İstanbul'da Fal - Falcılar

bana dedikleri çıkmadı.
mayısta iş değişikliği ve evlilik teklifi demişti
aynısı didemde de geçerli onunda hiç bi dediği çıkmadı çok geneldi fal

Ya minik depresif sana danışmak istiyorum.Şimdi ben burağa gtmiştim.Sohbeti falan güzeldi güzel şeyler söylemişti ama dedikleri çıkmadı.Pek umutlanmıştım.Şimdi söylediği şeyler umutlandırdığı için bir daha gitmek istemiyorum ama güzel konuşuyor ikna edici ve rahatlatıyor o bakımdan da gitmek istiyorum.Bana Burak dışında tavsiye edebileceğin başkası var mı yoksa burakta şansımı bir daha deneyeyim mi?

aynı insanda şansını bir daha deneme derim.
eğer gecikmelide olsa dedikleri çıkarsa tabi ki dene :)
bana dedikleri çıkanları bir daha denedim genelde ben.
önereceğim falcı yok maalesef. önerdiğim isim sende başarılı olamamış.

Verdiği tarihlerden günler geçti, şu ana kadar hiçbir falcı ben de tutturamadı.Başaktan bahsediyorlar onu tavsiye eder misin?

Başak hanım hakkında bilgi verebilir misiniz? Kısa mı bakıyor? Nasıl ulaşırım? Ne kadara bakıyor? Söyledikleri tutuyor mu tutarlı mı? Nerede bakıyor?

Canım kadıköyde la porte cafede bakıyor yaklasık 30 dk suruyor .30tl su kahve ve iskambil hepsı bır arada bakıyor hafta donu cok yogunmus hafta ıcı musaıt ben gıttım bana tarıh vermedı ama durumu ıyı bıldı cok kısıye tarıh vermıs ve olmus bana soledıklerının hıc bırı yanlıs degıldı sadece bıraz soru sotuyor habwrın olsun ıyı ama .

Verdiği tarihlerden günler geçti, şu ana kadar hiçbir falcı ben de tutturamadı.Başaktan bahsediyorlar onu tavsiye eder misin?

gitmedim ki.
bi dönem her duydugum falcıya gittim. elimde tuz , cebimde para , tuzumu serptim ceplerimi boşalttım. günde iki fal baktırdığımı çok bilirim.
hatta burdan reklama kanıp gidip 100 tl kaptırmıştım.
şimdi ne her duyduguma gidiyorum , ne de çok çeşitlendiriyorum. hepsi ayrı bişi sölüyo kafam karışıyo.
şimdi yeni birine baktırma isteğimin sebebi buraka memnuniyetsizlik değil , sürekli aynı kişiye baktırınca olay bi süre sonra yoruma dönüyor.
buraka biraz ara verip baktırdıgımda çok güzel detay veriyor ve uzun sürüyor fal. o da diyor gerçi bu kadar sık baktırma abla diye ama işte belirsizlikler geriyor.
doğum günüme kadar beklicem , özellikle bi sebebi yok sadece beklemek istiyorum.
sonrasında beylikdüzünde ki sibel hanımı deneyebilirim bi arkadaşımla.
tıngır mıngır gideriz bi pazar beylikdüzüne bugün öyle konuştuk.
tabi deli minnaka belli olmaz.
:)

Başak hanım hakkında bilgi verebilir misiniz? Kısa mı bakıyor? Nasıl ulaşırım? Ne kadara bakıyor? Söyledikleri tutuyor mu tutarlı mı? Nerede bakıyor?

bana dedikleri çıkmadı.
mayısta iş değişikliği ve evlilik teklifi demişti
aynısı didemde de geçerli onunda hiç bi dediği çıkmadı çok geneldi fal

Minik ben kadıkoye yakınım basak hanıma gelırsen haber ver senı tanımak istiyorum

