İstanbul'da Fal - Falcılar

ilç üç falı efsaneydi. gerisi henüz olmadı ama hiç olmasa bile üç falının bi de arkadaşlığının hatrına vazgeçmem ondan artıkın ben

enerji düşüklüğü hiç yaşamadım burak juniorda.
diğer cevaplarıda fakir cevaplamış
bende ağustostan beri ona gidiyorum. arada bi olguya baktırdım sadece o kadar.

kızlar bu yedikule aysel den bişi çıkmadı mı gitmeye yeltendim kadının istanbul dışına çıkası geldi bu hafta sonu onu mu denesem sizce her hafta bi falcıya gidiyorum ya iyiki çalışıyorum evde olsam kendimi düşünemiyorum her gün birine giderim herhalde

Her hafta birine gidiyorsan tecrübelerini paylaş lütfen en etkileyen ve tutturun kim oldu ?

Ben baktırmıştım ona geçen sene. Eylülde guya nişan vardı daha aday bile yok! Salladı durdu bana geçmişi ve anı dahi bilmedi. Tavsiye etmiyorum şahsen ama tercih eden edebilir.

Her hafta birine gidiyorsan tecrübelerini paylaş lütfen en etkileyen ve tutturun kim oldu ?

daha önce de yazmıştım ilk üye olurken aklımda kalanları ne elmirası kaldı mercanı ne olgusu ne didemi bakırköyde çoğu yere gittim. Hatta bi ara iyice sıyırdım zodyaka bile baktırdım inan hepsi fos artık pahalı yerlere gitmiyorum limitim en fazla 30 tl. Laf cafe kuzey ve çiğdemden etkilenmiştim açıkçası ama kaç kere gittim gelecek yok çıkmadı. Şimdi en son nihalin falını bekliyorum mantıklıydı dedikleri buseyle de paralel. Kasım sonu verdikleri tarih çıkarsa buradan paylaşırım birde burak kaldı aklımda o da pazar günleri bakmıyormuş nasıl baktırıcam bilemiyorum.

canım seba bakırkoyun enıyı falcılarındandır,ve ılıskı yorumlarına tek guvendıgım falcıdır,ben ıkı arkadasımı daha goturmustum ıkısıne de ılıskılerı hakkında ne soyledıyse bır bır cıktı,benım daha zaman var verdıgı tarıhlerın cıkmasına..en nıhayetınde fal canım cok fazla takılma soylenenlere :)

cnm ben aylar oncesı sebaya baktırmıstım .an ve gecmıste gercekten basarılı .

ama an ve gecmısıde bızım verdıgımız tepkılere gore ılerlerdıgını dusunuyorum .

cunku ben her yorumunda bı tepkı verdım onayladım kafa salladım fılan .

neyse ama gelecek ıcın bana hem olumsuz hem olumlu haber vermıstı ıkısınde

yasamadım .bi'de seni umutlandırmak ıstemem ama ,seba hanım bıtmıs ılıskının uzerıne

genellıkle olumsuz yorum yapar .senın şu kırmızılı cumlenı gordukten sonra aklıma geldı ,

benden sonra gıden 4 arkadasıma da aynı cumleyı kurmustu "senı duşunuyor senı begenıyor

senden hoslanıyor ama gelecek dusunmuyor cunku onun evlılıkte baska planları var "demıstı .

4 arkadasımada aynı yorumu yaptı ,ama o 4 arkadasımda sevgılısıyle barıstılar hatta bırı nısanlandı bıle.

Son düzenleme:
kızlar yenı cıkan fal havadıslerınız var mı ? bırkac sayfa

gerıye gıttım yenı falcılar onerılmıs

gıden gelen cıkan hıc fal haberı yok mu kızlar yaa

ben en son burak beye gıttım suan ıcın bı gelısme yok

beklemedeyım henuz .

burasının telefonu yokmu internetten buldum ama cevap vermemekte

kızlar ben oncedende soylemıstım su damlalar cafe barıstan sıkayetcı olmuştum hatta gecen o cafeye arkadasımla gıttık o salak adam ordaydı gıtmeyenler ıcın soylıyım kotu bı maken pek hoş bı yer degıl ben tek basına gıtmenızı pek tavsıye etmem yanı rahatsız olabılırsınız ama fal kırızı tutunca dınlemıyo turku bar gıbı bı yer nyse barış'a tabıkı baktırmadım tugba dıye bı bayan vardı genc bı kız ona baktırdım kız bıldı ısın garıbı adet gunume kadar gecıkmelerim olmuştu doktordan gelıydum o gun ona kadar bıldı askere gıdıcek erkek arkadsım onuda bıldı ve benden once bı bayanı o barış almaya calıştı sırayı karıştırmak ıcın baya kız kızdı falan beklıyenler var tanıdık dıye alamam dıye gozume gırdı bıraz agzı bozuk ama fal ıyıdı genel olarak cok detaylı degıl

aynen bende baktırmıstım genel durumu bılıyo sevgılımle sızın gelecegınız bır dedı ama sonra kıskanc olduğunu soyleyınce olmaz bu senı kapatır falan dedı bıraz yorum yapıyo gıbı bızım yonlendırmemızle

canım çay falı nasıl oluyor ? cayda ne şeklı cıkıyorda bakıyor

ayy ne degısık turden fallar var

sen sureklı gıdıyor musun ayten hanıma ? cıkıyormu falları ?

walla canım çayın posasını da koyuyor bardağa sonra masaya döküyor öyle bakıyor.. ben 1 kere gittim.. memnun kaldım.. isim falan biliyordu.. 60 lira oldugu için sıkça gidemiyorum :)

walla canım çayın posasını da koyuyor bardağa sonra masaya döküyor öyle bakıyor.. ben 1 kere gittim.. memnun kaldım.. isim falan biliyordu.. 60 lira oldugu için sıkça gidemiyorum :)

slm banada verirmisiniz numarasını birde nerde bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…