İstanbul'da Fal - Falcılar

ben gittim güzel fal bakıyor tavsiye ederim

Aramızda kalsın kahve falı bakıyorum diyor ama Nescafe ikram etti, falada oradan baktı. Bir Nescafe'ye 125.000 TL çok değil mi ?
Hayır bilemedi de hiç bir şeyi... Gitti paracıklar

hyr bana 30 baktı gayet güzel fal baktı siz karıştırıyor olmalısınız bu beylikdüzünde

Tamam işte Beylikdüzünde Yasemin değil mi ? Şekerim ben asla önermiyorum onu hem kazık, hem nescafe veriyor hemde bilemedi....

Bana düşmez ama 125 tl biraz fazla değil mi :/ şaka yapıyorsunuz değil mi yazık günah ya inanmayın böyle şeylere.
Neyse yazmayacağım daha fazla .Üzülüyorum başkalarına para kaptıran insanları görünce.

Son düzenleme:
Aramızda kalsın kahve falı bakıyorum diyor ama Nescafe ikram etti, falada oradan baktı. Bir Nescafe'ye 125.000 TL çok değil mi ?
Hayır bilemedi de hiç bir şeyi... Gitti paracıklar

yooo ben türk kahvesi içtim ben bilmem arkadaşım bana güzel falbaktı çok memnun kaldım

Kısa saçlı, Beylikdüzü'nde oturuyor, çocuğu olmayan, balık etinde aslında balık eti demeyelim şişman, annesiyle yaşıyor ve telinin son iki hanesi 98 olan yasemin değil mi ?

Hayır diyorum ya birde Türk Kahvesi verse gam yemem gitti Nescafe üçü bir arada vermez mi ?
Şaka yapıyor sandım, neyse giden 125.000 TL olsun

Tamam işte Beylikdüzünde Yasemin değil mi ? Şekerim ben asla önermiyorum onu hem kazık, hem nescafe veriyor hemde bilemedi....

yok arkadaşım ben çok memnun kaldım kadın isim verdi boşandıgımı bildi mahkemelik oldugumu güzel bitecegini söyledi dogru ben 30 lira ödedim kimsenin günanı alamam yine gidicem çünkü arkadaşımı götürücem

Bak bu da ispatı nescafe üçü bir arada ...

Buna baktı baktı baktı ama hala UYANMADI !

Kısa saçlı, Beylikdüzü'nde oturuyor, çocuğu olmayan, balık etinde aslında balık eti demeyelim şişman, annesiyle yaşıyor ve telinin son iki hanesi 98 olan yasemin değil mi ?

valla ben gittim türk kahvesi içtim kimsenin günahını alamam yalanda söylemeye borcum yok ben baktırdım memnun kaldım 30 tl verdim size neden öyle yapmış anlamadım ben

valla ben gittim türk kahvesi içtim kimsenin günahını alamam yalanda söylemeye borcum yok ben baktırdım memnun kaldım 30 tl verdim size neden öyle yapmış anlamadım ben

Valla abla ben günahını alayımda günahı kalmasın... Nescafe üçü bir arada ile baktı bana ve senin 4 katın para almış yazık değil mi bana ?

Hayır diyorum ya birde Türk Kahvesi verse gam yemem gitti Nescafe üçü bir arada vermez mi ?
Şaka yapıyor sandım, neyse giden 125.000 TL olsun

Parası çok olana dokunmaz 125.000 TL.

ben 30.TL. ye bakar gelecek hatta sonraki geleceği bile söylerdim :)) geçmiş olsun.

3 vakte kadar nasibin çıkacak dedi...

hayır soruyorum 3 saat mi ? 3 gün mü ? 3 hafta mı ? 3 ay mı ? 3 yıl mı ?

bana demez mi 3 hafta... bekliyorum işte

Üçte bir hayır var sanırım o sebepten bana nescafe üçü bir arada verdi...

3 vakte kadar
demeyen falcı yok ki zaten

her şey o anda başlıyor işte ''üç vakte kadar''

Bu arada küfretmek, sövmek, beddua etmek yok ! Anlaşalım ....

Şimdi 125.000 verdik ya Beylikdüzü'de ki Yasemin'e bir bakış 30.000 TL ise bana 3 kez daha bakacak demektir bu....

3 rakamında bir iş var ...

bu ne bilgi yaa:26::26:

gerçek bu bilgiler, yazma sende sende telefonu Yasemin ablanın .... son iki rakamı 98 değil mi ?

Hayır adın yazma olunca YAZ fiilinin olumsuzu olarak düşünme... YAZ sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…