arkadaşlar bir senedir gitmediğim falcı kalmadı diyebilirim.mercan,cezmi(defalarca),olgu,burak,can(can bey değil genç olanı),niko,bahçelievler selda,kurtuluş melahat,üç vakit didem,asmin cafe,fatih,roza,imam,emel(eskiden asmindeymiş),beylükdüzü serpil,gülşah,medyum adem muştu,medyum rabia,hüseyin hoca...hepsi aynı şeyi söyledi...olmadı,olmuyo..ha ne oldu olan bana oldu...her gece ağlamalar kalp sıkışmaları,sinir bozuklukları,hayattan tat alamamamlar,zoraki yaşamalar...ağır depresyon ve anksiyete teşhis...yeni yıl yeni umutlarla başlasın istedm düne kadar...dün aradı ...ve onu bir daha rahatsız etmememi rica etti...çünkü bir kaç kez sadece sesini duyabilmek için çocukça da olsa işyerini aramıştım ve kapamıştım(gizli numaradan)...rezalet üstüne rezalet...hayatta şunu anladm...1-gaybı allahtan başka kimse bilemez 2-kaçan kovalanır...3-gidene gel demeyeceksin...fal defteri bende bitmiştir dostlar...hepinize sevgiler
hee bu arada buradan duyup bir tek emine akkaya ya gittim 2 kere annemde ablamda ve 2 arkadaşımda gitti. anı yada geçmişi çok iyi biliyor ama geleceğe dair fazla söylemiyor kısa bakıyor ama gitmeden sormak istediklerinizi belirlerseniz takır takır sorarsınız yoksa insanın şaşkınlığına geliyor, çıktığınızda keşke şunuda sorsaydım diyorsunuz. Ama çok büyük hayal kırıklığı olmaz gitmek gitsenizde olur gitmesenizde 45 tl idi en son.
kızlar merhaba,
sürekli takip ediyorum yazılarınızı çoğunuz artık bu işte usta olmuşsunuz :) geçmiş sayfalarda bağcılarda nilüfer hnm dan bahsedilmişti numarayı bana özelden atabilir misiniz varsa? şimdiden çok teşekkür ederim
canım bu evinde bakan Nilüfer ise boşuna arama.1sene öncesi Elmakurdu nicki arkadaş numarasını vermişti o zaman gitmiştim dediği tek birşey olmadı bana.
En son ben geçen Kasım'da baktırmıştım sanırım 200 verdim tam hatırlamıyorum ama daha önce yazdığım gibi yılda 1 defa:))
cnm merhaba bn yaklaşık 2 senedir bakırköy 3 vakit dideme baktırırm herhafta da giderim reklam olarak anlaşılsın istemiyorum çünkü burda memnun kalanlarda var kalmayanlarda elektrik meselesi ama bana dediği şey verdiği tarihler günü gününe çkıyor son oalrak perşembe baktırmıştım ve dün itiairyle dediği şeyi yaşadım ve bakarken söylerken kendinden okadar eminki biraz önce kendisini aradım mutlu bir şekilde abla oldu ddim çok şaşırdım dedi tabiki şaşırmadı çünkü emindi ben kendisini çok beğeniyorum tabi denemek sana kalmışbakırkoy cıarlarında bıldıgınız en ıyı falcı kım kızlar acilll
Çok sıkılmıştım netten fal sitelerine bakıyordum birden Bakırköy Duygum Cafeyi gördüm Ayten hanım varmış gittim Tarot ve Kahve falıma baktırdım ne dediyse hepsini birebir yaşadım herkese tavsiye ederim.
Evet aynı şeyleri bende söylemiştim ama millet üzerime hücum etti, sen yinede fala inanma falsız kalma,unutma kara gün kara doğmuyor,bu hayattaysak ALLAH rıskımızı kesmez,kullarınıda sever,ben öyle inanıyorum. Gaybı Allahtan başkası bilemez hakikatende,ama bu sitede buna inanmayan zavallılar var gerçekten,bir umutla oradan oraya koşturuyorlar,anti-depresan gibi geliyor falcılar bunlara,tarihlere takılıyorlar,falcının söylediği tarihi bekliyorlar. Halbuki falcının dediğini unutsalar,işin peşini bıraksalar belki olacak,ama böyle yaptıkça olacak işleride olmuyor. Sonra tekrar başa dönüyorlar,3 kuruşlarıda gidiyor. Sen bence şifreleri çözmüşsün,umarım herşey istediğin gibi olur,takma fazla hiçbirşeyi. Umarım bunlar bu sitede hala falcıya deli gibi inanlara ders olur!!!!!!!!!!!
Sen aynı şeyleri söylemedin. Sen insanlara hakaret ediyorsun,cevabın verilince de "bana saldırdılar" diyorsun...yapmasan artık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?