İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşım hem butun mesajların falcılarla ılgılı hemde gelmışsın burda mıllete ahkam kesıyosun bu ne perhız bu ne lahana turşusu?? ayrıcada kusura bakma ama sanane kım ne yaparsa yapar sanane yanı ısterse allaha tapar ısterse taşa sanane bundan!!!!

İşte zeki bir arkadaşımız daha Pekii yavru kuş,şimdi sen burda hangimiz Allah'a inanıyor,hangimiz inanmıyor biliyorsun yani öyle mi? E bildiğin falcısın yani? Fal baktırmaya sana gelmiyoz diye mi kızdın bu kadar? biz aklı başında falcılara gidiyoruz ama arkadaşım. Senin regl krizin gelmiş,sinirlisin. gelmeyiz sana ısrar etme :))))) reglin bi bitsin ondan sonra düşünürüz,hadi bakiim..

sen gıttın mı ne kadarmıs

ben geçen sene gitmiştim...40 liraydı..ama o baktığı cafeden ayrılmış,tek başına bakım yapıyordu en son..söylediği bazı şeyler kafama takıldı...o yüzden giden arkadaş var mı diye merak ettim..bana söylediği tarzda şeyleri başkasına da söylüyor mu,doğruyu mu söylüyor acaba diye merak ediyorum

merhaba telefon nosunu yazar mısın bana

Buragı soran bırı vardı burak bende anda cok ıyıydı hatta herseyı bıldı agzım acık kaldı . İşhayatıyla soledıklerı cıktı ıse basladım hemen ask ıcın tarıh vermıstı gectı hatta burdada paylasmıstım cıkmadı dıye uzulmustum sonra buraga sıtemlı bır mesaj yazdım saolsun oda cok tatlı tarıhlerde bıraz sekme olur dedı ve uc gun sonra oda oldu ben buraga gıttıgımden berı sureklı buragı soyluyum duruyorum ovuyorumda ama yanlıs snlasılmasın kımseyı teklam yapmıyorum benı tanıyanlar bılır zaten bence bı denemelısınız. Tabıkı elektırık meselesı hepınızı opuyorum

merhaba telefon nosunu yazar mısın bana

Forumu takip edemeyen arkadaslar , suanda kim konusuluyorsa we giden arklarimiz memnun isse lutfen onlara yonelin. Bakirkoy filiz cok cok iyi olsaydi suanda hala cikan fallarini okuyo olurduk suan kimin cikan fali warsa onlara gidin bence bu bnm fikrim tabikki ben filiz hnm cok owuldu diye gieenlerdenim sonucmu 0!!! Soledigi anla ilgili bile tek birsey olmadi emin oldugum konularda bile diretti ki tabiiki benm bildigim gibi oldu hersey lutfen bosuna para wermeyin lutfen ama frekans isidir bi ihtimal deneme sansiniz war elbet isaalah gidenler memnun kalir ama ben hiicc memnun kalmadim..

filiz cogu insan için hayal kırıklığı oldu. çoğu kişiyede büyü dedi.
bende telefonda konuşmuştum , anda büyülüyor insanı ama para koparma derdinde.
uyarayım dedim.

Buraga nasil ulasabilirim telefonda bakiyormus sanirim.kendisine ulasamiyorum.tel nosunu onceki sayfalardan aldim fakat sabahtan beri ariyorum teli kapali zor mu ulasiliyor kendisine.

Son düzenleme:
Birde nasil bakiyor telde ne diyecegim ben susup o mu anlatacak yoksa soru cevap seklinde mi oluyor soru cevapsa cok kisa surer diye dusunuyorum.yokmu cevap veren

Son düzenleme:
Burak herhangi birşeye bakmıyor,kahve ya da tarot değil yani,sadece anne adını ve doğum tarihini istiyor,kağıda karalama yapıyor,bence anda çok başarılıydı,gelecek ile henüz beklemedeyim

Bu arada nickte " falmania" yani.Obsesif bir falkolik herhalde arkadaşımız.

Yarın girebilir miyim bilmem siteye ..
Şimdiden hepinize huzurlu,mutlu,sağlık bir yıl diliyorum.
Biliyorum 2012 çoğumuzun canına okudu ..
Nefes alamadığımız, hayattan ümidimiz kestiğimiz anlar oldu ..
Ruhumuz öyle kanadı ki , fiziksel acının önüne geçti ..
Dizlerimiz kanadı , gözyaşlarımız kurudu ..
İsyanla , şükür arasında ki ince çizgide gezindik durduk ..
Umarım herkes için 2013 güzel bi başlangıca gebedir ..
Minnak mutlu yıllar diler hepinize

canım yüreğindeki bütün özlemlerin dileklerin umarım gerçekleşir senin ve bütün arkadaşların yeni yılda daha huzurlu ve mutlu başlangıçların olması dileğiyle

Bu arada nickte " falmania" yani.Obsesif bir falkolik herhalde arkadaşımız.

Arkadaşlar ben ne falcıyım ne de obsesifim,sanırım derdimi tam anlatamadım. Fal ben de çok seviyorum ancak bir eğlence olarak,asla ciddiye alıpta onun söylediği tarihleri beklemiyorum ya da dediklerini not almıyorum. Yani falcı gelsin benim derdime derman olsun diye bir mantığı kabul etmiyorum,onun yerine diyorum ki Allaha yalvar,dua et. Ama bu söylediğim şey zor geliyorsa işte orada sorun başlıyor demektir. Falcıya gidiyorum tabi ki gelecek ile ilgili yorum yapmasını ben de istiyorum,ama bu sadece onun yorumu o kadar,buna göre hayatımı şekillendirmiyorum. O kadar falcıya gittiniz ben de gittim,geleceği bilen tarihleri birebir tutturan var mı??Tabi ki YOK,olmaz,imkansız. Sonra fal bakan insanlar belli,ruhsal olarak,geldiği statü olarak,siz onun söyledği şeye inanarak bir şekilde onu ilahlaştırmış oluyorsunuz,kel derman bulsa kendi kafasına sürer mantığı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…