İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşım burda telefon verilebiliyor. telefonunu yazarsan çok sevinirim.

Cafe la Portekiz de başak abla var bana sanki benim hayatımı benle yaşıyormuş gibi anlattı gelecek le ilgili henüz bişey olmadı yeni gittiğimden beklediğim konular var bakalım tavsiye ederimmmmm

meleklerde yavuz vardı 3 kere gittim adam aldığını hak ediyordu tarihler aksadı ama inan ne dediyse cıktı oradan ayrıldı tel yok burak
denen o adama sakın gitmeee

kırık mı biraz bu yavuz dediğin?? çoğunun adını hatırlamıyorum çünkü burak konusunda senden başka negatif bi yorum gelmemiş hayret sana nasıl bu kadar kötü baktı ki büyük ihtimal sizin elektrikler fena çarpışmış :))) bakalım benimle ne olacak

kızlar bende güzel bir falcı önerinizi bekliyorum gideceğim kesin kararlıyım kadıköy yada taksimde?

Beşiktaş symbol Nihal bana geçmiş ve şuandaki zamanı çok iyi yorumladı,gelecekle ilgili bazı tarihler verdi kasım sonu gibi eğer çıkarsa söylerim.
Taksimdeki symbol Tarık bana her zaman çok iyi bakıyor;burdan bir çok yorumlarda baya beğenmeyenler çıktı elektirik meselesi.
Yeşilköyde sahilde wclerin olduğu bir cafede ece diye hatırladığım bir kadın vardı,o bana direk gelelcekle ilgili şeyler söylemişti imkansız şeyler,hatta param boşuna gittiği için üzülmüştüm hatta burdada yazmıştımfos diye gitmeyin die,sonradan teker teker hepsi çıktı.
Bir arkadaşım esenyurtta çay falı bakan bir kadından bahsetti,kızın hayatında başka biri varken başka biriyle evlilik görmüş,kız şuanda başka biriyle nişanlanıyor.kadının adını adresini filan bilmiyorum sadece 20 tl bakıyormuş onu biliyorum,arkadaşım beni götürecek beğenirsem buradan yazarım.Şuanda nişan hazırlıklarında olduğu için nişandan sonra beni götürecek.
başka beni hayretlere düşürecek biri çıkmadı.Birde Gül var kime sorduysam çok ilk falını çok beğeniyor diğer falları genelleşiyormuş.Ben baktırmadım ama baktırmak çok istedim.

kırık deildi gayette düzgün biriydi ama adamın falı 2 ay bazen üç ay geçikmelide olsa cıkmakta
idi cok cok iyi baktığı kesin hiç soru sormadan o zaten anlatıyordu ya bana dedikleri bir bir cıkmaya başlayınca aklımda kalan
trafik kazası yapacagımı söylemişti maddi hasarlı artık beklemeye başladım bu kadar olamaz denilen şeyler cıkınca arabayıda
ne zaman urucam diye ben cok cok dikkat etmeme rağmen dururken körün biri arabamı parçaladı

ya onu hatırlatmayın bana git sende bana kesin hak vereceksin

kızlar bende güzel bir falcı önerinizi bekliyorum gideceğim kesin kararlıyım kadıköy yada taksimde?

Canım taksimde symbol Tarık ama herkeze iyi bakmıyor.Bana çok iyi bakıyor elektirikler tutuyor.
symblun karşısında melekler cafede canda çok iyi.esmer şişman bir adam :) belki başka can vardır diye adamı tarif edeyim dedim.

peki mesela gittim diyelim ben cana baktırmak istiyorum desem ama o sırada baskasıyla meşgulse başka birine yönlendirmezler dimi istediğimize baktırma şansımız var? gerçekten çok ihtiyacım var bu ara...elektrikte önemli gerçekten bakalım artık şansımı deniycem...

Sıraya giriyorsun canım,birde orda bir bayan varmış oranın eski falcılarından ismini hatırlamıyorum buralardada çok yazılmıştı oda iyi bakıyormuş.ama ben ona hiç baktırmadım birde yukarda ordan birinin övmüşler onuda ben denemeyi düşünüyorum..

melekler kahvesinde ben toprağı biliyorum ben baktırmadım ama arkadaşım baktırmıştı ve o beğenmemişti.Dediği tarihlerde dediği harflerde bir kişiyle tanıştı arkadaşım.Ama devamı gelmedi ilişkinin.O yüzden beğenmemişti.Onun dışında bilmiyorum hiç bir yerde fal baktırmadımda symbolda deniycem ilk :)

meleklerdekini bilmiyorum ama meleklerin karşısında symbolde toprak var,karamsar bir tipi var gözleri filan sürmeli,ben ona baktırmıştım hiç memnun kalmamıştım.

meleklerdekini bilmiyorum ama meleklerin karşısında symbolde toprak var,karamsar bir tipi var gözleri filan sürmeli,ben ona baktırmıştım hiç memnun kalmamıştım.

arkadaşımın bahsettiğide bu tipte birisi allah allah yanlış isimmi verdi acaba cafe adı olarak? bu dediğin kişiyi tarif etti banada :)

arkadaşımın bahsettiğide bu tipte birisi allah allah yanlış isimmi verdi acaba cafe adı olarak? bu dediğin kişiyi tarif etti banada :)

cafeler karşılıklıya karıştırmış olabilir,belki ordada toprak diye biri olabilir.birde burak diye biri var geçmiş yorumları okursan ondanda memnun kalan baya kişi var,ben baktırmadım ama denemeye değer gibi gözüküyor.

artık şansıma kime denk gelirsem :))

burak mı buse mi kararsız kaldım sanırım burak bey falı kısa bakıyor buse hanım ortalama ne kadar bakıyor bi giden arkadaş cevaplayabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…