benimde fal krizim geldi 3 4 gündür zor tutuyorum kendimi şu burağa kafayı taktım ben yarın onu arıcam olmadı beşiktaştaki symboldeki nihali çok övmüşler bi onu mu denesem derken sen de gül çıkarttın valla hangisi olursa olsun ama birine gitmem lazım :)))
Bakırköy'de Arzuhal cafe diye bi yer var.Arzu diye bir hatun işletiyor. Arzu'nun da müthiş olduğunu duymuştum ama Ayten inanılmaz. Hani falcılar geçmişi iyi bilir gelecekte çuvallarlar ya ayten için bu geçerli değil.Bana ayın 9'unda evlilik teklifi alacağımı söyledi. Çok güldüm çünkü sevgilimle ayrılalı 2 ay olmuştu. Yani herşey bitmişti. Şimdi sağ elimde çok güzel bir tek taş duruyor :)) herkese tavsiye ederim. Bi deneyin ve siz de görün
ben gecen cumartrsi gittim yoktu nihal.. pazar kesin çalışıyordur.. bn üsküdardan motorla geçebilirim...
Kizlar nihale gittim ben ani biliyor ama gelecek hic cikmadi bilginize
cafe tam nerde canım tarif etsene bana bi bi de cumartesi yoktu diyosun belki h.sonları çalışmıyo :S
cafe tam nerde canım tarif etsene bana bi bi de cumartesi yoktu diyosun belki h.sonları çalışmıyo :S
yaani almira cafe enfalle mi gideceksin?
bugun kısmetse gıdıcemm eger sıra bana gelırse:))
aa doğruu ben unutmusum onu( o zaman benım de bu ıs yatabılır haftaya kalabılır pööff :/
Arzu felaketti bende dedigi bir sey mi cikmaz ayteni
tanimiyorum
Arzuya bende baktirmistim eskiden falı ve tarihleri çıkmadıcanım valla kaç kişi gitti arkadaşlardan cok memnunlar belki morali falan bozuktur. cunku 2 3 sefer gittim hep doluydu cıkmazsa insanlar gitmez heralde .
eee nereye gidiyonuz kızlar
kadıköye gelsenize başak hanım çalışıyormus aradım cafeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?