İstanbul'da Fal - Falcılar

ve suan gercekleştı sölediğibende şok oldum

Başak hanım hakkında bilgi verebilir misiniz? Kısa mı bakıyor? Nasıl ulaşırım? Ne kadara bakıyor? Söyledikleri tutuyor mu tutarlı mı? Nerede bakıyor?

bakırköydeki falcı hangisi acaba?

adı ayşe 1,50 boylarında 30 kusur yaslarında sakın bır hanım eskıden bır cafedeymıs sonra kendı cafe:)sını acmıs ılk orda baktırmıstım 10 gun demıstı adam 11,gun aramıstı sonra ızını kaybettık bır arkadastan bulduk numarasını sımdı bır pasajda teras katta bakıyor bana verdıgı tarıhler uzun trhlerı en son sabredemıyorum o yzuden :) bırılerıne daha gıtmek ıstıyorum .

bakırköyde üç vakit cafede didem hanıma fal baktıran varmı... ben baktırdım oa anlık durumları noktasına kadar bıldı ama soledığı seyler ne kadar tutar bilmıyorum:-(

3 wakit didem bende hic bisi bilememisti gelecek bir dedigi bile gerceklesmedi cokta iddialiydi parama acimistim Walla ben

Arkadaşlar Beşiktaş Symbol Asiye'ye fal baktıran var mı? Memnun kaldım aslında mevcut durumda falan. Hatta Aslı diye birinden kötü haber alacaksın dedi. Yakın arkadaşım kendisi. 1 saat sonra kızdan mesaj geldi kaza yaptık kötüyüm falan diye. Bir şeyi bildi en azından

bana dedikleri çıkmadı.
mayısta iş değişikliği ve evlilik teklifi demişti
aynısı didemde de geçerli onunda hiç bi dediği çıkmadı çok geneldi fal

Son düzenleme:

Symbolde levent dışında tutturan yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…