Cansuu bu bahçelievlerdeki kimse bana numarasını versen bende bahçelievlerde oturuyorum bi denerimm :)
Anam ben enfale gittiğimde ne umutlarla gittim adam bana tavsiye verdi sadece burda şimdi övüyo herkes demekki ben gününü yakalaymadım
iyi yapmışsın elaniti diğer sayfalarda övmüşler ama kısmet olmadıben vazgeçtim zaten kuzucan.
ben falcımdan şaşmıyom ama değişik birinden bişiler duymak istiyo insan.
burakın bi dediği çıktı bugün. bi hediye gelcek demişti geldi.
ama elanit gibi bişi istiyom ben
üzülme çok kişiye masal okumuş :)
fal ve frekans olayına gerçekten inanıyorum ben.
olmayınca olmuyo .
Canım ben baktırdım buseye pozitif bir kadın, sevimli. Beni çok şaşırtmadı çok aaa demedim. Genel hatlarıyla yaşadıklarımı anladım beni,eski sevgilimi, annemi, babamı anlattı bunları bildi. Gelecek hakkında çok birşey söyledi mi çok değil. İki ay içinde hayatın düzene girecek dedi. Birkaç şey daha söyledi çıkarsa yazarım tekrar. Ama denemek istersen denenmez değil ama beklentin çok yüksek olmasın.
eğer terapiye ihtiyacın varsa kadıköy la porte Başak hanım a git ... resmennn rahatlayıp eve dönersin
arkadaaslar size bir tavsiyem var su cafedeki falcilara pek guvenmiyorum ama izmitte zerrin diye birine baktirmistim istanbulda da narçil cafedeymis. ben oneririm valla bilmisti ama kuzenimin aklinda hickimse yoktu kismetin gelmis 1aya evleniceksin dedi ve evlendi.
Bakirkoydeki tomruk kafeyi sormus biri; 4 arkadasimla gittik tarot falina bakiyor gelecek hakkinda genel seyler soyluyor ve 4umuzede ayni seyleri soylemis 30 tlme acidim vallahi
ben vazgeçtim zaten kuzucan.
ben falcımdan şaşmıyom ama değişik birinden bişiler duymak istiyo insan.
burakın bi dediği çıktı bugün. bi hediye gelcek demişti geldi.
ama elanit gibi bişi istiyom ben
kaca bakiyor didemcanm didem bakırköyde capacıtynn karşısında ki sokakta cafede iskambil kahve karışık bakıyo bahçelievlerdeki de iskambil kahve bakıyo bn hep söylerim baktırdğm falcılar arasından bitek ikisinden memnunm bana dedikleri herşey çıkıyo bn tarotu sevmiorum ama nedense iskambil bana tutuyo iskambil falnıda çok seviorum D:
fakirin ekmeği günay hanıma gidecektin gittin mi ? tavsiye eder misin ?
Selam konuda seni çok etkin okuyorum fikirlerini ve yorumlarını takip ediyorum senin falcın Burak mı elanitmi hangisini tavsiye edersin ve bana tavsiye ettiğinin numarasını yazırmışsın lütfen ben msj yazamıyorum sevgiler....
bu didem üç vakit cafedeki didemse -ki tariften anladığım kadarıyla o,kaca bakiyor didem
30 a bakıyor cnmbn beğenıyorumbu didem üç vakit cafedeki didemse -ki tariften anladığım kadarıyla o,
ben falını çok genel bulmuştum. verdiği en uzak tarihin bile üzerinden 2 ay geçtiği için çok net falının çıkmadığını da süyleyebilirim.
tabe elektrik meselesi.
ben beğenmemiştim kendisini.
Bakırköy'de Arzuhal cafe diye bi yer var.Arzu diye bir hatun işletiyor. Arzu'nun da müthiş olduğunu duymuştum ama Ayten inanılmaz. Hani falcılar geçmişi iyi bilir gelecekte çuvallarlar ya ayten için bu geçerli değil.Bana ayın 9'unda evlilik teklifi alacağımı söyledi. Çok güldüm çünkü sevgilimle ayrılalı 2 ay olmuştu. Yani herşey bitmişti. Şimdi sağ elimde çok güzel bir tek taş duruyor :)) herkese tavsiye ederim. Bi deneyin ve siz de görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?