CNM CAFEDE DEĞİL EVİNDE VEYA İSTEDİĞİN Bİ CAFEDE BAKIO :) bahçelievlerdeisin bnde bahçeleivlerdeyim yakın diye işten çıkınca gidiyorum :)
DİDEme gidebilirsin cnm enfalide çok övüyolar ama bn gitmedim bide bahçelievler tarafında bakan biri var oda iyi
Cansuu bu bahçelievlerdeki kimse bana numarasını versen bende bahçelievlerde oturuyorum bi denerimm :)
CNM CAFEDE DEĞİL EVİNDE VEYA İSTEDİĞİN Bİ CAFEDE BAKIO :) bahçelievlerdeisin bnde bahçeleivlerdeyim yakın diye işten çıkınca gidiyorum :)
bu gül'ü napıcaz görende hayrına birşey yapacak zanneder bu tutulan falcıların havalarına da sinir oluyorum !!
sorma çok havalı,baksana falı bırakmış tabii parayı buldu cafenin yarının almış daha niye baksınki fal :)
Canim ben baktirdim cansunun bahcelievlerde dedigi bayana bende hic bisey cikmadi cokta inanmistim haberin olsun..
DİDEme gidebilirsin cnm enfalide çok övüyolar ama bn gitmedim bide bahçelievler tarafında bakan biri var oda iyi
Hanımlar, BUse'ye öneren arkadaştan başka baktıran oldu mu? Olduysa deneyimlerini paylaşabilir mi? Bi baktırasım var Buse'ye:))
Minikdepresif, sen baktıracaktın sanırım, baktırdıysan paylaşabilir misin yorumunu?
Hanımlar, BUse'ye öneren arkadaştan başka baktıran oldu mu? Olduysa deneyimlerini paylaşabilir mi? Bi baktırasım var Buse'ye:))
Minikdepresif, sen baktıracaktın sanırım, baktırdıysan paylaşabilir misin yorumunu?
Bakırköy ,Totem Cafe'de(murat dersanesi karşısı) Ayşin hanım var. Eskiden Taksim mona lisa 'da idi.
ben kendisini 6 yıldır tanırım. bana soyledikleri hep çıkmıştır.
tabii %100 hiç birşey yoktur. bazen tarihler şaşabiliyor ama bana ne dediyse çıktı.
falda gördüğü kişinin analizini iyi yapar.
ilgilenenlere...
cnm bn baktırdım çok sıkıcı bakıyo hiç bişeyide bilemedi tavsiye etmiyorum kendi görüşüm bn beğenmedim yinede sen bilirsinyok ben baktırmadım. baktıranlardanda aman aman yorum gelmeyince vazcaydım.
cnm bn baktırdım çok sıkıcı bakıyo hiç bişeyide bilemedi tavsiye etmiyorum kendi görüşüm bn beğenmedim yinede sen bilirsin
Ay üzüldüm bak şimdi sen kimlerden memnun kalmıştın canım ?
Canim gecmisi bilenleri yazmiyim buraya bizene gecmisten:) gelecek cikan enfal ada sadece o kadar cok baktiririm ki. 2 tane gercekten uzucu :)
Anam ben enfale gittiğimde ne umutlarla gittim adam bana tavsiye verdi sadece burda şimdi övüyo herkes demekki ben gününü yakalaymadım
didem nerde canım ? ksr bakma eskiyi yazılanları pek okumadım,baya fazlabu b.evlerde ki nerde? yani kagveye mi bakıyo yoksa tarot falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?