İstanbul'da Fal - Falcılar

Canımcımm Allah gönlüne göre versin bu dileklerin inşallah olur ne güzel yazmışın...

Yaa onu yapamıyorum işte elimde değil
rahat olamıyorum .. sanırım düşündükçede ters tepiyo yada erteleniyo ... yapabilsem keşke
D NİYE OLMASIN ELBET OLACAK YALNIZLIK ALLAHA MAHSUS ...
yapmalısın. hayatı kendin için yaşamalısın.
kendin için mutlu olmalı , kendin için sevmelisin.
ne zaman başkası için yaşamaya başlar , kendini unutursun o zaman gerçek mutsuzluk başlar.
acı çekmemen mümkün değil ama kendini hayata kapatma.
bu kadar rahat yazıyorum diye beni acı cekmiyor sanma ama hiç bir şeyimdende geri kalmıyorum.
geziyorum, gülüyorum, hayattan zevk alıyorum.
olmuyorsa rabbimin vardır bi bildiği.

Canımcımm Allah gönlüne göre versin bu dileklerin inşallah olur ne güzel yazmışın...
umarım olur :) zira doğum için geç kalmama az kaldı .. bütün endişem bu .. yoksa yalnızda bi şekilde devam ediyor hayat ..
bende son iki falımı baktırıp köşeme çekileceğim zira falların gerçekliği doğum günüme kadar belli olacak :)

geçmiş ve anda iyiydi. dediği bi olay oldu :) sonacıma bi tespiti doğru çıktı ama ekimde iş teklifi var iyi düşün demişti.
yok teklif felan :)

Kızlarrr merhaba hepinize iyi akşamlar..Olguya ben de gittim..Geçen sene mayıs ayıydı.En beğendiğim falcılardan biri olmuştu..Çünkü söyledikleri çok mantıklıydı.Fakat bir tek söylediği çıkmadı..Zaten bana kimsenin dediği çıkmıyor.Öyle anı geçmişi süper bilene de rastlamadım.Arıza ben de:)Şimdi aklımda Burak bey var.Kısmetse haftaya gideceğim..Ha bu arada....MİNİKKKKKKKKKK HUUUUUUU...Bekle beni iz üzerindeyim:).

helecan yaptım şimdi ne izi buuuuuuuuuuuuuu :)
minik bende istiyorum ....banada bakarmısın:)
yok be kuzum ne falı :) benim kartları aynen yazma , şaklabanlık

Arkadaslar, uzun suredir fal baktirmamanin rahatligini yasiyorum, cunku bana bos hayal veren birileri yok hayatimda artik. Ve bundan sonrada olmucak sanirim. 8 ay oncesine soyle bir baktigimda ki yasantimdan cok sey degistigini goruyorum. Hayatimda ki korkulara bir bir son verdim. Oncelikle eskiye takili kalmadim. Hayatimdan cikardim ve hayatimin erkegini buldum ve onun yasadigi sehire tasindim. O esnada mezun oldum ve aileme kararimi aciklayarak, Turkiyede kalma istegimi daha iyi anlatma firsati bulabildim. Suan ise evlilik hazirligi ve telasi icerisindeyim. Hayatimda eskiye dair tek bir sorun bile kalmadi simdi yeni sorun ve umutlarla hayatimi devam ettiriyorum.

Dilerim kendi dogrunuzu bulursunuz, ama fallarin bi cok kisinin psikilojisini iyice bozdugunu, daha cok umutsuzluga ve mutsuzluga surukledigini biliyorum.. dilerim tum bunlardan siyrilir mutlu bi hayat yasarsiniz sevgili arkadaslar. :13:

Banada banadaaaa

Minikcimmmm biz boşuna arıyoruz bukadar falcı ne gerek var baktiğin ne bilmiyorum ama kusura bakmasan "ohaaa" demek istiyorum yüz yüze görüşebilirmiyiz seninle lütfen tanışmak istiyorummm buraya yazamadığım okadar çok şey varki offf offfff
Valla öpüceeemmmm:x

Son düzenleme:

tutturdun deme bana sakın düşer bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…