İstanbul'da Fal - Falcılar

sevgili kibrit cok tesekkurler cevabin icin, benim de ozel mesaj hakkim yok, buraya aciktan mail adresimi yazmak da istemedim. yanlis hatirlamiyorsam formda falci tel paylasimi yasak degil, o yuzden sakincasi yoksa buraya yazabilir misin?

telefonda da bakiyor mu ?

Beni bi zamanlar Elmira sananlariniz vardi, simdileri Izmirde falsiz hayatima devam ediyorum.. arkadaslar gozunuzu seviyim 100 liralar 200 liralar, buyuler vsler yapmayin.. hic bir ise yaradigi yok. Sevgilinizi, esinizi geri dondurmez.. giden gitmistir, kalan saglar bizimdir! .. hadin saglicakla kalin.

100 lira ya da daha fazlası,sana fazla gelebilir,bana gelmez,bu çok göreceli birşey,kimine göre pahalı kimine göre ucuz,Şebnem hanıma bende gittim,ve söylediklerinden tatmin oldum,aldığı parada helal olsun. Büyü konusunda tabi ki sana katılıyorum. Ayrıca insanların tek derdinin sevgili olmadığını düşünüyorum, çok daha önemli problemleri için yardım isteyen insanlar olabiliyor, iş gibi,maddi ve hukuksal problemler gibi.

Bu forumdaki sayfalari okuyunca cok duygulandim, ben 18 yildir Istanbul'daki butun falcilara defalarca gittim...ucuzu, pahalisi, yumurtalisi, tarotu,su fali , kahve fali...Verdigim paralari hesaplayinca, tabii buna astroloji icin verdigim ucuk rakamlar da dahil olmak uzere 30.000-50.000 arasidir...Insan iyi birini duyunca gozu para filan gormuyor..O nedenle sizi biraz bilgilendireyim dedim, bir cogunu siz bilmezsiniz bile cook eskidendirler...
-Uskudar Arzu: Yillar once gitmistim, cok sey cikti, cikmadiklari da oldu ama sonra bozmus diye duydum
-Maltepe Fatos: Cook uzun yillar gittim, bazen iyi bilirdi, ne oldu bilmiyorum sonra..
-Erenkoy Sebnem : Bircok seyi, isim/tel/olay biliyor ama bana esas olay cikmadi
-Ali Ihsan: Etkileyici, isim biliyor, bazi olaylari biliyor ama hersey cikmiyor
-Etiler Sengul: Bana epey cikti, biraz kisa bakiyor ama iyi biliyor.
-Kadikoy Funda: Tatli bir kadin, fena da bilmiyor, pozitif bir karakter
-Bakirkoy Cezmi: Senaryo guzel ama hicbirsey cikmamisti, 10 sene once filan gitmistim
-Tugce: Kitap filan yazdi, cok havalandi ama uydurmasyon...
-Yumurtaci Nazife: amanin cok kotu, bir de pahaliydi
-Atasehir Ebru: Yok o da cikmiyor, yani gecen sene gitmistim cikmadi
-Mulla : o da cikmadi
-Okmeydani Hatice: O da basarisiz..
-Semsat : Kisa vade olaylari biliyor ama uzun vade pek net degil...
Bunlarin disinda bir suru astrolog ve falcilara gitmisligim vardir , kis
aca her falci herseyi bilemez, bu enerji meselesidir..Fala inanma, falsiz kalma diyorum....

O kadar doğru ki verdiğin mesaj,yalnız bütün bu sitede adı çıkan falcılar içerisinde en iyisi ÜSKÜDAR ARZUDUR. ama bundan 10 sene öncesinde,falcı onun gibi olurdu,ne kahve ne iskambil ne de başka birşey,sana bakar takır takır anlatırdı gelmişi geçişi resmen 7 sülaleni, çünkü cinlerini yönetebiliyordu işin gerçeği,o yüzden geleceğide acayip tuttururdu hem de tarih tarih isim isim,dün gibi aklımda o günler, kadına yurtdışından tercümanla gelenleri bilirdim, ama sonradan tabi o da bozdu, çünkü cinler onu yönetmeye başladı. Bu işten 15 daire almıştı,helal olsun ama sattı diye duydum çoğunu,üzüldüm,çünkü bu işi hakkıyla yapabilen tek kişiydi,ama şimdi önermem kimseye, o etkisi geçti bitti ne yazıkki

