İstanbul'da Fal - Falcılar

Hiç düşmesen bu yollara daha iyi :) Aylardır hah budur diyebileceğim falcı çıkmadı

Cevabın ve önerin için çok teşekkürler, ama benim için artık çok geç girdim bile:) Fakat yanlış yerlerden girdim sanırım. Ornegin yakın zamanda Bakırköy Seba'nin fal evindeki Seba'ya ve Violet cafedeki Nuray'a baktirdim. İkisi de bazı şeyleri net bildi; ama aynı olayın hem gecmisini , hem anını, hem de gelecegini - ki en temel fark buradaydi - taban tabana zıt yorumladılar. Hangisinin yorumlarını dikkate almalıyım bilemedim.

Seba ile ilgili bir-iki yorum okudum ama net bir şey oluşmadı kafamda. Giden ve deneyimleyenler yorumlarını paylaşırsa çok memnun olurum.

Bu arada ben de son günlerdeki deneyimlerimi paylaşmak istiyorum:
Sini Cafe Elif: Tatli bir kiz muhabbeti de çok iyi; ama fal acısından pek tatmin etmedi açıkcası.
Hande Ünlü: Numarasını netten aldım ve gittim. Birkaç isabetli yorumu vardı ; ama genel olarak beğenmedim.
By Pello Cafe Belkiz: Saydığım iki isimden daha iyiydi; ama gelecek tahminlerinden emin değilim çıkarsa burada paylaşırım.
Monami Cafe: Gittiğimde tek falci vardı ve ismini bilmiyorum. Beğenmedim.
Çingene Cafe: Hiç beğenmedim.

Arkadaşlar,birkaç sayfa önce konusu geçen bakırköydeki filiz ne kadara bakıyo?methi çok geçmiş ancak fiyattan kimse bahsetmemiş.tuzlu biraz anlaşılan

Burakın numarasını beş on sayfa öncesinde bulabilirsin

Kızlar ben bugün fal sayfasını kapatıyorum uzun bi süre baktırmam herhalde başak ablanın dedikleri oliiiiiiiyyyy
Hayırlı olsun, gözün aydin :)

Başak Hanim'in başka numarası var mı? Az önce burada verilen cafe numarasını aradım birkaç kere düşmüyor.

Son düzenleme:
merhaba
ben de yeni üyeyim. bu topic deki sayfaların neredeyse tamamını okudum. Fal ile ilgili tecrübelerimi paylaşmak isterim.

1. Cezmi: kendisi benim 15 sene önce fal baktırdığım biriydi. Şirinevlerdeydi o zaman. Daha üniversitedeyken fal baktırmıştım. Evleneceğim kişi, tarih, yaşayacağım olayların neredeyse tamamını bilmişti. Yaklaşık 1 ay önce ulaştım kendisine. Tekrar baktırdım. Artık telefonda bakıyor ve genelde soru cevap. mevcut durumu tamamıyla yorumluyor. Gelecek ile ilgili verdiği tarihler henüz gelmedi. Performansı düştü mü aynen devam mı tarihler geldikçe paylaşacağım. 150 TL
2. Burak: Hem yüzyüze hem telefonda baktırdım. İkisinde de aynı şeyleri söyledi. O da mevcudu doğru yorumluyor. Tarihlerini bekliyorum. En kısa zaman 28 Kasım
3. Sembol Levent: Ekim ayında baktırmıştım. Verdiğin tarihlerden iki tanesinde dediği olayları yaşadım. Ve hiç beklemediğim şeylerdi. Nokta atışları kuvvetli bence.
4. Sembol Fulya: Fulya da mevcut durumu güzel yorumluyor. Fulya'nın daha çok ilişki konusunda iyi olduğunu düşünüyorum. Karşındaki kişinin fikeirlerini aklından geçenleri birebir anlatıyor bence. Gelecek konusunda henüz çıkan birşey olmadı.
5. Sembol Meryem: Geçen sene Ekim ayında baktırmıştım. Bana Temmuz 2012 de -hiç aklımda olmayan bişeydi- yaşayacağım olayı birebir anlatmıştı. Söylediği şeylerden birkısmı gerçekleşti. Gelecek konusunda diğerleri kadar kuvvetli değil bence.

