İstanbul'da Fal - Falcılar

:)) aynen öyle. inş. hepimizin gönlüne göre olur güzel fallarımız çıkar :)

:)) aynen öyle. inş. hepimizin gönlüne göre olur güzel fallarımız çıkar :)

Bugün işyerinde üzerimden bir sorumluluğu alıp başkasına verdiler. Aslında iyi birşey ama nedense ben bunun arkasından kötü birşey gelecek diye korkuyorum Fal saatine kadar nasıl dayanacağım bilmiyoryum O kadar uzun bir liste hazırladım ki sorum sormak için.. Malum 70 TL vercem, karşılığını alayım :)

Hepimiz merakla bekliyoruz şekerim seni hadi bakalım ben cok merak ediyorum ne tutturacak :)

yani 70 tl az para değil bütün soruların cevabını vermesi lazım :))) başlarda baktırırken aklıma soru gelmezdi sonraları çok soru sormaya başladım falcı sıkılır gibi yapıyo ya çekiniyordum valla onu da aştım artık para veriyorum sonuçta hiç aldırış etmiyorum banane soruları diziyorum :))) bizde çalışıyoruz sonuçta yarım iş yapmıyoruz onlarda öyle işlerini tam yapsınlar buda onların işi diyorum içimden :)

sevgili nurvana, bende bandırmada bir falcı arıyordum uzun zamandır, bu bahsettiğin kimdir nerede bakar , nasıl bakar, ücreti ne kadardır ? memnuniyetin nasıldı ? bi fikir yardımında bulunursan çok sevinirim , sabırsızlıkla cevap bekliyorum .

Kızlar bu zerrin için fussy cafede bakıyo demişler izmitte ama nerede bu fussy cafe bileniniz varmı acaba

Şekercim,

Zerrin hanım iyi tatlı bir bayan...Ben kadıköyde baktırmıştım bir kere...Anı ve geçmişi bildiği olabiliyor, bak biliyor demiyorum bildiği olabiliyor diyorum:)
Cafede çok sıra bekliyor insan. Randecuyla çalışmıyorlar. Sıra gelince de kendisinin sürekli telefonu çalıyor.
Onca saat sonrasında da değmez diyorsun. Yani ben öyle demiştim.
2. kere baktırmadım.
Gelecek de tutmadı zaten...
Ama fal işini akıl sır ermez, senin falın tutar bilemiyeceğim.
İstanbul tarifesi kahve 10 TL, zerrin hanıma da gönülden ne koparsa usuluydu ( sorunca da herkes 20-25 bişiler veriyor demişti)

Kızlar bu zerrin için fussy cafede bakıyo demişler izmitte ama nerede bu fussy cafe bileniniz varmı acaba

Şekercim,

Zerrin hanım iyi tatlı bir bayan...Ben kadıköyde baktırmıştım bir kere...Anı ve geçmişi bildiği olabiliyor, bak biliyor demiyorum bildiği olabiliyor diyorum:)
Cafede çok sıra bekliyor insan. Randevuyla çalışmıyorlar. Sıra gelince de kendisinin sürekli telefonu çalıyor.
2. kere baktırmadım.
İstanbul tarifesi kahve 10 TL, zerrin hanıma da gönülden ne koparsa usuluydu ( sorunca da herkes 20-25 bişiler veriyor demişti)
İzmit adresini bilemiyorum ama haftada 3-4 gün istanbulda farklı cafelerde takılıyor..Gün ve cafeleri net bilmiyorum ama ctesileri kadıköyde narchill diye bir cafede bahariyede onu biliyorum sadece.

Şekercim,

Cafede çok sıra bekliyor insan. Randevuyla çalışmıyorlar. Sıra gelince de kendisinin sürekli telefonu çalıyor.
2. kere baktırmadım.
İzmit adresini bilemiyorum ama haftada 3-4 gün istanbulda farklı cafelerde takılıyor..Gün ve cafeleri net bilmiyorum ama ctesileri kadıköyde narchill diye bir cafede bahariyede onu biliyorum sadece.

gectıgımız haftalarda burak bey'e fal baktırmıstım .

gelecek ıcın kasım ıcın 6 lı tarıhlere dıkkat et dedı .

6 kasımda bırsey olmadı .bugun 16 kasım aksam oldu

henuz bırsey yok gerıye 26 kasım kaldı

inş bı gelısme olur .

Son düzenleme:
Offf limmergarita acaba ne oldu
kızlar nerdeyse 1 saat bekletti. iyi tatlı bi bayan ama. bide fal bakmiyo gibi. kartlara bakıp gelecekteki olasılıkları sıralıyor.1saatte 16 dakikada bakım sürdü. sıkıldım aslında. bnm tarzım diil. bana kısa ve öz konuşan; ca tir çatır merak ettiklerini sen sormadan solicek biri lazım. bir daha fal baktirmicam herhalde. bu sondu sanırım.

Merhaba,

Size yukarıda alıntı yaptığım mesajla Sibel'in kardeşimin rahatsızlığını bildiğini yazmıştım; sonra da iyi haber alacaksın demişti. Şükürler olsun dün sabah aldığımız biopsi sonucu şyş huylu çıktı :) Canım kardeşim benim Allah uzun ömür versin

Tşk canım ben onu ilk olarak 2006 nisan da tanıdım gittim yani ve bana haziranda hayatın temelden değişiyo dedi olası bir düşünce bir ihtimal yoktu ama
Ve haziran bir oldu ben çalıştığım işten istifa ettim anlık bir olay ile ve üç gün sonra başka işe başladım evimden taşındım sevgilimdn ayrıldım yeni bir çevre edindim yeni bir sevgilim oldu gercekten temelinden değişti hayatım ondan bi gitsem dedim ama bulamadım nerde oldugunu tlfonunuda silmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…