arkadaşlar bir senedir gitmediğim falcı kalmadı diyebilirim.mercan,cezmi(defalarca),olgu,burak,can(can bey değil genç olanı),niko,bahçelievler selda,kurtuluş melahat,üç vakit didem,asmin cafe,fatih,roza,imam,emel(eskiden asmindeymiş),beylükdüzü serpil,gülşah,medyum adem muştu,medyum rabia,hüseyin hoca...hepsi aynı şeyi söyledi...olmadı,olmuyo..ha ne oldu olan bana oldu...her gece ağlamalar kalp sıkışmaları,sinir bozuklukları,hayattan tat alamamamlar,zoraki yaşamalar...ağır depresyon ve anksiyete teşhis...yeni yıl yeni umutlarla başlasın istedm düne kadar...dün aradı ...ve onu bir daha rahatsız etmememi rica etti...çünkü bir kaç kez sadece sesini duyabilmek için çocukça da olsa işyerini aramıştım ve kapamıştım(gizli numaradan)...rezalet üstüne rezalet...hayatta şunu anladm...1-gaybı allahtan başka kimse bilemez 2-kaçan kovalanır...3-gidene gel demeyeceksin...fal defteri bende bitmiştir dostlar...hepinize sevgiler

evet annem seneler öncesinde ona giderdi o zaman gerçekten iyiydi. ben ise ilk ve son olarak geçen sene gittim, o anı bildi ama gelecek tutmadı. telepati yeteneği var o konuda iyi... tatlı bir kadın aslında ama işte keşke eskisi gibi olsaydı. ha bir de eskiden suya bakardı, şimdi hiçbir şeye bakmadan söylüyor, çok değişik bir yetenek. cin konusunda ise birşey diyemeyeceğim...

Son düzenleme:

Evet aynı şeyleri bende söylemiştim ama millet üzerime hücum etti, sen yinede fala inanma falsız kalma,unutma kara gün kara doğmuyor,bu hayattaysak ALLAH rıskımızı kesmez,kullarınıda sever,ben öyle inanıyorum. Gaybı Allahtan başkası bilemez hakikatende,ama bu sitede buna inanmayan zavallılar var gerçekten,bir umutla oradan oraya koşturuyorlar,anti-depresan gibi geliyor falcılar bunlara,tarihlere takılıyorlar,falcının söylediği tarihi bekliyorlar. Halbuki falcının dediğini unutsalar,işin peşini bıraksalar belki olacak,ama böyle yaptıkça olacak işleride olmuyor. Sonra tekrar başa dönüyorlar,3 kuruşlarıda gidiyor. Sen bence şifreleri çözmüşsün,umarım herşey istediğin gibi olur,takma fazla hiçbirşeyi. Umarım bunlar bu sitede hala falcıya deli gibi inanlara ders olur!!!!!!!!!!!

bak aynı hatayı gene yapıyorsun. uslubunu değişmediğin sürece tepki almaya devam edersin.
alıntı yaptığın arkadas daha öncede falcılara paydos deyip , psikologu tercih etmişti. demek ki bişiler tetikledi ki tekrar gitti.
gaybı Allah bilir bu fikirde anlaşıyoruz ama bu sana kimseye zavallı diyemez, yukardan bakıp aşağılayamazsın.
Rabbin bunuda yasaklamıştır unutma.
tekrar ediyorum tarzın hariç düşüncelerine katılıyorum.
gün saymayı bırak dediklerinin çıkmasını bile beklemiyor , hayatıma devam ediyorum.
ne gelirse Allahtan.
Allah kimseyi zor duruma düşürmesin inşallah

merhabalar fala inanma falsızda kalman :))) kızlar gitmediğim falcı kalmadı bakırköydeki dejavu cafe, kadıköydeki nosturadamus, tiryaki cafe, ancels cafe, cafe in , hemen hemen birçok falcıya baktırdım ama hepside iyiydi en son kadıköyde bahariye caddesinde rex sinemasının oralarda istanbull cafe diye bir yere gittim 2 tane falcısı vardı yanlış hatırlamıyorsam birinin adı sema diğeride şehribandı arkadaşım semaya bende şehriban hanıma baktırdım ikiside çok pozitifdi ve nokta tespitleri vardı geçmişle ilgili birçok şeyi doğru tahmin etti gelecekle ilgilide güzel şeyler söyledi zaten açar açmaz bana birşey söyledi ağzım açık kaldı kesinlikle gitmenizi tavsiye ediyorum:))

Selamlar, Etiler Şengül dediğiniz Şuşu Cafe Şengül mü?

Selam hanımlar, uzun süredir forumu takip ediyorum. İlk defa yardımınızı rica edeceğim, bana Nil hanımın tel.ini verirmisiniz lütfeeeeeennnnnnnnnnnnn

şuşu şengül baya başarılı ama çok kısa bakıyor. ama fiyatı da ona göre tabii, ben daha uzun süre baktırmam ama olur da çok falım gelirse ona giderim bi ancak :)

bu emel denilen falcı bakırköyde mi kartalda mı ben anlayamadım arkadaslar... ben cafe laftaki canan a gidiyorum enerjısı cok ıyı gelıyor aslında cok ıyı bılıyor dıyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…