İstanbul'da Fal - Falcılar

2013 yılı hepimize mutluluk, sağlık ve bol para getirsin...:119:

Amaaa en önemlisi de, bizi falcılara düşürmeyecek bir sevgili, eş nasip etsin... Amin..

nıhayet buldum,telefonunu ara ara kadına ulasılamıyor,iş yerine gittim iş yerini kapatmış,bende internette arayayım dedim yeni yerini bulurmuyum diye,meğer kadın artık ewinde bakıyormus,telewizyon çekimi ni gördüm tesadüfen,demek ki baya ünlenmiş, şok oldum,facede ki hiç tanımadığım insanlarla msj attım da ona öyle ulaşabildim.meğer fal bakmaya bir müddet ara werdiği için telefonu da oyuzden kapalıymış...ulaştım da rahatladım ...ewde bakmasına rağmen dün çok yoğundu,tabi benim gibi diğer insanlarda ulaşamamış ona bu yoğunluk ondan sanırım..enazından yılbaşına fallanarak girdim :)zaten bende her yılbaşında fal baktırmak geleneksel bişey....baktırdım rahatladım...

Pendik teki Safiye ablaya gideceksin o zaman kuzum,olayı da kişiyi de söylüyor çat diye..sitede birkaç arkadaşa tel ini vermiştim,çalıyor ama cevap veren yok,ulaşılamıyor yani bendeki no dan...ulaşabilirsen baktırmanı tavsiye ederimm..

ben de Fatih te bir hoca varmış,ona ulaşmaya çalışıyorum,eğer tel bilgisi olanb bir arkadaş varsa ve bana mesaj atabilirse çoook sevinirim...

kızlar bende deneyimlerimi paylaşmak istedim

kadıköy burcu ben inanmak istemesemde söylediği şeyler hemen hemen çıktı 20 si dediği şey ayın 2 sinde oldu adam gelicek sen istemicen dedi geldi ama farklı bi şekilde geldi evet ben çk sevdiğim halde istemedim.

sırdaş kafe sema hanım çok rahatlatıcı bi bayan dediği şeler pek çıkmasada o anı biliyor ne istediğini hayatında ne olduğunu azda olsa biliiyo

kadınlar kahvesi meryem sakın sakın gitmeyin derim bi isim biliyo onunda bütün harflerini size söyletiyo.

symbol serkan en kötüsü buydu benim için hiç bir şeyimi bilemedi çok kötü bi durumda gitişmtim ona gördüğüm en güzel fal demişti. yanımda gittiğim kişiyle ondan bi hafta sora sevgili olduk o bana başka birini demişti o kadar tutturamadı

maltepede yasemin diye bi bayan var gerçekten çok şaşırttı beni ayrıldığım sevgilimin ne iş yaptığını nerde oturduğunu en önemlisi babaanemin öleceğini miras davalarımızı eski sevgilimle görüşeceğimi ama olmayacağını. ve zaman verdiği çıkmasını beklediğim bişiler daha var. aynı zamanda arkadaşımın sevgilisinin evli olduğunu kızın bunu internetten öğrendiğini kadının ismine kadar söyledi. en iyisi oydu.

daha da ççok baktırdım ama hatırlamıyorum şuan<.d

2 aydır ara vermiştim şimdi OLGU ve SALİH HOCA arasında gidip geliyorum sizce hangisi?

canım maltepedeki yasemine nasıl ulaşabilirim? olguya 2 kez baktırdım ben.şu anı iyi biliyor ama söyledikleri çıkmadı.yaseminin iletişim bilgilerini rica ediyorum senden.

canım maltepedeki yasemine nasıl ulaşabilirim? olguya 2 kez baktırdım ben.şu anı iyi biliyor ama söyledikleri çıkmadı.yaseminin iletişim bilgilerini rica ediyorum senden.

benim gittiğim kuaför bayan yönlendirmişti canım o aracı olmuştu anca ondan gidip alabilirim numarasını o zmn verebilirim yada belk burda bilenler vardır. ama pişman olmazsın bence.

benim gittiğim kuaför bayan yönlendirmişti canım o aracı olmuştu anca ondan gidip alabilirim numarasını o zmn verebilirim yada belk burda bilenler vardır. ama pişman olmazsın bence.

