İstanbul'da Fal - Falcılar

Kahve baktır diyeceğim Miniğim ama ben hiç baktırmadım, diyemem onun için. İskambil falı bana takır takır çıkıyor onu söyleyebiliyorum...

kahveyede ben cesaret edemiyom. 30 tl'm bosuna giderse ya :)
meteliğe kurşun bile atamıyom şu aralar :) kurşun alcak param yok

kime baktırdın?

Zerrinin numarası varmı sizdeeeee
zerrin kadikoy narcil cafede bazı günler ama fal bakamadi bana saatlerce beklememe rağmen. neslihan nasıl sacmaladiysa zerrimde aynıydı.

nurdoğanı ben daha önceden duymuştum ,arkadşlarım gitmişti onlar memnun kalmıştı bana falcı değil yaşam koçu gibi demişlerdi.ben onu birara baya aramıştım,ama açmamıştısonradan sildim telini:))
ben bu kadıköydeki la portede baktırmayı düşünüyorum yarın gibi,sen oraya baktırmışmıydın?

elanit öldü dendi , sonra biri yaşıyo dedi ama her halukarda ulaşamıyorum
burak şu an favorim ama ne zamana kadar bilmem
telefonunu atıyorum özelden.

Elanit yaşıyor mu yaşamıyor mu bilmiyorum? ben bir kere baktırmıştım. Sonra kızı olduğunu söyleyen biri vefat etti demişti. İyi niyetli biri gibi gelmişti. Çok uzun bakmıştı. Çok biliyor sanmıştım buradan etkilenerek. Ama sıfır elde sıfır bildi. Dediklerinden biri mi çıkmaz?

üzüldüm yazık 70 tl gittisağlıkolsun canım yaa :)

kötü olmuş ya üzüldüm canım yok iyi bir falcı yok demek bende buse için ta sefaköye gittim geçen hafta kötü diyemem ama oraya kadar gitmeye değmez 2 aylık bi zaman verdi beklemedeyim nihali çok beğenmiştim oda foss du bakalım başakşehirde çay falı bakan bi kadını duydum onu araştırıyorum güya sanatçılar falan gidiyormuş

ben kadıköye yakın oturuyorum pazartesı yada pazar günüde olabılrı gıdelırım gelmek ıstersenız haberım olsun bu arad bana numarasını verımısın canım

Şekerim msjını gördüm olur sevinirim birbirimiZe eşlik edelim pztsi ararım seni muhtemelen beş gibi orada buluşabiliriz senin içinde uygun olursa tabi ok araşırız zaten ...
Bukadar yorum yapıyorum hala 100 olmadı bu msjlar ya

Yok cnm ya ama daha fal baktırma isteğim de kalmadı inan... Bıktım falcı falcı gezmekten...

Yok cnm ya ama daha fal baktırma isteğim de kalmadı inan... Bıktım falcı falcı gezmekten...

benim teyzemle annemin kuzeni bana fal bakarlar yani arada sallarlar :))) yılbaşına kadar sende söz möz bi şey olacak diye çok iddalılar
eee yılbaşına kaldı bir buçuk ay bende bi şey yok onları tehtid ediyorum :) 31 aralık günü ikinizi üst üste koyup tost yapacam diye :))))))
bn onlara dokunmayım en iyisii en azında beleşe bakıyolar para verip baktırdıklarımızında çoğu tırt nasılsa

arkadaşım haklısın. Arefe ye arkadaşım gitti. ikinci gidişinde bende yanındaydım. 1 milyar verdi. iki işlem için . arkadaşlar işleri daha da ters gitti. iş için yaptırmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…