Ya saçmalamayın artık yeter, geleceği bilsin diye falcıya gidilmez,ALLAH inancınız yok mu sizin be, geleceği ALLAHTAN başka kimse bilemez, geleceği bilsin diye giderseniz günaha giriyorsunuz,ALLAHA şilt koşmayın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ya saçmalamayın artık yeter, geleceği bilsin diye falcıya gidilmez,ALLAH inancınız yok mu sizin be, geleceği ALLAHTAN başka kimse bilemez, geleceği bilsin diye giderseniz günaha giriyorsunuz,ALLAHA şilt koşmayın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kızlar merhaba..ünlülerin falcısı rabiaya baktıranınız oldu mu? hani kanyonun ordaki? memnun kaldınız mı?
sen gıttın mı ne kadarmıs
silt değilde şirk koşulur biliyodum ben
Kızlar merhaba ben dün akşam bakırköydeki Filiz hanıma gittim. 2. çocuğuma hamile kalabilmekle ilgili sıkıntım vardı bu ay hamile kalmazsan ben de bu mesleği bırakırım diye iddaalı konuştu. Diğer bir kaç şeyi de bildi iyi bir insan bence gidin bakırköy Osmaniye cemiyet sokak ta dia market önünde minibüslerin durağı var kuaför salonu gibi de yeri var bence denemeye değer hem de şeker çıkarsa buradan yazacağım size bu arada adetimin başlangıç tarihini bile söyledi 24 nisan da kesin hamilesin dedi.
Kızlar ben bir de Emine hanımı merak ediyorum ben mesaj atamıyorum ama mesaj atabilen varsa soğanlık bana çok yakın emine hanımın telefonunu atarmısınız
canım filiz hanım bakırköy- osmaniyede bakıyor.. hem de çok iyi bakıyor en azından ben çok memnun kaldım. gitmek istersen telefon numarasını verebilirim
merhaba telefon nosunu yazar mısın bana
arkadaşım hem butun mesajların falcılarla ılgılı hemde gelmışsın burda mıllete ahkam kesıyosun bu ne perhız bu ne lahana turşusu?? ayrıcada kusura bakma ama sanane kım ne yaparsa yapar sanane yanı ısterse allaha tapar ısterse taşa sanane bundan!!!!
Yarın girebilir miyim bilmem siteye ..
Şimdiden hepinize huzurlu,mutlu,sağlık bir yıl diliyorum.
Biliyorum 2012 çoğumuzun canına okudu ..
Nefes alamadığımız, hayattan ümidimiz kestiğimiz anlar oldu ..
Ruhumuz öyle kanadı ki , fiziksel acının önüne geçti ..
Dizlerimiz kanadı , gözyaşlarımız kurudu ..
İsyanla , şükür arasında ki ince çizgide gezindik durduk ..
Umarım herkes için 2013 güzel bi başlangıca gebedir ..
Minnak mutlu yıllar diler hepinize
Bu arada nickte " falmania" yani.Obsesif bir falkolik herhalde arkadaşımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?