İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar merhaba..ünlülerin falcısı rabiaya baktıranınız oldu mu? hani kanyonun ordaki? memnun kaldınız mı?

bu linkte yorumları sıralıyorlar. sırası geleni yolluyorlar. sadece zaman geçirmek için. fazla umut bağlama derim.

nasıl yani ; yorumlar daha onceden hazırlanmıs olup

otomatik sistemle mı gonderıyorlar

amaaaann bı bedava falcı buldum o da yalan oldu

desene

neyse yıne ıyı yaa ; bı kotu haber verıyor bı ıyı bı kotu

bı ıyı .allak bullak olmustum

Son düzenleme:
melih diye biri var arkadaım onerdı telefonda bakıyor gunde sadece 4 musterı alıyor tarotu harıkaydı hem falı cok ıyı hem de yonlendırmeler yaıyor ben hafta fa bır kesın gorusuyorum otuz tl ye bakıyor 545334115 ten ulasabılırsınız

Coco_matmazel mrb sentinus duygunun soyledikleri tuttu mu sende cok merak ediyorum. Bana da seninkilere benzer seyler soyledi cok umutlandim. Bir arkadasima tarih verdi ve tam soyledigi tarihte dedigi sey oldu. Sizde gerceklesen seyler oldu mu?

Merhaba tintin , mesela şu gün arayacak diye verdigi tarihte aramadı gerci halada aramadı :))) ama var olan durumu bana göre güzel anlattı hatta kafamda yasanan olumsuzlukların sebepleri daha oturdu,kardeşimde baktırmıştı iş planlarıyla ilgili değisikler olacak seklindeki yorumu tuttu.

Hadi ya ben de heyecanla bekliodum :)) aralık 31'e kadar olmazsa gel yüzüme tükür demişti heheh :)) gerçi daha 31'ine var ben azıcık daha bekliyim pek ümitsizim ama inş olur :)))

zurnanın zırt dediği yer ..
şu emelim cafenin telefonunu bilen var mı?
belki yiğit ordadır dedim.
bugün fal baktırmazsam ölücem :)

zurnanın zırt dediği yer ..
şu emelim cafenin telefonunu bilen var mı?
belki yiğit ordadır dedim.
bugün fal baktırmazsam ölücem :)

Yigit'in gelecekle ilgili söylediklerinden çıkan oldu mu hiç? Ben bir kere gittim oraya Emel'e baktirmistim, çok kötüydü..
Kartını almıştım o zaman numarasını verebilirim; fakat özel mesaj hakkım yok. Mailini yollardan atabilirim

anda cok iyiydi. dediği bi kaç şeyde çıktı.
gidilebilir.
işten erken cıktığım (kaçtığım içinde) bakırköy'e geçebilirim

Bende sorun var sanırım. Bana bir sürü isim söylendi. Hiçbirini tanımıyorum ben. Tekini bile .Benim için isimler önemli değil zaten. Beni ne isim , ne burçlar, ne tarihler ilgilendiriyor. Beni olacaklar/olmayacaklar ilgilendiriyor. Şu an olacakların hiç biri olmadı bir konu dışında.

Burak bence çok kısa bakmasına rağmen doğru hisleri olan bir çocuk,ben başarılı olduğunu düşünüyorum.
Nokta atışı yapabiliyor,diğerleri gibi laf salatası yapmıyor. 30TL de gayet uygun bir tutar bence. Şebnem hanıma da baktırdım geçtiğimiz günlerde,onun için henüz birşey diyemeyeceğim,çünkü dediklerinin biraz zamanı var sanırım,ancak anı ve geçmişi çok doğru yorumladı,zaten aklı başında bir bayan kendisi. Bunun yanında Ayten ablayıda çok severim ben,çay falı bakar,ara ara giderim,yorumları iyidir. Geleceğe çok takılmayın bence çünkü geleceği sadece ALLAH bilir,geleceği bilmesini isterseniz günahada girmiş oluyorsunuz,haberiniz olsun.

Merhaba canım, acaba erenköy şebnem'in numarasını bana verebilir misin? forumdan mesaj atamazsan mail adresim m_ssaarraa@hotmail.com

vallahi dünyanın parasını akıttım bu falcılara şuan ki zamanı bilen çok evet ama ben de yakın zamanın bilinmesine çok takığımdır.bakırköye uğrarsanız arzu var arzuhal cafe de ben ve önerdiğim arkadaşlarımın çoğu da memnun isterseniz deneyin derim

medyum kağan bende duydum. nette bir çok kehanetinden bahsediliyor ve tv de program yapıyor.

anda cok iyiydi. dediği bi kaç şeyde çıktı.
gidilebilir.
işten erken cıktığım (kaçtığım içinde) bakırköy'e geçebilirim

Kartı bütün evi aradım taradım bulamadım,Emel ile frekansımız tutmayinca bir daha gitmem deyip atmışım herhalde..
Bugun uğrayıp hem Yigit'e fal baktirmayi hem de numaralarını tekrar almayı düşünüyordum , ama o da kısmet olmadı
Kusura bakma..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…