İstanbul'da Fal - Falcılar

ben baktırdım,şahsen geçmişi ve anı iyi bildi,gelecekle ilgili dediklerini size yarın bildircem Duhahahahaaah

çok pis bilirim

6.hissimde vardır bi manyaklık aslında. aklıma gelen olayı benim veya cevremiin yaşadığı , olmaz dediğim ilişkinin olmadığı ya da sölediğim şekilde bittiği , döndüğü olmuştur.
ama böle birdenbire içime doğmalı
baktırdığım falcıların favori sorusudur. fal mı bakıyorsun ?
elanit ağzımı acık bırakan tek falcıdır. 6.hissini dinle küçümseme demiştir.
ama fal bakamam. arada yorum yaparım ve tutar ki çoğu insanda vardır bu bencene
katinayıda evde cok delirince kendi kendime oyalanırım diye aldım.

Son düzenleme:

cidden bana yaptığın yorumu beğendim.katina falı hoşuma gitti bende o kartlardan almayı düşünüyorum,fal krizim geldiğinde bakarım :d

Hesabını kontrol edebilirsin ekstradan da onbinmilyon baloncuk yatırdım Heeheheheheh
Sen şimdi böle yazmışın bu hiç bizaman görişemiceyiz anlamınamı geliiiiyyyy ????
görüşürüz niye görüşmiyelim :) minnak bi sapıkla buluşmuş olarsın :2:
cidden bana yaptığın yorumu beğendim.katina falı hoşuma gitti bende o kartlardan almayı düşünüyorum,fal krizim geldiğinde bakarım :d

zevkli oluyo :) gece yarısı delirince açıveriyosun.
sende cok fazla net şeyler vermedi kartlar , demek ki hayatında da belirsizlikler cok fazla :)
bademcevizde net kartlar çıktı

Miinnakım beni tanısan bilsen anca bukadar isabetli yorum yapardın ben sevdim bu kartları ve yorumcuyu :)
Sen çalışıyorsunmu nezamanları müsait olooorsuunn

genelde 6.hissi kuvvetli insanlar fala çok ilgi duyarlar ve onların falını herkes tutturamaz,genelde kalbı temız olanların 6. hıssı kuvvetlıdır.
bazen oyle bısey oluyokı bende daha o falcıya gıtmeden bıle bana tutturup tutramayacagını ıyı bakamayacagını bı sekılde hıssedıyorum nıtekımde aynısı cıkıyor falcılara negatıf enerjımı mı yolluyorum anlayamadım :)

kendini kapatıyorsun.
ben istemediğim sürece hiç bi falcı bana fal bakamaz.
geçmişimi dahi bilemez.
bide ben mannak olduğum için benden kopya çekemiyolar.
ne mimiklerim ne bakışlarım , ne onaylarım sölediğini ne reddederim.
fal birazda bizden beslenir çünkü :)
oturuyom suratsız bakıyom möl möl dinliyom falı , falcı tepki bekliyo aha yok :)
benden laf alabilen tek falcı burak, onada söledim. oda nokta atışı yapınca oluyo
bana nil demişti ki fal bakmak istiyon mu ?
hayır dedim istemem.
o zaman bi okut üflet kendini :) yoksa rahat edemezsin :18:
vakit bulup arkadasımın maallesinde ki teyzeye bi gidemedim. yaşıyo mu hala acep.
cokta ucuz (aha uyarı alcam ama valla büyü yapmıyo. okuyo üflüyo sadece)

medyummuş, vergili mergili... nette sitesi var; orda cep nosunu buldum dün öğlen mesaj attım. Akşam geri döndü bana; Cuma'ya randevu aldım. Bana anı bilmesi önemli değil, onu çoğu biliyor. Önemli olan önümdeki 1-2 seneyi takır takır anlatsın... Valla bu yoklukta 70 TL nasıl vericem onu da bilmiyorum Şaka maka bu fal olayına başladım başlayalı paramın bereketi kalmadı. İlk defa kredi kartımın tüm borcunu ödeyemedim. Yani bu Nurdoğan'dan sonra uzun bir süre fal baktırmıcam inş.. Hep de öyle diyorum ama

Minik zahmet olacak kesin ama çok olmayacaksa; bana da Katina bakar mısın? Kahve resimlerini gönderirsen ben de kahve falı sallıyorum, bakarım sana. Teşekkür ederim :)

arkadaşım bende nurdoğan ın iyi baktığını duydum. baktırdıktan sonra gözlemlerini yazarsan sevinirim.

Senin yorumunu bekliyoruzzz :)

arkadaşım bende nurdoğan ın iyi baktığını duydum. baktırdıktan sonra gözlemlerini yazarsan sevinirim.

Tabi kiiii, ne zaman yazmadım :) fallarında etkisiyle şu sıralar acaip bi şekilde eski erkek arkadaşımın bana döneceğini hissediyorum. Hepsi aşağı yukarı bu tarihleri vermişti. Fal baktırayım da en azından ex-erkek arkadaşımın şu anki düşüncelerini öğreneyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…