Kızlarr bakırköyde duygum cafede yaşam koçu astroleji uzmanı medyum murat diye tanınan birine gittim Direk isim ve şu tarihte bunlar olmuş bu tarihte bunlar olucak diye biliyor ve saat dk bile veriyor şokk oldum hepsinide yaşadım...Ve Birde medyum tolga engin var ikiside aynı ikisinide denedim bence gidin derim... Ben siteden buldum duygum cafe XXX yazın google adresi var.
Yalancıyı çingeneler ellesin mi ?
Buradaki üyeleri bunlar çok mu salak sanıyor ? Yoksa bu zavallılar çok mu zeki ?
Hayır anlamadığım her şeyi biliyor da ... burada yakalanacağını neden anlamamış ?
Murat seni çizdik .....
Neymiş Medyum Murat, Hacı Murat .... Hacıııı
Yalancıyı çingeneler ellesin mi ?
kızgınlıkla ağzından kaçtı galiba
kızgınlıkla ağzından kaçtı galiba
Arzuhal i ben de merak ediyorum..giden varsa tavsiye alabilirim..bir de Mandal kafe Ada bey için iyi diye okudum forumda.
Arzuhal in karşı kafesinde üç vakit didem var,öyle seri konuşur ki çok etkilenirsin çıkınca,ama hiçbiri çıkmaz :)
kötü bir şey demedim ki ! Ellemek diyince neden hemen tacize gidiyor aklınız : ) bu benim günlük hayatta yalan söyleyenlere şaka yollu takıldığım bir cümledir...
Ayıp mı bu ? Ayıpsa burada kullanmayayım ama
Çingeneler dokunduğunda, uğur getirdiğine inanılır...
Çingeneler ellesin de burdan gelir...
(Nette böyle birşey buldum, doğru mu yanlış mı bilmiyorum) :))
kötü bir şey demedim ki ! Ellemek diyince neden hemen tacize gidiyor aklınız : ) bu benim günlük hayatta yalan söyleyenlere şaka yollu takıldığım bir cümledir...
Ayıp mı bu ? Ayıpsa burada kullanmayayım ama
Bizim buralarda taciz anlamında kullanılır daneyse ben alt niyetliyim diyelim
bak ben bunu yeni öğrendim...eğer varsa doğruluk payı
önüme gelen çingeneye elleteyim ben o zamanbelki uğur gelir
nihayet bugün burak'a fal baktırdım beğendiğimi söylemeden geçemicem dedikleride çıkar inşallah tarihleri bekliyorum artık:)
Neyse son zamanlarda pek bir hareket yok,ben güzel haber veriyim en azından
2012 içerisinde fal baktırdığım falcılarda 3 tanesi banko vurdu ,
Tutanlardan bazları tutmasın istesemde tuttu :26:
1.online gamze : bu kişi bana fal baktığında geçen mart ayıydı,full tuttu ,aslına bakarsanız olamaz dediklerim oldu .
2.olgu :haziran başı baktı ,söylediği şeyler çok detaydı ,parçalar birleşince apaçık olalar gözüktü .
3.ada :ramaza sonu baktırdım ,oda tane tane aktardı tuttu ,
üçüde birbiriyle tutarlıydı..
bu ikisi arasında gelip gidiyorum kızlar ama fiyatları çok yüksek ıkısınınde fiyatı yanlış hatırlamıyosam 200 tl..
bi fal için çok ama güzel bakıyolarsa bır defalık için değer belkide :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?