Evet aynı şeyleri bende söylemiştim ama millet üzerime hücum etti, sen yinede fala inanma falsız kalma,unutma kara gün kara doğmuyor,bu hayattaysak ALLAH rıskımızı kesmez,kullarınıda sever,ben öyle inanıyorum. Gaybı Allahtan başkası bilemez hakikatende,ama bu sitede buna inanmayan zavallılar var gerçekten,bir umutla oradan oraya koşturuyorlar,anti-depresan gibi geliyor falcılar bunlara,tarihlere takılıyorlar,falcının söylediği tarihi bekliyorlar. Halbuki falcının dediğini unutsalar,işin peşini bıraksalar belki olacak,ama böyle yaptıkça olacak işleride olmuyor. Sonra tekrar başa dönüyorlar,3 kuruşlarıda gidiyor. Sen bence şifreleri çözmüşsün,umarım herşey istediğin gibi olur,takma fazla hiçbirşeyi. Umarım bunlar bu sitede hala falcıya deli gibi inanlara ders olur!!!!!!!!!!!
bakırköy duygum cafede falcı yok bence bn bi kere gitmiştim ve memnun kalmadım
sebaya fal baktıran arkadaşların yorumlarını bekliyorum daha önceleri baktırmıştım bundan 8 ay önce tesbitleri iyiydi muallakta bazı şeyler söylediğinden ramazandan sonra bir kez daha baktırdım daha önceki 30 tl iken ramazandan sonra 40 tl yaptım dedi bugün ise 50 tl yaptığını yılbaşından sonra dedi Allahaşkına senede 3 kez zam yapan vede her zam %35 olan bu falcı nerede yaşıyor türkiyede çalışan kesimin maaşına gelen zammı bilmiyorlarmı buna sömürme denir bence bu gün itibarı ile seba defterini kapatıyorum eminim seneye bu zamanlar falı 100tl olacaktır yazık günahtır bizler eğlenmek yada biraz rahatlamak amacıyla onlara gidiyoruz zaaflarımızdan bu denli yararlanmamalılar
Sen yinede iyi kurtulmulssun bize geçen sene arkadaşımla gittik 12 tl idi kaç para ile çıktığımızı hatırlamıyorumMerhaba dün iranlı imama fal baktırmaya gittim bir kaç arkadaşın tavsiyesi üzerine. Kesinlikle memnun kalmadım.
Ağzımdan laf almaya çalıştı sürekli sonra sallayarak bişeyleri tutturmaya.
Ben ondan kesinlikle memnun kalmadım. Konuşma tarzı ve karşısındaki insana yaklaşımıda hiç hoş değil mağlesef.
Ve herkese aynı şeyi yapıyor kart verip bana gel üzerindekileri bozucam 170 e sonra 120 ye iniyor bunu da kimseye söyleme diye tembihliyor...
sebanın falı değil 50 40 bile çoktu 1 defa baktırdım geçmişteki tüm tespitleri dpğruydu ama gelecekle ilgili bir şey bilemedi bn beğenmemiştimBen Saba'ya iskambil ve kahve baktirmistim. Gördüğüm kadarıyla en kuvvetli olduğu alan iskambil.. Geçmişteki bir takım seyleri bildi. Yakın gelecekte olacak ufak bir şeyi bildi, diğer söylediklerinin henüz vadesi gelmedi.
Genel olarak fena değil diyebilirim; ama 50 liraya deger mı tartışılır. Biraz genel bir faldi.
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
Ben sanırım 2009 da ilk gitmiştim, başka arkadaşlarım ve tanıdıklarım da gitttiler. Çıkanlar var oldukça, ama hala çıkmayan yada süreç içinde olmayacak diye düşünebileceğin seni yıpratabilecek olaylarla da karşılaşıyorsun, ama Sebnem'in söylediği şekilde sonuçlanabiliyor süreç tam tersi olsa da. Bana 3-4 yıl içinde olacak dediği şey ollmadı daha mesela, bu Haziran da 3. yılı dolacak bakalım göreceğiz ki bu benim için önemli bir konu. Diğer pek çok şey çıkmıştır, çok falcı deneyimim oldu, 2 kişi detay ve durum konusunda gerçekten başarılı, biri Şebnem diğeri ise Kurtuluş'daki Anna. Anna çok daha pahalı 200 ebakıyor ama nokta atışı yapar hiç şaşmaz. Süreç ve kısa dönem için ekonomik ve anlık durumlar için bence gidilebilecek falcı ise Beşiktaş Symbol Nihal adı sanırım, beni şaşırtmıştır.
Bir de benim zaman zaman tarot baktırdığım ama bildiğimiz falcılardan değil Toprak var, aslında tiyatrocu, dizilerde falan oynuyor, durum tespitleri 1-2 haftalık oynamalarla çıkıyor. Belli bir yeri yok genellikle Moda'da bir cafeye takılıyor ama o mekana telefonla ararsan geliyor evi de Moda'da olduğu için.
Ben de senin arkadaşının ve senin yorumlarını merak ediyorum Şebnem konusunda, senin arkadaşın uzun süredir gidiyor sanırım bildiği şeyler var mı? gerçekten dikkate değer şeyler var mı?
Eskiden 3-4 yıl derdi, şimdi 20 yıla kadar mı söyleyebildiğini yazmışsın??? Gelecek Allah'ın tasarrufundadır bence, o nedenle çççççooookkkkk iddialı olmuş!!!
slm benden numara isteyen arkadslar oldu beylikdüzü Erdem in ama özelde msj atamıyorum 100 msj kuralı varmış burdanda numarayı yazınca reklamm oluyomuş diye ceza aldım şimdi ben anlamadım bu işten!!!
