gerçek bu bilgiler, yazma sende sende telefonu Yasemin ablanın .... son iki rakamı 98 değil mi ?
Hayır adın yazma olunca YAZ fiilinin olumsuzu olarak düşünme... YAZ sen
Bu arada küfretmek, sövmek, beddua etmek yok ! Anlaşalım ....
Şimdi 125.000 verdik ya Beylikdüzü'de ki Yasemin'e bir bakış 30.000 TL ise bana 3 kez daha bakacak demektir bu....
3 rakamında bir iş var ...
Söz vermeyelim:) azıcık küfür olabilir dermişim
tamam tamam anlaştık küfür yok beddua yok
yok arkadaşım ben çok memnun kaldım kadın isim verdi boşandıgımı bildi mahkemelik oldugumu güzel bitecegini söyledi dogru ben 30 lira ödedim kimsenin günanı alamam yine gidicem çünkü arkadaşımı götürücem
benim kulaklarım çınlıyor....
ben bir şey sormak istiyorum.
madem boşandığını bildi, her şeyini bildi
burada amaç nedir? zaten geçmişimizi bilmiyor muyuz, önemli olan geleceği bilmek değil mi?
Vallahi ne güzel iş dimi :) iki salla al parayı .
Ben hem tarot hem de kahve falı bakarım sudan ucuz .Bana gelin ,sohbetim doyumsuzdur .
Doğru diyorsun bildiğim şeyleri bana söylüyor, gerçi bende bilemedi ama bir Nescafe üçü bir arada için 125 TL verdim...
Hem kazık bu Yasemin hemde tırt gibi geldi bana....
bir de neydi ? dandik...
Kampanya 10 TL'ye indirdik ....
Not : Gerçekten bu işten ekmek yiyen ve bunu tadında yapan falcılara(!) burada asla saygısızlık etmedik, etmeyiz de. Bu işte kabul görmüş bir sektördür, eğlence amaçlıdır. Bu eğlencenin tadını veren falcıları buradaki tanımlarımız dan tenzih ederiz.
Yaklaşık 15 yıldır (arada kopukluklar oldu tabii) Cezmi ye fal baktırıyorum. Şu ana kadar söyledikleri arasında çıkmayan birşey olmadı. Yorumları çok net ve isabetli bence. Şu anda 120 TL alıyor. Onu aramadan önce soru hazırlamanız lazım. Önce yoğunlaşmasını istediğiniz konuyu soruyor. Sonra isimler alarak yorumlar yapıyor. Sonrada soru sormanızı istiyor. En son fal baktırdığımda Kasım 2011'e kadar gelişecek bazı konulardan bahsetti. Geçen hafta Mercan'a fal baktırdım. O da Cezmi ile benzer şeyler söyledi ve yine süre olarak Kasım ayını verdi. İkisi arasında kıyas yapmam gerekirse şöyle açıklayabilirim.:Cezmi karanlık bir odada masanın üstünde duran nesne için (o nesne bir tabak olsun) masanın üstünde bir tabak var diyor. Mercan ise masanın üstünde birşey var, sanki yuvarlak, içine birşey konulabilir sanırım bu bir tabak diye yorum yapıyor. Bir fark daha Mercan sorduğum sorulara net cevaplar veremedi. Ama genel olarak yorumlarının kötü olduğunu söyleyemem. Cezmi sert biri değil bana göre. Sadece çok seri konuşuyor. Mercan ise tane tane açıklayarak. Ayrıca çok cana yakın. Yani ne aradığınıza göre tercih değişebilir. Unutmadan Enfal'e de baktırmıştım yaklaşık 1 yıl kadar önce.Boşuna vakit kaybı bence. Sadece isimleri ve o anı bildi. Gelecekle ilgili hiçbir yorumu çıkmadı. İyi ki de çıkmadı. Felaket kötü şeyler söylemişti. Sanırım ben bundan sonraki fallarımda yine Cezmi yi tercih edeceğim.
Bak bu da ispatı nescafe üçü bir arada ...
Eki Görüntüle 596574
Buna baktı baktı baktı ama hala UYANMADI !
Bende nescafe iciyorum ama hic telve kalmiyor bana gore resmini cektiginiz telvesi icilmis kahve gibi...Bende aradim bana da 30 tl dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?