İstanbul'da Fal - Falcılar

ilk çıkışını haksız bulsamda , şu yorumunda ki tavrını ve uslubu tasvip etmesemde , haklılık payın var.
evet falcıların dediklerini yaşadıklarım oldu , hatta onların sözlerine göre tutunmamam gereken bir ilişkiye 14 elle sarıldım.
çok sevdim , ya da şizofren , paranoyak halimle çok sevdiğimi sandım.
vazgeçmeyi , önüme bakmayı bilmedim.
ve falcılar işime geldi, istediğimi söylediler.
ben onları hiç bir zaman suçlamıyorum , arz talep meselesi.
yarın ne olur bilmiyorum , bir daha fal baktırır mıyım onuda bilmiyorum.
en son burak'a baktırmıştım ve anı istemiştim .. ve isabetliydi
gelecek mi ?
iş konusunda bi çok falcı , bir çok senaryo yazdı.
bir tek elanit çok isabetli yorumlar yaptı ve tutturdu.
sanırsam dedikleride çıktı, ya da tahminleri ama inanın öyle beklemediğim bir anda oldu ki , dualarım kabul oldu bence ..
en çaresiz olduğum anda , çözüme ihtiyaç olduğum anda Rabbim dualarımı kabul etti.
Hiçbir şey tamamen çözülmemiş olsadaa ,ben umudum var.
Ama faldan değil , kendimden ve hayattan.
fal baktırmayın deme hakkına hiç sahip değilim , belki yarın cok daralıp bende baktırabilirim, ama lütfen fala göre yaşam çizmeyin.
ben 2013'le birlikte yeni bir hayata merhaba dedim ve biliyorum bu yıl benim yılım olacak.
Geçmişte ki hatalarımı gördüm , diretmenin gereksizliğini , bir insana ömür adamanında ..
Bırakın hayatı aksın , hayatı ve kendinizi sevin ..
ben artık çok çalışıp hayalerimi gerçekleştirmek istiyorum , falların çıkmasını değil
GEleceği merak etmekte güzelmiş , kim ne derse desin hepimiz falcılardan etkileniyor ve çıkmasını bekliyoruz

Evet aslında ben de senin gibi düşünüyorum, belki biraz sert yazı yazmışta olabilirim,ama gerçekten falında amacının saptırıldığını düşünüyorum. Bu işi zevk için,bütçemizi çok sarsmadan yapalım,harika bir adrenalin bence falcıya gitmek,ama lütfen hayatımızı onların dediklerine göre yaşamayalım,işte sıkıntı burada başlıyor. Hakikaten geleceği Allahtan başkasının bilmesine imkan yok,yani bunu yok saymayı anlayamıyorum. Mesela falcının dediklerini not alıp sonra dediği tarihi beklemeye başlıyorlar,bu o kadar günah ki,olacak işiniz bile olmaz o zaman,olsada hayır getirmez. Mesela Burak'a fal baktırmaya bayılıyorum,çocuk isabetli yorumları var,pozitif,geleceğide soruyorum tabi,o da yorumluyor,bu beni tatmin ediyor işte,tatmin olamayan arkadaşlar, gelecekle falcıların verdiği tarihleri bekleyenlerin bence farklı sorunları olduğuna inanıyorum ben. Hayatı akışına bırakın,su yolunu bulur çünkü,siz ne kadar birşeye sabitlenirseniz onun olacağı varsada olmaz. Her gece yatmadan felak,naz ve fatiha surelerini okuyalım,o kadar ferahlıyorsunuz ki o zaman falcıyı falan unutuyorsunuz,tüm takıntı yaptığınız şeyleride,unuttuğunuz zamanda olacaklar hayırla olmaya başlıyor zaten.

Çok uzun süredir foruma giremiyorum paylaşacak çok şey birikti... Hafta sonu detaylı bilgiler paylaşacağım umarım... Bu arada Bakırköy'de Yiğit hariç bir tavsiyeniz var mıdır? Forumu kurcaladım tekrar Arzuhal Arzu varmış, aradım randevu için ama iki arzu varmış biri patronmuş, hangisi tavsiye edilen? Ya da başkası da olabilir...

Bilgi verirseniz sevinirim...

tarot falına cok uyuz um kızlar,birşeyleri en sert we en acımasız şekilde bu fal söylüyor çünkü....

çıkmasına çıkıyor ama ne zaman tarot falı baktırsam negatif tüm elektrikleri üzerime alıyorum,olacak işimide bozuyor sanki...
sizi bilmem ama ben tarot uğursuzluğuna inanlardanım....

Yaso görebileceğiniz en dandik falcıdır...

valla bana çıkmadı goztepedeki yasemin hanımın bodrum giriş kat gibi bir yerde oturuyordu şu anı iyi biliyordu ama gelecek çıkmadı
beylikdüzündeki yasemin hanımın denedim beğendim

Beylikdüzündeki Yasemin hanimla ilgili yorumunuz nedir arkadaslarla gitmeyi planliyoruz sitede yorum yapan pek olmamis

beyoglunda melekler kahvesinde esimle yeni tanismistim gittigimmekanlari merak ediyordu fal baktirmaya buraya gelirim dedim ve fal baktirdik ikimizinkide cikti birbirimize soylememistik birlikteligimiz ilerledi evlendik evimize gelen bir arkd. anlattik fal icin gittigimizi o sirada ikimizde birbirimize anlattik hemen hemen hepsi cikti.ben esimle tanismadan oncede avcilar magara kafede bi bayan pahali bakiyodu ama esimi fizigini isini tarif etmisti.bayan tv de cikiyomus daha once inanmamistim basta ama ciktiktan sonra fark ettim

Kizlar bgnde beyoglu symbol tarik a gittik arkadasimla inanamiorm ya bu kadar mi kotu negatif olur bi insan belki dedigi sey cikicak bilmem ama bir daha asla gitmem agzinin icinde konusuo sinir etti bizi daha da gitmem. Ordan ciktik ucurtma neriman a gittik tatli bi bayan hemen hemen trikla ayni seleri soledi ikisinn soledigide olmicak seler aslinda ama en azindan pozitif bi bayan arkadaisma direk isim verdi falan zamanda verdi olursa bakalim yazarim size gecmisi bildi kisilik analizleri iyiydi subat sonuna kadar dedigi cikarsa pastayla gitcekmisim
Ole dedi olsunda 5 katli pasta alirim bn ona fala inanma falsiz kalma iste :)))

özgür gündüz diye metafizikçi geçinen biri varmış taksimde. fal bakırmaya gelen kızları ayarlıyor sonra da arkadaşlarına ayarlıyormuş. duyan oldu mu bilmiyorum.

bana telını yazarmısın ısmı neydı kadının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…