limemargarita en yakın zamanda bekliyoruz bir fakirinekmeği birini deneyecekti onuda çok merak ediyorum :))))
Bu forumdaki halimizi görünce şu sözler aklıma geliyor...galiba bir bayanın böyle bir blogu da vardı...neyse..erkeklere verdiğimiz zamanı ilim irfana verseydik atomu parçalardık...
Kendime de gülüyorum yanlış anlamayın:)
Hepimizin hakkında hayırlısı...
bu arada kime gidecektin nurdoğandı di mi :)) yok ben iyi değilim dün yemeği yak bugün falcıları karıştır :))))))))))))))))))
Bnm bir arkadaşım şiddetle önerdi. Kadın hiçbirşeyimi bilemedi buna rağmen 5 saat bekledim ve başıma ağrılar girdi beklemektenGönlünden ne koparsa onu ver dedi ama mecbur 20 TL verdim o saçmasapan fala. Konsantre olamadı zaten; telefonunu açıp konuşuyor fal sırasında; o an yanına gelenlerle muhabbet ediyor vs vs.. Yüzü de estetikten artık çok fena hale gelmiş. Burdan önerilen tüm falcılara gittim nerdeyse; bir tanesi geleceği tutturamadı. Dediğim gibi 2 sene önce baktırdığım Stones Gül herşeyi bildi ama o da artık bakmıyormuş
Şimdi kısa süre önce bir arkadaşa 70 TL'ye bakan Pendikteki Nurdoğan'dan randevu alıcağım. Çünkü kısa sürede söylediği herşey çıktı. Zaten çok pahalı diye hemen gitmedim; söyledikleri arkadaşa çıksın öyle gideyim diye düşünmüştüm. Randevu henüz alamadım. Telefonu açmıyorlar. Baktırınca beğenirsem telini veririm. Bu kadını daha önce de kankamdan duymuştum; çok iyi bakıyor ama beyin okuyor, duymak istediklerini söylüyor demişti. Lise arkadaşımın ise daimi falcısı. Dediğine göre 1 saat bakıyor ve herşeyi tutturuyor. Hadi bakalım...
arkadaşlar yarın randevum ama bende en az sizin kadar heyecanlıyım. . :)heh buldum doğru hatırlamışım :))))) bademceviz bizde eşlik etsek mi :)) biz kapıda bekleriz :))))
heh buldum doğru hatırlamışım :))))) bademceviz bizde eşlik etsek mi :)) biz kapıda bekleriz :))))
gidicem dediğim falcıya bugün gittim :)
yeşilköyde esra diye bi hanım bakıyor.
bana vasattı. ama yanımdaki arkadaşlarımçok memnu kaldı. hatta bir tanesi oldukça
beğendi esra hanımı.
önerir miyim derseniz şok olmadım, ağzımı açık bırakmadı ama bence gidilebilir de.
mutlaka gidin veya kesinlikle gidin gibi bi öneride bulunamayacağım malesef.
nurdoğan hanıma gelince.. 4 kere gittim ben kendisine.
ilk falı çıkmadı. ikincisi esas son hariç çıktı. üçncü ve dördüncünün tarihler geçti ama henüz bir gelişme yok.
ancaak nurdoğan konusunda çıkmamasına rağmen bu kadar ısrarcı olmamın bi sebebi var. kendisinin çok fazla müdavimi var ve
giden hemen herkesin ondan çok memnun ayrılıyor.bende de
ilk falı çıkmasa da karşımdaki kişinin düşünceleriyle ilgili ilginç bir ayrıntıyı bilmişti.
ama önemli bir ayrıntı için de olduğu halde kesinlikle yok demişti.
ben de onun hakkında yaşadıklarımı paylaşmak istedim :)
nurdoganla ilgili ben yorum bulamadım nette... hoş bulsamda burda neye inancagimi şaşırıyorum. neslihan faciasından sonra hele... en iyisi arkadaşlardan aldığım yorum....fakirinekmeği burak mı esra mı desem ? hangisi ona göre karar verebilirim .birde nurdoğan pendikteki bayan mı ?onunn için eskiden iyiydi yazısı var genel taramalrım sonucu yeniden müdavim mi kazanmış anlamadım .burağa göre iki falcıyı kıyaslarsan sevinirim .
nurdogan bayan...nurdoganla ilgili ben yorum bulamadım nette... hoş bulsamda burda neye inancagimi şaşırıyorum. neslihan faciasından sonra hele... en iyisi arkadaşlardan aldığım yorum....
bunu buldum birde iyi olsaydı hala giderdik gibi biğr şey var bu yorum 2010 yılına ait şimdi nasıldır bilemiyorum ya da bu kişi nasıl bir geri dönüş yapar??advocate nurdoğana da arzuya da geçmişte gittim ben gittiğim zaman ikisi de iyiydiler ama artık izlerini kaybettim demek şu an iyi bakamıyorlar peki şu an için en iyi olarak önerebileceğin kim? Nurdoğan o zaman şimdiki zamanı ve geçmişi iyi biliyordu geleceğe dair tahminleri de tutuyordu arzu ise hatırladığım kadarıyla şimdiyi iyi biliyordu gelecekle ilgili de ufak bir kaç şeyi tutturmuştu o yüzden onlara tekrar gitmek istiyordum bir de fulya sündüs var üsküdar da ona gittin mi nasıl? şimdi kime gideyim sence ama tarot olmasın su ya da kahve falı olsun canım sipariş verir gibi oldu ama sen de iyi biliyorsun nappiiiim:kedi:
hadi bakalım inşallah! !! :) senden de hayırlı haberlerini bekliyoruz :)benimde randevum var :) pazar. banada dua edin :)
ama bi erkekle falcıyla deel:)
benimde randevum var :) pazar. banada dua edin :)
ama bi erkekle falcıyla deel:)
teşekkürler brush! !!!araştırmacı gazeteci brush teksoy :))) arşiv dizerim beee pehh konu fal olsun yeterki :)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?