ben birkere denedim o mu bilmiyorum kısa saçlı kısa boylu iki çocuğu var süslü koltukları olan bodrum gibi bostancı tarafında oturuyordu sanırım aynı kişimi mi bilmiyorum banada telini yazarmısın aynı kişimi merak ettim

ben bugun elmira'ya gittim. bu gitigim 4. falcı oldu. bundan sonra da daha gitmem. elmira ben bunu meslek olarak yapıyorum ama yapmayın boyle baktırmayın daha fal bagımlılık yapıyo paranıza zamanınıza yazık falan dedi. kafamda soru isaretleri vardı gecmisle ilgili onları açıkladı, genel olarak buydu bekledigim zaten o yuzden falıyla ilgili cok yorum yapamayacagim. uzun bakıyor sonra size istedigin kadar soru sor diyor falan. ama inanılmaz tatlı ve acıksozlu biri kendisi. oyle ki arkadas olarak gidip muhabbet etme istegi olustu bende. boyle yani. onu dinleyip uzun bi süre baktırmayacagim, umarım durabilirim bu kararımın arkasında :)

beylikdüzünde oturuyor herşeyi söylüyor bana tarih verdi isim verdi benim tayinim oldu isimide ogluma koydum yakında yine gidicem

benim gittiğim maltepede daha öncede acıbademdeymiş şuana kadar en memnun kaldığım oydu numarasını bulunca sizede yazarım. ama şunu söleyebilirm ki ben fal baktırdıkca mümkün olan şeler bile olmamaya başladı sizde de öylemi bilmem böyle hissediyorum:S

beyaz saçlı giriş yada alt kattı evii maltepe tarafında. sen memnun kaldın mı çıktımı sanada?

elmiraya 2 kez bende bktırdım anı ve kişiler iyi biliyor ama hepsi bu söyledikleri çıkmıyor,sohbeti ve hitapı güzel o kadar

burdaki kimsenin sizden akıl almaya ihtiyacı yok. ayrıca şilt denmez ona, şirk denir. herkes kendi işine baksın

burdaki kimsenin sizden akıl almaya ihtiyacı yok. ayrıca şilt denmez ona, şirk denir. herkes kendi işine baksın

Ben bu konuyla ilgili açıklamamı bir önceki sayfada yaptım, evet doğru şekilde yazamadım ne var yani bunda? Sanki burada yazı yazanlar Türk Dil Kurumuna çok bağlılar,ilk sayfalarda neler neler var,ama burada insanların hatalarını ortaya çıkarmak gibi bir amacım yok,kimseyede akıl vermek gibi bir niyetimde yok. ANLAYANA SİVRİ SİNEK SAZ,ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ:))) Sadeece falcıdan medet ummak komik geliyor bana,kelin dermanı olsa kafasına sürer,ama söylediğim gibi bende baktırıyorum ama takılmıyorum.

elmiraya 2 kez bende bktırdım anı ve kişiler iyi biliyor ama hepsi bu söyledikleri çıkmıyor,sohbeti ve hitapı güzel o kadar

evet kendisi de zaten başlarken geleceğe çok takılma ben dedim diye bekleme tarot şu an insanların düşündüklerini anlamak için iyidir falan dedi. ama cidden çok sevdim ve gözümü açtı benim fal hakkında.

beyaz saçlı giriş yada alt kattı evii maltepe tarafında. sen memnun kaldın mı çıktımı sanada?

valla bana çıkmadı goztepedeki yasemin hanımın bodrum giriş kat gibi bir yerde oturuyordu şu anı iyi biliyordu ama gelecek çıkmadı
beylikdüzündeki yasemin hanımın denedim beğendim

Aynen bana da öyle. Bazı şeylerin konfirmasyonunu almak için gidiyorum. Olması yüksek ihtimal olan şeyler olmuyor, olması kesin şeyler hiç olmuyor.
Sanki tüm negatiflik sorularımın üstüne çöküyor

Merhaba

Pendik Safiye'nin telefonunu paylaşabilir misiniz ? Bayagı uzun bir süre önce gitmiştim telefonunu kaybettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…