Ama o kadar keyfili ki .. otuyor karşına.. benim sevgilimden bahsediyordu.. diyor ki aaa bu hic arabadan inmiyor.. bak bak yine bindi filan diyor.. bunun arabası gri sağ önüne bi tabela carpmıs cizilmiş.. akşam sevgilim geliyoor.. diyor ki aşkım inanmıcaksın bugün rüzgarda bi tabele uctu arabanın sağ ön tarafı içeri göçtü diyor.. neyse buraya tlf yazılıyorsa yazayım .. acıbadem dört yolda evi
yalnış olmasın çay falına bakan o arabayla ilgili detayı veren ayten-acıbadem 60 tl
caddedeki farketmez günay 25
arkadaşım burda telefon verilebiliyor. telefonunu yazarsan çok sevinirim.
Sebnem erenkoydekiyse tarif edeyim. Cani isterse bakar 100 lira alir dedigi saatten bir bucuk saat sonra gelir neyi duymak istemiyorsan 100 lira ver dinle cnm
meleklerde yavuz vardı 3 kere gittim adam aldığını hak ediyordu tarihler aksadı ama inan ne dediyse cıktı oradan ayrıldı tel yok burak
denen o adama sakın gitmeee
Kızlar öncelikle Burak'ın numarasını verenlere teşekkür ederim, mesaj hakkım yok :) Burak'a gitmedim bu arada. Bana şimdinin analizini yapabilecek bir falcı önerir misiniz? Mesela kim iyi? Gelecekle işim olmaz. Ona çok takılmıyorum, verdikleri tarihleri bile hatırlamıyorum umrumda değil. Bana şu an lazım. En azından bilebilecekleri biraz daha garanti. Kimleri önerirsiniz? Lütfen yardım. Bir de bu Buse kim? Kaça bakıyor?
kırık mı biraz bu yavuz dediğin?? çoğunun adını hatırlamıyorum çünkü burak konusunda senden başka negatif bi yorum gelmemiş hayret sana nasıl bu kadar kötü baktı ki büyük ihtimal sizin elektrikler fena çarpışmış :))) bakalım benimle ne olacak
kızlar bende güzel bir falcı önerinizi bekliyorum gideceğim kesin kararlıyım kadıköy yada taksimde?
peki mesela gittim diyelim ben cana baktırmak istiyorum desem ama o sırada baskasıyla meşgulse başka birine yönlendirmezler dimi istediğimize baktırma şansımız var? gerçekten çok ihtiyacım var bu ara...elektrikte önemli gerçekten bakalım artık şansımı deniycem...
Sıraya giriyorsun canım,birde orda bir bayan varmış oranın eski falcılarından ismini hatırlamıyorum buralardada çok yazılmıştı oda iyi bakıyormuş.ama ben ona hiç baktırmadım birde yukarda ordan birinin övmüşler onuda ben denemeyi düşünüyorum..
melekler kahvesinde ben toprağı biliyorum ben baktırmadım ama arkadaşım baktırmıştı ve o beğenmemişti.Dediği tarihlerde dediği harflerde bir kişiyle tanıştı arkadaşım.Ama devamı gelmedi ilişkinin.O yüzden beğenmemişti.Onun dışında bilmiyorum hiç bir yerde fal baktırmadımda symbolda deniycem ilk :)
meleklerdekini bilmiyorum ama meleklerin karşısında symbolde toprak var,karamsar bir tipi var gözleri filan sürmeli,ben ona baktırmıştım hiç memnun kalmamıştım.
melekler kahvesinde ben toprağı biliyorum ben baktırmadım ama arkadaşım baktırmıştı ve o beğenmemişti.Dediği tarihlerde dediği harflerde bir kişiyle tanıştı arkadaşım.Ama devamı gelmedi ilişkinin.O yüzden beğenmemişti.Onun dışında bilmiyorum hiç bir yerde fal baktırmadımda symbolda deniycem ilk :)
arkadaşımın bahsettiğide bu tipte birisi allah allah yanlış isimmi verdi acaba cafe adı olarak? bu dediğin kişiyi tarif etti banada :)
arkadaşım telefonunu aldıysa ondan isterim... bulmaya çalışırım, ama konuşacak kadar cesursan, sanırım bizden de daha gözükarasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?