İstanbul'da Fal - Falcılar

Teşekkür ettim şekerim uyarın için
Elmas hanım tuz falımı bakıyo tuz neden götürüyorsun ki? Bende numara ve bilgi istiyorummm lütfeennn

güldüm gece gece :)
elimde tuz bütün hıyarların peşinden koşuyorum demek istemiştim :)
yani bu ara gene sardım falcılara , önüme gelene gitmeye calısıyorum

güldüm gece gece :)
elimde tuz bütün hıyarların peşinden koşuyorum demek istemiştim :)
yani bu ara gene sardım falcılara , önüme gelene gitmeye calısıyorum

Eeeeeben seni güldürdüm Allah ta beni güldürsün diyelim ozamaannnn
aslında anlatamıyorum buradan özelden de yazamıyorum tuz ile
İlgili bilişler duymuştum da onu sandım
Sana Kadıköy laportee Cafe de başak ablayı şiddetle tavsiye ederim yeni gittim on numeroooo pişman olmazsın ....

kadıköy çok uzak be
karşıyada hep falcı içi,n geçen hatunum başka işim olmuyor
ama aklımda olsun belki bi gün
kopardın ya :))))))))))))

ben tamamen koptum , v kayışı gitti
patronlarım ve destekçileri sağolsun
banada bu topiç iyi geliyo :) tek deli ben değilim anlıyorum

Zerrin'e ben Mayıs ayında sanırım baktırmıştım, anda iyi ama gelecek foooossssss bilginize...

Buse'yi de öteledik, ne yapsam ben de? Anna'ya gitme vaktim gelmiş benim sanırım, Aralık sonu gitmek stiyordum ama şu arada baktırabileceğim de Nihal'den başka kimse yok gibi. Bakırköy Didem'i ben de beğenirim ama çççççooookkkk uzak kalıyor

Hanımlar, ben yıllarca Acıbadem'de oturdum, dört yola çok yakın oturdum hem de. Falcı olduğunu bilmiyorum oralarda, kimse de mi bilmez ve konusu geçmez Acıbadem'de anlamadım? Siz nasıl buldunuz bu çaya bakan hanımı? Kimler baktırdı paylaşabilir misiniz?

Canım, Burak neye bakıyor? Su falı mı? Eğer su falı ise, Neslihan'dan sonra çektiğim 2 günlük baş ağrısı ve enerji düşüklüğünü gzö önünde bulundurarak baktırmamak en iyisi diyeceğim ama, sanırım bir tuzluk da benim elimde

minik görene kadan ben söyliyim :)
kahve bakıyo göya ama esas ismin, anne adın baba adın ve dopum tarihini alarak
kağıda karalama yapıyor.
kahvenin şekillerini yorumlamıyorum enerjisini alıyorum sadece dediydi bana bi kere.
bana fallardan sona çok ağırlık olur ama burakta hiçbişicik olmadı bu zamana kadar.
5 aydır haftada bir giderim nerdeyse kendilerine. seviyorum onun enerjisini.
gerçi yanıltmak istemem. neslihandan sonra da en ufak bi enerji düşmesi yaşamamıştım
sadece verdiğim para kalbime oturmuştu. o kadar ....

A siz de mi Neslihanzedesiniz yok şaka bir yana ben 2 gün gerçekten enerjimi toplayamadım, enerji canavarı derler ya aynen emildiğini hissettim:s
Burak yorumunuz için teşekkür ederim, 5 aydır gittiğinize göre sanırım bildiği şeyler oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…