İstanbul'da Fal - Falcılar

sevgili falmania12;

yazıklarının içeriğine baktığımda..esasında doğru şeyler söylemek istiyorsun.fakat kendini ifade etmek için kullandığın kelimeler ve uslup sayesinde...yapıcı olmak yerine...yıkıcı bir resim çiziyorsun.kimse seni tanımıyor..ama iletişim tarzın nedeniyle...söyediklerin dikkate alınmıyor maalesef.insanların zayıf noktaları ile dalga geçerek ve 'zavallı' gibi olumsuz kelimeler ile hitap ederek..insanların senin öğütlerine kullak vermelerini bekleyemezsin.formül çok basit esasında...SAYGI istiyorsan...öncelikle SEN..SAYGI göstereceksin..
bir dene!!!
dediklerine yoksa..katılıyorum...fal eğlence olarak kalmalı...ve hayatı etkilememli!

selam arkadaşlar çok memnun kaldığımbi tarot falını övdüm numarasını sordular verdim diye reklam yapmış oldum bu daha önce bahsettiğim isim vermeeyim gene reklam derler farklı bakıyo ön yargılı olmayın vee meslek olark yapmıyomuş aslında keyfi yani ama arastrın beylikdüzünde bu arkadaş

sebaya fal baktıran arkadaşların yorumlarını bekliyorum daha önceleri baktırmıştım bundan 8 ay önce tesbitleri iyiydi muallakta bazı şeyler söylediğinden ramazandan sonra bir kez daha baktırdım daha önceki 30 tl iken ramazandan sonra 40 tl yaptım dedi bugün ise 50 tl yaptığını yılbaşından sonra dedi Allahaşkına senede 3 kez zam yapan vede her zam %35 olan bu falcı nerede yaşıyor türkiyede çalışan kesimin maaşına gelen zammı bilmiyorlarmı buna sömürme denir bence bu gün itibarı ile seba defterini kapatıyorum eminim seneye bu zamanlar falı 100tl olacaktır yazık günahtır bizler eğlenmek yada biraz rahatlamak amacıyla onlara gidiyoruz zaaflarımızdan bu denli yararlanmamalılar

merhaba kızlar. uzun zamandan sonra taksim kapris cafe ye gittim. santana diye bir falcıya fal baktırdım. bildiği şeyler vardı, gelecekle de ilgili de olabilecek şeyler söyledi. mesela mart gibi bir şeyler planlıyordum zaten, o da direk martta şöyle şöyle mi yapmak istiyorsun dedi.. ama tabi gerçekleşir mi bilemem. ben memnun kaldım yani ama arkadaşım çok da etkilenmedi. ha bir daha gider miyim bilmiyorum canım çok sıkkın olsa, daha iyi bir seçimim olmasa giderim belki. sonuç olarak yolunuz düşerse deneyebilirsiniz.

bayadır fal baktırmamıştım, gitmişken bilgi vermek istedim..

Ben Saba'ya iskambil ve kahve baktirmistim. Gördüğüm kadarıyla en kuvvetli olduğu alan iskambil.. Geçmişteki bir takım seyleri bildi. Yakın gelecekte olacak ufak bir şeyi bildi, diğer söylediklerinin henüz vadesi gelmedi.
Genel olarak fena değil diyebilirim; ama 50 liraya deger mı tartışılır. Biraz genel bir faldi.

Sen yinede iyi kurtulmulssun bize geçen sene arkadaşımla gittik 12 tl idi kaç para ile çıktığımızı hatırlamıyorum

sebanın falı değil 50 40 bile çoktu 1 defa baktırdım geçmişteki tüm tespitleri dpğruydu ama gelecekle ilgili bir şey bilemedi bn beğenmemiştim

kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2

bugün caddebostan cafe sırdaşa gittim arkadaşımla aslıya ben baktırdım çok memnun kaldım tavsiye ederim arkadaşımda arzuya baktırdı herbişeyini bilmiş arkadaşımın çok begenmiş haber veriyim dedim

slm benden numara isteyen arkadslar oldu beylikdüzü Erdem in ama özelde msj atamıyorum 100 msj kuralı varmış burdanda numarayı yazınca reklamm oluyomuş diye ceza aldım şimdi ben anlamadım bu işten!!!

Mrb ben ankaradan yazıyorum inanın burada başarılı bulduğum hiç bir falcı yok siteyi inceledim bu isimlerden çok bahsedilmiş(anna,şebnem,nihal bir de mısırlı zeynep varmış)numaralarını bilenler özelden paylaşırsa çok memnun olurum ayrıca önereceğiniz iyi bir falcı da varsa söylerseniz sıkıntılı olan şu sürecimde çok yardımcı olursunuz şimdiden tşk ederim

Merhaba bende sebnem hanım ın tlfunun alabilirmiyim ? tsk ederim

ARKADAŞLAR BEDE BU ARALAR HER HAFTA SONU BİR FALCIDAYIM ... AMA ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM Kİ BAĞDAT CADDESİ CAFE SEMBOL LEVENT ve BY PELLO BELKIZ İKİSİNİDE TEK GEÇERİM KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM . CAFE SEMBOL OSMANDA KISA BAKMASINA RAĞMEN DEDİKLERİ ÇIKIYOR ...

arkadaşlar selam,kcetinin bahsettiği kurtuluştaki zeynep teyze hakında bilgisi olan var mı?adını daha önce duymuştum bi arkadaştan ama burda adı geçince sizlere de soriym dedim,kcetin verim alamamış ama olumlu sonuç alanlar var mı?

r

Merhaba,

Falcı Umut'un telefonunu bulamadım bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.bana özelden msj atabilirmisiniz.e.mailim aşağıda oradanda ulaşabilirsiniz.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

verdadev@mynet.com

ben antalyadaki medyum kağan'a telefon da bakım yaptırdım geçmiş ve geleceği çok iyi bildi. gelecekle ilgili verdiği tarihi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…