İstanbul'da Fal - Falcılar

Medyumlukta yapıyor mu bu Yasemin abla ? Bana benim o tarafta da bezim var diyordu...

Ceylan gibi seke seke gider artık... CEYLAN diyorum.... Medyumluk diyorum....

UYANMADI diyorum...

Bu arada küfretmek, sövmek, beddua etmek yok ! Anlaşalım ....

Şimdi 125.000 verdik ya Beylikdüzü'de ki Yasemin'e bir bakış 30.000 TL ise bana 3 kez daha bakacak demektir bu....

3 rakamında bir iş var ...

Söz vermeyelim:) azıcık küfür olabilir dermişim

tamam tamam anlaştık küfür yok beddua yok

DAMPİNG

3 kahve falı baktırana bir tane bedava bakacağım.....

Beylikdüzü'nden Yasemin 30 TL'ye bakıyorsa ben 20 TL diyorum...

Not : bugüne kadar hiç beylikdüzü yazmamıştım, Beylik düzü mü ? Beylikdüzü mü ?

ben bir şey sormak istiyorum.

madem boşandığını bildi, her şeyini bildi
burada amaç nedir? zaten geçmişimizi bilmiyor muyuz, önemli olan geleceği bilmek değil mi?

Vallahi ne güzel iş dimi :) iki salla al parayı .

Ben hem tarot hem de kahve falı bakarım sudan ucuz .Bana gelin ,sohbetim doyumsuzdur .

ben bir şey sormak istiyorum.

madem boşandığını bildi, her şeyini bildi
burada amaç nedir? zaten geçmişimizi bilmiyor muyuz, önemli olan geleceği bilmek değil mi?

Doğru diyorsun bildiğim şeyleri bana söylüyor, gerçi bende bilemedi ama bir Nescafe üçü bir arada için 125 TL verdim...

Hem kazık bu Yasemin hemde tırt gibi geldi bana....

bir de neydi ? dandik...

ben 16-17 yaşlarımda bakıyordum

bir mekanın tuvaletınde bır kızla karsılastım
ondan sonra fal hayatım bitti
ciddiyim ben

gözlerime baktı ve o sihirli cümleyi söyledi : '' bu kızın gözlerinde bişi var''.
işte o cümleden sonra gönül gözüm kapandı

Vallahi ne güzel iş dimi :) iki salla al parayı .

Ben hem tarot hem de kahve falı bakarım sudan ucuz .Bana gelin ,sohbetim doyumsuzdur .

Maritsacım; öncelikle geçmiş olsun ve hoşgeldin;

hem tarot hem fal iyiymiş K.K.dan gelenlere gurup indirimi var mı ?

Doğru diyorsun bildiğim şeyleri bana söylüyor, gerçi bende bilemedi ama bir Nescafe üçü bir arada için 125 TL verdim...

Hem kazık bu Yasemin hemde tırt gibi geldi bana....

bir de neydi ? dandik...

evet çok enterasandır ki, biz insanlar
bildiğimiz şeyleri başkalarından duymak istiyoruz

amaç nedir?zaten biliyoruz

Kampanya 10 TL'ye indirdik ....

Not : Gerçekten bu işten ekmek yiyen ve bunu tadında yapan falcılara(!) burada asla saygısızlık etmedik, etmeyiz de. Bu iş, meslek adına her ne derseniz kabul görmüş bir sektördür, eğlence amaçlıdır. Bu eğlencenin tadını veren falcıları buradaki tanımlarımız dan tenzih ederiz.

paradan daha önemli şeyler var, sevabına baksan

Falcı Mercan'nın telefonunu verebilirmisiniz ben 97-2000 yılları arasında falcı cezmiye gitmiştim şirinevlerdeydi ancak kaybettim tel çıkmıyor ve bulamıyorum onun telefonunuda bilen varsa iletebilirmisiniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Falcı Mercan'nın telefonunu verebilirmisiniz ben 97-2000 yılları arasında falcı cezmiye gitmiştim şirinevlerdeydi o dönemde bana ve yakınlarıma söylediği her şey harfiyen çıktı zaman alsa bile zaman içinde hayretler içinde kaldım.tekrar gitmeyi çok istiyorum ancak kaybettim tel çıkmıyor bendeki tel eski ve bulamıyorum telefonunu bana ulaştırabilrseniz çok memnun olurum.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bende nescafe iciyorum ama hic telve kalmiyor bana gore resmini cektiginiz telvesi icilmis kahve gibi...Bende aradim bana da 30 tl dedi

Bu üçü bir arada bunda telve değil bu şekilde iz kalıyor, bir deneyin ...

Bu arada 125 TL konusunda ısrarlıyım...

Kazen, sayfalardir gereksiz uzayan bir fal muhabbetini izliyoruz. hayirdir ? Fal muhabbeti de azaldi da ekşın pesinde misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…