İstanbul'da Fal - Falcılar

canım adam falcı oldugu için gündemde olmasının nesi abeski? kimse kimseyi burda falcıya teşvik etmiyor,herkesin hür iradesi,neden bu kadar rahatsız oluyorsun burak adı gecınce?olayı cok abarttın....

Neden hala bu konuya yorum yapılıyoki cvp bile vermeye gerenk yok kappiiiiişşşşşş ))

Kızlar bunun hakkında bilgisi olan varmı yıldız haritasına bakıp söyliyolarmışşş hemide 9 tl sadece

Son düzenleme:
merhaba kızlar bugun badem cevızle gıttık basak hanıma ...
bir çok şeyi bildi bana söyledıklerının hepsı dogruydu ama ısım ıstersenız bana solemdı.sadece benden bıraz bılgı ıstıyerek baktı herkese zaman vermıs bana vermedı olacak dedı sadece dedıgım gıbı bılemedıgı yok gelecegıde gorecegız :) ilginç bir faldı nötürüm ona karsı acıkcası.

cnm kac dakika bakiyor basak hanim herkese zaman vermis derken ordakilere mi ?

Dua et bol bol, inan duaların etkisi faldan daha çok. İnşallah istediklerin hayrına ise çıkarlar...
Çok sağol margaritacım. Pozitif yolladın bana. İnan dua ediyorum. Bir sürü can bakıyorum ( koyu bir hayvanseverim). Zaten hep onlara harcıyorum.Gücüm yetmezse kim onlara bakar diye korkuyorum. Onlarla onların namına dua ediyorum. Çok sevdiğim 3 var. Aileleri var. Kendimden çok onlar için dua ediyorum. Yine çok teşekkür ederim margaritacım.

rabbım tum k.k kızlarının cıkan mutlu fal haberlerını paylasmasını nasıp eylesın..
amin....
Bu arada yarına veya perşembeye yazacaklarım var. Şu an ofisteyim ve sabaha kadar etrafı toplamalıyım. Perşembe ziyaretçiler var hükümetten. Ve burası tam bir deli yuvası.

Bu akşam Sibel Hnm'a gitmiş bulunmaktayım. Ne diyeyim, helal olsun kadına. Her kuruşuna , saatlerce yola değdi. Detayları yazacağım. Perşembeye kadar uyumak yok bana maalesef

Cok kolay gelsiiiinnnn iki dk yazsaydın keske

şuanı biliyo dimi canım karşı tarafın düşüncelerini falan buna çok ihtiyacım var:)

canım bende bıldı bıcok seyı soledı bana soledıklerının hıc bırı sallama degıldı ama desem sana gıt dıye bılıyosun sonra begenmıyınce tartısmalar cıkıyor ama buragı herkes ovuyo hemde sureklı fala gıden kısıler mınık deprefis gibi ona cok guvenırım bence buragı bı dene ama anadolu yakasındaysan tabıkı basagı dene :) ama benı sorumlu gorme sonra kavga etmıyelım bak

olurmu hiç öyle şey canım. anadolu yakasındayım ben başağı bi deniyim ayrıntıya giriyomu aynadan nasıl bakıyo peki bide varsa numarasını atarmısın

olurmu hiç öyle şey canım. anadolu yakasındayım ben başağı bi deniyim ayrıntıya giriyomu aynadan nasıl bakıyo peki bide varsa numarasını atarmısın

evet ayrıntıya gırıyor nıye neye gıttıgını anlıyor o konu uzerınde yogunlasıyor soracagın soru bırakmıyor o zaten soyluyor.aynaya gelınce kahveyı aynaya dokuyor ama ona hıc bakmıyor iskanbil kagıdı uzerıne yogunlasıyor bende numarası yok canım bademcevızde var ama bende onunla gıttım hafta ıcı gıdıceksen cok sıra yokmus haberın olsun gıttıkten sonra haber canım

daha çok iskambil bakıyo yani tamam canım sağol gidersem yazarım buraya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…