bana dedikleri çıkmadı.
mayısta iş değişikliği ve evlilik teklifi demişti
aynısı didemde de geçerli onunda hiç bi dediği çıkmadıçok geneldi fal
Ya minik depresif sana danışmak istiyorum.Şimdi ben burağa gtmiştim.Sohbeti falan güzeldi güzel şeyler söylemişti ama dedikleri çıkmadı.Pek umutlanmıştım.Şimdi söylediği şeyler umutlandırdığı için bir daha gitmek istemiyorum ama güzel konuşuyor ikna edici ve rahatlatıyor o bakımdan da gitmek istiyorum.Bana Burak dışında tavsiye edebileceğin başkası var mı yoksa burakta şansımı bir daha deneyeyim mi?
aynı insanda şansını bir daha deneme derim.
eğer gecikmelide olsa dedikleri çıkarsa tabi ki dene :)
bana dedikleri çıkanları bir daha denedim genelde ben.
önereceğim falcı yok maalesef. önerdiğim isim sende başarılı olamamış.
başak hanım mı?
eevt cnm.ona gitmek istiyorum
Başak hanım hakkında bilgi verebilir misiniz? Kısa mı bakıyor? Nasıl ulaşırım? Ne kadara bakıyor? Söyledikleri tutuyor mu tutarlı mı? Nerede bakıyor?
Verdiği tarihlerden günler geçti, şu ana kadar hiçbir falcı ben de tutturamadı.Başaktan bahsediyorlar onu tavsiye eder misin?
Başak hanım hakkında bilgi verebilir misiniz? Kısa mı bakıyor? Nasıl ulaşırım? Ne kadara bakıyor? Söyledikleri tutuyor mu tutarlı mı? Nerede bakıyor?
bana dedikleri çıkmadı.
mayısta iş değişikliği ve evlilik teklifi demişti
aynısı didemde de geçerli onunda hiç bi dediği çıkmadıçok geneldi fal
Minik ben kadıkoye yakınım basak hanıma gelırsen haber ver senı tanımak istiyorum
Canım kadıköyde la porte cafede bakıyor yaklasık 30 dk suruyor .30tl su kahve ve iskambil hepsı bır arada bakıyor hafta donu cok yogunmus hafta ıcı musaıt ben gıttım bana tarıh vermedı ama durumu ıyı bıldı cok kısıye tarıh vermıs ve olmus bana soledıklerının hıc bırı yanlıs degıldı sadece bıraz soru sotuyor habwrın olsun ıyı ama .
başak hanım'ı şu sıralar ben de cok merak edıyorum .
topıkte anladıgım kadarıyla hakkında olumlu yorumlar var .
ben de denemek ıstıyorum .
ancak ben cafe falcıların su falı bakabıleceklerıne nedense
ınanmıyorum .bi'de boyle kampanyalı falların ıyı olacagınada
ınanmıyorum .su+kahve+iskambil = 30 tl .sasırtıcı bı fıyat bence .
30 tlyemi yanayım yada boşa giden zamanamı iyi hoş
tek acemi falcıda bu deil ya kimler var kimler falcımı
soytarımı belli deil
başak hanım'ı şu sıralar ben de cok merak edıyorum .
topıkte anladıgım kadarıyla hakkında olumlu yorumlar var .
ben de denemek ıstıyorum .
ancak ben cafe falcıların su falı bakabıleceklerıne nedense
ınanmıyorum .bi'de boyle kampanyalı falların ıyı olacagınada
ınanmıyorum .su+kahve+iskambil = 30 tl .sasırtıcı bı fıyat bence
Selam
İnanmıyorsan lütfen gitme inanmadığın için olumsuz olacaktır ve hiç yoktan bizlerin hevesini kırma bir ümit bekliyoruz benim bu işten bir çıkarım yok sadece kendi sıkıntılarım içinde tutunabileceğim dal ararken burada diğer bayanlarında aynı olduğunu düşünerek bu yorumları yaparak onlarında mutlu ümitli olmasını diliyorum yorum yapan arkadaşlara yorumlarında sececekleri kelimeleri özenle secmelerini rica ediyorum ben neden iyi olmayan için iyi diyeyimki ne cıkarım var sanki bundan sonra kolay kolay öneride bulunmam ve yorum yapmam inanmayan arkadaşlarada inanmadıkları falcılarla başarılar diliyorum.
Arkadaşlar Beşiktaş Symbol Asiye'ye fal baktıran var mı? Memnun kaldım aslında mevcut durumda falan. Hatta Aslı diye birinden kötü haber alacaksın dedi. Yakın arkadaşım kendisi. 1 saat sonra kızdan mesaj geldi kaza yaptık kötüyüm falan diye. Bir şeyi bildi en azından
30 tlyemi yanayım yada boşa giden zamanamı iyi hoş
tek acemi falcıda bu deil ya kimler var kimler falcımı
soytarımı belli deil
hanımefendı sızın bu sert uslubunuzun anlamı nedır !!!
saat 7 gıbı tam hatırlamıyorum sıze oldukca guzel bır mesaj attım
basak hanımı sordum ne falı bakıyor dıye sordum kac dakıka bakıyor
dıye sordum .sorduklarım bunlardı .sankı farklı bırsey yazmısım gıbı
bana verdıgınız cevap ; "topıkte hersey yazıyor neyı teyıt etmeye calısıyorsunuz
anlamıyorum "seklınde sert bı cevapp !! ben basak hanımın ne falı baktıgınıda
bılmıyordum ne kadara baktıgınıda bılmıyorum .bunları ogrenmek ıcın sıze mesaj
attıgımda verdıgınız cevap hıc hos degıldı .hıc vermeyın daha ıyıydı yanı !!!
ben basak hanım'ın ne kadara fal baktıgını ne falı baktıgını sıze mesajı attıktan
sonra eboss adlı uye yazdıktan sonra ogrendım bılseydım zaten sormazdım!!!
Ben o yorumunuzu okudum öncelikle msjınızdan önce ve sanki ben yalan söylemişim gibi bir yazıydı iNaanmadığınızı yazmışsınız ve bende inanmıyorsanız gitmeyin dedim kötü birsey demedim hakaret de etmedim !!!!!!!!
Sert yaptığım falan yok ok?
Ben o yorumunuzu okudum öncelikle msjınızdan önce ve sanki ben yalan söylemişim gibi bir yazıydı iNaanmadığınızı yazmışsınız ve bende inanmıyorsanız gitmeyin dedim kötü birsey demedim hakaret de etmedim !!!!!!!!
Sert yaptığım falan yok ok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?