canım bız ptesı yada salı gıdecektık, ordakı iş iptal olunca melahatta kaldı
arkadaşlar melehatın no sunu özelden bana mesaj atarsanız verebilirim.
arkadaşım haklısın. Arefe ye arkadaşım gitti. ikinci gidişinde bende yanındaydım. 1 milyar verdi. iki işlem için . arkadaşlar işleri daha da ters gitti. iş için yaptırmıştı.
canım bız ptesı yada salı gıdecektık, ordakı iş iptal olunca melahatta kaldı
gidicem dediğim falcıya bugün gittim :)
yeşilköyde esra diye bi hanım bakıyor.
bana vasattı. ama yanımdaki arkadaşlarımçok memnu kaldı. hatta bir tanesi oldukça
beğendi esra hanımı.
önerir miyim derseniz şok olmadım, ağzımı açık bırakmadı ama bence gidilebilir de.
mutlaka gidin veya kesinlikle gidin gibi bi öneride bulunamayacağım malesef.
nurdoğan hanıma gelince.. 4 kere gittim ben kendisine.
ilk falı çıkmadı. ikincisi esas son hariç çıktı. üçncü ve dördüncünün tarihler geçti ama henüz bir gelişme yok.
ancaak nurdoğan konusunda çıkmamasına rağmen bu kadar ısrarcı olmamın bi sebebi var. kendisinin çok fazla müdavimi var ve
giden hemen herkesin ondan çok memnun ayrılıyor.bende de
ilk falı çıkmasa da karşımdaki kişinin düşünceleriyle ilgili ilginç bir ayrıntıyı bilmişti.
ama önemli bir ayrıntı için de olduğu halde kesinlikle yok demişti.
ben de onun hakkında yaşadıklarımı paylaşmak istedim :)
arkadaşlar melehatın no sunu özelden bana mesaj atarsanız verebilirim.
Bu arefe kimdi? Arkadaşın için üzüldüm ama denize düşünce yılana sarılıyoruz zannediyorum.
canım melahatın nosu ve adresı yok bende,edırne kucuk bı yer orda kıme sorsak gosterırler dıye dusunduk arkadasla,kucuk yerlerde sahıslar ve adresler daha kolay bulunuyo...
gıdersem melahata fal tecrubelerımı ve adresını nosunu burda sızınle paylasırım :)
ben edirneliyim bu melahati hiç duymadım ama edirneye geldiğinizde öyle kime sorsanız bulamazsınız onu söyleyebilirim
çünkü bizim edirneliler böle şeyleri gizlerler esnafa falan sorsanız kim bu meleyat beyaaa diyiverirler sokakta gördüğünüz bi kadına sormaya kalksanız
kadın tanıyo olsa bile önce sizin nerden geldiğinizi melahatı nerden tanıdığınızı en önemlisi niçin fal baktıracağınızı öğrenmeye çalışır :)))) gerçekten böyle
hatta yanında başka bi kadın varsa ortaklaşa çapraz sorguya kadar gider benden söylemesi :))))))))))
Nurdogan hanımın telefonunu rica edebilirmiyim
Acilll
aynen sana katılıyorum benzer bir olay başıma geldi tekirdağa gitmiştim orda suya bakan bi kadın var dediler neyse gittim parkta oturdum kadınlardsn birine sordum buralarda böyle böyle biri varmış biliyomusunuz diye kadın alakalı alakasız bir sürü soru sordu :)) seceremi öğrendi sonra aa kızım günah biz bilmeyiz dedi şaka gibi :)))
ben edirneliyim bu melahati hiç duymadım ama edirneye geldiğinizde öyle kime sorsanız bulamazsınız onu söyleyebilirim
çünkü bizim edirneliler böle şeyleri gizlerler esnafa falan sorsanız kim bu meleyat beyaaa diyiverirler sokakta gördüğünüz bi kadına sormaya kalksanız
kadın tanıyo olsa bile önce sizin nerden geldiğinizi melahatı nerden tanıdığınızı en önemlisi niçin fal baktıracağınızı öğrenmeye çalışır :)))) gerçekten böyle
hatta yanında başka bi kadın varsa ortaklaşa çapraz sorguya kadar gider benden söylemesi :))))))))))
aynen sana katılıyorum benzer bir olay başıma geldi tekirdağa gitmiştim orda suya bakan bi kadın var dediler neyse gittim parkta oturdum kadınlardsn birine sordum buralarda böyle böyle biri varmış biliyomusunuz diye kadın alakalı alakasız bir sürü soru sordu :)) seceremi öğrendi sonra aa kızım günah biz bilmeyiz dedi şaka gibi :)))
Şekerim msjını gördüm olur sevinirim birbirimiZe eşlik edelim pztsi ararım seni muhtemelen beş gibi orada buluşabiliriz senin içinde uygun olursa tabi ok araşırız zaten ...
Bukadar yorum yapıyorum hala 100 olmadı bu msjlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?