İstanbul'da Fal - Falcılar

seteney tarot 40 tl
su 80 tl
karalama 100 tl zam gelmediyse 2 ay içinde tarife bu kahvede yanılmıyorsam 25-30 civarı
birde karalamayı çok tavsiye ediyorlar ben baktırmadım

seteney tarot 40 tl
su 80 tl
karalama 100 tl zam gelmediyse 2 ay içinde tarife bu kahvede yanılmıyorsam 25-30 civarı
birde karalamayı çok tavsiye ediyorlar ben baktırmadım

Karalama nedir ya nasıldır anlamıyorum burak da karalıyo fincanla işi yok nasıl ne görüyo anlıyolar bilen varmı

Kızlar salı günü giittiğimde arkadaşım baktırdı ben baktırmadım ona vermiş olduğu zaman cümle şudur ki " bu hafta sonuna kadar seni arıyor ve barışıyorsunuz " iimkansız iken cocuk aradı ve bu akşam yemekteler yok böle bişi oha diyorummmm artık yarın hafta bitiyo bugün barıştılar allaaaaahıımmm darısı başıma yaaaa

cumartesi bende gitmeyi planlıyorum umarım dedikleri banada çıkar :)

bakırköydeki falcı hangisi acaba?

bakırköyde üç vakit cafede didem hanıma fal baktıran varmı... ben baktırdım oa anlık durumları noktasına kadar bıldı ama soledığı seyler ne kadar tutar bilmıyorum:-(

bana böyle uzun uzun sohbet edecek çevremdeki insanların düşüncelerini anlatabilecek ve yakın gelecek hakkında doğru tahminlerde bulunabilecek bir falcı önerebilir misiniz? Ayrıca pembe tablo çizmemesi lazım.Bu çok önemli.Burak ben de tutturamadı biraz pembe tablo gibi oldu onunkisi tarihleri de çıkmadı.Başak hanım nasıl bakıyor ne kadara ve nerede?

didem bana çok samımı geldi ama herkeze göre değişir tabi.. bide laf cafe halil ilk baktırışta herşey biliyor ama sadece ılkınde

didem nerede bakıyor?
Ne kadara bakıyorlar ve gelecek hakkında tahminleri nasıl?

30 tl ye bakıyor. kahve ve iskambile bakıyor ama iskambile yoğunlaşıyo daha fazla kahve sadece görüntü.. birde her sölediğini kağıda yazıyor.. bana soledıklerı o anlık herşey hep dogruydu ama verdığı zamanlar cıkıcakmı beklıyorum.. bu hafta bellı olcak. bakırköyde bakıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…