İstanbul'da Fal - Falcılar

sevgili Daisy, cok guzel bir karar vermissin..bak yeni bir yil, once gecmisi kafanda temizle ve gelecege umutla bakmayi dene...Eminim ki ilerde karsina o kadar mukemmel biri cikacak ki, iyi ki o olmamis diyeceksin...
Ben hayatta birsey ogrendiysem hicbirsey icin israr etmemem gerektigini ogrendim.Bir sey olmuyorsa, vardir bir sebebi. Ben bu gibi durumlarda Allah'a siginir ve dua ederim, bilirim ki o bu zor gunlerde benim elimi tutacaktir. Herkesin farkli inanclari vardir, sen de kendi inancina gore bir yol sec kendine..Bir seyi biraktigin zaman, hayat senin karsina baska cok guzel firsatlar cikaracaktir..Hersey gonlunce olsun ...

kızlar merhaba,
sürekli takip ediyorum yazılarınızı çoğunuz artık bu işte usta olmuşsunuz :) geçmiş sayfalarda bağcılarda nilüfer hnm dan bahsedilmişti numarayı bana özelden atabilir misiniz varsa? şimdiden çok teşekkür ederim

hee bu arada buradan duyup bir tek emine akkaya ya gittim 2 kere annemde ablamda ve 2 arkadaşımda gitti. anı yada geçmişi çok iyi biliyor ama geleceğe dair fazla söylemiyor kısa bakıyor ama gitmeden sormak istediklerinizi belirlerseniz takır takır sorarsınız yoksa insanın şaşkınlığına geliyor, çıktığınızda keşke şunuda sorsaydım diyorsunuz. Ama çok büyük hayal kırıklığı olmaz gitmek gitsenizde olur gitmesenizde 45 tl idi en son.

Canım Emine' nin tarottu cok iyi.Bana ne dedi takır takır yaşadım.Bir ilktir bana falda tuturan. 4 ay oluyor bir arkadaşın ısrarıyla gitmiştim.cok kısa bakmıştı 60 tl de verince bin pişman olmuştum kadına gittiğime.ama şimdi bakıyorum çıkmış falı. Kadın ı hiç sevmedim ama fal konusunda gerçekten başarılı.
bu arada boş olanlar; Angels Cafe burcu,Nil.Kadıköyde Havva hanım ve olgu hanım.Bakırköyde ve Taksim'de nerdeyse tüm cafeleri sayabilirim.Hep hikaye dinledim.denen hiç birşey olmadı.
Bilginize..

canım bu evinde bakan Nilüfer ise boşuna arama.1sene öncesi Elmakurdu nicki arkadaş numarasını vermişti o zaman gitmiştim dediği tek birşey olmadı bana.

Kızlar merhaba,

Ben yıllarca önce Safiyeye gitmiştim. Hani şu pendikteki. Benim için gayet başarılıydı ama telefonlarını kaybettim. Numarası olan varsa özelden atabilirmi
sevgiler

canım bu evinde bakan Nilüfer ise boşuna arama.1sene öncesi Elmakurdu nicki arkadaş numarasını vermişti o zaman gitmiştim dediği tek birşey olmadı bana.

evet sanırım evinde bakan Nilüfer öyleyse hiç gitmeyeyim kalsın daha çok canım sıkılacak. işte arada bi esiyorlar böyle gidicemde kime fazlada bildiğim kimse yok

Çok sıkılmıştım netten fal sitelerine bakıyordum birden Bakırköy Duygum Cafeyi gördüm Ayten hanım varmış gittim Tarot ve Kahve falıma baktırdım ne dediyse hepsini birebir yaşadım herkese tavsiye ederim.

havalar hem soğuk hemde artık o kadar çok baktırınca şişiyo insan :) ayy bide kesin gelecek diyenleri yokmu sinir oluyorum çok gittiğim falcı oldu burda yazılan baya falcıya gitmişimdr artık tek bir iki kişiye gidiyorum ama sohbet ve rahatlama gelecek beklentm yok

ama foruma bakıyorum ne kadar falcı çıkmış yahu :))))))9

bakırkoy cıarlarında bıldıgınız en ıyı falcı kım kızlar acilll
cnm merhaba bn yaklaşık 2 senedir bakırköy 3 vakit dideme baktırırm herhafta da giderim reklam olarak anlaşılsın istemiyorum çünkü burda memnun kalanlarda var kalmayanlarda elektrik meselesi ama bana dediği şey verdiği tarihler günü gününe çkıyor son oalrak perşembe baktırmıştım ve dün itiairyle dediği şeyi yaşadım ve bakarken söylerken kendinden okadar eminki biraz önce kendisini aradım mutlu bir şekilde abla oldu ddim çok şaşırdım dedi tabiki şaşırmadı çünkü emindi ben kendisini çok beğeniyorum tabi denemek sana kalmış

bakırköy duygum cafede falcı yok bence bn bi kere gitmiştim ve memnun kalmadım

Sen aynı şeyleri söylemedin. Sen insanlara hakaret ediyorsun,cevabın verilince de "bana saldırdılar" diyorsun...yapmasan artık?

Sen aynı şeyleri söylemedin. Sen insanlara hakaret ediyorsun,cevabın verilince de "bana saldırdılar" diyorsun...yapmasan artık?

Hayır sert yazmış olabilirim ama hakaret etmedim kimseye,söylemek istedğim şeyi yalnışta anlatmış olabilirim,çok kızmıştım çünkü ardarda aynı tip yazıları okuyunca. Ayrıca özelden maillerimi bilenlerdende birsürü mail geldi,böyle düşünen birçok insan var. Ben bu sitede oldukça gerekenler cevaplarını gerektiği gibi almaya devam edecek. Ayrıca son 10-20 sayfadır olaylar ne kadar kişisel olmaya başladı,falcı,medyum gibi konularda kimse birşey yazmamaya başladı nedense,ben söyleyeyim nedenini iyi falcı yok piyasadada ondan. 3 vakit didem herlade fal baktırdıklarım arasında en kötülerdendi,bu işin enerjiyle telepatiyle falanda alakası olabilir tabi ama bende hiç tutmadı, baktığı cafede leş içinde,utanmıyor oraya insanları çağırmaya,kedi bi yerden köpek bir yerden geliyor. Ben hiç sevmedim,pozitif bir kadın gibi duruyor ama kıtır atıyor ne yazıkki

Merhaba dün iranlı imama fal baktırmaya gittim bir kaç arkadaşın tavsiyesi üzerine. Kesinlikle memnun kalmadım.
Ağzımdan laf almaya çalıştı sürekli sonra sallayarak bişeyleri tutturmaya.
Ben ondan kesinlikle memnun kalmadım. Konuşma tarzı ve karşısındaki insana yaklaşımıda hiç hoş değil mağlesef.
Ve herkese aynı şeyi yapıyor kart verip bana gel üzerindekileri bozucam 170 e sonra 120 ye iniyor bunu da kimseye söyleme diye tembihliyor...

kızlar aranızda taksimde majezik cafede gülşene fal baktıran var mı?eğer baktıran varsa yorumlarınızı bekliyorum.

kızlar sonunda melekler can a gittim,geçmiş ve anda başarılı buldum kendisini,herşeyden önce elektriği çok hoş,bir takım olaylar için tarihler verdi,cıkınca paylaşırım sizlerle,denenebilir enazından...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…