İstanbul'da Fal - Falcılar

walla canım çayın posasını da koyuyor bardağa sonra masaya döküyor öyle bakıyor.. ben 1 kere gittim.. memnun kaldım.. isim falan biliyordu.. 60 lira oldugu için sıkça gidemiyorum :)

anladım cnm da ozel degılse falı bıraz anlatır mısın cnm ?

cunku isim bılmek fılan bana pek özel bı numara gelmıyo :)

oyle cok ısım bılıp de falı tırt cıkan falcıya gıttıgım ıcın

artık ısım olayı benı acmıyo

kısaca soyle sorayım dedıklerını yasadın mı yanı cıktı mı falı ?

cnm ben tugbayı severım ,hatta favorı falcılarımdandır

soyledıklerını yasamıstım .ama en son falı malesef cıkmadı

gectgımız aylar ıcın verdıgı olayları kucuk kucuk yasadım ama

kasım ıcın soyledıgı seyı yasamadım malesef ( kasımın bıtmesıne

daha cok var belkı yasarım daha ,ama kasımda soyledıgı olay kesin cozulmus

olacaktı .daha olaya gıremedım kı cozulsun umudumu yıtırdım anlayacagın

ama eskı falları cıkmıstı bı son baktırdıgım olmadı ıste

barısa ıkı kere baktırdıgımda verdıgı tarıhe kadar yasamıtım tarıh bıle

aksamamıstı,o yuzden benı barıs cok etkılemıstı .3.baktırdıgımda

hıc bırseyı tutturamadı ama yaa sanırım benım ılk fallarım cıkıyo :)

aynı kısıye 2-3 kere baktırdıgımda tutmuyo nedense anlamadım.

barıstan cok umıtlıydım ben ,ılk falı gunu gunune cıkınca cıdden

benı cok etkılemıstı ama ıste 3.fal olmayınca eledım onuda

Son düzenleme:
walla canım çayın posasını da koyuyor bardağa sonra masaya döküyor öyle bakıyor.. ben 1 kere gittim.. memnun kaldım.. isim falan biliyordu.. 60 lira oldugu için sıkça gidemiyorum :)

Güzelcim,

Sadece 1 kere gittiğim bir falcıdan mükemmel diye bahsetmen ne derece doğru bilemiyorum. Burada farkında olmasak da geniş kitlelere hitap ediyoruz. İnsanları yanlış yönlendirmemek adına bence telefon, isim vermek için biraz daha temkinli olmalıyız.
Tabi bu benim kendi görüşüm. Ama çoğu üyenin de bu şekilde yaklaştığını ve emin olmadan isim vermediğini biliyorum.

Merhaba
Ben size katılmıyorum burası bir paylaşım yeri neticede ve herkes kendi yorumunu yaşadığını anlatıyor isim verilmesi numara verilmesi çok normal vermeyince ardından herkes soruyor konuyu uzatmanın önüne geçilmiş oluyor ayrıca bir kere gittiğini de söylüyor saklamıyor yalan yok kandırma yok gidecek olan yada aramak isteyen ona göre kendi kararıyla hareket edebilir ...
Numara yazılmadığında bİz yeni olan üyelerin özel msj hakkı olmadığından sürünmede kalıyor ve uzadıkça uzuyorrr....
Yazan yapmayan tüm arkadaşlara sevgiler....

Yakında aynı üyenin üyeliği reklam sebebiyle kapatılırsa ada demişti dersin olur mu:)
Özel mesaj konusunda çok haklısın. Hatta dışardan takip eden ziyaretçi de çok var siteyi.
Kısa çözüm sayılabilir dediğin gibi...Ama bana sanki bir süzgeçten geçmesi daha mantıklı geliyor.
Sen de haklısın...

