İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşım haklısın. Arefe ye arkadaşım gitti. ikinci gidişinde bende yanındaydım. 1 milyar verdi. iki işlem için . arkadaşlar işleri daha da ters gitti. iş için yaptırmıştı.

Bu arefe kimdi? Arkadaşın için üzüldüm ama denize düşünce yılana sarılıyoruz zannediyorum.

Nurdogan hanımın telefonunu rica edebilirmiyim
Acilll

arkadaşlar melehatın no sunu özelden bana mesaj atarsanız verebilirim.

canım melahatın nosu ve adresı yok bende,edırne kucuk bı yer orda kıme sorsak gosterırler dıye dusunduk arkadasla,kucuk yerlerde sahıslar ve adresler daha kolay bulunuyo...
gıdersem melahata fal tecrubelerımı ve adresını nosunu burda sızınle paylasırım :)

Bu arefe kimdi? Arkadaşın için üzüldüm ama denize düşünce yılana sarılıyoruz zannediyorum.

muskacı tayfalardan bırı sanırım :)
internette bır sıte kurulmus dolandırıcı medyumlar dıye nasıl hosuma gıttı anlatamam,yazık gunah umut tacırlerı medyumluk adı altında ınsanların umutlarıyla oynuyor,magdur olanlarda dıger ınsanlar magdur olmasın dıye dolandırılma tecrubelerını yazıyor..

ben edirneliyim bu melahati hiç duymadım ama edirneye geldiğinizde öyle kime sorsanız bulamazsınız onu söyleyebilirim
çünkü bizim edirneliler böle şeyleri gizlerler esnafa falan sorsanız kim bu meleyat beyaaa diyiverirler sokakta gördüğünüz bi kadına sormaya kalksanız
kadın tanıyo olsa bile önce sizin nerden geldiğinizi melahatı nerden tanıdığınızı en önemlisi niçin fal baktıracağınızı öğrenmeye çalışır :)))) gerçekten böyle
hatta yanında başka bi kadın varsa ortaklaşa çapraz sorguya kadar gider benden söylemesi :))))))))))

aynen sana katılıyorum benzer bir olay başıma geldi tekirdağa gitmiştim orda suya bakan bi kadın var dediler neyse gittim parkta oturdum kadınlardsn birine sordum buralarda böyle böyle biri varmış biliyomusunuz diye kadın alakalı alakasız bir sürü soru sordu :)) seceremi öğrendi sonra aa kızım günah biz bilmeyiz dedi şaka gibi :)))

yurdum insanını seviyorum beyaaaa :)))))))))))

vallaha gozum korktu yazdıklarını okuyunca :)
bende saf saf cevap verırım soranlara,bana melahatın yerını tarıf edeceklermıs gıbı :)
şecerimi çıkaracaklar bu edirneliler benim :)

evet canım bende duydum butekırdagdakı falcıyı cok ıyı arkadasımın herseyını bılmıstı ısım dahı verdı ama arkadasımla konusmuyorum nerdedır bu falcı bılmıyorum ama cok ıyı oldugunu bılıyorum bılen varsa bana solesın suya bakıyormus

tamam canım numaram var sende arasın benı opuyorum.bırde sen bılıyomusun kadından randevu almmız gerekıyomu cafenın ısmı neydı kıme baktıracaktık hatırlıyomusun ben unuttumda
(leoparmıydı cafe)

ya kızlar gcmıse dondum oku oku daral geldı bulamıyom ozelden bana atabılır mısınız burak ın telı nı

cok uzgunum msajları yenı farkettım ama 100 u tamamlamadıgım ıcın ozel mesaj yazamıyorum bana ozelden maıllerınızı yazarsanız cevap yzabılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…