30 tl ye bakıyor. kahve ve iskambile bakıyor ama iskambile yoğunlaşıyo daha fazla kahve sadece görüntü.. birde her sölediğini kağıda yazıyor.. bana soledıklerı o anlık herşey hep dogruydu ama verdığı zamanlar cıkıcakmı beklıyorum.. bu hafta bellı olcak. bakırköyde bakıyor
ve suan gercekleştı sölediğibende şok oldum
Bakırköy hangi kafede? Randevulu mu bakıyor? Kısa mı bakıyor yani hemen kestirip atıyor mu?
didem bana çok samımı geldi ama herkeze göre değişir tabi.. bide laf cafe halil ilk baktırışta herşey biliyor ama sadece ılkınde
ve suan gercekleştı sölediğibende şok oldum
cumartesi bende gitmeyi planlıyorum umarım dedikleri banada çıkar :)
sendemiya fal olunca bende kosuyorum da daha dun gittkm taksime bekkiyimdayanamazssm kadikoyde alirim solugu ins cnm randevu aldinmi sen ordan
başak hanım mı?
bakırköydeki falcı hangisi acaba?
üç vakıt cafede bakıyor. randevu alınırsa daha iyi tabı..10- 15 dk suruyor
bakırköyde üç vakit cafede didem hanıma fal baktıran varmı... ben baktırdım oa anlık durumları noktasına kadar bıldı ama soledığı seyler ne kadar tutar bilmıyorum:-(
3 wakit didem bende hic bisi bilememisti gelecek bir dedigi bile gerceklesmedi cokta iddialiydi parama acimistim Walla ben
aynen katiliyorum sana! bana da hicbir sey bilememisti..
cnm halili dun bi arkadasim onerdi sen gittinmi ciktimi ilk fali mi iyidir
nerde bu cafe?
Falcinin adi neydi pardon?
merhaba
ben de yeni üyeyim. bu topic deki sayfaların neredeyse tamamını okudum. Fal ile ilgili tecrübelerimi paylaşmak isterim.
1. Cezmi: kendisi benim 15 sene önce fal baktırdığım biriydi. Şirinevlerdeydi o zaman. Daha üniversitedeyken fal baktırmıştım. Evleneceğim kişi, tarih, yaşayacağım olayların neredeyse tamamını bilmişti. Yaklaşık 1 ay önce ulaştım kendisine. Tekrar baktırdım. Artık telefonda bakıyor ve genelde soru cevap. mevcut durumu tamamıyla yorumluyor. Gelecek ile ilgili verdiği tarihler henüz gelmedi. Performansı düştü mü aynen devam mı tarihler geldikçe paylaşacağım. 150 TL
2. Burak: Hem yüzyüze hem telefonda baktırdım. İkisinde de aynı şeyleri söyledi. O da mevcudu doğru yorumluyor. Tarihlerini bekliyorum. En kısa zaman 28 Kasım
3. Sembol Levent: Ekim ayında baktırmıştım. Verdiğin tarihlerden iki tanesinde dediği olayları yaşadım. Ve hiç beklemediğim şeylerdi. Nokta atışları kuvvetli bence.
4. Sembol Fulya: Fulya da mevcut durumu güzel yorumluyor. Fulya'nın daha çok ilişki konusunda iyi olduğunu düşünüyorum. Karşındaki kişinin fikeirlerini aklından geçenleri birebir anlatıyor bence. Gelecek konusunda henüz çıkan birşey olmadı.
5. Sembol Meryem: Geçen sene Ekim ayında baktırmıştım. Bana Temmuz 2012 de -hiç aklımda olmayan bişeydi- yaşayacağım olayı birebir anlatmıştı. Söylediği şeylerden birkısmı gerçekleşti. Gelecek konusunda diğerleri kadar kuvvetli değil bence.
Kızlar ben bugün fal sayfasını kapatıyorum uzun bi süre baktırmam herhaldebaşak ablanın dedikleri oliiiiiiiyyyy
j
hemen oldumu nasl yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?