Kizlar melekler kahvesi cana gelmistim izinliymis bugun kadire baktiricam simdi burda bi kiz onerdi begenirsem yazarim canida begeniyomus o ama birde bakirkoyde laf cafe halil varmis nasil bilen varmi
artık bakmıyormuş, geçmiş olsun
Ben Fatih`de cok yasli bir ninne ye baktirtmistim oda bi tanidik araciligiyla götürdü bizi oraya. Fatihin harabe yerlerinden birtanesi. Eyup camisinin hemen arkasi. Ama kadin hic para almadi hatta evinde öyle güzel agirladi ki sagolsun. Ve inanin kizlar kadinin söyledigi 90% cikti.
Ve ben yinede para vermek istemistim ama almadi. Herzaman kapim acik dedi.
Ben bundan gayrı sadece burak başak ve zerrine giderim üçüde benim için on numero diğerleride cok farklı değildir sanırım cok dolaşip kafada karıştırmamak lazım benceeekkkk :))
Ben bundan gayrı sadece burak başak ve zerrine giderim üçüde benim için on numero diğerleride cok farklı değildir sanırım cok dolaşip kafada karıştırmamak lazım benceeekkkk :))
kızlar can'ın falları çıkıyor mu?cezmiye baktıran var mı?bilgi verirseniz sevinirim
ben cezmiye baktırmıştım, ama falı çıkmadı... zaten soru sorulmasını istiyor, ama benim belli bir sorum yoktu, genel olarak gelecekle ilgili bir şeyler bilmek istedim, ama bana tutmadı...
Ünlülerin Tarotçusu Aydın Merak Ettiğiniz Tüm Soruları Cevaplıyor!Taksim Tırtıl Cafe’de Türk Kahvesi, Tarot Falı ve Su Falı 150 TL Yerine Sadece 15TL(Gitme imkanınız yoksa telefon ile iletişime geçerek falınıza baktırabilirsiniz.)
Bugun böyle bir fırsat yayınlanmış burayı deneyen varmı arkadaşlar ?
Cnm zeerrin kim nerde bakiyor karsiya gecmeye usendim basagi denicem ama kadiride begendim 20dk.bakti cok guzel.nokta atislari yapti an ve gecmisi superdi ya nedenlerini falan soyledi aralik demisti tugbcikarsaada bana iki hafa icin belli olcak fallarim bakalim
ben aydına arkadaşımla birlikte baktırmıştım aslında ben memnun kaldım ama arkadaşım memnun kalmamıştı. Fal elektirik meselesi birine tutuo diğerine tutmuyor.
Peki en çok hangisi icine sindi ve ne falı bakıyorlar?
Zerrin kadıköy narçilde bakıyor ben 2006 da tanıdım kendini ve ben hayatımda yeni yeni fal ve falcıyla tanıştığım zamanlardı direk isim söylemişti ve zamanlar vermişti iki ay sonrası için ve dediğini harfinden tutun noktasına virgülüne yaşamıştım cok uzun zamandır baktırmadım ama bende iz bırakan falcılardan
zerrin ne kadara bakıyor?
Zerrin kadıköy narçilde bakıyor ben 2006 da tanıdım kendini ve ben hayatımda yeni yeni fal ve falcıyla tanıştığım zamanlardı direk isim söylemişti ve zamanlar vermişti iki ay sonrası için ve dediğini harfinden tutun noktasına virgülüne yaşamıştım cok uzun zamandır baktırmadım ama bende iz bırakan falcılardan
mükemmelde değil tabi. Orta karar cafe falcısı gibi; çok rahatlatmıyor... can için miydi yorumunuz...burakın telini verebilen yok mu kızlar
aldım çok teşekkür ederim.
tekirdağda ki motor ayşe değil mi ?
lakabı garip gelebilir :) babasından kalmaymıs sanırım. motor tamiri yapıyo mus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?