İstanbul'da Fal - Falcılar

Yalancıyı çingeneler ellesin mi ?

Buradaki üyeleri bunlar çok mu salak sanıyor ? Yoksa bu zavallılar çok mu zeki ?

Hayır anlamadığım her şeyi biliyor da ... burada yakalanacağını neden anlamamış ?

Murat seni çizdik .....

Neymiş Medyum Murat, Hacı Murat .... Hacıııı

Çok güzel sallamış bence.. Tolga Engin'i biliyorum bir şey bildiği yok. Her falcı gibi 3 aşağı 5 yukarı sallayıp tutturdukları var evet.

kızgınlıkla ağzından kaçtı galiba

kötü bir şey demedim ki ! Ellemek diyince neden hemen tacize gidiyor aklınız : ) bu benim günlük hayatta yalan söyleyenlere şaka yollu takıldığım bir cümledir...

Ayıp mı bu ? Ayıpsa burada kullanmayayım ama

Canım Arzuhal Cafe'de Tolga Engin varken gitmiştim,baktırdım hepsi leş gitme sakın parana yazık :)
Üç Vakit Didem'in de dedikleri çıkmadı en son Geçen Kasımda hayatımın erkeğini bulacaktım Elde var sıfır

Bizim buralarda taciz anlamında kullanılır da neyse ben alt niyetliyim diyelim

Çingeneler dokunduğunda, uğur getirdiğine inanılır...

Çingeneler ellesin de burdan gelir...

(Nette böyle birşey buldum, doğru mu yanlış mı bilmiyorum) :))

Çingeneler dokunduğunda, uğur getirdiğine inanılır...

Çingeneler ellesin de burdan gelir...

(Nette böyle birşey buldum, doğru mu yanlış mı bilmiyorum) :))

bak ben bunu yeni öğrendim...eğer varsa doğruluk payı

önüme gelen çingeneye elleteyim ben o zaman belki uğur gelir

Bizim buralarda taciz anlamında kullanılır da neyse ben alt niyetliyim diyelim

demekki neymişşş kelime anlamları sürekli değişkenlik gösteren bir toplumda yaşıyoruz ( yakaladım aldım öcümü ) kazen banla kendini !

Son düzenleme:
Neyse son zamanlarda pek bir hareket yok,ben güzel haber veriyim en azından

2012 içerisinde fal baktırdığım falcılarda 3 tanesi banko vurdu ,

Tutanlardan bazları tutmasın istesemde tuttu :26:

1.online gamze : bu kişi bana fal baktığında geçen mart ayıydı,full tuttu ,aslına bakarsanız olamaz dediklerim oldu .
2.olgu :haziran başı baktı ,söylediği şeyler çok detaydı ,parçalar birleşince apaçık olalar gözüktü .
3.ada :ramaza sonu baktırdım ,oda tane tane aktardı tuttu ,

üçüde birbiriyle tutarlıydı..

nihayet bugün burak'a fal baktırdım beğendiğimi söylemeden geçemicem dedikleride çıkar inşallah tarihleri bekliyorum artık:)

nihayet bugün burak'a fal baktırdım beğendiğimi söylemeden geçemicem dedikleride çıkar inşallah tarihleri bekliyorum artık:)

canım geçmişi güzel yorumluyor mu? Mesela tamam geçmişte sevgilimizden ayrıldık sebebini bile anlamadan bizim o anlayamadığımız boşlukları doldurabiliyor mu?

senin adına çok sewindim canım :)

ben online gamzeyi reklam sanıyordum,bileydim wallaha denerdim
ada bende de güzel seyler söylemişti,ama olmadı gelecek tahminleri

bu ikisi arasında gelip gidiyorum kızlar ama fiyatları çok yüksek ıkısınınde fiyatı yanlış hatırlamıyosam 200 tl..

bi fal için çok ama güzel bakıyolarsa bır defalık için değer belkide :)

Hayır,şebnem 100 lira,anna 200 lira. Şebneme geçtiğimiz ay gittim,beni tatmin etti,beğendim,annaya hiç gitmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…