- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
arkadaşlar ben fatihte oturuyorum ne olur banada verin şu hocanın adresini
siteye yeni üye oldum nasıl yazışma olur bilmiyorum özelden mesaj nedir
yardım lütfeennnn
Ben geleceğin bilineceğine inanmıyorum tutan oluyosada sallamadan ibarettir sizden ricam şu anadolu yakasında geçmişi bilen olayları analiz eden biri lazım.Örneğin sevgilisinden ayrılmışsın ama bilmediğin nedenleri söylemeli,benim hakkımda ne düşündüğünü söylemeli,kısacası geçmişte bilmediklerimi benim hakkımda ne düşündüğünü söylemeli zaten ben o kişiyi tanıyosam yada olayı biliyosam ona göre yorumu kendim yaparım
kızlar bende deneyimlerimi paylaşmak istedim
kadıköy burcu ben inanmak istemesemde söylediği şeyler hemen hemen çıktı 20 si dediği şey ayın 2 sinde oldu adam gelicek sen istemicen dedi geldi ama farklı bi şekilde geldi evet ben çk sevdiğim halde istemedim.
sırdaş kafe sema hanım çok rahatlatıcı bi bayan dediği şeler pek çıkmasada o anı biliyor ne istediğini hayatında ne olduğunu azda olsa biliiyo
kadınlar kahvesi meryem sakın sakın gitmeyin derim bi isim biliyo onunda bütün harflerini size söyletiyo.
symbol serkan en kötüsü buydu benim için hiç bir şeyimi bilemedi çok kötü bi durumda gitişmtim ona gördüğüm en güzel fal demişti. yanımda gittiğim kişiyle ondan bi hafta sora sevgili olduk o bana başka birini demişti o kadar tutturamadı
maltepede yasemin diye bi bayan var gerçekten çok şaşırttı beni ayrıldığım sevgilimin ne iş yaptığını nerde oturduğunu en önemlisi babaanemin öleceğini miras davalarımızı eski sevgilimle görüşeceğimi ama olmayacağını. ve zaman verdiği çıkmasını beklediğim bişiler daha var. aynı zamanda arkadaşımın sevgilisinin evli olduğunu kızın bunu internetten öğrendiğini kadının ismine kadar söyledi. en iyisi oydu.
daha da ççok baktırdım ama hatırlamıyorum şuan<.d
2 aydır ara vermiştim şimdi OLGU ve SALİH HOCA arasında gidip geliyorum sizce hangisi?
canım maltepedeki yasemine nasıl ulaşabilirim? olguya 2 kez baktırdım ben.şu anı iyi biliyor ama söyledikleri çıkmadı.yaseminin iletişim bilgilerini rica ediyorum senden.
benim gittiğim kuaför bayan yönlendirmişti canım o aracı olmuştu anca ondan gidip alabilirim numarasını o zmn verebilirim yada belk burda bilenler vardır. ama pişman olmazsın bence.
beylikdüzünde oturuyor herşeyi söylüyor bana tarih verdi isim verdi benim tayinim oldu isimide ogluma koydum yakında yine gidicem
ben birkere denedim o mu bilmiyorum kısa saçlı kısa boylu iki çocuğu var süslü koltukları olan bodrum gibi bostancı tarafında oturuyordu sanırım aynı kişimi mi bilmiyorum banada telini yazarmısın aynı kişimi merak ettim
ben bugun elmira'ya gittim. bu gitigim 4. falcı oldu. bundan sonra da daha gitmem. elmira ben bunu meslek olarak yapıyorum ama yapmayın boyle baktırmayın daha fal bagımlılık yapıyo paranıza zamanınıza yazık falan dedi. kafamda soru isaretleri vardı gecmisle ilgili onları açıkladı, genel olarak buydu bekledigim zaten o yuzden falıyla ilgili cok yorum yapamayacagim. uzun bakıyor sonra size istedigin kadar soru sor diyor falan. ama inanılmaz tatlı ve acıksozlu biri kendisi. oyle ki arkadas olarak gidip muhabbet etme istegi olustu bende. boyle yani. onu dinleyip uzun bi süre baktırmayacagim, umarım durabilirim bu kararımın arkasında :)
Ya saçmalamayın artık yeter, geleceği bilsin diye falcıya gidilmez,ALLAH inancınız yok mu sizin be, geleceği ALLAHTAN başka kimse bilemez, geleceği bilsin diye giderseniz günaha giriyorsunuz,ALLAHA şilt koşmayın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
burdaki kimsenin sizden akıl almaya ihtiyacı yok. ayrıca şilt denmez ona, şirk denir. herkes kendi işine baksın
elmiraya 2 kez bende bktırdım anı ve kişiler iyi biliyor ama hepsi bu söyledikleri çıkmıyor,sohbeti ve hitapı güzel o kadar
beyaz saçlı giriş yada alt kattı evii maltepe tarafında. sen memnun kaldın mı çıktımı sanada?
benim gittiğim maltepede daha öncede acıbademdeymiş şuana kadar en memnun kaldığım oydu numarasını bulunca sizede yazarım. ama şunu söleyebilirm ki ben fal baktırdıkca mümkün olan şeler bile olmamaya başladı sizde de öylemi bilmem böyle hissediyorum:S
arzuhaldaki arzuyu denedin mi? o nasıl iyi bakıyormu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?