İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar nihale gittim ben ani biliyor ama gelecek hic cikmadi bilginize

Arzu felaketti bende dedigi bir sey mi cikmaz ayteni
tanimiyorum

Son düzenleme:
Kizlar nihale gittim ben ani biliyor ama gelecek hic cikmadi bilginize

ben bi falcının geleceği bilebildiğine inanmıyorum keşke olsa ama Allahtan başkası bilemez onu anı sağlam bilsin ve hani bazıları 3 5 gün sonrasına tarih verip çıkıyor ya o da bence o anki durumu biliyo onun düşüncesine göre 3 gün sonra ne yapabileceğini tahmin ediyor diye düşünüyorum bu mantığımı tatmin edecek kadar iyi mi ???

kızlar zaten olumsuz yorumu yok nerdeyse yani ben pek görmedim okuduğum kadarıyla ama
olgu hanım bana çok iyi tutturuyo...
ve söylediği şeyleri ya yakın zamanda yaşıyorum yada sonra öğreniyorum ki bir gün önce yaşanmış ..

sizin yorumlarınız nedir ?? var mı baktıran

Uzun bir fal arası ve çok stresli bir feribot sefası Bostancı Kadıköy kabatas yaptım nlhale gittim gelelim falına iyi bı kadın ama bana genel baktı beni şaşırtacak çok şey bildimi hayır orda bekleyen iki bayanlada konuştum bizde tavsiyeyle geldik dediler içeride bı sıkıldım bı sıkıntı çoktu bana ordan hayır gelmedi bari gelmişken moralim düzgün olsun diye bı orda isimlerini unuttum kendi yerleri olan iki tane çingene bı kadın vardı kendi yerlerini acmışlar cafenin ismide bı garipti nese hem çay ictim hermde kahve kadınlardan birine fal baktirdim zaten cafeden çok eve benziyor fiyatı 30 tl sanırım bn memnun kaldım ama kadınında cafeninde ismini hatırlamıyorum

Şaka gibi bi arkadsım burda baktıryormus.. resmini cekip yolluyormuşsun mail atıyorlarmış... yuh yani ama ok adar sıkıdım ki bunu yapabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…