Mrb ben ankaradan yazıyorum inanın burada başarılı bulduğum hiç bir falcı yok siteyi inceledim bu isimlerden çok bahsedilmiş(anna,şebnem,nihal bir de mısırlı zeynep varmış)numaralarını bilenler özelden paylaşırsa çok memnun olurum ayrıca önereceğiniz iyi bir falcı da varsa söylerseniz sıkıntılı olan şu sürecimde çok yardımcı olursunuz şimdiden tşk ederim
Ben Cezmi den memnunum. Pahallı ama kendi adıma söylüyorum değdiğini düşünüyorum.
arkadaşlar çok falcı gezdim . arkadaşlarımla da gittiğim falcılar oldu.onların deneyimleri ile birlikte kendi deneyimlerimi sizinle paylaşmak istiyoru.
yedikule aysel ile başlayabilirim.olumsuz olanları ilk olarak yazmak istiyorum:
yedikule Aysel: yakın bir arkadaşımın falcısıydı .ben gittiğimde gecekonduda bakıyordu bakımı kötüydü. işlemde yapıyor.
arkadaşıma işlem yaptı. fakat işe yaramadı.arkadaşım çok para döktü. fakat boşa gitti.
[merkezefendi saim hocanın yanındaki evdeki fal bakan bayan : merkezefendide saim hocanın yanındaki evde bakıyor.ismini hatırlayamadım. fakat kötü bakıyor. işlem için kurtuluşta zeynep ablaya gönderiyor. zeynep abla ya daha önce bir arkadaşım işlem yaptırdı .işe yaramadı.
kadınlar kulubü falcıları dilek pelin meryem: hiçbirin dedikleri çıkmadı. fosss.
damlalar cafe barış: durum analizi çok iyi fakat söylediklerinin hiç birini yaşamadım
damlalar cafe tuğba : durum analizi ve geçmiş iyi: gelecekle ilgili sadece bir konuyu yaşadım. yeni birisi ile tanışmıştım. onun için gittim. bu adamla çok güzel geçecek dedi. fakat görüştüğüm kişi başkasıyla evlendi.
damlalar buse: bence kötü
lafcafe çiğdem: çok sıra bekliyorsun durum analizi iyi. söylediklerini yaşayan arkadaşlarım oldu. fena degil
lafcafe yiğit: bece çok kötü . durum analizini bile bende yapamadı.
lafcafe diğer falcılarınıda denedim. memnun kalmadım.
fİNCAN CAFE : BENCE gitmeye değmez boşuna zaman para kaybı:
ÜÇ vakit didem: ben memnun kalmadım dediklerini çıkmadı.
TALİN: DURUM ANALİZİ VE GEÇMİŞ Yaşam ile sizi büyülüyor. ilk gittiğimde söylediği bir olay gerçekleşti. olaydan sonra sık gittim. sonraki tüm fallarının hiç biri çıkmadı.beni yanlış yönlerdirdi.
dejavu yiğit: sadece isim biliyor. onun dışında hiç bir şey bilmiyor.
dejavu duygu: isim veriyor: çok etkilenmiştim. fakat dediklerinin hiçbirini yaşamadım kötü bence
bakırköy emel: fena değil. ama söyledikleri bir kısmını yaşadım. çıkmayanlarda oldu. arkadaşlarıma söyledikleri çıkmadı.
dejavunun diğer şubesindeki falcıları denedim. kötüydü.
taksim uçurtma cafe nermin: suya baktırdım hiç bir şeyi bilemedi . değmez:
monaliza cafe : orda ismini hatırlayamadığım bir bayana baktırdım. kötüydü.
Rana: daha önce taksimde bir cafede bakıyormuş. şimdi serbest bakıyor. ücreti 20 tl idi .30 tl olmuş. durum analizi ve geçmiş deneyimleri iyi . fakat gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı.
kurtuluş rita:arkadaşlar çok kötü hiç gitmeyin.
KURTULUŞ MELAHAT:fena değil fakat gelecekle ilgili söylediklerinden sadece birkaçını yaşadım . söylediklerinin çoğu çıkmıyor.evinde bakıyor.
EDİRNE MELAHAT: melahat ablayı 15 yıldan bu yana tanırım.son 2 yıldır gitmiyorum.fena değildir.dedikleri zaman zaman çıkar. rahatlamak istediğimde ona giderdim.
symbol nihal: bence durum analizi o ndenle beni etkiledi. fakat gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı.
anadolu yakasında notradamus anka: çok kötüydü. su falı için 80 tl istedi. pahalı deyince 50 tl indirdi.hiç bir dediğini yaşamadım
başka cafelerde burcu ,serkan, arzu abla, nermin ,mine bence gitmeye değmez.
güneşli seda: tam dolandırıcı.sakın gitmeyin
beğendiğim bir kaç falcı var.
rcevap için teşekkür ederim.bu arada Ebru Gündeşin falcısı umutun tel'ini buldum sadece ayın 20 sinde saat 1 tlf açıp randevu veriyormuş aradım ramazandan dolayı bu ay randevu yok dedi yine hüsran ya şehir dışındayım tel den bakacak iyi bir falcı varsa rica etsem özelden bana gönderebilirmisiniz benim msj hakkım yok şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?