İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım orda Ayhan beyde varmış onun icinde iyi diyorlar oda kahve ve iskambil şeklindemi bakiyo acaba biliyomusun hangisi daha iyidirki bide ne kadar süre bakiyo gecen nihale baktirdim iyiydi ama 5 dk baktı sadece bunda kart da olduğu için uzundur herhalde

Ayhan başaktan önceymiş on yıl o varmış son beş yıldırda başak varmış orada ben tanımıyorum ayhanı
Başak ortalama 20dk bakıyor frekansın tutarsa uzarda cok şeker bi hanım abla :)

Bir tek başak hanım mı fal bakıyor orda yani canım ayrıntıya giriyomu peki isim veriyomu:)

Canım bende girdi detaya arkadasımdada girdi ama herkese öylemi bilemiyorum ben artık selam diyip oturuyorum sohbete dayalı bi fal oluyo benimki mesela gecen pazar sekana gittim ama fos hiç bilemedi tarihleri çok güldüm isimde bilemeyince bana niye sölemiyosun sölesene ismini dedi. :)))

beşiktaşa nihale baktırmıştım burdan beğendiği yazmıştım anı çok iyi analiz etti fakat verdiği tarihte bişeycik olmadı hatta buraya yazmadan 1-2 gün daha bekledim olur ya tarih sarkar belki diye ama maalesef çıkmadı bilginize.. Ayrıca ay sonu başka bir konu için tarih vermişti inş. o çıkar

ben kadıköye yakın oturuyorum pazartesı yada pazar günüde olabılrı gıdelırım gelmek ıstersenız haberım olsun bu arad bana numarasını verımısın canım

Canım ben pazartesi öğleden sonra istanbulda olucam eşlik edebilirim saatte anlaşabilirsek neden olmasın numero bana mail adresini özele yazarsan yazayım

Ayhan başaktan önceymiş on yıl o varmış son beş yıldırda başak varmış orada ben tanımıyorum ayhanı
Başak ortalama 20dk bakıyor frekansın tutarsa uzarda cok şeker bi hanım abla :)

yarın işlerimi ayarlayabilirsem başak a bi gideyim canım sıra çok oluyor mu randevu veriyor mu

Ayhan iyi bakıyor arkadaşlar geçen sene şubatta baktırmıştım. Çıktı birkaç dediği bana.Bilginize...

Bana olacak dediği şeyin ertesi gün tam tersi oldu. Anı bilseydi önceden haberi olurdu. Sadece iyi kişilik analizi yapıyor o da bizi rahatlatıyor. Çünkü duymak istediklerimizi söylüyor İnş olur dediği, zaten %50 şansın var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…