0544XXXXXX(hani şu evinde bakan ayten hanım) ile verilen numarayı aradım bir bayan çıktı ben ev hanımıyım bu konu ile hiçbir alakam yok dedi. Oğlu sizi arayacak, benim alakam yok vs vs vs
Dün burada verilen numarayı alıp falcı olarak baktıran oldu mu ? Oglu aramadan bu bilgiye ihtiyacım var ...
cnm ben aylar oncesı sebaya baktırmıstım .an ve gecmıste gercekten basarılı .
ama an ve gecmısıde bızım verdıgımız tepkılere gore ılerlerdıgını dusunuyorum .
cunku ben her yorumunda bı tepkı verdım onayladım kafa salladım fılan .
neyse ama gelecek ıcın bana hem olumsuz hem olumlu haber vermıstı ıkısınde
yasamadım .bi'de seni umutlandırmak ıstemem ama ,seba hanım bıtmıs ılıskının uzerıne
genellıkle olumsuz yorum yapar .senın şu kırmızılı cumlenı gordukten sonra aklıma geldı ,
benden sonra gıden 4 arkadasıma da aynı cumleyı kurmustu "senı duşunuyor senı begenıyor
senden hoslanıyor ama gelecek dusunmuyor cunku onun evlılıkte baska planları var "demıstı .
4 arkadasımada aynı yorumu yaptı ,ama o 4 arkadasımda sevgılısıyle barıstılar hatta bırı nısanlandı bıle.
Bnm bir arkadaşım şiddetle önerdi. Kadın hiçbirşeyimi bilemedi buna rağmen 5 saat bekledim ve başıma ağrılar girdi beklemektenGönlünden ne koparsa onu ver dedi ama mecbur 20 TL verdim o saçmasapan fala. Konsantre olamadı zaten; telefonunu açıp konuşuyor fal sırasında; o an yanına gelenlerle muhabbet ediyor vs vs.. Yüzü de estetikten artık çok fena hale gelmiş. Burdan önerilen tüm falcılara gittim nerdeyse; bir tanesi geleceği tutturamadı. Dediğim gibi 2 sene önce baktırdığım Stones Gül herşeyi bildi ama o da artık bakmıyormuş
Şimdi kısa süre önce bir arkadaşa 70 TL'ye bakan Pendikteki Nurdoğan'dan randevu alıcağım. Çünkü kısa sürede söylediği herşey çıktı. Zaten çok pahalı diye hemen gitmedim; söyledikleri arkadaşa çıksın öyle gideyim diye düşünmüştüm. Randevu henüz alamadım. Telefonu açmıyorlar. Baktırınca beğenirsem telini veririm. Bu kadını daha önce de kankamdan duymuştum; çok iyi bakıyor ama beyin okuyor, duymak istediklerini söylüyor demişti. Lise arkadaşımın ise daimi falcısı. Dediğine göre 1 saat bakıyor ve herşeyi tutturuyor. Hadi bakalım...
bende yaptım o hatayı. baktırdım falı bekledim adamı , bildikleri oldu olmadı :)
şimdi baktırıoyurm falı yasamaya devam ediyorum :)
can acımıyo mu ? acıyo ama döncek diye bi beklentim yok , sanırım gerekte yok.
niye mi fal baktırıyorum mannakım
merhabalar,
dün Medyum Songül Abla adında bir hanıma denk geldim internette gezinirken . bu kişi baya baya tv de programlar yapıyormuş, ve çok iddialı görünüyor..hiç deneyeniniz duyanınız var mı acaba ?? bu forumda aradığımda adını hiç geçmemiş sanki... hayret ettim nasıl keşfedememiş forum üyeleri şu ana kadar diye :)))) yoksa hiç adı geçmediğine göre acaba biliniyor da itibar mı edilmiyor ..
fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
sevgiler...
minik sen olguyla ilgili ne düşünüyosun ?? çıkıyor mu söyledikleri ..?
yanlış görmediysem arada ona da baktırdığını okudum önceki sayfalarda
geçmiş ve anda iyiydi. dediği bi olay oldu :) sonacıma bi tespiti doğru çıktı ama ekimde iş teklifi var iyi düşün demişti.
yok teklif felan :)
barışma olayım gerçekleşsin de başka iş falan gzümde değil şuan benim
aynen şuanı hatta bir gün önce yaşanmış ama haberim olmayan şeyleri önce ondan duyuyorum sonra öğreniyorum olmuş.
yakın gelecekte iyi sanırım
ama şu barışma olsun da gerisi sorun değil ..:)))
kendini o olaya bloke etme o zaman olmuyo , ne zaman rahat bırakıp , hayata devam edersen o zaman oluveriyor.
ben şu aralar iş mevzularına çok takığım.
herşey karman çorman , bakalım ne olcak.
aşkı ben biliyom.
biri çıkcak karşıma , ben aşık olcam :) evlencez , bi sürü çocuğumuz olcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?