Kahve baktır diyeceğim Miniğim ama ben hiç baktırmadım, diyemem onun için. İskambil falı bana takır takır çıkıyor onu söyleyebiliyorum...
kızlar nerdeyse 1 saat bekletti. iyi tatlı bi bayan ama. bide fal bakmiyo gibi. kartlara bakıp gelecekteki olasılıkları sıralıyor.1saatte 16 dakikada bakım sürdü. sıkıldım aslında. bnm tarzım diil. bana kısa ve öz konuşan; ca tir çatır merak ettiklerini sen sormadan solicek biri lazım. bir daha fal baktirmicam herhalde. bu sondu sanırım.
Kime nereye gitsem bilemiyoruuuuummmmm darlandım duramıyorum da oofffff....
mimar mesaj kutun doluuuuuuuuuuuuu
mimar mesaj kutun doluuuuuuuuuuuuu
Merhaba,
Size yukarıda alıntı yaptığım mesajla Sibel'in kardeşimin rahatsızlığını bildiğini yazmıştım; sonra da iyi haber alacaksın demişti. Şükürler olsun dün sabah aldığımız biopsi sonucu şyş huylu çıktı :) Canım kardeşim benim Allah uzun ömür versin
zerrin kadikoy narcil cafede bazı günler ama fal bakamadi bana saatlerce beklememe rağmen. neslihan nasıl sacmaladiysa zerrimde aynıydı.Zerrinin numarası varmı sizdeeeee
nurdogan özel. simdi ses kaydını dinledim. hiç negatif bisi soylememis. genel olarak olumlu bir fal. boşa zaman kaybı diyemem ama süperdi de diyemem.. mükemmel bi tablo çizmiş. hangi hayat o kadar mükemmel olabilir ki :)))kime baktırdın?
nurdogan özel. simdi ses kaydını dinledim. hiç negatif bisi soylememis. genel olarak olumlu bir fal. boşa zaman kaybı diyemem ama süperdi de diyemem.. mükemmel bi tablo çizmiş. hangi hayat o kadar mükemmel olabilir ki :)))
elanit öldü dendi , sonra biri yaşıyo dedi ama her halukarda ulaşamıyorum
burak şu an favorim ama ne zamana kadar bilmem
telefonunu atıyorum özelden.
kızlar nerdeyse 1 saat bekletti. iyi tatlı bi bayan ama. bide fal bakmiyo gibi. kartlara bakıp gelecekteki olasılıkları sıralıyor.1saatte 16 dakikada bakım sürdü. sıkıldım aslında. bnm tarzım diil. bana kısa ve öz konuşan; ca tir çatır merak ettiklerini sen sormadan solicek biri lazım. bir daha fal baktirmicam herhalde. bu sondu sanırım.
ben kadıköye yakın oturuyorum pazartesı yada pazar günüde olabılrı gıdelırım gelmek ıstersenız haberım olsun bu arad bana numarasını verımısın canım
nurdoğanı ben daha önceden duymuştum ,arkadşlarım gitmişti onlar memnun kalmıştı bana falcı değil yaşam koçu gibi demişlerdi.ben onu birara baya aramıştım,ama açmamıştısonradan sildim telini:))
ben bu kadıköydeki la portede baktırmayı düşünüyorum yarın gibi,sen oraya baktırmışmıydın?
Yok cnm ya ama daha fal baktırma isteğim de kalmadı inan... Bıktım falcı falcı gezmekten...
Yok cnm ya ama daha fal baktırma isteğim de kalmadı inan... Bıktım falcı falcı gezmekten...
Kızlar işlem mişlem diyorsunuz yapmayın, daha geçenlerde yazmadı mı diorissimo başına gelenleri, kendinize ders almadınız mı, yapmayın bunlar sakat işler. Ayrıca yapılacak şeyle gelecek olan gelmesin kalsın gittigi yerde hayır gelmez zaten ondan
ya birde edirnedeki melahat hanıma gidecekler vardı o ne oldu ses soluk olmadı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?