İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben geleceğin bilineceğine inanmıyorum tutan oluyosada sallamadan ibarettir sizden ricam şu anadolu yakasında geçmişi bilen olayları analiz eden biri lazım.Örneğin sevgilisinden ayrılmışsın ama bilmediğin nedenleri söylemeli,benim hakkımda ne düşündüğünü söylemeli,kısacası geçmişte bilmediklerimi benim hakkımda ne düşündüğünü söylemeli zaten ben o kişiyi tanıyosam yada olayı biliyosam ona göre yorumu kendim yaparım
 
meraba ya benim bakırköye yolum cok dusuyor cafenın acık adresini ve numarasını alabılırmıyım birde neye bakıyorlar fıyatları nelerdir????

capacitynin c kapısının karşısından giriyosun telefonunu veriim ara zaten randevusuz bakmıyolar
0212 570 81 88

sadece kahve falı baktırırsan 25tl
tarot-kahve 30tl

benim iş değişikliğimi hatta imkansız ama şuan mümkün hale gelen mucize aşkımı bile bildi arzu o yüzden bayılıyorum ona :)
 

taksimde demet var. O akıl okuyor. Direkt söyler karşındakinin ne düşündüğünü ...gelecekle ilgili de sallanamayacak biçok şeyimi bilmişliği vardır,ama gelecekle ilgili bilemedikleri de oluyor bazen...genelde biliyor geleceği yani ama çok kaptırmamak lazım tabi çok sık gitmek de iyi değil. Zaten insan kafaya ne kadar "takmazsa" o kadar çabuk geliyor güzel olacak olan şeyler :))
 
Ben baya fala ara vermiştim yılbaşı nedeniyle Nişantaşı'na geçtim burdan duyduğum kadarıyla fulyayı bekledim 1 saat gibi baktırdığım en wasat faldı diyebilirim hiç tatmin olmadım ben sordum o cevapladı eski sevgilim dönecekmi dedim yılbaşından sonra kesin dönecek dedi adam evlendi çocuk bekliyorlar bnm nişanlı olduğumu başka şeylerimi hiç bilmedi yani anlayacağınıZ burda duyup gitmeyi biraktım 'bir şu Burak'a merak ediyorum ama numarasını aldım herkese iyi yıllar :)
 

ben bi aralar her hafta gidiyodum fulya'ya. O dönem terapi gibi geliyordu. çok tatlı bi kadın. Ama evet gelecekle ilgili söylediği hiçbirşey çıkmadı. Ama o anımla ilgili şeyleri biliyordu,güzel de konuşuyor. gitmesi hoşuma gidiyordu. Bayağı oldu gitmeyeli..ama pozitif enerjiye ihtiyaç varsa gidilebilir diye düşünüyorum :)) Cafenin çalışanları falan da saygılı insanlar,dinlendirici buluyorum ben o mekanı nedense seviyorum. Ama evet gelecek bilinmesiyle ilgili çok bişey beklenmemeli..gidip hoşça vakit geçirilecek bir mekan :))
 
Aynen ama belki ben daha şaşıracağımı düşündüğüm için olabilir
 
Ya saçmalamayın artık yeter, geleceği bilsin diye falcıya gidilmez,ALLAH inancınız yok mu sizin be, geleceği ALLAHTAN başka kimse bilemez, geleceği bilsin diye giderseniz günaha giriyorsunuz,ALLAHA şilt koşmayın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…