hanimin fiyatini rica etmistim.simdiden teskur ederim :)
beşiktaş symbol de yeni birisi sanırım deniz diye bir kadın. ilk defa gördüm geçenlerde. ona baktıranınız var mı ? izlenimleriniz neler ?
biz minikle 10 gün sonra gidicez diye konuşuyoruz.... ama döner dönmez haber vericez tabii ki de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?