İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba arkadaşlar.. ben yeni üye oldum ve fal baktırmaya ihtiyacı olanlardanım :) Burak'ın adını çok duydum.. rica etsem bana özelden telefon numarasını atabilir misiniz ?

Ünlülerin Tarotçusu Aydın Merak Ettiğiniz Tüm Soruları Cevaplıyor!Taksim Tırtıl Cafe’de Türk Kahvesi, Tarot Falı ve Su Falı 150 TL Yerine Sadece 15TL(Gitme imkanınız yoksa telefon ile iletişime geçerek falınıza baktırabilirsiniz.)

Bugun böyle bir fırsat yayınlanmış burayı deneyen varmı arkadaşlar ?

ben telde baktırmıştım. fena değil.

Ya biz kadınlar falcı falcı geZiiyoruz ama kim için ne için mutlaka bi erkek için belkide geçmişe takılı yaşamamayı öğrenmeliyiz tıpkı erkekler gibi bi onlar kadar rahat olabilsek zaten dünya cennet olurdu :)))

mükemmelde değil tabi. Orta karar cafe falcısı gibi; çok rahatlatmıyor... can için miydi yorumunuz...burakın telini verebilen yok mu kızlar

Kızlar cok bahsi gecen falcıların numaraları gecmiş sayfalarda yazılmıştı kontrol ederseniz ulaşabilirsiniz ben burakın nosunu yine yazdım iyi fallarrrr

cezmi hakkında yorum yapanlar ikiye ayrılıyor yıllarca baktıran ve dediklerini harfiyen yaşadığını söyleyenler ve bana çıkmadı diyenler...arkadaşlar şu çıktı dyenler bi yorum yazsalar ya...

Kizlar melekler kahvesi cana gelmistim izinliymis bugun kadire baktiricam simdi burda bi kiz onerdi begenirsem yazarim canida begeniyomus o ama birde bakirkoyde laf cafe halil varmis nasil bilen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…