Arkadaşlar,birkaç sayfa önce konusu geçen bakırköydeki filiz ne kadara bakıyo?methi çok geçmiş ancak fiyattan kimse bahsetmemiş.tuzlu biraz anlaşılan

Cnm ben gittim filiz hnm anini bilio ama gelecek cikmadi galiba ole hatirliyorum ask hayatimla ilgili soyledi guzel guzel. Hic birseyin oldugu yok ama pembe tablo olayi yanii:))

sevgili seysat cezmiye gecen yıldan beri baktırıyorum bir konu hakkında sürekli aynı yorumu yapıyor fakat tarihleri tutmadı,acaba tarihlerde yanılıyor olabilir mi?etrafında başka baktıran var mı cezmiye yorumları nasıl?

gecen sene nisanda baktirmistim ben 40 liraydi zam yapmistir belki mevcut durum cok iyiydi ama gelecekle onemli hicbir sey cikmadi bana. yinede gitmek istersen bakirkoy osmaniyede dia'nin yan sokagi. ozel mesaj hakkim yok

cezminin hicbir tarihi bana da tutmadi. zaten sen soruyu sorarken durum anlasiliyor. neden bu kadar unledigini anlamadigim tek falcidir kendisi.

Cnm ben gittim filiz hnm anini bilio ama gelecek cikmadi galiba ole hatirliyorum ask hayatimla ilgili soyledi guzel guzel. Hic birseyin oldugu yok ama pembe tablo olayi yanii:))

Teşekkürler ıtın için canım,memnun kalmadın yani,bana yakın diye gidiym dedim aslında,ne kadara bakmıştı peki?

cezminin hicbir tarihi bana da tutmadi. zaten sen soruyu sorarken durum anlasiliyor. neden bu kadar unledigini anlamadigim tek falcidir kendisi.

ilk baktığında söylediği şeylerden bazıları oldu ki bilebilmesipek mümkün değildi..anladığım kadarıyle kader çizgisinde olacakları görüyor epey ileri vadeli hususlardan söz ediyor olmalı,bana söylediği bir diğer önemli hususun 2014 ocak ayına kadar olması gerekiyor yoksa zerre kadar itibar edeceğim biri değil...elbette o tarihe kadar ümitle yaşayacak kadar aptal değilim en azından artık farkındayım itibar etmemek gerektiğini fakat tahlilleri yorumları çok çok iyi sanırım bundan ünlü...mesela bana anlattığı bir kişinin mimiklerine kadar hatta kullandığı kelimelere kadar aynı şeyi söylemesi dikkatimi celbeden

Buraka dün telde baktırdım.geçmiş ve anı iyi bilyor..hatta sıkıntılarımın 2009 eylülde başladığını söyledi ki nokta atışı...geleceğe dair cezmiyle ve diğerleriyle söyledikleri örtüşüyor verdiği tarih önümüzdeki sene...bakalım..fala inanma falsız kalma..

sadece cezmiye saf saf aynı şeyleri duyacağımı bile bile dünyanın parasını harcadığıma yanıyorum...etrafımda giden herkese bildiği için de tutamadım kendimi artık aynı safdilliği yapmıyorum

merhaba ,

valla bende dısarıdan okuyorum yorumları ama tam olarak kafama yatan bırını bulamadım arkadaslarla burak a gıtcektık ama ucretı fazla buldular 20 tl lık falcıalrı ıstıyorlar onlar :) bakırköyde bı ablamız var iskambıl bakıyo ona gıdıcekler pazar gunu 20 tl lık bır falcıdır onlar begenıyorlar bana da bır kaç söyledıgı tarıh tutmustu :) ben burak ı denemek ıstıyorum ama burak hem tarot hemde kahve mı bakıyor yoksa sadece bırıne mı bakıyor haftasonu cafeye gıtsem cafede tarota ve kahveye bakar mı ? :)) tesekkurler kızlar

Teşekkürler ıtın için canım,memnun kalmadın yani,bana yakın diye gidiym dedim aslında,ne kadara bakmıştı peki?

Canim yeri artik osmaniyede degil bu arada bakirkoyde osmaniye dolmuslarinin kalktigi yerde ofisinde bakiyor.ben kahwe fali baktirdim 20 yada 25 ti cnm tarot war su fali war ws kendin seciosun ..ama bnde gelecekle ilgili hicc cikmadi cnm boynumun borcu soliyim onu.

anladım canımcım,belli ki yakın gelecekle ilgili bişeyler söylemiş ve tutmamış,bana başka falcı aramak düşüyo o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…