Gecen başak ablaya gittiğimi beni şaşırttığını memnun kaldığımı söylemiştim hatırlarsanız !
Yanımdaki arkadaşıma söylediği tarihler bendekinden daha yakın zamandı ve olmuşşş
Baktırdıgı gün saat 23ten sonra düşün dedi ve 22.46 da ayrıldıgı sevgilisinden msj geldi 2.olarakta çarşamba günü konuşucaksınız dedi ve cocuk carsamba günü aradı vs herkeslere duyurulur bakalım benimkiler ne olacak
Bu arada miinnakımı rahat bırakın lütfen ben üzülüyorum benim yüzümden kıscazımı zorlamayınn ;(
Canım orda Ayhan beyde varmış onun icinde iyi diyorlar oda kahve ve iskambil şeklindemi bakiyo acaba biliyomusun hangisi daha iyidirki bide ne kadar süre bakiyo gecen nihale baktirdim iyiydi ama 5 dk baktı sadece bunda kart da olduğu için uzundur herhalde
Bir tek başak hanım mı fal bakıyor orda yani canım ayrıntıya giriyomu peki isim veriyomu:)Ayhan başaktan önceymiş on yıl o varmış son beş yıldırda başak varmış orada ben tanımıyorum ayhanı
Başak ortalama 20dk bakıyor frekansın tutarsa uzarda cok şeker bi hanım abla :)
Ok istersen ortak müsait bir günde buluşup beraber gidebiliriz 30 tl ve kahve x iskambil ve ayna dan bakıyor
Bir tek başak hanım mı fal bakıyor orda yani canım ayrıntıya giriyomu peki isim veriyomu:)
ben kadıköye yakın oturuyorum pazartesı yada pazar günüde olabılrı gıdelırım gelmek ıstersenız haberım olsun bu arad bana numarasını verımısın canım
Ayhan başaktan önceymiş on yıl o varmış son beş yıldırda başak varmış orada ben tanımıyorum ayhanı
Başak ortalama 20dk bakıyor frekansın tutarsa uzarda cok şeker bi hanım abla :)
Arkadaslar bugun itibariyle bakirkoy sebada foss cikti bnm icinsu basak hnmi denemk istiyorum bende umarim memnun kalirimm
yarın işlerimi ayarlayabilirsem başak a bi gideyim canım sıra çok oluyor mu randevu veriyor mu
Kızlar sıra cok oluyor mutlaka cafeyi arayın ve randevuyu alın gittiğinizde cok beklememiş olursunuz[/QUOTE
teşekkür ettim cevabın için. google dan numarasını buldum yarın arar randevu alırım inş. bu tutar. Ben anı geçmişi istemiyorum bana geleceği bilse yeter tarihte az çok sarkmasına da razıyım
Canım orda Ayhan beyde varmış onun icinde iyi diyorlar oda kahve ve iskambil şeklindemi bakiyo acaba biliyomusun hangisi daha iyidirki bide ne kadar süre bakiyo gecen nihale baktirdim iyiydi ama 5 dk baktı sadece bunda kart da olduğu için uzundur herhalde
Taksim deki Armağandan memnun kalan var mı ?[/QUOT
Hiç tavsiye etmiyorum. Pembe tablo hikayeleri anlatıp yolluyor.
Kızlar sıra cok oluyor mutlaka cafeyi arayın ve randevuyu alın gittiğinizde cok beklememiş olursunuz[/QUOTE
teşekkür ettim cevabın için. google dan numarasını buldum yarın arar randevu alırım inş. bu tutar. Ben anı geçmişi istemiyorum bana geleceği bilse yeter tarihte az çok sarkmasına da razıyım
:)))) çok güldüm ya güzelim valla hepimizin derdi gelecekle ama işte hangisi daha tutturabilir orası buradaki paylaşımlar sonunda biyere vardırabiliyor insanı ama frekansın tutması çok önemli
Ayhan iyi bakıyor arkadaşlar geçen sene şubatta baktırmıştım. Çıktı birkaç dediği bana.Bilginize...
Bana olacak dediği şeyin ertesi gün tam tersi oldu. Anı bilseydi önceden haberi olurdu. Sadece iyi kişilik analizi yapıyor o da bizi rahatlatıyor. Çünkü duymak istediklerimizi söylüyorbeşiktaşa nihale baktırmıştım burdan beğendiği yazmıştım anı çok iyi analiz etti fakat verdiği tarihte bişeycik olmadı hatta buraya yazmadan 1-2 gün daha bekledim olur ya tarih sarkar belki diye ama maalesef çıkmadı bilginize.. Ayrıca ay sonu başka bir konu için tarih vermişti inş. o çıkar
:)))) çok güldüm ya güzelim valla hepimizin derdi gelecekle ama işte hangisi daha tutturabilir orası buradaki paylaşımlar sonunda biyere vardırabiliyor insanı ama frekansın tutması çok önemli
valla kafayı sıyırtcam sonunda bende garip bi elektrik var demek geleceği kimse tutturamıyor ya da ilk falda bir iki bişeyi tutuyor tamam diyorum buldum falcımı :) sonrası gene hüsran :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?