merhabalar,

dün Medyum Songül Abla adında bir hanıma denk geldim internette gezinirken . bu kişi baya baya tv de programlar yapıyormuş, ve çok iddialı görünüyor..hiç deneyeniniz duyanınız var mı acaba ?? bu forumda aradığımda adını hiç geçmemiş sanki... hayret ettim nasıl keşfedememiş forum üyeleri şu ana kadar diye :)))) yoksa hiç adı geçmediğine göre acaba biliniyor da itibar mı edilmiyor ..
fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

sevgiler...

ben seni anladım :)
1 kere gidilmiş , dedikleri henüz çıkmamış birini henüz önermemek gerek diyosun

Şekerim anlayışın için teşekkürler ,
Buradan aslında bu özel msj sayısını düşürmelerini rica ediyorum 100 çok fazla gercekten. yorum yapmak için yapmamak gerekli bence ayrıca konu ile alakalı olan fakat site yönetimi tarafından yasaklanmış olan konuları da dile getirmek isterim madem biz hatunlara böyle güzel bir site kurdunuz rahatça herkes paylaşımını yapabiliyor ozamaannnn asıl kimse ile konuşulmayacak olan "hoca, büyü, medyum" konularında buradan fikir alışverişi yapabilmeliyiz bu konularda herkes kaldırılıp dolandırılabiliyor evet belki inanmamak gerekli denilecektir bunlar için ama fal da bu konuya girer neticede sadece şunu söylerim denize düşen yılana sarılır Allah kimseye vermesin ama bu bir gercek ve yapan - yapılanlar var ( zamanında peygamber efendimize bile yapılmış büyü ).
Umarım gerekli kişiler bunu okur ve beni anlarlar ....
Teşekkürlerrrrr

Arkadaşım msjın için teşekkür ediyorum ama sana özelden yazamıyorum sorularım var.
Bir mail adresi yazabilirmisin bana lütfen ...

Sen kendi kendine nasıl gidebilirsin ki ?

Bu kişinin önerdiği kişi burada yalan dolan ile 4-5 üyeliğe sahip biridir. Bu falcıyı listenizden silin bence.

Bnm bir arkadaşım şiddetle önerdi. Kadın hiçbirşeyimi bilemedi buna rağmen 5 saat bekledim ve başıma ağrılar girdi beklemekten Gönlünden ne koparsa onu ver dedi ama mecbur 20 TL verdim o saçmasapan fala. Konsantre olamadı zaten; telefonunu açıp konuşuyor fal sırasında; o an yanına gelenlerle muhabbet ediyor vs vs.. Yüzü de estetikten artık çok fena hale gelmiş. Burdan önerilen tüm falcılara gittim nerdeyse; bir tanesi geleceği tutturamadı. Dediğim gibi 2 sene önce baktırdığım Stones Gül herşeyi bildi ama o da artık bakmıyormuş

Şimdi kısa süre önce bir arkadaşa 70 TL'ye bakan Pendikteki Nurdoğan'dan randevu alıcağım. Çünkü kısa sürede söylediği herşey çıktı. Zaten çok pahalı diye hemen gitmedim; söyledikleri arkadaşa çıksın öyle gideyim diye düşünmüştüm. Randevu henüz alamadım. Telefonu açmıyorlar. Baktırınca beğenirsem telini veririm. Bu kadını daha önce de kankamdan duymuştum; çok iyi bakıyor ama beyin okuyor, duymak istediklerini söylüyor demişti. Lise arkadaşımın ise daimi falcısı. Dediğine göre 1 saat bakıyor ve herşeyi tutturuyor. Hadi bakalım...

Hiçbirşeyi bilemeyen Narçil Zerrindi...

0544XXXXXX(hani şu evinde bakan ayten hanım) ile verilen numarayı aradım bir bayan çıktı ben ev hanımıyım bu konu ile hiçbir alakam yok dedi. Oğlu sizi arayacak, benim alakam yok vs vs vs

Dün burada verilen numarayı alıp falcı olarak baktıran oldu mu ? Oglu aramadan bu bilgiye ihtiyacım var ...

Arkadaşım; forumdan anladığım kadarıyla numarayı veren zaten kendi reklamını yapıyormuş. Yani Acıbadem Ayten fos... Bilgine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…