helecan yaptım şimdi ne izi buuuuuuuuuuuuuu :)
yok be kuzum ne falı :) benim kartları aynen yazma , şaklabanlık
Hayatım izi buldum da:)buluşması kaldı sadece:)Buluşunca sonucunu yazacağım:)İnan ben de çok heyecanlıyım..Bekle beni anacım:)
Katinanın elinde maşası ah ....
Minik nezaman görüşüyoruz
katina 30
kahve 50
iskambil 100
ödemeyi güneş bankası
uzay şubesi
minnak psikopat
900900 hesab yapıyon buluşuyoz
ben baktırdım,şahsen geçmişi ve anı iyi bildi,gelecekle ilgili dediklerini size yarın bildircemD uhahahahaaah
katina 30
kahve 50
iskambil 100
ödemeyi güneş bankası
uzay şubesi
minnak psikopat
900900 hesab yapıyon buluşuyoz
çok pis bilirim
6.hissimde vardır bi manyaklık aslında. aklıma gelen olayı benim veya cevremiin yaşadığı , olmaz dediğim ilişkinin olmadığı ya da sölediğim şekilde bittiği , döndüğü olmuştur.
ama böle birdenbire içime doğmalı
baktırdığım falcıların favori sorusudur. fal mı bakıyorsun ?
elanit ağzımı acık bırakan tek falcıdır. 6.hissini dinle küçümseme demiştir.
ama fal bakamam. arada yorum yaparım ve tutarki çoğu insanda vardır bu bencene
katinayıda evde cok delirince kendi kendime oyalanırım diye aldım.
görüşürüz niye görüşmiyelim :) minnak bi sapıkla buluşmuş olarsın :2:Hesabını kontrol edebilirsin ekstradan da onbinmilyon baloncuk yatırdım Heeheheheheh
Sen şimdi böle yazmışın bu hiç bizaman görişemiceyiz anlamınamı geliiiiyyyy ????
cidden bana yaptığın yorumu beğendim.katina falı hoşuma gitti bende o kartlardan almayı düşünüyorum,fal krizim geldiğinde bakarım :d
görüşürüz niye görüşmiyelim :) minnak bi sapıkla buluşmuş olarsın :2:
zevkli oluyo :) gece yarısı delirince açıveriyosun.
sende cok fazla net şeyler vermedi kartlar , demek ki hayatında da belirsizlikler cok fazla :)
bademcevizde net kartlar çıktı
Miinnakım beni tanısan bilsen anca bukadar isabetli yorum yapardın ben sevdim bu kartları ve yorumcuyu :)
Sen çalışıyorsunmu nezamanları müsait olooorsuunn
çok pis bilirim
6.hissimde vardır bi manyaklık aslında. aklıma gelen olayı benim veya cevremiin yaşadığı , olmaz dediğim ilişkinin olmadığı ya da sölediğim şekilde bittiği , döndüğü olmuştur.
ama böle birdenbire içime doğmalı
baktırdığım falcıların favori sorusudur. fal mı bakıyorsun ?
elanit ağzımı acık bırakan tek falcıdır. 6.hissini dinle küçümseme demiştir.
ama fal bakamam. arada yorum yaparım ve tutarki çoğu insanda vardır bu bencene
katinayıda evde cok delirince kendi kendime oyalanırım diye aldım.
bu falcıyı bende duymuştum aslında tam olarak falcı değil yaşam koçu, benim bir kaç arkım bu kadına baktırdı hepside memnun kalmıştı bende baktırmak çok istemiştim,telefonunu açmadığı için baktıramamıştım.sonrada vaz geçmiştim hatta telini silmiştim.arkadaşlarımada 1 er saat bakmıştı.
kendini kapatıyorsun.
ben istemediğim sürece hiç bi falcı bana fal bakamaz.
geçmişimi dahi bilemez.
bide ben mannak olduğum için benden kopya çekemiyolar.
ne mimiklerim ne bakışlarım , ne onaylarım sölediğini ne reddederim.
fal birazda bizden beslenir çünkü :)
oturuyom suratsız bakıyom möl möl dinliyom falı , falcı tepki bekliyo aha yok :)
benden laf alabilen tek falcı burak, onada söledim. oda nokta atışı yapınca oluyo
bana nil demişti ki fal bakmak istiyon mu ?
hayır dedim istemem.
o zaman bi okut üflet kendini :) yoksa rahat edemezsin :18:
vakit bulup arkadasımın maallesinde ki teyzeye bi gidemedim. yaşıyo mu hala acep.
cokta ucuz(aha uyarı alcam ama valla büyü yapmıyo. okuyo üflüyo sadece)
medyummuş, vergili mergili... nette sitesi var; orda cep nosunu buldum dün öğlen mesaj attım. Akşam geri döndü bana; Cuma'ya randevu aldım. Bana anı bilmesi önemli değil, onu çoğu biliyor. Önemli olan önümdeki 1-2 seneyi takır takır anlatsın... Valla bu yoklukta 70 TL nasıl vericem onu da bilmiyorumŞaka maka bu fal olayına başladım başlayalı paramın bereketi kalmadı. İlk defa kredi kartımın tüm borcunu ödeyemedim. Yani bu Nurdoğan'dan sonra uzun bir süre fal baktırmıcam inş.. Hep de öyle diyorum ama
medyummuş, vergili mergili... nette sitesi var; orda cep nosunu buldum dün öğlen mesaj attım. Akşam geri döndü bana; Cuma'ya randevu aldım. Bana anı bilmesi önemli değil, onu çoğu biliyor. Önemli olan önümdeki 1-2 seneyi takır takır anlatsın... Valla bu yoklukta 70 TL nasıl vericem onu da bilmiyorumŞaka maka bu fal olayına başladım başlayalı paramın bereketi kalmadı. İlk defa kredi kartımın tüm borcunu ödeyemedim. Yani bu Nurdoğan'dan sonra uzun bir süre fal baktırmıcam inş.. Hep de öyle diyorum ama
arkadaşım bende nurdoğan ın iyi baktığını duydum. baktırdıktan sonra gözlemlerini yazarsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?