A siz de mi Neslihanzedesinizyok şaka bir yana ben 2 gün gerçekten enerjimi toplayamadım, enerji canavarı derler ya aynen emildiğini hissettim:s
Burak yorumunuz için teşekkür ederim, 5 aydır gittiğinize göre sanırım bildiği şeyler oluyor...
ben gop'a yakın değilim tam göbeğindeyim
sen git iyiyse elimde tuz bende koşarım
Canım, Burak neye bakıyor? Su falı mı? Eğer su falı ise, Neslihan'dan sonra çektiğim 2 günlük baş ağrısı ve enerji düşüklüğünü gzö önünde bulundurarak baktırmamak en iyisi diyeceğim ama, sanırım bir tuzluk da benim elimde
kızlar bu yedikule aysel den bişi çıkmadı mı gitmeye yeltendim kadının istanbul dışına çıkası geldibu hafta sonu onu mu denesem sizce her hafta bi falcıya gidiyorum ya iyiki çalışıyorum evde olsam kendimi düşünemiyorum her gün birine giderim herhalde
Bakırköy ,Totem Cafe'de(murat dersanesi karşısı) Ayşin hanım var. Eskiden Taksim mona lisa 'da idi.
ben kendisini 6 yıldır tanırım. bana soyledikleri hep çıkmıştır.
tabii %100 hiç birşey yoktur. bazen tarihler şaşabiliyor ama bana ne dediyse çıktı.
falda gördüğü kişinin analizini iyi yapar.
ilgilenenlere...
Her hafta birine gidiyorsan tecrübelerini paylaş lütfen en etkileyen ve tutturun kim oldu ?
ben bı arım arkadasımı ya cok met edıldı artık gıtmekde ıstemıyom ama suruklenıyom ıcımden gıt dıye sankı aradım ordaymıscasın..
farketmez cafe tam yeri neresi d_m erenköy otobüs durağının yakınında mert optik yok canım :)
Kesinlikle tek geçerim başak ablayı ben ondan sonra Serkan sembol dekine gittim tam fiyaskoydu çok komikti başak abla yorumunuzuda süper yapıyor
Kızlar bugün yakın arkadaşımla dersi kırıp Bakırköy'e gittik, karşıma Seba'nın Fal Evi çıktı. Ben de daldım direkt çok bahsediliyor diye. Yaklaşık 30 dk baktı bana. İyiydi. Yani aslında aklımdaki çocuğun beni düşündüğünü ve hoşlandığını; ama gelecek vaad etmediğini söylediği için yıkıldımGelecek için söyledikleri çıkıyor mu peki? Yani siz ne düşünüyorsunuz Seba hakkında?
Kızlar bugün yakın arkadaşımla dersi kırıp Bakırköy'e gittik, karşıma Seba'nın Fal Evi çıktı. Ben de daldım direkt çok bahsediliyor diye. Yaklaşık 30 dk baktı bana. İyiydi. Yani aslında aklımdaki çocuğun beni düşündüğünü ve hoşlandığını; ama gelecek vaad etmediğini söylediği için yıkıldımGelecek için söyledikleri çıkıyor mu peki? Yani siz ne düşünüyorsunuz Seba hakkında?
Bakırköy ,Totem Cafe'de(murat dersanesi karşısı) Ayşin hanım var. Eskiden Taksim mona lisa 'da idi.
ben kendisini 6 yıldır tanırım. bana soyledikleri hep çıkmıştır.
tabii %100 hiç birşey yoktur. bazen tarihler şaşabiliyor ama bana ne dediyse çıktı.
falda gördüğü kişinin analizini iyi yapar.
ilgilenenlere...
cnm ben aylar oncesı sebaya baktırmıstım .an ve gecmıste gercekten basarılı .
ama an ve gecmısıde bızım verdıgımız tepkılere gore ılerlerdıgını dusunuyorum .
cunku ben her yorumunda bı tepkı verdım onayladım kafa salladım fılan .
neyse ama gelecek ıcın bana hem olumsuz hem olumlu haber vermıstı ıkısınde
yasamadım .bi'de seni umutlandırmak ıstemem ama ,seba hanım bıtmıs ılıskının uzerıne
genellıkle olumsuz yorum yapar .senın şu kırmızılı cumlenı gordukten sonra aklıma geldı ,
benden sonra gıden 4 arkadasıma da aynı cumleyı kurmustu "senı duşunuyor senı begenıyor
senden hoslanıyor ama gelecek dusunmuyor cunku onun evlılıkte baska planları var "demıstı .
4 arkadasımada aynı yorumu yaptı ,ama o 4 arkadasımda sevgılısıyle barıstılar hatta bırı nısanlandı bıle.
canım çay falı nasıl oluyor ? cayda ne şeklı cıkıyorda bakıyor
ayy ne degısık turden fallar var
sen sureklı gıdıyor musun ayten hanıma ? cıkıyormu falları ?
walla canım çayın posasını da koyuyor bardağa sonra masaya döküyor öyle bakıyor.. ben 1 kere gittim.. memnun kaldım.. isim falan biliyordu.. 60 lira oldugu için sıkça gidemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?