Hiç düşmesen bu yollara daha iyi :) Aylardır hah budur diyebileceğim falcı çıkmadı
iyi geceler kızlar yaklasık 1 senedır dısardan takıp edıp cok fazla falcı deneyımım olmustur heryeri dıdık dıdık gezerım :) yeterki ıyı denılen falcı var denılsın sızden okudugum ve numaralarını yazdıklarınız cogu kısıyı denedım.
Memnun kaldıklarımda çekmekoy nıl hanım gayet basarılı idi,
ümraniye didem 2 defa gıttım kendısıne suan okadar aramama ragmen bulamıyorum kendısını ( numarasını bilen varsa lutfen rıca edıyorum )
elmira telde baktırdım oda begendıklerım arasında nokta atısları vardı fakat asıl konu cıkmadı
bırde mumkunse burak numara verırsenız cok sevınırım
Arkadaşlar,birkaç sayfa önce konusu geçen bakırköydeki filiz ne kadara bakıyo?methi çok geçmiş ancak fiyattan kimse bahsetmemiş.tuzlu biraz anlaşılan
Hayırlı olsun, gözün aydin :)Kızlar ben bugün fal sayfasını kapatıyorum uzun bi süre baktırmam herhaldebaşak ablanın dedikleri oliiiiiiiyyyy
544 863 17 17 burak
Arkadaşlar,birkaç sayfa önce konusu geçen bakırköydeki filiz ne kadara bakıyo?methi çok geçmiş ancak fiyattan kimse bahsetmemiş.tuzlu biraz anlaşılan
merhaba
ben de yeni üyeyim. bu topic deki sayfaların neredeyse tamamını okudum. Fal ile ilgili tecrübelerimi paylaşmak isterim.
1. Cezmi: kendisi benim 15 sene önce fal baktırdığım biriydi. Şirinevlerdeydi o zaman. Daha üniversitedeyken fal baktırmıştım. Evleneceğim kişi, tarih, yaşayacağım olayların neredeyse tamamını bilmişti. Yaklaşık 1 ay önce ulaştım kendisine. Tekrar baktırdım. Artık telefonda bakıyor ve genelde soru cevap. mevcut durumu tamamıyla yorumluyor. Gelecek ile ilgili verdiği tarihler henüz gelmedi. Performansı düştü mü aynen devam mı tarihler geldikçe paylaşacağım. 150 TL
2. Burak: Hem yüzyüze hem telefonda baktırdım. İkisinde de aynı şeyleri söyledi. O da mevcudu doğru yorumluyor. Tarihlerini bekliyorum. En kısa zaman 28 Kasım
3. Sembol Levent: Ekim ayında baktırmıştım. Verdiğin tarihlerden iki tanesinde dediği olayları yaşadım. Ve hiç beklemediğim şeylerdi. Nokta atışları kuvvetli bence.
4. Sembol Fulya: Fulya da mevcut durumu güzel yorumluyor. Fulya'nın daha çok ilişki konusunda iyi olduğunu düşünüyorum. Karşındaki kişinin fikeirlerini aklından geçenleri birebir anlatıyor bence. Gelecek konusunda henüz çıkan birşey olmadı.
5. Sembol Meryem: Geçen sene Ekim ayında baktırmıştım. Bana Temmuz 2012 de -hiç aklımda olmayan bişeydi- yaşayacağım olayı birebir anlatmıştı. Söylediği şeylerden birkısmı gerçekleşti. Gelecek konusunda diğerleri kadar kuvvetli değil bence.
Kızlar ben bugün fal sayfasını kapatıyorum uzun bi süre baktırmam herhaldebaşak ablanın dedikleri oliiiiiiiyyyy
sevgili seysat cezmiye gecen yıldan beri baktırıyorum bir konu hakkında sürekli aynı yorumu yapıyor fakat tarihleri tutmadı,acaba tarihlerde yanılıyor olabilir mi?etrafında başka baktıran var mı cezmiye yorumları nasıl?
Cnm ben gittim filiz hnm anini bilio ama gelecek cikmadi galiba ole hatirliyorum ask hayatimla ilgili soyledi guzel guzel. Hic birseyin oldugu yok ama pembe tablo olayi yanii:))
Burak'ın numarasını bana msj atabilir misinz ?
Bu numaraya da ulaşamadım. Başka bir numarası var mı?
Fal baktirmak istiyorum, ama aradığım 2 kisiye de ulaşamadım. Ne şans:)
Teşekkürler ıtın için canım,memnun kalmadın yani,bana yakın diye gidiym dedim aslında,ne kadara bakmıştı peki?
Canim yeri artik osmaniyede degil bu arada bakirkoyde osmaniye dolmuslarinin kalktigi yerde ofisinde bakiyor.ben kahwe fali baktirdim 20 yada 25 ti cnm tarot war su fali war ws kendin seciosun ..ama bnde gelecekle ilgili hicc cikmadi cnm boynumun borcu soliyim onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?