seteney tarot 40 tl
su 80 tl
karalama 100 tl zam gelmediyse 2 ay içinde tarife bu kahvede yanılmıyorsam 25-30 civarı
birde karalamayı çok tavsiye ediyorlar ben baktırmadım
Kızlar salı günü giittiğimde arkadaşım baktırdı ben baktırmadım ona vermiş olduğu zaman cümle şudur ki " bu hafta sonuna kadar seni arıyor ve barışıyorsunuz " iimkansız iken cocuk aradı ve bu akşam yemekteler yok böle bişi oha diyorummmm artık yarın hafta bitiyo bugün barıştılar allaaaaahıımmm darısı başıma yaaaa
cumartesi bende gitmeyi planlıyorum umarım dedikleri banada çıkar :)[/QUOTE ya bnde istiyorum yaaaaa masalalh
cumartesi bende gitmeyi planlıyorum umarım dedikleri banada çıkar :)[/QUOTE ya bnde istiyorum yaaaaa masalalh
Valla yazarkende düşündüm yazsam büyüsü bozulurmu falan diyede kızlar maşallah aynen hepimize cıkar inşallah
ya sok oldum canm ama iyuki yazdin onun kadar mutlu oldum ya suan bu salimi gitmistiniz siz ?Valla yazarkende düşündüm yazsam büyüsü bozulurmu falan diyede kızlar maşallah aynen hepimize cıkar inşallah
ya sok oldum canm ama iyuki yazdin onun kadar mutlu oldum ya suan bu salimi gitmistiniz siz ?
Sorma şekerim bende cok sevindim kız cok üzülüyodu cok mutlu oldum herkes mutlu olsun herkes sevdiğiyle bir ömür mutlu olsun kötü olmasın kimse kimseyi kırmasın kötülük yapmasın off yaa çokmu şey istiyorum
Evet bu salıgitmiştik iki gün önce yani
cumartesi bende gitmeyi planlıyorum umarım dedikleri banada çıkar :)[/QUOTE
turta gidersen haber verirmisin bende cok merak ediyorum ya karsiya uzagim haftaya beklemem lazim ins sendr begenirsin canm
turta gidersen haber verirmisin bende cok merak ediyorum ya karsiya uzagim haftaya beklemem lazim ins sendr begenirsin canm
bende uzağımama denemek istiyordum çoğu kişiden iyi yorum duydum umarım bende baktırdıktan sonra burda onun hakkında iyi yorum yazarım :)
evet hepimiz mutlu olalim ya cok iyi olmus bendede cikan olursa soylucem cnm arkadasin burda yorum yazanmiydiSorma şekerim bende cok sevindim kız cok üzülüyodu cok mutlu oldum herkes mutlu olsun herkes sevdiğiyle bir ömür mutlu olsun kötü olmasın kimse kimseyi kırmasın kötülük yapmasın off yaa çokmu şey istiyorum
Evet bu salıgitmiştik iki gün önce yani
bende uzağımama denemek istiyordum çoğu kişiden iyi yorum duydum umarım bende baktırdıktan sonra burda onun hakkında iyi yorum yazarım :)
sendemiya fal olunca bende kosuyorum da daha dun gittkm taksime bekkiyimdayanamazssm kadikoyde alirim solugu ins cnm randevu aldinmi sen ordan
sendemiya fal olunca bende kosuyorum da daha dun gittkm taksime bekkiyimdayanamazssm kadikoyde alirim solugu ins cnm randevu aldinmi sen ordan
almadım aslında bir problem olmaz herhalde yola çıkmadan önce bir ararım ama
merhaba ,
valla bende dısarıdan okuyorum yorumları ama tam olarak kafama yatan bırını bulamadım arkadaslarla burak a gıtcektık ama ucretı fazla buldular 20 tl lık falcıalrı ıstıyorlar onlar :) bakırköyde bı ablamız var iskambıl bakıyo ona gıdıcekler pazar gunu 20 tl lık bır falcıdır onlar begenıyorlar bana da bır kaç söyledıgı tarıh tutmustu :) ben burak ı denemek ıstıyorum ama burak hem tarot hemde kahve mı bakıyor yoksa sadece bırıne mı bakıyor haftasonu cafeye gıtsem cafede tarota ve kahveye bakar mı ? :)) tesekkurler kızlar
bana böyle uzun uzun sohbet edecek çevremdeki insanların düşüncelerini anlatabilecek ve yakın gelecek hakkında doğru tahminlerde bulunabilecek bir falcı önerebilir misiniz? Ayrıca pembe tablo çizmemesi lazım.Bu çok önemli.Burak ben de tutturamadı biraz pembe tablo gibi oldu onunkisi tarihleri de çıkmadı.Başak hanım nasıl bakıyor ne kadara ve nerede?
didem bana çok samımı geldi ama herkeze göre değişir tabi.. bide laf cafe halil ilk baktırışta herşey biliyor ama sadece ılkınde
didem nerede bakıyor?
Ne kadara bakıyorlar ve gelecek hakkında tahminleri nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?