Bana olacak dediği şeyin ertesi gün tam tersi oldu. Anı bilseydi önceden haberi olurdu. Sadece iyi kişilik analizi yapıyor o da bizi rahatlatıyor. Çünkü duymak istediklerimizi söylüyorİnş olur dediği, zaten %50 şansın var :)
:)) aynen öyle. inş. hepimizin gönlüne göre olur güzel fallarımız çıkar :)
Bugün işyerinde üzerimden bir sorumluluğu alıp başkasına verdiler. Aslında iyi birşey ama nedense ben bunun arkasından kötü birşey gelecek diye korkuyorumFal saatine kadar nasıl dayanacağım bilmiyoryum O kadar uzun bir liste hazırladım ki sorum sormak için.. Malum 70 TL vercem, karşılığını alayım :)
Bugün işyerinde üzerimden bir sorumluluğu alıp başkasına verdiler. Aslında iyi birşey ama nedense ben bunun arkasından kötü birşey gelecek diye korkuyorumFal saatine kadar nasıl dayanacağım bilmiyoryum O kadar uzun bir liste hazırladım ki sorum sormak için.. Malum 70 TL vercem, karşılığını alayım :)
bu güne kadar paylaşmadığım bir falcı var kendisi bandırmada tlf baktırıyorum adı hürmüz 9 yıllık falcımdır artık her şeyimi bildiği için ondan soğudum baktırmak istemiyorum oda iyidir fakat evinde iskambil bakar pek kimse tanımaz onu ben bandırmada görev yapınca tanımıştım kendisini
Kızlar bu zerrin için fussy cafede bakıyo demişler izmitte ama nerede bu fussy cafe bileniniz varmı acaba
Kızlar bu zerrin için fussy cafede bakıyo demişler izmitte ama nerede bu fussy cafe bileniniz varmı acaba
kızlar nerdeyse 1 saat bekletti. iyi tatlı bi bayan ama. bide fal bakmiyo gibi. kartlara bakıp gelecekteki olasılıkları sıralıyor.1saatte 16 dakikada bakım sürdü. sıkıldım aslında. bnm tarzım diil. bana kısa ve öz konuşan; ca tir çatır merak ettiklerini sen sormadan solicek biri lazım. bir daha fal baktirmicam herhalde. bu sondu sanırım.Offf limmergarita acaba ne oldu
Beni belki hatırlarsınız, çok yeni sayılmam. Eskiden çok sık ziyaret olmama rağmen bir kaç problemli arkadaş niye çıktı diye bir ismi bir kaç kere yazmışım diye beni falcı, avukat ve daha hatırlamadığım bir kaç sıfatla suçlayınca "benim ne işim var bu insanlarla" dedim. Kaldı ki Sevgili Minik'i çok severim, bir kaç kez fırsat yaratıp görüşmüşlüğümüz de vardır.
Neyse, hatırlayanlar bilir Elmira'nın fallarına güvenirim. E yalan değil, elektrik midir nedir çıkıyor bana falları. Son dönemde Minik önerisi ile Burak'a gittim. Süper sevimli, gerçekten yetenekli bir genç. Çok sevdim, geçmiş ve bugün tamamıyla doğru. Geleceği bekliyorum, ama çok yakın olduğu için size kısa zamanda çıkan fal bilgisi vereceğime eminim.
Bir de bir kaç aydır gittiğim Beylikdüzü'nde Sibel Hanım var. Ben içime sinmeden buraya yazmıyorum, ama şu anda gönül rahatlığı ile kendisini tavsiye edebilirim. Ben evine gidiyorum, kızıyla birlikte yaşıyor. Ama dışarda bakıyor mu bilmiyorum. Kahve falını 30 TL'ye iskambil falını 100 TL'ye bakıyor. Az önce kendisini arayıp "falının çıkıyor diye sevinmem gerekir ama söylediğin can sıkıcı bir şey çıktı" diye haber verdim, kardeşimin sağlığı ile ilgili bir konuydu. Ama sonrasının iyi olduğunu söylemişti, onun haberini de alınca yazacağım size. Ama diyebilirim ki Sibel bana " kardeşinin canı sıkkın, sıkıcı bir haber alacaksın, ama sonra iyi haber alacaksın" demişti.
Kendisinin izniyle telefonunu burada paylaşıyorum, sonrasında herkese ayrı ayrı göndermem mümkün olamayabilir diye.
Sevgili Yönetmen, burada izni olduğunda yazabilirsiniz dediniz diye paylaşıyorum, kanunumuza aykırıysa silmem için bir uyarınız yeterli.
Sibel : 0535 361 20 94
Sevgiler
çok pahalı be kuzum :) her an işten kovulmak üzere olan biri olarak , gidemem
ama yeni birinide denemek istiyorum
Şekercim,
Zerrin hanım iyi tatlı bir bayan...Ben kadıköyde baktırmıştım bir kere...Anı ve geçmişi bildiği olabiliyor, bak biliyor demiyorum bildiği olabiliyor diyorum:)
Cafede çok sıra bekliyor insan. Randevuyla çalışmıyorlar. Sıra gelince de kendisinin sürekli telefonu çalıyor.
Onca saat sonrasında da değmez diyorsun. Yani ben öyle demiştim.
2. kere baktırmadım.
Gelecek de tutmadı zaten...
Ama fal işini akıl sır ermez, senin falın tutar bilemiyeceğim.
İstanbul tarifesi kahve 10 TL, zerrin hanıma da gönülden ne koparsa usuluydu ( sorunca da herkes 20-25 bişiler veriyor demişti)
İzmit adresini bilemiyorum ama haftada 3-4 gün istanbulda farklı cafelerde takılıyor..Gün ve cafeleri net bilmiyorum ama ctesileri kadıköyde narchill diye bir cafede bahariyede onu biliyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?