İstanbul'da Fal - Falcılar

Anam ben enfale gittiğimde ne umutlarla gittim adam bana tavsiye verdi sadece burda şimdi övüyo herkes demekki ben gününü yakalaymadım

Hadi yaaa uzuldum canim. bende de cok gidince bilememeye baslamisti ama ben abartmistim haftada iki kere fln gidiyordum:) o donem hayatimda cok degisiklik vardi hepsini solemisti anlattsam cook uzun surer burda:))

ben vazgeçtim zaten kuzucan.
ben falcımdan şaşmıyom ama değişik birinden bişiler duymak istiyo insan.
burakın bi dediği çıktı bugün. bi hediye gelcek demişti geldi.
ama elanit gibi bişi istiyom ben
iyi yapmışsın elaniti diğer sayfalarda övmüşler ama kısmet olmadı ya nedense bnde kahve tarot boş çıkmıo ama iskambil ne derse ler tutuyo burağın dedikleri de çıksaydı keşke ama bana tutmadı sağlık olsun

ben de baktırdım aynen dediklerine katılıyorum ev iş durumunu iyi analiz etti verdiği tarihler var. gelecek mantıklı tutarlıydı nihalle paraleldi falı nihali ben beğenmiştim ikisinde verdiği tarihler aynı bekleyip göreceğiz. baktırılabilir bazı ufak tefek ince detaylar olur ya bir iki öyle bişey bildi şaşırdım beklemiyordum.

tomruk cafeyi merak ediyordum kapısından dönmüştüm içime sinmemişti iyiki gitmemişim :)

Kızlar bugün yakın arkadaşımla dersi kırıp Bakırköy'e gittik, karşıma Seba'nın Fal Evi çıktı. Ben de daldım direkt çok bahsediliyor diye. Yaklaşık 30 dk baktı bana. İyiydi. Yani aslında aklımdaki çocuğun beni düşündüğünü ve hoşlandığını; ama gelecek vaad etmediğini söylediği için yıkıldım Gelecek için söyledikleri çıkıyor mu peki? Yani siz ne düşünüyorsunuz Seba hakkında?

ben vazgeçtim zaten kuzucan.
ben falcımdan şaşmıyom ama değişik birinden bişiler duymak istiyo insan.
burakın bi dediği çıktı bugün. bi hediye gelcek demişti geldi.
ama elanit gibi bişi istiyom ben

Selam konuda seni çok etkin okuyorum fikirlerini ve yorumlarını takip ediyorum senin falcın Burak mı elanitmi hangisini tavsiye edersin ve bana tavsiye ettiğinin numarasını yazırmışsın lütfen ben msj yazamıyorum sevgiler....

kaca bakiyor didem

elanit öldü dendi , sonra biri yaşıyo dedi ama her halukarda ulaşamıyorum
burak şu an favorim ama ne zamana kadar bilmem
telefonunu atıyorum özelden.

kaca bakiyor didem
bu didem üç vakit cafedeki didemse -ki tariften anladığım kadarıyla o,
ben falını çok genel bulmuştum. verdiği en uzak tarihin bile üzerinden 2 ay geçtiği için çok net falının çıkmadığını da süyleyebilirim.
tabe elektrik meselesi.
ben beğenmemiştim kendisini.

30 a bakıyor cnmbn beğenıyorum

darısı başıma ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…