canim zade cafedeki armagan ne kadara bakiyorr?
Şaka gibi bi arkadsım burda baktıryormus.. resmini cekip yolluyormuşsun mail atıyorlarmış... yuh yani ama ok adar sıkıdım ki bunu yapabilirim :)
bu almira cafe bakırköy meydanda aşağılarda kemal tancanın yan aralığındaki yerse eğer numarası ben de var kızlar
o kadın benim sadece hayallerimi bilmişti geçmiş an ve kişilik analizi süper dilindede inşallah maşallah
kısmetse Allah ın izniyle diye konuşuyo insanın inanası geliyo ama haziranda evlilik teklifi eylüldede nişan yapıcaksınız demişti haziran gelmeden ayrıldık
hemde çok kötü bi şekilde hala toparlanamadık
olguyada ben 3 hafta kadar önce telefonda baktırmıştım hiçbişey çıkmmaıştı geçmişi bile bilememişti bende
DİDEme gidebilirsin cnm enfalide çok övüyolar ama bn gitmedim bide bahçelievler tarafında bakan biri var oda iyieveett,koskoca h.sonu geçti ve ben halaa bir falcıya gidemedim ühühühüh( bu h.sonu ne yapıp edip birine gitmem lazım.. kızlarr ilk gidiş içinn kimi önerirsinizzz :)
DİDEme gidebilirsin cnm enfalide çok övüyolar ama bn gitmedim bide bahçelievler tarafında bakan biri var oda iyi
bi cafede bakıyo cnm veya arkadaş ortamında yaylada bna dedikleri çıkıo ben beğeniorum deneyebilrisin bn bi dideme bide buna gidiyrum :)bahçelievlerdeki kimki ,birde nerede tabii
bi cafede bakıyo cnm veya arkadaş ortamında yaylada bna dedikleri çıkıo ben beğeniorum deneyebilrisin bn bi dideme bide buna gidiyrum :)
CNM CAFEDE DEĞİL EVİNDE VEYA İSTEDİĞİN Bİ CAFEDE BAKIO :) bahçelievlerdeisin bnde bahçeleivlerdeyim yakın diye işten çıkınca gidiyorum :)hangi cafe peki ,bakankişiin adı ne canımyürüme mesafesinde falc vrmış bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?