İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım sana özelden attıgım mesajda mail adresim vardı oraya telini ve fiyatını gönderebilir misin?

canım valla kaç kişi gitti arkadaşlardan cok memnunlar belki morali falan bozuktur. cunku 2 3 sefer gittim hep doluydu cıkmazsa insanlar gitmez heralde .

Canim bende cikmadi hemde hic birsey ama arzuda ve yigitte cikmadi baskasinda cikabilir buraya cikanlarida paylasiyoruz cikmayanlarida degil mi :)

canım valla kaç kişi gitti arkadaşlardan cok memnunlar belki morali falan bozuktur. cunku 2 3 sefer gittim hep doluydu cıkmazsa insanlar gitmez heralde .

ben didemi beğeniyorum bana dediği gelecek çıkıyor

Canim senin dedigin ablanin arkadasina baktirmistim dedigi tarihler gecti ve hicbirsey olmadi bende tutmadi demekki diyelim gecelimm..

arzuyu bende beğenmiyorum uzun bi zaman önce gitmiştim kadın uyuşuk konuşurken bile canım sıkılmıştı bidahada gitmemişti bide bişey diyo yoo deyince azarlıyo beğenmedim

olguyada ben 3 hafta kadar önce telefonda baktırmıştım hiçbişey çıkmmaıştı geçmişi bile bilememişti bende

Canim senin dedigin ablanin arkadasina baktirmistim dedigi tarihler gecti ve hicbirsey olmadi bende tutmadi demekki diyelim gecelimm..
aaa aynen öyle burda kimsenin beğenmediği falcıları ben beğenebiliyorum veya benim beğendiğim falcıları beğenmeyenler olabliyo çünkü o bayramda kuzenime bakmıştı dün kız aradı gidelim diye

arzuyu bende beğenmiyorum uzun bi zaman önce gitmiştim kadın uyuşuk konuşurken bile canım sıkılmıştı bidahada gitmemişti bide bişey diyo yoo deyince azarlıyo beğenmedim

prenses cnm sen enfale gitmişsin sanırım daha önceki sayfalarda pek iyi yorumlar yok senn düşüncen nedir nasl bakıyor rica etsem anlatırmısın

Canim enfale ilk baktirdigim zamanlarda cok iyidi sonra cok sık gitmeye baslayinca bozdu tabii:) ama ilk gidiceksen eminimki memnun kalirsin cok iyidir pat pat soler randevusuz gitme ama almaz bir gun onceden ara mutlaka dene bencee:) he burada bi ark demisti hasta oldugunda iyi bakamiyormus ne alaka bilmiyorum ama dip not:)

peki gelecek yorumları nasl cnm

az önce the stones gülü aradım yok dediler önce,ilerki sürelerde bakacağını söylediler.ortak olduğundan bahsetti cafeye,biliyorum dedim 6 aydır arıyorum yakın zamanda döncek diyorsunuz,bizi oyalamayın eğer dönmeyecekse boşuna aramayalım dedim,adam bilmiyorum gibi geveledi.
enfali aradım yardımcısı çıktı full muş
yani bugün kimseye fal baktıramadım

arkadaşlar ben şeye karar verdimm :)) fal değilde kurşun döktürmeye gidicem.Kurşun okutucam.Hem burda falcılar adına yorum yapınca tehditler savuruyolar falan demişsiniz 3 harfli olayı var bu tür şeylerde biliyorsunuz ki üstümüze salmasınlar kurşun döktürmek daha mantıklı geldi...Annemin döktürdüğü bir kadın vardı, 25 tlye döküyor.Hem kurşun yorumluyor hemde dua veriyor mesela suya bu duaları okuyarak üfle falan diye evde huzur olur falan demişti.Ben normalde çok sinirli bir yapıya sahibim ev içinde evde huzursuzlanıyordum :SSS o kadının dediklerini annem yaptı suya dua okuyarak içirdi giydiğim iç çamaşırlarımı bile okumustu annem çok iyi gelmişti.Ablamın evleneceğini falan söylemişti bakalım kısmet artık :)

Aslinda yilsonuna kdr beklicektim ama siz suna gidicem buna gidicem deyince bende heveslendim. ablamla konustum bizim falciyi ablamlara cagirdim bi guzelce kahve fali bakti ve artik su bnm isi garantiledi cok sukur evlilik yolum aciliomus bugune kdr dediklerini ben ve yakin cevrem yasadi. İnsss bu dedigide cikar ve bnde artik muradima ererim... Nazardan cok korkarim allah nazardan kem gozlerden korusun hepimizi daha once. onunla 2defa evlilik asamasindan donduk umarim bu sefer son olur... Allah dileklerimizi kbl etsin umut ettikleriniz bir bir gerceklesir :)) keske disariyada baksa sizlerede tavsiye edebilsem umarim siz de gttiklerinizden memnun kalirsiniz...

ama heveslendirdin şimdi bizi
hiç ihtimal yok mu bizede baksın

Yok cnm kendi halinde yasayan bi kadin bole bi yetegi var ama daha once bakiyomus herkese simdi yasindan dolayi biraz rahatsizlandigi icin artik hatir icin arada kirmamak icin bakio bizlere komsuyuz die 6ayda bi yilda bi kere baktirabilioz bnde en son haziranda baktirdim daha yeni ikna edebildim aylar sonra

bu gül'ü napıcaz görende hayrına birşey yapacak zanneder bu tutulan falcıların havalarına da sinir oluyorum !!

Chakra Cafe'de Türk kahvesi, Tiramisu ve lokum ikramı fal hediyesiyle! 20 tl

herhalde tiramisu hediyesi :)) Falcıları nasıldır biliyor musunuz?
sehri keyifte,

Bakırköy ,Totem Cafe'de(murat dersanesi karşısı) Ayşin hanım var. Eskiden Taksim mona lisa 'da idi.
ben kendisini 6 yıldır tanırım. bana soyledikleri hep çıkmıştır.
tabii %100 hiç birşey yoktur. bazen tarihler şaşabiliyor ama bana ne dediyse çıktı.
falda gördüğü kişinin analizini iyi yapar.
ilgilenenlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…