sultanahmete gidiyom kızlarla gezicem :)
fal krizim geçti şükür :)
siz deneyin birilerini bi daha ki krizde giderim
bendim o msjına cevap atamıyorum :S yeni üyeyim sanırım ondan ya da ben beceremiyorum her neyse burdan yazıyım
Canan çok elit bir kadındı hiç falcı gibi değildi isimleri alıp isimlerden enerjilerini yıldızlarının düşüklüğünü vs çıkartıyordu diğer falcılar gibi 3 güne şu olacak 5 güne bu var demedi uzun vadeli ve çok uzun süren bi faldı 1 saat kadar sürmüştü ben 1 yıl sonra falının gerçekçiliğini farkettim sanma yani bişiler söyleyecek yarın çıkacak aradığında geliyor biz kadıköy balon da buluşmuştuk mesela
canım valla kaç kişi gitti arkadaşlardan cok memnunlar belki morali falan bozuktur. cunku 2 3 sefer gittim hep doluydu cıkmazsa insanlar gitmez heralde .
ben didemi beğeniyorum bana dediği gelecek çıkıyorbende beğenmemiştim bilgine
canım valla kaç kişi gitti arkadaşlardan cok memnunlar belki morali falan bozuktur. cunku 2 3 sefer gittim hep doluydu cıkmazsa insanlar gitmez heralde .
ben didemi beğeniyorum bana dediği gelecek çıkıyor
arzuyu bende beğenmiyorum uzun bi zaman önce gitmiştim kadın uyuşuk konuşurken bile canım sıkılmıştı bidahada gitmemişti bide bişey diyo yoo deyince azarlıyo beğenmedimcanım valla kaç kişi gitti arkadaşlardan cok memnunlar belki morali falan bozuktur. cunku 2 3 sefer gittim hep doluydu cıkmazsa insanlar gitmez heralde .
olguyada ben 3 hafta kadar önce telefonda baktırmıştım hiçbişey çıkmmaıştı geçmişi bile bilememişti bendekızlar zaten olumsuz yorumu yok nerdeyse yani ben pek görmedim okuduğum kadarıyla ama
olgu hanım bana çok iyi tutturuyo...
ve söylediği şeyleri ya yakın zamanda yaşıyorum yada sonra öğreniyorum ki bir gün önce yaşanmış ..
sizin yorumlarınız nedir ?? var mı baktıran
aaa aynen öyle burda kimsenin beğenmediği falcıları ben beğenebiliyorum veya benim beğendiğim falcıları beğenmeyenler olabliyo çünkü o bayramda kuzenime bakmıştı dün kız aradı gidelim diyeCanim senin dedigin ablanin arkadasina baktirmistim dedigi tarihler gecti ve hicbirsey olmadi bende tutmadi demekki diyelim gecelimm..
prenses cnm sen enfale gitmişsin sanırım daha önceki sayfalarda pek iyi yorumlar yok senn düşüncen nedir nasl bakıyor rica etsem anlatırmısınCanim senin dedigin ablanin arkadasina baktirmistim dedigi tarihler gecti ve hicbirsey olmadi bende tutmadi demekki diyelim gecelimm..
arzuyu bende beğenmiyorum uzun bi zaman önce gitmiştim kadın uyuşuk konuşurken bile canım sıkılmıştı bidahada gitmemişti bide bişey diyo yoo deyince azarlıyo beğenmedim
prenses cnm sen enfale gitmişsin sanırım daha önceki sayfalarda pek iyi yorumlar yok senn düşüncen nedir nasl bakıyor rica etsem anlatırmısın
peki gelecek yorumları nasl cnmCanim enfale ilk baktirdigim zamanlarda cok iyidi sonra cok sık gitmeye baslayinca bozdu tabii:) ama ilk gidiceksen eminimki memnun kalirsin cok iyidir pat pat soler randevusuz gitme ama almaz bir gun onceden ara mutlaka dene bencee:) he burada bi ark demisti hasta oldugunda iyi bakamiyormus ne alaka bilmiyorum ama dip not:)
Aslinda yilsonuna kdr beklicektim ama siz suna gidicem buna gidicem deyince bende heveslendim. ablamla konustum bizim falciyi ablamlara cagirdim bi guzelce kahve fali bakti ve artik su bnm isi garantiledi cok sukur evlilik yolum aciliomus bugune kdr dediklerini ben ve yakin cevrem yasadi. İnsss bu dedigide cikar ve bnde artik muradima ererim... Nazardan cok korkarim allah nazardan kem gozlerden korusun hepimizi daha once. onunla 2defa evlilik asamasindan donduk umarim bu sefer son olur... Allah dileklerimizi kbl etsin umut ettikleriniz bir bir gerceklesir :)) keske disariyada baksa sizlerede tavsiye edebilsem umarim siz de gttiklerinizden memnun kalirsiniz...
az önce the stones gülü aradım yok dediler önce,ilerki sürelerde bakacağını söylediler.ortak olduğundan bahsetti cafeye,biliyorum dedim 6 aydır arıyorum yakın zamanda döncek diyorsunuz,bizi oyalamayın eğer dönmeyecekse boşuna aramayalım dedim,adam bilmiyorum gibi geveledi.
enfali aradım yardımcısı çıktı full muş
yani bugün kimseye fal baktıramadım
peki gelecek yorumları nasl cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?