İstanbul'da Fal - Falcılar

Ikiside degill tatlimm:)))
Cevabın için çok teşekkür ederim.:) Daha önce Kadınlar Kahvesi Pelin e gitmiştim. Anı geçmişi güzel bilmişti. Ancak gelecek hiç ama hiç tutmadı.:) Şimdi gelecekte az daha tutarlı birini arıyorum. Önerebileceğin bir falcı var mı? :)

Peline hic gitmedim ama cok duymustum her kafadan ses ccikinca vazgecmistim:) onerebilecegim falci yok be cnm keske olsa b.koyde enfali deneyebilirsin ilkleri cok iyidir birde burak var ben daha gidemedim ama buragida iyi anlatiyorlar en azindan cikan fal haberleri var elimizde:)

bende öğlenden beri öyle diyom kendime :)
ama şu var benim agzımı acık bırakan tek falcı elanitti oda 80 tl di :)
b.mine referans oldu ama fal frekans işi buna inanıyorum, of ya of.

Elanit yasio mu cnm karistiriyorum ben onlari elmira elanit fln :) o kadar cok fallar para bbayildim ki anlatsam napmissin sen dersinn:) o yuzden simdi cok tedirgin yaklasiyorum olaylaraa:)

Elanit yasio mu cnm karistiriyorum ben onlari elmira elanit fln :) o kadar cok fallar para bbayildim ki anlatsam napmissin sen dersinn:) o yuzden simdi cok tedirgin yaklasiyorum olaylaraa:)

öldü didilerde ben naaşını görmedim , yaşıyoda olabilü ..
sibele yolum düşer benimde ne zaman bilmiyorum

öldü didilerde ben naaşını görmedim , yaşıyoda olabilü ..
sibele yolum düşer benimde ne zaman bilmiyorum

Sansima istee bak baktiramiyorum bilgi yok elimizde elanitle ilgili:) sibel ewet denemek gerek ama cook para off suanda burak beni paklayan krizim geldiginde buragi deneyecegim cnm ..sende ara wer bence cnm burdan okuyorum yaziilarini git alisweris fln yap :) bunlari sadece soyleyebiliyorum tabii fal krizi gelince kimsee tutamazz biziiii cokk iyi biliyorumm:)))

ben uzun zamandır sadece buraka baktırıyorum uzun dediğim temmuzdan beri
alışverişi es geçermiyim hiç :)
ama 2-3 hafta bekleyeceğim en azından doğum günü mü bekleyeceğim :)

iyi geceler kızlar yaklasık 1 senedır dısardan takıp edıp cok fazla falcı deneyımım olmustur heryeri dıdık dıdık gezerım :) yeterki ıyı denılen falcı var denılsın sızden okudugum ve numaralarını yazdıklarınız cogu kısıyı denedım.
Memnun kaldıklarımda çekmekoy nıl hanım gayet basarılı idi,
ümraniye didem 2 defa gıttım kendısıne suan okadar aramama ragmen bulamıyorum kendısını ( numarasını bilen varsa lutfen rıca edıyorum )
elmira telde baktırdım oda begendıklerım arasında nokta atısları vardı fakat asıl konu cıkmadı
bırde mumkunse burak numara verırsenız cok sevınırım

Ewet buraga gun asiri gitttigini okumustum cnmm:))) bekle bencede dogum gununu cnm dayanabilirsen tabii:)

en sık gittiğim haftada bir , hoş bir zamanlar günde 2 falcı gezen hatundum ya ben :)
he 6 aralık'a ne kaldı. dayanabilirim
iyi geceler fıstıklar.
psikopat minnak uyusunda , büyüsün

Teşekkür ederim, ikisini de deneyeyim o halde teyid için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…