İstanbul'da Fal - Falcılar

göztepe'deki neval hanımın telefon numarasına ulaşmam gerekiyor yardımcı olur musunuz lütfen

Son düzenleme:
Kazen, sayfalardir gereksiz uzayan bir fal muhabbetini izliyoruz. hayirdir ? Fal muhabbeti de azaldi da ekşın pesinde misin ?

Yazma isimli kişi bizzat falcı Yasemindir. Bunu açıklaması için zorladım...

Aynen ya saçma sapan bi muhabbet,özel konularınızı buradan değil kendi mail adreslerinizde paylaşın lütfen,okumak zorunda değilim ben

kusura bakmayın lütfen

buraya tel yazmak yasak bildiğim kadarıyla. mail adresinizi verirseniz gönderebilirim.

Ama kazen benim falıma bakacakdı ya.Herhalde ustalaşıyor buraya takıla takıla

üzgünüm ilk bana bakcak kazen

ayrıca falcıların telefonunu falcı izin verdiyse burdan paylaşabilirsiniz, ancak kişisel mail adresleriniz yasak.

ve son ayrıca şu erdemde reklam gözüküyo bence , kimse sormadıgı halde ısrarla telefon paylaşmalar, 3-5 mesajı var hepicide erdem ..
pöfff ben başlıcam sonunda fal bakmaya

kızlar bugun bı arkadşımla dejavu edi ye gittik,,ben baktırmadım sadece arkadaşım baktırdı,kahve içtik ama nedense kahve falı bakmamış arkadaşıma,sadece tarot falı bakmış,7 tane kart seçtirmiş onlarla yorum yapmış,ama isabetli mantıklı şeyler söylemiş verdiği bi takım tarihler ve olaylar var bakalım çıkacak mı?? yalnız fal çok kısa surdu,çok alışmışız heralde uzun fal baktırmalara :)

aslında dejavu yiğite gitmiştik,yiğit in eşi doğum iznine çıkınca gelmişken boş dönmeyelim dedik ediye baktırdı arkadaşım..

benim de nedense içimen gelmedi ona fal baktırmak

Son düzenleme:
bu kadına sen tavsiye üzerinemi gittin yoksa tesadüfenmi
bide taksimin tam olarak neresinde????????????????

İş arkadaşım gitmişti oun tavsiyesi üzerine gittim. 2 kez baktırdım belirli aralıklarla. İkinci baktırdığımda beni hatırlaması imkansız olduğu halde ilk falımda söylediklerinin hemen hemen hepsini yine söyledi (geleceğe dair ) Taksimde Benetton mağazasından aşağı inerken sağ tarafta bir erkek berberini olduğu bina kapısından içeri girince

Selam tekrar
Kacakcay cafeyı aradım fakat orada berrin diye birisi yokmuş demet varmış bir yanlışlıkmı var acaba anlamadım yani ?????

çok özür dilerim adı aklımda Berrin diye kalmış evet Demet

bu ne ya?? 2 gun bakmadim siteye sacma sapan bir suru yorumlar ne dedidigi belli olmayan insanlar..
neler oluyor burda!

kurtulus anna telefonunu bilen arkadaslar bana yazar misiniz?
sevgili kibrit sanirim sen gitmistin, uzerinden zaman gecti memnun kaldin mi acaba? tesekkurler

kurtulus anna telefonunu bilen arkadaslar bana yazar misiniz?
sevgili kibrit sanirim sen gitmistin, uzerinden zaman gecti memnun kaldin mi acaba? tesekkurler

evet gittim ben. Benim falim cok uzun vadeliydi ama bu ay icin bir suru tarih var zaten tarihler disinda da bu ay bir cok seyin sekillenecegi bir zaman. ani ve gecmisi bilmisti bende. ama gelecek dersen ay sonunda daha saglikli bir bilgi verebilirim. benim henuz ozel mesaj hakkim yok mail adresini yollarsan numarasini yollayabilirim sana.

ya falcılar lütfen yeter artık yazmayın reklamlar bitsin artık kimin ne olduğunu yazış tarzından dahi anlıyoruz kimse aptal değillll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…