bu bahçelievlerdeki falcıya baktıran var mı?
walla canım çayın posasını da koyuyor bardağa sonra masaya döküyor öyle bakıyor.. ben 1 kere gittim.. memnun kaldım.. isim falan biliyordu.. 60 lira oldugu için sıkça gidemiyorum :)
kızlar ben oncedende soylemıstım su damlalar cafe barıstan sıkayetcı olmuştum hatta gecen o cafeye arkadasımla gıttık o salak adam ordaydı gıtmeyenler ıcın soylıyım kotu bı maken pek hoş bı yer degıl ben tek basına gıtmenızı pek tavsıye etmem yanı rahatsız olabılırsınız ama fal kırızı tutunca dınlemıyoturku bar gıbı bı yer nyse barış'a tabıkı baktırmadım tugba dıye bı bayan vardı genc bı kız ona baktırdım kız bıldı ısın garıbı adet gunume kadar gecıkmelerim olmuştu doktordan gelıydum o gun ona kadar bıldı askere gıdıcek erkek arkadsım onuda bıldı ve benden once bı bayanı o barış almaya calıştı sırayı karıştırmak ıcın baya kız kızdı falan beklıyenler var tanıdık dıye alamam dıye gozume gırdı bıraz agzı bozuk ama fal ıyıdı genel olarak cok detaylı degıl
Canim ben baktirdim amA hic bisi cikmadi dedigi tarihler gecti en azindan ole diyim maalesef olmadi yani
yorum için saol cnm,bende kime el atsam kötü çıkıyoryaaa:) fal krizim geldi bir türlü gidemedim bir falcıyaa:)
walla canım çayın posasını da koyuyor bardağa sonra masaya döküyor öyle bakıyor.. ben 1 kere gittim.. memnun kaldım.. isim falan biliyordu.. 60 lira oldugu için sıkça gidemiyorum :)
Güzelcim,
Sadece 1 kere gittiğim bir falcıdan mükemmel diye bahsetmen ne derece doğru bilemiyorum. Burada farkında olmasak da geniş kitlelere hitap ediyoruz. İnsanları yanlış yönlendirmemek adına bence telefon, isim vermek için biraz daha temkinli olmalıyız.
Tabi bu benim kendi görüşüm. Ama çoğu üyenin de bu şekilde yaklaştığını ve emin olmadan isim vermediğini biliyorum.
Merhaba
Ben size katılmıyorum burası bir paylaşım yeri neticede ve herkes kendi yorumunu yaşadığını anlatıyor isim verilmesi numara verilmesi çok normal vermeyince ardından herkes soruyor konuyu uzatmanın önüne geçilmiş oluyor ayrıca bir kere gittiğini de söylüyor saklamıyor yalan yok kandırma yok gidecek olan yada aramak isteyen ona göre kendi kararıyla hareket edebilir ...
Numara yazılmadığında bİz yeni olan üyelerin özel msj hakkı olmadığından sürünmede kalıyor ve uzadıkça uzuyorrr....
Yazan yapmayan tüm arkadaşlara sevgiler....
Yakında aynı üyenin üyeliği reklam sebebiyle kapatılırsa ada demişti dersin olur mu:)
Özel mesaj konusunda çok haklısın. Hatta dışardan takip eden ziyaretçi de çok var siteyi.
Kısa çözüm sayılabilir dediğin gibi...Ama bana sanki bir süzgeçten geçmesi daha mantıklı geliyor.
Sen de haklısın...
Yakında aynı üyenin üyeliği reklam sebebiyle kapatılırsa ada demişti dersin olur mu:)
Özel mesaj konusunda çok haklısın. Hatta dışardan takip eden ziyaretçi de çok var siteyi.
Kısa çözüm sayılabilir dediğin gibi...Ama bana sanki bir süzgeçten geçmesi daha mantıklı geliyor.
Sen de haklısın...
arkadaaslar size bir tavsiyem var su cafedeki falcilara pek guvenmiyorum ama izmitte zerrin diye birine baktirmistim istanbulda da narçil cafedeymis. ben oneririm valla bilmisti ama kuzenimin aklinda hickimse yoktu kismetin gelmis 1aya evleniceksin dedi ve evlendi.
Bakirkoydeki tomruk kafeyi sormus biri; 4 arkadasimla gittik tarot falina bakiyor gelecek hakkinda genel seyler soyluyor ve 4umuzede ayni seyleri soylemis 30 tlme acidim vallahi
Bnm bir arkadaşım şiddetle önerdi. Kadın hiçbirşeyimi bilemedi buna rağmen 5 saat bekledim ve başıma ağrılar girdi beklemektenGönlünden ne koparsa onu ver dedi ama mecbur 20 TL verdim o saçmasapan fala. Konsantre olamadı zaten; telefonunu açıp konuşuyor fal sırasında; o an yanına gelenlerle muhabbet ediyor vs vs.. Yüzü de estetikten artık çok fena hale gelmiş. Burdan önerilen tüm falcılara gittim nerdeyse; bir tanesi geleceği tutturamadı. Dediğim gibi 2 sene önce baktırdığım Stones Gül herşeyi bildi ama o da artık bakmıyormuş
Şimdi kısa süre önce bir arkadaşa 70 TL'ye bakan Pendikteki Nurdoğan'dan randevu alıcağım. Çünkü kısa sürede söylediği herşey çıktı. Zaten çok pahalı diye hemen gitmedim; söyledikleri arkadaşa çıksın öyle gideyim diye düşünmüştüm. Randevu henüz alamadım. Telefonu açmıyorlar. Baktırınca beğenirsem telini veririm. Bu kadını daha önce de kankamdan duymuştum; çok iyi bakıyor ama beyin okuyor, duymak istediklerini söylüyor demişti. Lise arkadaşımın ise daimi falcısı. Dediğine göre 1 saat bakıyor ve herşeyi tutturuyor. Hadi bakalım...
0544XXXXXX(hani şu evinde bakan ayten hanım) ile verilen numarayı aradım bir bayan çıktı ben ev hanımıyım bu konu ile hiçbir alakam yok dedi. Oğlu sizi arayacak, benim alakam yok vs vs vs
Dün burada verilen numarayı alıp falcı olarak baktıran oldu mu ? Oglu aramadan bu bilgiye ihtiyacım var ...
Bu bahçelievler deki faclcı izmirmi istanbulmu ? izmirde güvenilir bildiğiniz falcılar varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?