İstanbul'da Fal - Falcılar

yosungozlum kadının numarası falan yok bende.İstanbulda anadolu yakasında bu kadın.Yaşlıydı hatta öldümü kaldımı bilmiyorum en son mayıs ayında görmüştüm kadını ama hiç döktürmedim kendime annem döktürtmüştü.Gidersem eğer yazarım yaşıyorsa tabi.

Şaka gibi bi arkadsım burda baktıryormus.. resmini cekip yolluyormuşsun mail atıyorlarmış... yuh yani ama ok adar sıkıdım ki bunu yapabilirim :)

ben o sitede tarot baktırdım esra karakuş diye bi kadına valla tespitleri iyidi öle pembe tablo çizmedi
sevgilimle aramdaki problemin ne olduğunu şak diye söylemişti kasım ayı için bi olay söyledi
olursa paylaşırım inş. olur

canim zade cafedeki armagan ne kadara bakiyorr?

o kadın benim sadece hayallerimi bilmişti geçmiş an ve kişilik analizi süper dilindede inşallah maşallah
kısmetse Allah ın izniyle diye konuşuyo insanın inanası geliyo ama haziranda evlilik teklifi eylüldede nişan yapıcaksınız demişti haziran gelmeden ayrıldık
hemde çok kötü bi şekilde hala toparlanamadık

Armağan mı??? paranıza yazık sakın!!

Arkadaslar stones gülle gecen aksam stonesda karsılaştım çok eskiden tanısırım gül ablayla sohbet ettık biraz artık fal bakmayı bırakmış

eveett,koskoca h.sonu geçti ve ben halaa bir falcıya gidemedim ühühühüh ( bu h.sonu ne yapıp edip birine gitmem lazım.. kızlarr ilk gidiş içinn kimi önerirsinizzz :)

eveett,koskoca h.sonu geçti ve ben halaa bir falcıya gidemedim ühühühüh ( bu h.sonu ne yapıp edip birine gitmem lazım.. kızlarr ilk gidiş içinn kimi önerirsinizzz :)
DİDEme gidebilirsin cnm enfalide çok övüyolar ama bn gitmedim bide bahçelievler tarafında bakan biri var oda iyi

bi cafede bakıyo cnm veya arkadaş ortamında yaylada bna dedikleri çıkıo ben beğeniorum deneyebilrisin bn bi dideme bide buna gidiyrum :)

hangi cafe peki ,bakankişiin adı ne canım yürüme mesafesinde falc vrmış bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…