Minik ben kadıkoye yakınım basak hanıma gelırsen haber ver senı tanımak istiyorum

bag şimdi.
böle minnak , dombili, kaz ayakları bol gelişmiş bi sürü kırışıkı olan küçük bi psikopatım ben.
şaka bi yana düşerse yolum karşıya yazarım tebi burdan.
ama anadolu yakasına pek geçmem ben :)
en son nisandı sanırsam geçtiğim .. o'da fal içindi
ulen hayatımda gitmicem semtlere gittim.
hatta gökere baktırmaya giderken taksimin izbe sokaklarına girmiştim. Tanrım dedim burda ne işim var benim. kesecekler allama beni

başak hanım'ı şu sıralar ben de cok merak edıyorum .

topıkte anladıgım kadarıyla hakkında olumlu yorumlar var .

ben de denemek ıstıyorum .

ancak ben cafe falcıların su falı bakabıleceklerıne nedense

ınanmıyorum .bi'de boyle kampanyalı falların ıyı olacagınada

ınanmıyorum .su+kahve+iskambil = 30 tl .sasırtıcı bı fıyat bence .

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim aslında yaklaşık 3 hafta önce üye olmuştum bir türlü giremedim anca girebildim forumunuza.
Ben bir süre önceki sayfalardan aysel hanımı okudum yedikuledeki ve ani bir kararla gitmeye karar verdim.Aysel hanım çok tavsiye edilince dayanamadım :)
Herneyse gittim bir arkadaşımla fakat o gün şansıma ameliyat olan yakınının refakatçisi olarak hastanede olduğunu öğrendim arkadaşımla büyük bir hüsran yaşarken kapıda bir kızla tanıştık sürekli abla aysel ablayamı geldiniz dedi evet dedik benim annemde fal bakıyo bak hepside çıkıyo falan dedi bizde hı hı falan yapıp kızı göndermeye çalışıyoruz 1 lira ver anneme götürim dedi arkadaşım korktu ben biraz gözü karayımdır arkadaşım biraz daha cesaretsizdir yok fln dedi bende ya bi bakalım gözümüz tutmassa girmeyiz dedim arkadaş yok falan derken en sonunda elinden tuttum yürü ben varım dedim kızada bak annen bakmıyorsa ve yalan söylyorsan kızarım fln diye 1-2 bişiler dedim yok abla falan diyor.Neyse yukarı çıktık bir bayana fal bakarken denk geldik ve içeri girdik oturmaya başladık.
Sıra bize geldi öncelikle geliş sebebimizi anlattık aslında aysel hanıma geldik böle böle kızınız çok ısrar etti bizde geldik dedik hoşgeldiniz buyrun dedi oturduk.Diğer fal baktıran bayan gitti.Kahvelerimizi içerken aysel hanımdan bahsedildi.Kendisi daha önce aysel hanımın yanında çalıştığını söyledi.Kahvelerimize bakmaya başladı.Arkadaşımda bende şoka uğradık.Normalde artık falcıların dilini çözdük bişi sorarda cvp verirsen ona göre devamını getiriyorlar.Bu sefer daha tuhafı oldu kendisi bize siz yorum yada cvp vermeyin ben konuşayım ben bileyim dedi.Herşeyi bildi.Ve biz arkadaşımla o gece hiç uyuyamadık ismi yanlış hatırlamıyorsam menekşe idi.aysel hanımın karşı binasında oturuyor.
Bizi kapıda annesine götürmek isteyen kızıymış.
Ücret konusuna gelince ne verirsen onu alıyor.Fiyat vermiyor.Ama biz 2 kişi baktırdık 20 tl verdik.10-10tl.
Umarım faydası olur.
Sevgiler..

su değilde ayna falı diye duymuştum ben sanki bu arada su falı nasıl oluyo biliyomusun canım

30 tlyemi yanayım yada boşa giden zamanamı iyi hoş
tek acemi falcıda bu deil ya kimler var kimler falcımı
soytarımı belli deil

soytarımı belli deil

arkadaşım senin derdin ne gına geldi artık bu karalamalarını okumaktan tamam anladık beğenmedin bunuda burda söyledin ama bu kadar da olmaz ki

