ben gittim güzel fal bakıyor tavsiye ederim
hyr bana 30 baktı gayet güzel fal baktı siz karıştırıyor olmalısınız bu beylikdüzünde
Aramızda kalsın kahve falı bakıyorum diyor ama Nescafe ikram etti, falada oradan baktı. Bir Nescafe'ye 125.000 TL çok değil mi ?
Hayır bilemedi de hiç bir şeyi... Gitti paracıklar
Bana düşmez ama 125 tl biraz fazla değil mi :/ şaka yapıyorsunuz değil miyazık günah ya inanmayın böyle şeylere.
Neyse yazmayacağım daha fazla .Üzülüyorum başkalarına para kaptıran insanları görünce.
Tamam işte Beylikdüzünde Yasemin değil mi ? Şekerim ben asla önermiyorum onu hem kazık, hem nescafe veriyor hemde bilemedi....
Hayır diyorum ya birde Türk Kahvesi verse gam yemem gitti Nescafe üçü bir arada vermez mi ?
Şaka yapıyor sandım, neyse giden 125.000 TL olsun
Kısa saçlı, Beylikdüzü'nde oturuyor, çocuğu olmayan, balık etinde aslında balık eti demeyelim şişman, annesiyle yaşıyor ve telinin son iki hanesi 98 olan yasemin değil mi ?
valla ben gittim türk kahvesi içtim kimsenin günahını alamam yalanda söylemeye borcum yok ben baktırdım memnun kaldım 30 tl verdim size neden öyle yapmış anlamadım ben
Valla abla ben günahını alayımda günahı kalmasın... Nescafe üçü bir arada ile baktı bana ve senin 4 katın para almış yazık değil mi bana ?
Bak bu da ispatı nescafe üçü bir arada ...
Eki Görüntüle 596574
Buna baktı baktı baktı ama hala UYANMADI !
Hayır diyorum ya birde Türk Kahvesi verse gam yemem gitti Nescafe üçü bir arada vermez mi ?
Şaka yapıyor sandım, neyse giden 125.000 TL olsun
3 vakte kadar nasibin çıkacak dedi...
hayır soruyorum 3 saat mi ? 3 gün mü ? 3 hafta mı ? 3 ay mı ? 3 yıl mı ?
bana demez mi 3 hafta... bekliyorum işte
Üçte bir hayır var sanırım o sebepten bana nescafe üçü bir arada verdi...
Kısa saçlı, Beylikdüzü'nde oturuyor, çocuğu olmayan, balık etinde aslında balık eti demeyelim şişman, annesiyle yaşıyor ve telinin son iki hanesi 98 olan yasemin değil mi ?
bu ne bilgi yaa:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?