Cevabın için çok teşekkür ederim.:) Daha önce Kadınlar Kahvesi Pelin e gitmiştim. Anı geçmişi güzel bilmişti. Ancak gelecek hiç ama hiç tutmadı.:) Şimdi gelecekte az daha tutarlı birini arıyorum. Önerebileceğin bir falcı var mı? :)Ikiside degill tatlimm:)))
100 tl ye bakılıyor evet randevulu ..
beylikdüzünde
0216 4180859 cafenin umarası
100 tl ye bakılıyor evet randevulu ..
beylikdüzünde
Tesekkur ederim cnm cokmuss olmazz:)) suanda olmazz :)
Cevabın için çok teşekkür ederim.:) Daha önce Kadınlar Kahvesi Pelin e gitmiştim. Anı geçmişi güzel bilmişti. Ancak gelecek hiç ama hiç tutmadı.:) Şimdi gelecekte az daha tutarlı birini arıyorum. Önerebileceğin bir falcı var mı? :)
bende öğlenden beri öyle diyom kendime :)
ama şu var benim agzımı acık bırakan tek falcı elanitti oda 80 tl di :)
b.mine referans oldu ama fal frekans işi buna inanıyorum, of ya of.
Elanit yasio mu cnm karistiriyorum ben onlari elmira elanit fln :) o kadar cok fallar para bbayildim ki anlatsam napmissin sen dersinn:) o yuzden simdi cok tedirgin yaklasiyorum olaylaraa:)
öldü didilerde ben naaşını görmedim , yaşıyoda olabilü ..
sibele yolum düşer benimde ne zaman bilmiyorum
Sansima istee bak baktiramiyorum bilgi yok elimizde elanitle ilgili:) sibel ewet denemek gerek ama cook para offsuanda burak beni paklayan krizim geldiginde buragi deneyecegim cnm ..sende ara wer bence cnm burdan okuyorum yaziilarini git alisweris fln yap :) bunlari sadece soyleyebiliyorum tabii fal krizi gelince kimsee tutamazz biziiii cokk iyi biliyorumm:)))
Ohhh paralara bak beeee bende acayım bi cafe on tl den sürümden kazanırım burakcım sende yetenek var bakıyomusun dedi hocamda burak olur hehehehehehehe
ben uzun zamandır sadece buraka baktırıyorum uzun dediğim temmuzdan beri
alışverişi es geçermiyim hiç :)
ama 2-3 hafta bekleyeceğim en azından doğum günü mü bekleyeceğim :)
Ewet buraga gun asiri gitttigini okumustum cnmm:))) bekle bencede dogum gununu cnm dayanabilirsen tabii:)
en sık gittiğim haftada bir , hoş bir zamanlar günde 2 falcı gezen hatundum ya ben :)
he 6 aralık'a ne kaldı. dayanabilirim
iyi geceler fıstıklar.
psikopat minnak uyusunda , büyüsün
Taksımde Kadınlar Kahvesı vardı canım 2 yıl once gıtmıstım gayet saskınlıkla cıkmıstım alandan
en sık gittiğim haftada bir , hoş bir zamanlar günde 2 falcı gezen hatundum ya ben :)
he 6 aralık'a ne kaldı. dayanabilirim
iyi geceler fıstıklar.
psikopat minnak uyusunda , büyüsün
Valla yeni olarak ben başak ve buraka baktırdım ve hemen hemen aynı şeyleri bildiler ve söylediler başak daha detay bildi baktı söyledi yani aynıydı ikiside burak gün verdi tarih başak ay sonu başi ortası gibi konuşuyo bilemedim ikisindende memnun kaldım iyi derim yani ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?