r
Merhaba,
Falcı Umut'un telefonunu bulamadım bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.bana özelden msj atabilirmisiniz.e.mailim aşağıda oradanda ulaşabilirsiniz.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
verdadev@mynet.com
tamam canım msj kutuna gönderiyorum ama sadece ayın 20 sinde saat 1 tlf açıyor oda yakalayabilirsen hep meşgul oluyor
ben başlıyım, bakırköy dejavu cafede duyguya gittim,direk isim vermişti şok olmuştum kafamçokkarıştı
birçok şeyi bildi ancak geleceğe dair tahminleri çokkk saçma ve çıkmıyor..yani sadece o anlık çelişkileriniz varsa bence gidin.bir insanın o anki hislerini merak ediyorsanız falan mesela.ilerde ne olacağıyla ilgili söyledikleri çıkmıyor genelde.bu arada kahve falı bakıyordu.tarot bakmıyor bildiğim kadarıyla
arkadaşlar selam,kcetinin bahsettiği kurtuluştaki zeynep teyze hakında bilgisi olan var mı?adını daha önce duymuştum bi arkadaştan ama burda adı geçince sizlere de soriym dedim,kcetin verim alamamış ama olumlu sonuç alanlar var mı?
tamam canım msj kutuna gönderiyorum ama sadece ayın 20 sinde saat 1 tlf açıyor oda yakalayabilirsen hep meşgul oluyor
cnm merhaba bn yaklaşık 2 senedir bakırköy 3 vakit dideme baktırırm herhafta da giderim reklam olarak anlaşılsın istemiyorum çünkü burda memnun kalanlarda var kalmayanlarda elektrik meselesi ama bana dediği şey verdiği tarihler günü gününe çkıyor son oalrak perşembe baktırmıştım ve dün itiairyle dediği şeyi yaşadım ve bakarken söylerken kendinden okadar eminki biraz önce kendisini aradım mutlu bir şekilde abla oldu ddim çok şaşırdım dedi tabiki şaşırmadı çünkü emindi ben kendisini çok beğeniyorum tabi denemek sana kalmış
arkadaşlar cafe laf çiğdeme giden var mı aranızda okdr cok sıra oluyorkı hakıkaten ıyı mı bakıyor anlayamadım
ben gittim,çok da bekledim,o kadar uzun ki cqafede değil bakırköy sahilini gezerek bekledim,sabahtan içiyosun kahveyi,akşama doğru sıra geliyo ve sonuçta bana senin falına bakılamaz vs gibi şeyler söyledi,10 dk bile bakmadan sepetledi
peki setenay ben bakırkoyde oturuyorum kıme gıtsem kaararrr veremedımmm okdr cok yorum warkı okumak saatlerımı alacak gıbı
cafe falcılarından umudu kestim çoktan,adam gibi falcı lazım,cafe falcısına gidip de verdiğim paraya değmiyo,zahmeti,vakit kaybı,bi de boş yere günaha girdim diye vicdan azabı çekmesi de cabasıiyi falcılar var da burda adları geçmiyo
Merhabalar herkese,
Bugün itibariyle beklediğim ve istediğim bir olay gerçekleşti. Bu önemli konuyla ilgili 2 kişi nokta atışı yaptı. BELGIN KOSTAK VE BURAK. BELGIN HANIM İLE İLGİLİ OLUMSUZ YORUMLAR YAPILMIŞ ANCAK KENDİSİ TAHMİN, KİŞİLİK ANALİZİ,GEÇMİŞ VE ANI BİLMEDE BENCE EN İYİSİ ŞU SİTEDE YAZANLAR ARASINDA. BANA 10 OCAK CİVARINI BEKLE DEMİŞTİ,HAKİKATENDE DEDİĞİ GİBİ OLDU. BURAKTA İNANILMAZ YORUMLADI,ÇOK GENÇ DİYE HİÇ GÜVENMEMİŞTİM ÖNCE AMA AN,GEÇMİŞ VE BU OLAYI ÇOK ISABETLİ TAHMİN ETTİM, 30 TL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK ÇOK BAŞARILI GERÇEKTEN,ŞAŞIRMADIM DEĞİL BURAK İÇİN. BELGİN HANIMDA GERÇEKTEN ÇOK BAŞARILI,DENEYİN DERİM. BU ARADA ŞEBNEM HANIMDA İYİ. AKLINIZDA BULUNSUN.
ALLAH HERKESİN İSTEĞİNİ DİLEĞİNİ TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYSA NASİP ETSİN
sevgili falmania12;
aşağıda ki satırlar sana ait galiba.
bugün ki yorumuna bakıyorum.sende falcıların dediği tarihleri beklemişsin ve çıktığı için de şaşırmışın.ayrıca sende bir kaç falcı gezmişsin.şimdi anlıyamadım..bu sitedekiler üç kuruşlarını harcıyor ve falcıların tarihlerine takıldıkları için 'zavallılar' olarak adlandırmıştın.ee sende aynısını yapmışsın.yanii...bu sitedekilerinden pek de farkın yokmuş!!!
Evet aynı şeyleri bende söylemiştim ama millet üzerime hücum etti, sen yinede fala inanma falsız kalma,unutma kara gün kara doğmuyor,bu hayattaysak ALLAH rıskımızı kesmez,kullarınıda sever,ben öyle inanıyorum. Gaybı Allahtan başkası bilemez hakikatende,ama bu sitede buna inanmayan zavallılar var gerçekten,bir umutla oradan oraya koşturuyorlar,anti-depresan gibi geliyor falcılar bunlara,tarihlere takılıyorlar,falcının söylediği tarihi bekliyorlar. Halbuki falcının dediğini unutsalar,işin peşini bıraksalar belki olacak,ama böyle yaptıkça olacak işleride olmuyor. Sonra tekrar başa dönüyorlar,3 kuruşlarıda gidiyor. Sen bence şifreleri çözmüşsün,umarım herşey istediğin gibi olur,takma fazla hiçbirşeyi. Umarım bunlar bu sitede hala falcıya deli gibi inanlara ders olur!!!!!!!!!!!
Merhabalar herkese,
Bugün itibariyle beklediğim ve istediğim bir olay gerçekleşti. Bu önemli konuyla ilgili 2 kişi nokta atışı yaptı. BELGIN KOSTAK VE BURAK. BELGIN HANIM İLE İLGİLİ OLUMSUZ YORUMLAR YAPILMIŞ ANCAK KENDİSİ TAHMİN, KİŞİLİK ANALİZİ,GEÇMİŞ VE ANI BİLMEDE BENCE EN İYİSİ ŞU SİTEDE YAZANLAR ARASINDA. BANA 10 OCAK CİVARINI BEKLE DEMİŞTİ,HAKİKATENDE DEDİĞİ GİBİ OLDU. BURAKTA İNANILMAZ YORUMLADI,ÇOK GENÇ DİYE HİÇ GÜVENMEMİŞTİM ÖNCE AMA AN,GEÇMİŞ VE BU OLAYI ÇOK ISABETLİ TAHMİN ETTİM, 30 TL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK ÇOK BAŞARILI GERÇEKTEN,ŞAŞIRMADIM DEĞİL BURAK İÇİN. BELGİN HANIMDA GERÇEKTEN ÇOK BAŞARILI,DENEYİN DERİM. BU ARADA ŞEBNEM HANIMDA İYİ. AKLINIZDA BULUNSUN.
ALLAH HERKESİN İSTEĞİNİ DİLEĞİNİ TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYSA NASİP ETSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?