- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
benimde randevum var :) pazar. banada dua edin :)
ama bi erkekle falcıyla deel:)
kızlar ben zerre anlamam faldan dün salladım.
eğer biraz inancım olsa baktığıma dair inanın kimseyi kırmam.
kendi kendinize baksanız daha iyi sonuc cıkarırsınız.
heh buldum doğru hatırlamışım :))))) bademceviz bizde eşlik etsek mi :)) biz kapıda bekleriz :))))
Gecen başak ablaya gittiğimi beni şaşırttığını memnun kaldığımı söylemiştim hatırlarsanız !
Yanımdaki arkadaşıma söylediği tarihler bendekinden daha yakın zamandı ve olmuşşş
Baktırdıgı gün saat 23ten sonra düşün dedi ve 22.46 da ayrıldıgı sevgilisinden msj geldi 2.olarakta çarşamba günü konuşucaksınız dedi ve cocuk carsamba günü aradı vs herkeslere duyurulur bakalım benimkiler ne olacak
Bu arada miinnakımı rahat bırakın lütfen ben üzülüyorum benim yüzümden kıscazımı zorlamayınn ;(
la porte cafe tam olarak nerde?
la porte cafe tam olarak nerde?
Turtacımmm özel msj hakkım yok yazamadım (özel msj hakkımı bi kazanıyım o gün herkese benden msjjjjjjjj vaaaarrrrrrr )
Bende cafenin numerosuuuuu yok maselefff ama az önce tarif ettim acık olarak kolay biyerde
ben kadıköyü bilmiyorum:S peki ne kadara bakıyor,kahve falı dimi?
Ok istersen ortak müsait bir günde buluşup beraber gidebiliriz 30 tl ve kahve x iskambil ve ayna dan bakıyor
cumartesi bakıyor mu peki? ben bu cumartesi baktırmayı düşünüyorum,bu cumartesi gidicem.)
Haftanın hergünü birden sonra orada gidebilirsin ama ben bu hafta sonu yokum canım sana numaramı veririm bulamassan ara yardımcı olabilirim
kadıköy iskelesine yakın mı?
fakirinekmeği burak mı esra mı desem ? hangisi ona göre karar verebilirim .birde nurdoğan pendikteki bayan mı ?onunn için eskiden iyiydi yazısı var genel taramalrım sonucu yeniden müdavim mi kazanmış anlamadım .burağa göre iki falcıyı kıyaslarsan sevinirim .
Kadıköy iskelesinden yukarı boğaya doğru yürü ve boğadan sağ bahariyeye dön bahariyede bolulu hasan ustayı sağda görene kadar yürü o sokaktan içeri gir sokak bitince sola dön 3. Cafe laporte :)
Benim yönetici arkadaşlara bir sorum olacak diikkatimi çeken bir konu var
Sitede hoca hacı büyü konuşamıyoruz yasak ama medyum reklamı alıp büyü vs reklamı yaptırıyorsunuz sizce bu normal mi ?
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?