Kazen, sayfalardir gereksiz uzayan bir fal muhabbetini izliyoruz. hayirdir ? Fal muhabbeti de azaldi da ekşın pesinde misin ?
Kazen, sayfalardir gereksiz uzayan bir fal muhabbetini izliyoruz. hayirdir ? Fal muhabbeti de azaldi da ekşın pesinde misin ?
Aynen ya saçma sapan bi muhabbet,özel konularınızı buradan değil kendi mail adreslerinizde paylaşın lütfen,okumak zorunda değilim ben
Bana kartal veya maltepede iyi fal bakan biyer soylermisiniz
Aynen ya saçma sapan bi muhabbet,özel konularınızı buradan değil kendi mail adreslerinizde paylaşın lütfen,okumak zorunda değilim ben
Yazma isimli kişi bizzat falcı Yasemindir. Bunu açıklaması için zorladım...
kusura bakmayın lütfen
çok çok acil göztepe'deki neval hanım'ın adres ya da telefonuna ihtiyacım var lütfennnnn....
Falcı Mercan'nın telefonunu verebilirmisiniz ben 97-2000 yılları arasında falcı cezmiye gitmiştim şirinevlerdeydi ancak kaybettim tel çıkmıyor ve bulamıyorum onun telefonunuda bilen varsa iletebilirmisiniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Ama kazen benim falıma bakacakdı ya.Herhalde ustalaşıyor buraya takıla takıla
aydosda da biri varmış çok iyi bakıyormuş duyanınız var mı?
bu kadına sen tavsiye üzerinemi gittin yoksa tesadüfenmi
bide taksimin tam olarak neresinde????????????????
Selam tekrar
Kacakcay cafeyı aradım fakat orada berrin diye birisi yokmuş demet varmış bir yanlışlıkmı var acaba anlamadım yani ?????
kurtulus anna telefonunu bilen arkadaslar bana yazar misiniz?
sevgili kibrit sanirim sen gitmistin, uzerinden zaman gecti memnun kaldin mi acaba? tesekkurler
ya falcılar lütfen yeter artık yazmayın reklamlar bitsin artık kimin ne olduğunu yazış tarzından dahi anlıyoruz kimse aptal değillll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?