Selam
İnanmıyorsan lütfen gitme inanmadığın için olumsuz olacaktır ve hiç yoktan bizlerin hevesini kırma bir ümit bekliyoruz benim bu işten bir çıkarım yok sadece kendi sıkıntılarım içinde tutunabileceğim dal ararken burada diğer bayanlarında aynı olduğunu düşünerek bu yorumları yaparak onlarında mutlu ümitli olmasını diliyorum yorum yapan arkadaşlara yorumlarında sececekleri kelimeleri özenle secmelerini rica ediyorum ben neden iyi olmayan için iyi diyeyimki ne cıkarım var sanki bundan sonra kolay kolay öneride bulunmam ve yorum yapmam inanmayan arkadaşlarada inanmadıkları falcılarla başarılar diliyorum.

hanımefendı sızın bu sert uslubunuzun anlamı nedır !!!

saat 7 gıbı tam hatırlamıyorum sıze oldukca guzel bır mesaj attım

basak hanımı sordum ne falı bakıyor dıye sordum kac dakıka bakıyor

dıye sordum .sorduklarım bunlardı .sankı farklı bırsey yazmısım gıbı

bana verdıgınız cevap ; "topıkte hersey yazıyor neyı teyıt etmeye calısıyorsunuz

anlamıyorum "seklınde sert bı cevapp !! ben basak hanımın ne falı baktıgınıda

bılmıyordum ne kadara baktıgınıda bılmıyorum .bunları ogrenmek ıcın sıze mesaj

attıgımda verdıgınız cevap hıc hos degıldı .hıc vermeyın daha ıyıydı yanı !!!

ben basak hanım'ın ne kadara fal baktıgını ne falı baktıgını sıze mesajı attıktan

sonra eboss adlı uye yazdıktan sonra ogrendım bılseydım zaten sormazdım!!!

Son düzenleme:

asiye ablayı ben severim ,bir ara her söylediği oluyordu ,nokta atışları iyiydi ama beli olmuyor illa çıkıcak diye bişi yok ,gününe elekriğine göre değişiyor durum ,martan beri baktırmadım,sn baktıdğımda çıktı

Asiye abla,senin ,stediğin kişiyi hedef aıp bakamıyor örneğin ben eski nişanlımla nolucam diye baktırmıştım o ilerideki 3 ayı anlatır artık ne olursa bahtına

soytarımı belli deil

demek kı sıze bakamadı demek kı elektırıgınız tutmadı .

ben kendı adıma burak bey'den memnun kaldım .kesın olacak

dedıgı olayı 2 gun once yasadım .ısrarla kotuledıgınız kadar emın

olun boş acemı bı falcı degıl kendılerı .memnun kalmamış olabılırsınız

tabıkıde ama ısrarla kotulemenızın altında kusura bakmayın ama

bı amac aramaya basladım :) hanı memnun kalmadıgınız falcı degılde

sankı karalamaya calıstınız bı falcı gıbı ızlenım bırakıyorsunuz .

ben sıze hakaret ettınız demedım zaten ,sert uslubunuzun anlamı ne dedım .(özel mesajınız için )

sert yaptıgım falan yok demıssınız de size oldukca ılımlı bır mesaj atıyorum .

once arkadasınızın adına cok sevındıgımı belırtıyorum sonra da basak hanım

ne falı bakıyor ? kaca bakıyor ? kac dakıka bakıyor ? dıye soru sordum .

bunun uzerıne aldıgım cevap ; "topıkte hersey yazıyor neyı teyit etmeye

calısıyorsunuz anlamıyorum "şeklinde bır cevap !bu cevap hıc de sert degıl yanı ?

bu topıkte yıllardır varım ve basıma ınanın boyle bırsey ılk defa geldı .cevapla neye

ugradıgımı sasırdım resmen .topıkte falcı hakkında tum bılgıler olmasına ragmen

uyelerın ozel mesaj atıp bılgı aldıgı olmustur benden .asla kımseye sert cevap vermedım

aynı sekılde ben de topıkte falcı hakkında tum bılgıler oldugu halde gıdenlerden ozel bılgı

almak ıcın sordugum uyeler olmustur onlardanda hıc boyle tepkı gormedım .

ılk defa boyle bırsey geldı basıma bu topıkte kusura bakmayın .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…