İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben bu sene baktırmıştım rezalet ötesiydi Hemde arkadaşımın referansıyla gittim.

Arkadaşlar Pen Cafe Yeter mi yoksa Melekler Kahvesi İsmail mi ? İkisi arasında kararsız kaldım. Yardımcı olabilir misiniz.

alem değilim yaralı böcüküm :)
stresten alerjim azdı yine. bacak boydan boya yara :)
falcılar çare olur mu aceba :)

Cok kolay gelsiiiinnnn iki dk yazsaydın keske

Hala ofisteyim. Dünden durum 10% düzeldi. Sabaha kadar etrafı toplamalı, katalogları 8'de ozalitçiye yetiştirmeleli, muhasebe evraklarını düzenlemeli, eşyaları ütületmeli. Ben bitmişim ya.

Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Sibel hanım'a gitmiş bulunmaktayım. Ve onun da söylediği gibi yarını atlatmayı umuyorum.

Ben Beylikdüzü'ne 2 kere falan gitmişimdir. Yol gözümde büyüdü tabii. Metro, metrobüs rötarlı da olsa becerdim. Hah, bu arada dönüşte Avcılar'ı kaçırmışım. Dönüşüm bayağı uzun sürdü.

Eh, bir de fal uzun olunca, halimi düşünün!!!!

Ama gittiğime değdi. Abuk subuk bir kaç kişiden sonra, Sibel Hanım'a baktırdığıma değdi. Geçmiş, ve bugünü tamamiyla bildi. Detaylara da bayağı girdi. Ve şu an iş yaptığım kişileri bile bilip, tarif etti. Bir kere akıllı kadın, oturaklı kadın.Çok da titiz!!!! Ama bir hanımın kendi banyosundan belli olurmuş. Özenli kadın.Özenli isen, falına da özenli bakar.Ben bir ara sigara krizine girip ara yaptım, o unutmamış. Senin aklında daha sorular var, beni geri çağırdı:) İnsanı insan yerine koyuyor bi kere. Derdi falı bitirip, kurtulmak değil.
Fakat KK ndekilere bir daha bakmak istemiyorum falan dedi. Ne oldu dedim?? Telefonla günlerce arıyorlar, randevu alıyorlar, bazıları 10 dk kala , bazıları iptal bile etmeden gelmiyorlar dedi. Ben böyle şeylere alışık değilim. Kıbrıs'a bile uçuyorum.Böyle şeyler başıma gelmedi dedi.

Neysem, onun anlattıkları ve benim sorduklarım zaten olabirliği hemen çıkacak şeyler ( 1 haftadan - 4-5 aya yayılan sorular sordum max.) Yakın tahminleri gayet mantıklıydı.

Sonuçta, çok memnun kaldım. Ve yanında kendimi iyi hisettim. Falda , enerji meselesine ben çok inanıyorum. Baştan kendinizi bloke ettiniz mi olmuyor. Kendi de rahat olduğu, ve en başta cahil olmayan biri olduğu için rahat hisettim kendimi.

Heeee her derdin çaresiii falcılarda bak hepimizin bir eli yağda bir eli balda ehehehhehehe cok güldüm kız miniiikkk
ben yağla balı yidim :) çok açtım.
cidden azdı alerjim. stres bitene kadar kaşın minnak :18:

Geçmiş olsun, fal alternatif tıpa girmiyor ama okutup üfletsen belki bi çözüm...Ya şaka mısın; alerji hapı alsana :)
sinirsel alerjide işe yarar mı sence ?
ben şaka değilim gep gerçeğim :)
okutursam beni okuyan çarpılır diye korkuyom mazallah ..

ne içiyonuz ulen siz banada söleyin :)
200 tl fazla almıyo , 200 tl verirsem tüm gününü alarım :)
önceden nası veriyomuşum pıtır pıtır paraları ben ya

Minik bu arada haklısın sen!! Sibel Hanım'la Burak'ın falında önemli şeylerin çoğu aynı çıktı.Yani bence Burak biliyor.Herşeyi süper bilmese biliyor. Öyle boş değil çocuk.
Sibel Hanım daha detaylı bakıyor. Daha çok şey söylüyor geleceğe dair.
Ama Burak sana güzel şeyler söylemişse, sevin diye söylüyorum. Çünkü çoğu şeyi Sibel Hanım'da söyledi.

meldascım burak güzel şeyler söyledide , söylediği kötü dönemdeyim.
az öncede yazdığım gibi her tarafımı yara bastı stresten.
Sibel Hanım'ı düşünmüyor değilim ama parası düşündürüyor.
Daha önceden gözümü kırpmadan veriyordum ama fal işi risk şu durumda da kırkbinkez düşünüyorum.
Gene burak'ın söylediği tarihleri beklicem , çok daralırsam bilmiyorum.
Rabbim yardım etsin banada , darda olan herkesede.

Aaammmmmiiiiiiinnnnnnnn minik rabbim herkese yardım etsin
Burakın detaylı bakanı başak hemde 30 tl hiç öyle 200 tl veremem şu yoklukta sizelerede önerim budur

Aaammmmmiiiiiiinnnnnnnn minik rabbim herkese yardım etsin
Burakın detaylı bakanı başak hemde 30 tl hiç öyle 200 tl veremem şu yoklukta sizelerede önerim budur

burak bana detay veriyor. daha dogrusu hokunu cıkarıp her hafta baktırmaz ara verirsem mesela 2-3 hafta detay oluyor falda:) ama her hafta olunca olmuyor tabe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…