İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben bu numarayı geçen hafta aradım ( son 6 rakamını görmüyorum ama verilen numarayı aramıştım, daha önceki sayfalarda bir kere daha yazılmıştı) randevuleştik, son anda vazgeçtim. kendisi ev hanımı filan değildi. gayet de fal bakan biriydi.

Doğru olabilir; çünkü yanımdaki arkadaşım da etkilenip baktırdı. Kızın sorunu yok ilişkisinde; ama çocukla çıkmıyorlar sadece konuşuyorlar ve harika bi aşk hayaatları da yok yani şu anlık. Çocukta en azından. Seba dedi ki bu çocuk sana aşık korkuyo seni kaybetmekten evleneceksiniz falan. Ciddi salladı orda. İnanmadık zaten. Başta söylemişti benim bi sorunum yok her şey iyi ama baktırıcam demişti arkadaşım. Seba da herhalde ona göre yaptı bu yorumları; çünkü abarttı yani. Aşık falan değil o çocuk ikimiz de biliyoruz bunu. Enerjisi iyi en azından pozitif bi kadın. Falını sevdim de aklımdaki hakkında gelecek yok dedi diye yıkılmıştım o an Tılsım Cafe'de Nur'a da baktırmıştım. Onur kim dedi bana. Tanımıyorum kimse yok arkadaşımın sevdiği çocuk sadece dedim. Onur diye biriyle tanışacaksın dedi. Faldan birkaç saat sonra tanıştım

bu falcıyı bende duymuştum aslında tam olarak falcı değil yaşam koçu, benim bir kaç arkım bu kadına baktırdı hepside memnun kalmıştı bende baktırmak çok istemiştim,telefonunu açmadığı için baktıramamıştım.sonrada vaz geçmiştim hatta telini silmiştim.arkadaşlarımada 1 er saat bakmıştı.

Artık falcıya gitmemin bir manası kalmadı. Bir çok falcıya gittim çoğu o senin kaderin dönecek evleneceksin yüzük görüyorum vs dedi. Adam şu anda evlilik hazırlıgı icinde ve evleniyor. Boşuna umut ve hayaller kurmuşum. Üzüldüğümle kaldım böylece. Hep bir beklenti oluşturdular olacak gibisinden ne oldu evet oldu temelli gitti.

maviaşk boşver insan hikaye dinler gibi dinliyor ben fakirinekmeği arkadaşımın son keşfini merak ediyorum ondan sonra daha da baktırmam :)) sigara gibi bir anda bırakılmalı bence :)))))))))))))))

bende yaptım o hatayı. baktırdım falı bekledim adamı , bildikleri oldu olmadı :)
şimdi baktırıoyurm falı yasamaya devam ediyorum :)
can acımıyo mu ? acıyo ama döncek diye bi beklentim yok , sanırım gerekte yok.
niye mi fal baktırıyorum mannakım

minik sen olguyla ilgili ne düşünüyosun ?? çıkıyor mu söyledikleri ..?
yanlış görmediysem arada ona da baktırdığını okudum önceki sayfalarda

ben bu bahsettiğin bayanı yanlıs hatırlamıyosam ekin tv de izlemiştim insanların isimlerine göre analiz yapıyordu,tombiş bir bayandı...
denemedım ama bana bıraz fos gıbı geldı
acıkcası canım bu televızyon programı yapan falcılara ozele gıttıgınde dunyanın parasını verıyosun,ne gecmısı ne anı ne de gelecegı bılıyolar,ama ne hıkmetse televızyonda ıken guzel bakıyolar :)

minik sen olguyla ilgili ne düşünüyosun ?? çıkıyor mu söyledikleri ..?
yanlış görmediysem arada ona da baktırdığını okudum önceki sayfalarda

geçmiş ve anda iyiydi. dediği bi olay oldu :) sonacıma bi tespiti doğru çıktı ama ekimde iş teklifi var iyi düşün demişti.
yok teklif felan :)

geçmiş ve anda iyiydi. dediği bi olay oldu :) sonacıma bi tespiti doğru çıktı ama ekimde iş teklifi var iyi düşün demişti.
yok teklif felan :)

barışma olayım gerçekleşsin de başka iş falan gzümde değil şuan benim
aynen şuanı hatta bir gün önce yaşanmış ama haberim olmayan şeyleri önce ondan duyuyorum sonra öğreniyorum olmuş.
yakın gelecekte iyi sanırım
ama şu barışma olsun da gerisi sorun değil ..:)))

kendini o olaya bloke etme o zaman olmuyo , ne zaman rahat bırakıp , hayata devam edersen o zaman oluveriyor.
ben şu aralar iş mevzularına çok takığım.
herşey karman çorman , bakalım ne olcak.
aşkı ben biliyom.
biri çıkcak karşıma , ben aşık olcam :) evlencez , bi sürü çocuğumuz olcak..

elmira, mercan , 3 vakit didem, burak , buse ;
hepsinin süresi bu ay sonu doluyo

daha da baktırmam ben :)) bu ay sonu herşey belli olcak :))

Yaa onu yapamıyorum işte elimde değil
rahat olamıyorum .. sanırım düşündükçede ters tepiyo yada erteleniyo ... yapabilsem keşke
D NİYE OLMASIN ELBET OLACAK YALNIZLIK ALLAHA MAHSUS ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…