İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar melekler kahvesi cana gelmistim izinliymis bugun kadire baktiricam simdi burda bi kiz onerdi begenirsem yazarim canida begeniyomus o ama birde bakirkoyde laf cafe halil varmis nasil bilen varmi

Ben bundan gayrı sadece burak başak ve zerrine giderim üçüde benim için on numero diğerleride cok farklı değildir sanırım cok dolaşip kafada karıştırmamak lazım benceeekkkk :))

bize de açık mıdır acep kapısı bu ninemizin?Para almıyosa da elimiz boş gitmeyiz,zahmet veriyoruz neticede...bana da önayak olursan gitmem için sevinirim

bu arada en son taksimde sarmaşık cafeye gittim,7 tlye bakan bi yerdi,aslında arkadaşım faldan memnun kaldı ama benle ilgili hiç tutturamadı tatlı bi bayandı ama falından hiç memnun kalmadım;ondan önce de haziranda b.köy laf cafede baktırdım,oranın en iyi falcısıydı ama hiç güzel bakmadı,çok da sıra beklemiştim,ondan bi ay önce de üçvakit dideme baktırdım,ehhh diyiym,en azından tutarlıydı ama gelecekle ilgili verdiği tarihlerin bir kısmı geçtiyse de çıkmadı...yine de laf cafeye göre daha iyiydi,uzun uzun da anlatıyodu..aslındA Artık gitmemeye karar verdim ama şimdi bu nineyi merak ettim,nasıl ulaşırız ki acaba :26:

Ben bundan gayrı sadece burak başak ve zerrine giderim üçüde benim için on numero diğerleride cok farklı değildir sanırım cok dolaşip kafada karıştırmamak lazım benceeekkkk :))

Cnm zeerrin kim nerde bakiyor karsiya gecmeye usendim basagi denicem ama kadiride begendim 20dk.bakti cok guzel.nokta atislari yapti an ve gecmisi superdi ya nedenlerini falan soyledi aralik demisti tugbcikarsaada bana iki hafa icin belli olcak fallarim bakalim

telefonda bakıyor,referans usulü.120 Tl yatırıyorsunuz...ben bir yıldır belki on kez baktırdım..kişilik analizi falan süper fakat dediği en mühim hadise hala gerçekleşmedi,eskiden şirinevlerde oturuyormuş sonra taşınmış ve sadece tel de bakıyor...bazıları on beş yıldır baktırdıklarını söylüyorlar ve çok çok memnunlar bazıları da benim gibi mal gibi kaldık

ben aydına arkadaşımla birlikte baktırmıştım aslında ben memnun kaldım ama arkadaşım memnun kalmamıştı. Fal elektirik meselesi birine tutuo diğerine tutmuyor.

Zerrin kadıköy narçilde bakıyor ben 2006 da tanıdım kendini ve ben hayatımda yeni yeni fal ve falcıyla tanıştığım zamanlardı direk isim söylemişti ve zamanlar vermişti iki ay sonrası için ve dediğini harfinden tutun noktasına virgülüne yaşamıştım cok uzun zamandır baktırmadım ama bende iz bırakan falcılardan

Peki en çok hangisi icine sindi ve ne falı bakıyorlar?

Valla yeni olarak ben başak ve buraka baktırdım ve hemen hemen aynı şeyleri bildiler ve söylediler başak daha detay bildi baktı söyledi yani aynıydı ikiside burak gün verdi tarih başak ay sonu başi ortası gibi konuşuyo bilemedim ikisindende memnun kaldım iyi derim yani ...

zerrin ne kadara bakıyor?

Anladm canm basak hanimida deniyimde bi ins bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…