İstanbul'da Fal - Falcılar

limemargarita en yakın zamanda bekliyoruz bir fakirinekmeği birini deneyecekti onuda çok merak ediyorum :))))

Bu forumdaki halimizi görünce şu sözler aklıma geliyor...galiba bir bayanın böyle bir blogu da vardı...neyse..erkeklere verdiğimiz zamanı ilim irfana verseydik atomu parçalardık...
Kendime de gülüyorum yanlış anlamayın:)
Hepimizin hakkında hayırlısı...

Kadın isterse diye bir film var bileniniz vardır kısacası kadın istesin yeterki olmayacak hç bişi yoktur!!!!!!
Kaderde değişebiliyor neticede bu sadece bizlerin elinde nekadar gönülden içten istiyorsak onunla ödüllendiriliriz boşuna denmiyor dünya duayla duruyor.
Kaderide tek değiştirebilen duadır (muallak kader dua etkisi ile değişir -mübin kader değişmez)...
Neyse herkes biliyordur zaten bugün muaharrem ayının ilk günü ve biz müslümanların hicri yılbaşı sı herkeslerin yeni yılını kutluyorum yeni yılda ne için fal peşindeiseniz o yanınızda olsun kızlaaarrrr allah herkesin gönlüne göre versin.....

bu arada kime gidecektin nurdoğandı di mi :)) yok ben iyi değilim dün yemeği yak bugün falcıları karıştır :))))))))))))))))))

heh buldum doğru hatırlamışım :))))) bademceviz bizde eşlik etsek mi :)) biz kapıda bekleriz :))))

ama burada randevu alamadım demiş başka biriside şimdi onu bulamayacam ikinci yemek vakkası olmasın :) internette sitesi var yazmıştı telefonla randevu aldım cuma gidecem demişti du bakalım ceviziçibadem vay fıstık birinden haftasonuna kadar yorum gelir :))

Son düzenleme:
gidicem dediğim falcıya bugün gittim :)
yeşilköyde esra diye bi hanım bakıyor.
bana vasattı. ama yanımdaki arkadaşlarımçok memnu kaldı. hatta bir tanesi oldukça
beğendi esra hanımı.
önerir miyim derseniz şok olmadım, ağzımı açık bırakmadı ama bence gidilebilir de.
mutlaka gidin veya kesinlikle gidin gibi bi öneride bulunamayacağım malesef.

nurdoğan hanıma gelince.. 4 kere gittim ben kendisine.
ilk falı çıkmadı. ikincisi esas son hariç çıktı. üçncü ve dördüncünün tarihler geçti ama henüz bir gelişme yok.
ancaak nurdoğan konusunda çıkmamasına rağmen bu kadar ısrarcı olmamın bi sebebi var. kendisinin çok fazla müdavimi var ve
giden hemen herkesin ondan çok memnun ayrılıyor.bende de
ilk falı çıkmasa da karşımdaki kişinin düşünceleriyle ilgili ilginç bir ayrıntıyı bilmişti.
ama önemli bir ayrıntı için de olduğu halde kesinlikle yok demişti.
ben de onun hakkında yaşadıklarımı paylaşmak istedim :)

Son düzenleme:
fakirinekmeği burak mı esra mı desem ? hangisi ona göre karar verebilirim .birde nurdoğan pendikteki bayan mı ?onunn için eskiden iyiydi yazısı var genel taramalrım sonucu yeniden müdavim mi kazanmış anlamadım .burağa göre iki falcıyı kıyaslarsan sevinirim .

heh buldum doğru hatırlamışım :))))) bademceviz bizde eşlik etsek mi :)) biz kapıda bekleriz :))))

nurdoganla ilgili ben yorum bulamadım nette... hoş bulsamda burda neye inancagimi şaşırıyorum. neslihan faciasından sonra hele... en iyisi arkadaşlardan aldığım yorum....

bunu buldum birde iyi olsaydı hala giderdik gibi biğr şey var bu yorum 2010 yılına ait şimdi nasıldır bilemiyorum ya da bu kişi nasıl bir geri dönüş yapar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…