kendini o olaya bloke etme o zaman olmuyo , ne zaman rahat bırakıp , hayata devam edersen o zaman oluveriyor.
ben şu aralar iş mevzularına çok takığım.
herşey karman çorman , bakalım ne olcak.
aşkı ben biliyom.
biri çıkcak karşıma , ben aşık olcam :) evlencez , bi sürü çocuğumuz olcak..
yapmalısın. hayatı kendin için yaşamalısın.Yaa onu yapamıyorum işte elimde değil
rahat olamıyorum .. sanırım düşündükçede ters tepiyo yada erteleniyo ... yapabilsem keşke
D NİYE OLMASIN ELBET OLACAK YALNIZLIK ALLAHA MAHSUS ...
umarım olur :) zira doğum için geç kalmama az kaldı .. bütün endişem bu .. yoksa yalnızda bi şekilde devam ediyor hayat ..Canımcımm Allah gönlüne göre versin bu dileklerin inşallah olur ne güzel yazmışın...
cok canım çekti kendime bi fal bakayım
Banada banadaaaa
geçmiş ve anda iyiydi. dediği bi olay oldu :) sonacıma bi tespiti doğru çıktı ama ekimde iş teklifi var iyi düşün demişti.
yok teklif felan :)
tamam ilk defa bi yabancıya bakcam :) çok saçma olucak , bol bol gülersin. az sonra özel mesaj olarak atarım :)
helecan yaptım şimdi ne izi buuuuuuuuuuuuuu :)Kızlarrr merhaba hepinize iyi akşamlar..Olguya ben de gittim..Geçen sene mayıs ayıydı.En beğendiğim falcılardan biri olmuştu..Çünkü söyledikleri çok mantıklıydı.Fakat bir tek söylediği çıkmadı..Zaten bana kimsenin dediği çıkmıyor.Öyle anı geçmişi süper bilene de rastlamadım.Arıza ben de:)Şimdi aklımda Burak bey var.Kısmetse haftaya gideceğim..Ha bu arada....MİNİKKKKKKKKKK HUUUUUUU...Bekle beni iz üzerindeyim:).
yok be kuzum ne falı :) benim kartları aynen yazma , şaklabanlıkminik bende istiyorum ....banada bakarmısın:)
helecan yaptım şimdi ne izi buuuuuuuuuuuuuu :)
yok be kuzum ne falı :) benim kartları aynen yazma , şaklabanlık
hehehe olsun istiyorum,kahve içsem resimlerini yollasama uydururusun işte birşeylerrr:)
Banada banadaaaa
Minikcimmmm biz boşuna arıyoruz bıkalar falcı ne gerek var baktiğin ne bilmiyorum ama kusura bakmasan "ohaaa" demek istiyorum yüzünüze görüşebilirmiyiz seninle lütfen tanışmak istiyorummm buraya yapamadığım okadar çok şey varki offf offfff
Valla öpüceeemmmm:x
tutturdun deme bana sakın düşer bayılırım
tutturdun deme bana sakın düşer bayılırım
Ben kolonya alıp koşuyorum şekerim sen bayılmaya başla
yok be nerde o kabiliyet bende.
ben katina acıyorum :)
yok be nerde o kabiliyet bende.
ben katina acıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?