İstanbul'da Fal - Falcılar

CNM CAFEDE DEĞİL EVİNDE VEYA İSTEDİĞİN Bİ CAFEDE BAKIO :) bahçelievlerdeisin bnde bahçeleivlerdeyim yakın diye işten çıkınca gidiyorum :)

Cansuu bu bahçelievlerdeki kimse bana numarasını versen bende bahçelievlerde oturuyorum bi denerimm :)

Hanımlar, BUse'ye öneren arkadaştan başka baktıran oldu mu? Olduysa deneyimlerini paylaşabilir mi? Bi baktırasım var Buse'ye:))
Minikdepresif, sen baktıracaktın sanırım, baktırdıysan paylaşabilir misin yorumunu?

arkadaaslar size bir tavsiyem var su cafedeki falcilara pek guvenmiyorum ama izmitte zerrin diye birine baktirmistim istanbulda da narçil cafedeymis. ben oneririm valla bilmisti ama kuzenimin aklinda hickimse yoktu kismetin gelmis 1aya evleniceksin dedi ve evlendi.

Bakirkoydeki tomruk kafeyi sormus biri; 4 arkadasimla gittik tarot falina bakiyor gelecek hakkinda genel seyler soyluyor ve 4umuzede ayni seyleri soylemis 30 tlme acidim vallahi

sorma çok havalı,baksana falı bırakmış tabii parayı buldu cafenin yarının almış daha niye baksınki fal :)

Anam şu gülü boşverin zaten son zamanlarda havalanmıştı ben en son gittim yanımda iki arkadaşım o zaman hepimizin görütüğü kişiler vardı ama çıkmıyoduk çocukların adlarını bildi hepsine olucak dedi aynı zamanlarda 2 haftaya kalmadı üçümüzde de bir sorun çıktı kimseninki ilişkiye dönüşmedi. İlk baktırdığımda çıkmıştı fakat falı.

yok ben baktırmadım. baktıranlardanda aman aman yorum gelmeyince vazcaydım.

Canım ben baktırdım buseye pozitif bir kadın, sevimli. Beni çok şaşırtmadı çok aaa demedim. Genel hatlarıyla yaşadıklarımı anladım beni,eski sevgilimi, annemi, babamı anlattı bunları bildi. Gelecek hakkında çok birşey söyledi mi çok değil. İki ay içinde hayatın düzene girecek dedi. Birkaç şey daha söyledi çıkarsa yazarım tekrar. Ama denemek istersen denenmez değil ama beklentin çok yüksek olmasın.

ne kadara bakıyor?

cnm bn baktırdım çok sıkıcı bakıyo hiç bişeyide bilemedi tavsiye etmiyorum kendi görüşüm bn beğenmedim yinede sen bilirsin

ben vazgeçtim zaten kuzucan.
ben falcımdan şaşmıyom ama değişik birinden bişiler duymak istiyo insan.
burakın bi dediği çıktı bugün. bi hediye gelcek demişti geldi.
ama elanit gibi bişi istiyom ben

Canim gecmisi bilenleri yazmiyim buraya bizene gecmisten:) gelecek cikan enfal ada sadece o kadar cok baktiririm ki. 2 tane gercekten uzucu :)

Anam ben enfale gittiğimde ne umutlarla gittim adam bana tavsiye verdi sadece burda şimdi övüyo herkes demekki ben gününü yakalaymadım

Hanımlar,
Buse yorumlarınız için çok teşekkür ederim... Bu haftam o kadar yoğun ki, zaman ayırsam mı ayırmasam mı kararsız kalmıştım. Yorumlarınız sonrası acele etmeye ve kasmaya gerek olmadığını anladım...
Sevgiler...

didem nerde canım ? ksr bakma eskiyi yazılanları pek okumadım,baya fazla bu b.evlerde ki nerde? yani kagveye mi bakıyo yoksa tarot falan mı?

canm didem bakırköyde capacıtynn karşısında ki sokakta cafede iskambil kahve karışık bakıyo bahçelievlerdeki de iskambil kahve bakıyo bn hep söylerim baktırdğm falcılar arasından bitek ikisinden memnunm bana dedikleri herşey çıkıyo bn tarotu sevmiorum ama nedense iskambil bana tutuyo iskambil falnıda çok seviorum D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…