İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar ben zerre anlamam faldan dün salladım.
eğer biraz inancım olsa baktığıma dair inanın kimseyi kırmam.
kendi kendinize baksanız daha iyi sonuc cıkarırsınız.

kızlar ben zerre anlamam faldan dün salladım.
eğer biraz inancım olsa baktığıma dair inanın kimseyi kırmam.
kendi kendinize baksanız daha iyi sonuc cıkarırsınız.

yok ben kahve falı değil katina acıyorum demişsiniz ya onun icin dedim katinayıdamı sallamıştınız dün yani acıyorum dedğinz doğru değil mi

Gecen başak ablaya gittiğimi beni şaşırttığını memnun kaldığımı söylemiştim hatırlarsanız !
Yanımdaki arkadaşıma söylediği tarihler bendekinden daha yakın zamandı ve olmuşşş
Baktırdıgı gün saat 23ten sonra düşün dedi ve 22.46 da ayrıldıgı sevgilisinden msj geldi 2.olarakta çarşamba günü konuşucaksınız dedi ve cocuk carsamba günü aradı vs herkeslere duyurulur bakalım benimkiler ne olacak
Bu arada miinnakımı rahat bırakın lütfen ben üzülüyorum benim yüzümden kıscazımı zorlamayınn ;(

la porte cafe tam olarak nerde?

Turtacımmm özel msj hakkım yok yazamadım (özel msj hakkımı bi kazanıyım o gün herkese benden msjjjjjjjj vaaaarrrrrrr )
Bende cafenin numerosuuuuu yok maselefff ama az önce tarif ettim acık olarak kolay biyerde

ben kadıköyü bilmiyorum:S peki ne kadara bakıyor,kahve falı dimi?

Benim yönetici arkadaşlara bir sorum olacak diikkatimi çeken bir konu var
Sitede hoca hacı büyü konuşamıyoruz yasak ama medyum reklamı alıp büyü vs reklamı yaptırıyorsunuz sizce bu normal mi ?
Teşekkürler

yok yillardir giden insanlar oluyodu hep sirada ben ona gittigimde.
buraka daha once baktirmadiysaniz burak bence :)

burağa baktırdım zamanını bekliyorum sıkıldım da fal baktımaktan :) birde la porte cafe ücret nakittir bilginize başak hanım fena değildir

gerçi, benim en iyi ilişki durumumu üçvakit didem bilmişti zamanları aksasa da gerçekleşti . elektrik sanırım bende tutuyor :)

yarın esranın haberini bekliyorum :))

daha önce bunu açıkladı site yönetimi.
o reklamlar google üstünden geliyormuş , site seçemiyor reklamları yani.
ben kazenin yalancısıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…