Denedim cnm hic tatmin etmedi beni dedigi hic birseyde olmadi zaten bosa wakit canim
Ben bu konuyla ilgili açıklamamı bir önceki sayfada yaptım, evet doğru şekilde yazamadım ne var yani bunda? Sanki burada yazı yazanlar Türk Dil Kurumuna çok bağlılar,ilk sayfalarda neler neler var,ama burada insanların hatalarını ortaya çıkarmak gibi bir amacım yok,kimseyede akıl vermek gibi bir niyetimde yok. ANLAYANA SİVRİ SİNEK SAZ,ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ:))) Sadeece falcıdan medet ummak komik geliyor bana,kelin dermanı olsa kafasına sürer,ama söylediğim gibi bende baktırıyorum ama takılmıyorum.
ilk çıkışını haksız bulsamda , şu yorumunda ki tavrını ve uslubu tasvip etmesemde , haklılık payın var.
evet falcıların dediklerini yaşadıklarım oldu , hatta onların sözlerine göre tutunmamam gereken bir ilişkiye 14 elle sarıldım.
çok sevdim , ya da şizofren , paranoyak halimle çok sevdiğimi sandım.
vazgeçmeyi , önüme bakmayı bilmedim.
ve falcılar işime geldi, istediğimi söylediler.
ben onları hiç bir zaman suçlamıyorum , arz talep meselesi.
yarın ne olur bilmiyorum , bir daha fal baktırır mıyım onuda bilmiyorum.
en son burak'a baktırmıştım ve anı istemiştim .. ve isabetliydi
gelecek mi ?
iş konusunda bi çok falcı , bir çok senaryo yazdı.
bir tek elanit çok isabetli yorumlar yaptı ve tutturdu.
sanırsam dedikleride çıktı, ya da tahminleri ama inanın öyle beklemediğim bir anda oldu ki , dualarım kabul oldu bence ..
en çaresiz olduğum anda , çözüme ihtiyaç olduğum anda Rabbim dualarımı kabul etti.
Hiçbir şey tamamen çözülmemiş olsadaa ,ben umudum var.
Ama faldan değil , kendimden ve hayattan.
fal baktırmayın deme hakkına hiç sahip değilim , belki yarın cok daralıp bende baktırabilirim, ama lütfen fala göre yaşam çizmeyin.
ben 2013'le birlikte yeni bir hayata merhaba dedim ve biliyorum bu yıl benim yılım olacak.
Geçmişte ki hatalarımı gördüm , diretmenin gereksizliğini , bir insana ömür adamanında ..
Bırakın hayatı aksın , hayatı ve kendinizi sevin ..
ben artık çok çalışıp hayalerimi gerçekleştirmek istiyorum , falların çıkmasını değil
GEleceği merak etmekte güzelmiş , kim ne derse desin hepimiz falcılardan etkileniyor ve çıkmasını bekliyoruz
fal denildimi kahwe iskambil bana yetiyo....
Sahibi olan Arzu'ya mı digerine mı baktirdin canım? Bana sahibi olan baktı, bazı seyleri bildi ama gelecek için fazla pembe bir tablo çizdi..
valla bana çıkmadı goztepedeki yasemin hanımın bodrum giriş kat gibi bir yerde oturuyordu şu anı iyi biliyordu ama gelecek çıkmadı
beylikdüzündeki yasemin hanımın denedim beğendim
iskambil ve karalama bakanlar bende çok iyi çıkıyor
beyoglunda melekler kahvesinde esimle yeni tanismistim gittigimmekanlari merak ediyordu fal baktirmaya buraya gelirim dedim ve fal baktirdik ikimizinkide cikti birbirimize soylememistik birlikteligimiz ilerledi evlendik evimize gelen bir arkd. anlattik fal icin gittigimizi o sirada ikimizde birbirimize anlattik hemen hemen hepsi cikti.ben esimle tanismadan oncede avcilar magara kafede bi bayan pahali bakiyodu ama esimi fizigini isini tarif etmisti.bayan tv de cikiyomus daha once inanmamistim basta ama ciktiktan sonra fark ettim
Beylikdüzündeki Yasemin hanimla ilgili yorumunuz nedir arkadaslarla gitmeyi planliyoruz sitede yorum yapan pek olmamis
ben gittim güzel fal bakıyor tavsiye ederim
Bende gitmiştim size kaça baktı ? Benden 125.000 TL aldı biraz çok geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?